Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blackydan

senior tag

Hát kicsivel jobbra számítottam ami a Bull-t illeti,de még megvárnám amíg jobban kitisztul a kép. Itt gondolok a hazai árakra illetve biztos vagyok benne pár ember majd írogatni fog róla a fórumba is. Annyit viszont sejtek, hogy ez az egész jót tesz az árversenynek amivel megint csak mi járnánk jól. Én pártatlannak vallom magam a sok-sok év alatt megfordult a kezemben jópár intel és amd proci is, és nem titkolom voltak favoritok de valahogy egy új proci megjelenésél ez nem sokat számított, azt vettem ami jobb volt és pont. Kár, hogy pár ember nem tudja rendesen kezelni ezt a dolgot, atti_2010 is leragadt a BF3-nál ahogy látom. Tényleg lehet itt akármilyen grafikont linkelgetni, ez mégsem fog segíteni a dolgon. Kiemelsz egy egész játékot a "millióból" és azon a pár %-on megy a vita.... ez most komoly? Amennyiben a játékokról lenne szó akkor már kollektíve az egészre összpontosítsunk, vajon általában az összes játékban veri az amd az intelt vagy sem? Nem hinném... lehet, hogy BF3-ban elvitte a pálmát de mit ér ez, ha a többiben mind alulmarad? Persze aki csak ezzel a játékkal akar majd játszani nyugodtan megveheti nincs ezzel semmi baj, de aki ekkora fanatikus az biztos vagyok benne nem lesz rest és 2 vidi kártyával nyomja.

És off:

Lehet majd mondani, a BF3 akkora kaliberű játék, hogy lehet miatta építeni egy külön gépet, de az eddigi béta vélemények nem erről tanúskodnak. Persze nem akarok én pálcát törni semmi felett... mondom élősszőr tisztuljanak le a dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák