Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackydan
senior tag
Hát kicsivel jobbra számítottam ami a Bull-t illeti,de még megvárnám amíg jobban kitisztul a kép. Itt gondolok a hazai árakra illetve biztos vagyok benne pár ember majd írogatni fog róla a fórumba is. Annyit viszont sejtek, hogy ez az egész jót tesz az árversenynek amivel megint csak mi járnánk jól. Én pártatlannak vallom magam a sok-sok év alatt megfordult a kezemben jópár intel és amd proci is, és nem titkolom voltak favoritok de valahogy egy új proci megjelenésél ez nem sokat számított, azt vettem ami jobb volt és pont. Kár, hogy pár ember nem tudja rendesen kezelni ezt a dolgot, atti_2010 is leragadt a BF3-nál ahogy látom. Tényleg lehet itt akármilyen grafikont linkelgetni, ez mégsem fog segíteni a dolgon. Kiemelsz egy egész játékot a "millióból" és azon a pár %-on megy a vita.... ez most komoly? Amennyiben a játékokról lenne szó akkor már kollektíve az egészre összpontosítsunk, vajon általában az összes játékban veri az amd az intelt vagy sem? Nem hinném... lehet, hogy BF3-ban elvitte a pálmát de mit ér ez, ha a többiben mind alulmarad? Persze aki csak ezzel a játékkal akar majd játszani nyugodtan megveheti nincs ezzel semmi baj, de aki ekkora fanatikus az biztos vagyok benne nem lesz rest és 2 vidi kártyával nyomja.
És off:
Lehet majd mondani, a BF3 akkora kaliberű játék, hogy lehet miatta építeni egy külön gépet, de az eddigi béta vélemények nem erről tanúskodnak. Persze nem akarok én pálcát törni semmi felett... mondom élősszőr tisztuljanak le a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest