Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Sajnálattal hallom. Akkor csak Windows 7 patchet kívánok nektek a teszteléshez :]
No persze azt is, hogy Piledriver (Trinity-be szánt) szépen muzsikáljon, jó kihozatal és rendesen működő turbó mellett (és legyen hozzá K10stat vagy annak utóda), vagy Intel szedje ráncba a GPU-t mobil fronton. -
mrhitoshi
veterán
Ennyi ??
Hát nem egy jól felfuttatott hír ez az biztos, hanem egy csöpp a nagy tengerben.
Na mindegy, a kezdőárak elég jól alakulnak, még akkor is ha Ójróban nézem az árat.
(#493) Cybertrone: pssszt!! Nyelvtan!! nem Egyenlőre hanem egyelőre.
Ha már nyelvtanozunk....(#497) Cybertrone: Egy tipp semmi több. Csak megemlítettem.

-
stratova
veterán
Pedig azok a régi szép idők, amikor még szerver processzorok is látogatásukat tették

Attól tartok további értelmes szándékú kérdést, felesleges ebben a topikban feltennem.

-
blackydan
senior tag
Hát kicsivel jobbra számítottam ami a Bull-t illeti,de még megvárnám amíg jobban kitisztul a kép. Itt gondolok a hazai árakra illetve biztos vagyok benne pár ember majd írogatni fog róla a fórumba is. Annyit viszont sejtek, hogy ez az egész jót tesz az árversenynek amivel megint csak mi járnánk jól. Én pártatlannak vallom magam a sok-sok év alatt megfordult a kezemben jópár intel és amd proci is, és nem titkolom voltak favoritok de valahogy egy új proci megjelenésél ez nem sokat számított, azt vettem ami jobb volt és pont. Kár, hogy pár ember nem tudja rendesen kezelni ezt a dolgot, atti_2010 is leragadt a BF3-nál ahogy látom. Tényleg lehet itt akármilyen grafikont linkelgetni, ez mégsem fog segíteni a dolgon. Kiemelsz egy egész játékot a "millióból" és azon a pár %-on megy a vita.... ez most komoly? Amennyiben a játékokról lenne szó akkor már kollektíve az egészre összpontosítsunk, vajon általában az összes játékban veri az amd az intelt vagy sem? Nem hinném... lehet, hogy BF3-ban elvitte a pálmát de mit ér ez, ha a többiben mind alulmarad? Persze aki csak ezzel a játékkal akar majd játszani nyugodtan megveheti nincs ezzel semmi baj, de aki ekkora fanatikus az biztos vagyok benne nem lesz rest és 2 vidi kártyával nyomja.
És off:
Lehet majd mondani, a BF3 akkora kaliberű játék, hogy lehet miatta építeni egy külön gépet, de az eddigi béta vélemények nem erről tanúskodnak. Persze nem akarok én pálcát törni semmi felett... mondom élősszőr tisztuljanak le a dolgok.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Az a baj hogy az senkit nem érdekel hogy nyers erőben leverné e avagy sem... mert mindenki a tesztekből indul ki, és azok mást mutatnak...Azt már nem is mondom hogy a nyers számítási kapacítását ezeknek a prociknak asztali user fronton semmi nem használja ki....

atti_2010:
481-es hozzászólás... Köszönjük a fizikaórát, de most hogy tudjuk hogy te fasza vagy belőle üljél be egy nyelvtanra is pls... W mint vatt
-
Hakuoro
aktív tag
Csak ne rakták volna oda a politikusokat

Amúgy nem értem ezt a procit. A chip méretéhez képest kicsik a magok. 20%-al nagyobb modulok esetében sem lett volna sokkal nagyobb a Bull. Kellene 20% IPC, és már nem is lenne akkora orbitális FAIL.
Az AMD marketingesei meg elmeroggyantak. FX, 8 mag, stb.
AMD FX Processors Go Head To Head Pfff...
-
vanye
senior tag
válasz
üzenetére
Kár, hogy valamiért már a legelső nap sem találja a helyét. Ha kevesebbet enne vagy ha olcsóbb lenne, akkor még be tudna furakodni valamelyik résbe. De így?! Sansztalan. Kivéve azt, aki mint Messiást várta ezt a processzort. (Vannak ilyenek? Kezeket a magasba!
)
Mindegy. A túlnyomó többség úgyis játszik, ott meg igazából úgyis mindegy, hogy Athlon II X4 vagy Phenom II X6. De mondhattam volna a Q-akárhányat és az i-akárhányat is. -
DemonDani
addikt
Nagy vezetők nyilatkozatai a megjelenés után! érdekes...
-
Remus389
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
és addig az AMD sem fog malmozni(újabb és újabb bulldozer variánsokkal fog jönni)
én elképzelhetőnek tartom hogy nyers erőben leveri/leverné a 2500K-t a jelenlegi bull, csak "túl új" ez ahhoz
-
atti_2010
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A feszültség mértékegysége a V mint volt, a fogyasztásé pedig W mint vatt.
-
->Raizen<-
veterán
Én arra gondoltam hogy hiába 2,5 ghz 4 modullal de a kezdő fogyasztása 33w. Ha jó tuning potenciával rendelkezne akkor lehetne emelni jelentősen a sebességén anélkül hogy 300w-os határt elérnénk vele fogyasztásban ezek biztos a legjobban sikerült chipek amik a szerverbe mennek.
-
MZperX75
addikt
válasz
Remus389
üzenetére
Phenom 1-el sem volt soha gond,a baj csak az volt vele,hogy (nekem szinte semmennyire) tunningotenciálja közelítette a zérót!prószáltam,de a végén doptam a generációt(X2-5000+Black-2.6Ghz@3.3) -el tóltam még ma is müködik igaz faternál!(gyorsabb mint a mostani gépem)
Pl:2.6Ghz X4-esek jó ha mentek 3-3.2Ghz-en
Quad core-ok meg Q6600-as ami 2.4Ghz-es volt szépen vitte 3.6Ghz-et!
De nefelejtsük el ,hogy a coreQuad-ok 2x2 magosak voltak,míg X4-98xx-ek 1x4 magosak voltak.No meg visszatérve fanitizmussal,amit itt ezen a fórumon tapaszalok,kész vicc!
Iskolai !kit tud nagyobbat mondani(hazudni)
Egy-két(több 100)hozzászólás elejéről hiányzik
" mert apukám modta"
Ma egy átlag júzer(az az a nagytöbség) nem foglalkozik azzal,hogy milyen processzor dolgozik a gépben,csak azzal xyz filmet meg tudjon nézni,van net! "te is fenn vagy Face....on?"
Ez brutál !A tv-re is kitudom kötni stb.
A képeket meg tudjam nézni rajta(még talán DVD-t is írnak,a gyerek jáccik vele azt pont).Azt hogy a piacon a gyártok egymást ölik(ti meg itt a fórumon) azt senkit nem érdekel,talán ha volt 400 hozzászólás közt 5-10 értelmes akkor sokat mondok!
Az aláírásomban ott a véleményem is!
Üdv
OFF
-
Remus389
veterán
+1, de esetleg bevállaom ezt a kis szörnyet
szerintem idővel ki fog jönni az előnye, lehet csak 1 év múlva de ki fog ez még forni
szunya1 itt szidja mindenki, de az AMD nem a következő fél évre vagy egy évre tervezte a Bulldozer alapjait, ez egy radikálisan új dolog
szerintem a programok nem ismerik a CMT lényegét, meg a programozók sem, majd szépen összeforr a kettő és akkor jó lesz
vagy a win8 kihasználja
nem lennék meglepve ha a következő intel ehhez hasonló elvekre fog épülni
szerintem idővel legyorsulhatja összessségében a 2500K-t, 1-2 év múlva és nem sokkal, de talán lesznek olyan programok amik képesek lesznek az új AMD felépítéséből profitálni(vagy legalábbis figyelembe veszik a program megírásánál)
-
törölt tag
válasz
Remus389
üzenetére
Sok igazság van abban amit írsz,az utolsó intel procim egy P3 450 volt,ennek ellenére perspektíva ide,időtállóság oda, valami azonnali kézzel fogható pozitívummal is kell rendelkeznie egy újonnan piacra kerülő terméknek amitől ellenállhatatlan késztetés tör rá az userre, hogy a kasszához rohanjon.
-
megint én
őstag
Azt azért mindenki látja, hogy BFben is fej fej mellett van a 2 proci, de árban is, viszont fele annyit fogyaszt.
-
Artyy
csendes tag
Hát én azt mondom, hogy játékra felesleges cserélni a jó kis combos Core 2 Duo/Quad pocikat mert azok is bőven jók játékra.
De azért jó, hogy kicsit felzárkózik az AMD az Intel mellé... csak kérdés meddig? -
apollo12
veterán
hát én maradok még phenomnál így is 4.2ghz fut

csak az sli hez lenne kevés a procim
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Kihozhatnák azt a procit asztalra, csak alacsony az órajele. Igazából nincs értelme, mert annak a terméknek az erőssége a szervernél jön ki, ahol a magokat meg tudod etetni. De amúgy igaz, amit írsz. Az a piaci szegmens amit a Bulldozer megcéloz az asztalon nem túl nagy, így nem mi kapjuk a legjobb chipeket. De ezt az AMD is mondta, hogy a szerver a prioritás. Most a Bulldozert bele tudod rakni a normál méretű házakba. De már rég nem ezek teszik ki az asztali eladások zömét. A növekvő All-In-One, SFF és nettop szintre pedig ez a processzor felejtős. Bele sem fér az említett gépekbe a platformdizájn. Az AMD itt sem áll jól. A Llano über lenne ezekbe a multimédiás apró hülyeségekbe, de 50% körül van a kihozatal, ami szar, így limitált a szállítás. Nem nagyon megy ez a SOI IGP, mondjuk nem lehet könnyű. Írtam is egy hírben, hogy nem is fog változni, vagyis változhat, csak nem sok értelme van, mivel mire megcsinálnak a Llanóból egy silicon spint addigra bedobható a Trinity. A probléma adja magát ahhoz, hogy megfelelő legyen az ellátás majdnem az összes gyártósoron Llano-t kell gyártani. Meg ez a lapka a mobil piacra is jó, ami már lehagyta az asztalit.
-
megint én
őstag
Nem tudom, hogy miért linkelitek 20x a különféle Buldózer failokat. Én Inteles vagyok, mert intel van a gépembe, de reálisan gondolkodom, és ha megéri azonnal váltok AMDre. De sajnos most NEM éri még meg, árverseny sem lesz itt. Mert ez a buzi AMD nem látja a statisztikáját. hogy 70-30%ban intelje van az embereknek. És így nem sokat fog javítani a statisztikáin. Ezt a procit 40 ezer körülire kellett volna belőni, hogy arasson, de még úgyis lenne aki azt mondja, sok év tapasztalata alapján intel mellett maradok.
(#463) Solten
Ja, persze, mert ide nem azok szavaznak első sorban akik tűkön ülve várták a bullt, és szavaznak rögtön rá 1et... -_-'atti_2010
Amúgy te tényleg dzsihád AMD fan vagy. Azért a számokat nem lehet figyelmen kívül hagyni. -
Komplikato
veterán
Arról regéljen valaki hozzáértő, hogy a forradalmi futószalagok meg 256 bites végrehajtóegység mi a halál f*száért nem érződik egyik alkalmazásban sem, amikor szinte nincs SSE2-3-4.xre nem optimalizált komolyabb felhasználói program és játék?

Mert ha csak ennyivel jobb lenne a Phenom2-nél, de még ez sem???
-
Remus389
veterán
válasz
üzenetére
inkább kényszerpálya
az AMD-nek muszáj úgy fejleszteni hogy 8-10 évig elég legyen csak csiszolni, átalakítgatni
majd szépen eldolgozgatnak rajta, finomítanak
lehetséges hogy újfajta programokban jobban fog virítani vagy olyanokban amelyek jobban kihasználják a Bull (még) rejtett képességeit, ne felejtsük 2 milliárd tranyó
és vannak olyan progik amik fekszenek a Bullnak, ráadásul ez csak 4 magot használ! [link]
lehet hogy a win8 és programjai fogják szeretni a Bull-t
a régebbi programoknak meg édesmindegy hogy futnak, elég gyorsak
tehát szerintem jó lesz/lett a Bull, csak a mai programokkal nemigazán remekel, mindenesetre az AMD kitolta, hadd tanulják egy kicsit a fejlesztők
lehet izzadtságszagúnak hangzik, de a 2 milliárd több mint egy milliárd tranyó, az SB inkább a mai programokban remekel, a Bull újszerű felépítése okán még nem
olyan mint az Ati R600 GPU, először nem, de a végén kiderült az lett a nyerő, mert korszerűbb volt
-
Solten
őstag

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
miresz
veterán
Az ártól,és az unlockolástól szerintem sok minden fog függeni.Mert azért valljuk be nem egy olcsó az Intel,és ahhoz képest nem mondanám sokkal jobbnak a Bull-tól. A régi játékok meg ki a sz@rt érdekli,aki ilyen szintű processzort vesz legyen az Intel vagy AMD az nem hiszem,hogy "CS"-zni,vagy wow-ozni veszi. Tehát szerintem azért még ha átfogóan nézzük az AMD procikat még mindig smarter choice az AMD.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
atti_2010
üzenetére
Én azért elfogadtam volna örültem volna neki ha már brutálisan befűt a nulldózer akkor legyen még benne extra esetleg ha meghal a vga-m tudjam a gépem használni tovább.
Abu én értem amit mondassz de nagyon nincs meg az átütő erő ebben az asztali prociban.
Meg mi az hogy a szerver procik tdp-je 33w 2,5 ghz-n 4 modullal az asztali verziók meg sokkal többet fogyasztanak?
Ja tudom a pc-s user kapja a kevésbé jó cpu-kat nem elég hogy lassú még sokat is zabál igazi bulldózer ahogy a valóságba azok a gépek.
Próbálok valami pozitívumot keresni találni ebben az új prociban de nem találok semmit.
-
Petike1007
tag
válasz
fatallerror
üzenetére
jogos...
IGP meg valóban felesleges...asztali gépnél max irodákban használják...vagy netezős gépekben
Ahhoz viszont nem kell 8 mag
-
törölt tag
"lehetséges hogy a Bulldozer annyira újszerű hogy képtelenek kihasználni a mai programok"
Lehetséges,de akkor meg rossz az üzletpolitika,hiába küldünk vissza az időben a neandervölgyi ősembernek egy CNC esztergagépet,hogy azzal élesítse a kőbaltáját szart se érne vele

-
Norb3rto
őstag
válasz
fatallerror
üzenetére
így igaz puli a legjobb márka mert magyar

-
Solten
őstag
A torokok 4.5 GHz-re huztak az OSSZES 8 "magot", a leghuto siman birta. Ilyen esetben tulszarnyalja az i7 sandyt.
-
Remus389
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A phenom 1 se kapott később szárnyakra ahogy haladtunk előrébb az időben. pedig de
megjelentek a négymagot használó progrmok, amik szerették hogy natív négymagos a phenom1 és L3 cache, és ledolgozott némi hátrányt a Q6600-zal szemben ami ugye összedrótozott valami
egy phenom1 3ghz-re húzva még ma is jó
persze el kell ismerni elmarad a phenom2-től 15-20%-kal is akár(IPC-t és órajelet nézve), IPC-ben asszem csupán 6-8%-kal, tehát egy 3.2 ghz-re tuningolt phenom1, tudja azt amit egy phenom2 945 alapon, na mindegy
-
atti_2010
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
berháboríjóó hogy 2 milliárd tranyó közé nem tudtak bele zsúfolni egy jó kis integrált vga-t.
Arra ott a Llano meg a Trinity, minek húzzák le a vásárlót egy felesleges IGP-vel, hogy verhessék a mellüket az IGP eladásokkal?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ide nem kellett IGP. Ebből nem lesz mobil chip. Szimplán asztali, de főleg szerver.
-
Med1on
aktív tag
Értem, köszönöm a választ.
Akit esetleg érdekel:
AMD FX 8150 Black Edition 8-Core Review -Eyefinity mérések -
->Raizen<-
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Igen ez a helyzet. De a fele annyi tranzisztoros sandy bridge i7 2600k-t csak 4800 mhz-n tudja utolérni a faildózer. Ez a felháborító egy "amd fannak" amilyen én is vagyok.
Látszik hogy sokat öltek bele munkát stb a chip felépítésére gondolok de az is berháboríjóó hogy 2 milliárd tranyó közé nem tudtak bele zsúfolni egy jó kis integrált vga-t.
A phenom 1 se kapott később szárnyakra ahogy haladtunk előrébb az időben. Reszeltek rajta és kiadták phenom 2 néven na az már sokkal jobb volt. -
bmatty
tag
Most mar ertem miert jonnek egymas utan ezek a 800 es 1000W-os tapok. Direkt az AMD-nek fejlesztettek oket.
-
Nippon
őstag
válasz
Norb3rto
üzenetére
A teljesítmény fogyasztás mutató az árral sem javul majd!
Az árfolyam pedig nem kizárólag a kormány hibája...
Petike1007: Jelenleg nem olcsóbb, cserébe viszont nem is jobb. Akkor miért lenne értelmes alternatíva?
nbalus2k: Amúgy teljesen rendben volt, csak zavarta, hogy Intel van ráírva...

-
Petike1007
tag
Azt kijelenteni,hogy zsákutca szerintem korai...
Az tény,hogy az Intel jobban áll,de mindig is jobban állt...
Az AMD viszont olcsóbban adja a procikat majdnem olyan teljesítmény mellett,ami ugyanúgy bőven elég,mert a halandó úgyse használja ki 100 magos 20GHz-es prociját csak arra jó,hogy virtuális menő legyen...Szerintem jót tesz a piacnak,hogy van egy majdnem versenytársa a 2600k-nak, és van egy versenytársa a 2500k-nak.
Egyébként ha visszaemlékszik mindenki ugyanez volt,amikor kijött a 6850 és 6870...szinte semmi teljesítménynövekedéssel csak fogyasztáscsökkenéssel...mindenki lázadt, mégis sokan megvették...és még mai napig is veszik.
-
Remus389
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
lehetséges hogy a Bulldozer annyira újszerű hogy képtelenek kihasználni a mai programok
úgy értem a felépítése(egy magra vetítve) új és ezért
nehogymár az AMD 2 milliárd tranyós cucca gyengusabb legyen mint az intel 1 millárd tranyós cucca
egyébként amikor kijöttt a phenom1, lassabb volt mint a Q6600, volt benne L3 cache azt is fikázták az intelesek
aztán később intelben is megjelent bő egy évre rá, és elkezdték a progik kihasználni
nem lennék meglepve ha később a Bulldozer felépítéséhez hasonló Inteles procik jönnének ki, mert másfelé fejlődni nincs út, és akkor ez az addigra öreg bull, megmutatja foga fehérjét
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem. Ez a textúrák transzkódolásához szükséges idő. A Rage az aktuális állapotában még nem használja ki az új generációs GPU-k képességeit, amik ezen segítenek. Ez nem is lenne lehetséges, mert először szükség van a hardverre, aztán az API oldalról a támogatásra, és a programbeli módosításokra.
Gyakorlatilag ez a transzkódolás okozza a streaminget, és az új generációs GPU-kkal (Kepler/GCN) ez majdnem eltüntethető (implementálás után persze). Az aktuális GPU-kkal és a CPU-s megoldással nem igazán jó a helyzet, de erős géppel a PS3 szintje azért hozható. Persze a teljes értékű GPU-s megoldás megjelenésével nagyobb felbontású textúrákra is van lehetőség, aztán győzd vinyóval. -
priti
addikt
Megjelent az órajelkirály?

-
-
Tomate
veterán
Bírom mikor 10 emberből 8 besír, hogy dehát játékok alatt ugyan az mint az X6 -.-
Megsúgom talán még phenom 2 is ugyan úgy muzsikál játék alatt mint a bulldozer. Mellesleg nem a procit kell a játékhoz fejleszetni hanem fordítva. Ha pedig emberi felbontáson játszol nem pedig 640x480-on akkor édes mindegy lesz a proci mert a GPU hal el legelsőnek ha kevés az adott feladathoz. -
Nippon
őstag
A Bull zsákutca, be kéne már fejezni ezt a szánalmas vitát. Aki most vesz új gépet és a Bull-t választja a Sandy-vel az nem AMD fanatikus, hanem szimplán hülye. Ez a processzor jelenleg nem jó alternatíva (teljesítmény, fogyasztás, ár).
-
havenger
tag
Amúgy ne értsetek félre, nincs bajom az AMD-vel, ha jó lett volna a bulldozer akkor azt veszek magamnak télire intel helyett, de így csalódás, és még elképzelhető, hogy ahhoz is kevés lesz, hogy lenyomja az intelek árát, ami sokkal fájóbb

-
Remus389
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
a válasz mindenre elég ilyen teljesítmény

ha neked az AMD szimpibb lehet nyugodtan Bull-t venni, majdnem olyan jó mint a Sandy
és mégis 2 milliárd tranyós szörnyeteg, tehát e-penisre is jó hatással van

A large 32nm die means a lot of resistors and AMD tells us that the Zambezi architecture has roughly two billion of them. That's pretty incredible given the Intel Core i7-990X Gulftown (32nm) features 1.17 billion while the Core i7-2600K has just 995 million. The older Phenom II X6 processors have 904 million and the Phenom II X4 chips just 758 million. Those numbers help convey just how complex these Bulldozer CPUs really are.
ki fog ez idővel jönni ez a tranzisztor többlet
nem csak a villanyszámlán, de performanceban is, talán meg nem értett zseni 
-
dízelracer
őstag
Azért az csak jelent már valamit, hogy a nyíltan amd párti fórumtagok közül 1 azaz egy ember jött védeni a bull-t.

-
Armagedown
őstag

-
Remus389
veterán
olyan ez mint az új iphone, előszőr mindenki fújolt, aztán milliók veszik mégis
itt is elmúlik a csalódottság, kicsit letisztul a kép, bejönnek az első tapasztalatok, csökkennek az árak
és azért a sandy Bridge nagyon komoly processor, végülis megközelíti
kinek nem elég ilyen teljesítmény?
-
joshua7
veterán
válasz
atti_2010
üzenetére
Ne haragudj, de nagyon fárasztó már ez a folyamatos amdtrollkodás, amit az összes topikban levágsz. Meg ezek a korábbi tényszerű kijelentéseid, hogy a BD ilyen meg olyan lesz, ezt meg azt fogja tudni.. Nem égetted már magad eléggé a sok butasággal? Igazán pihenhetnél már egy kicsit..
A procihoz.. Nem lep meg, hogy ennyit tud, nyilván az AMD nem véletlenül titkolta idáig. Ha erősebb/jobb lett volna, nyilván már világgá kürtölték volna korábban, hogy mekkora királyság vagy 'hivatalosan kiszivárogtatják'.
Nálam azért még nem írta le magát teljesen, kíváncsi vagyok, hogy erősebb léggel mennyire tudja elérni/átlépni az 5GHz-et és bench-ekben mit tud. -
nbalus2k
csendes tag
Munka állomásnak pedig igen is megfelelnek kis-közepes méretű céges környezetbe. A komoly szerver platformok (Xenon, Interlagos)... Nincsenek kinn ... De ott fog valóban eldőlni, hogy melyik architektúra a jobb.
Mellesleg nem is a szerver platformra gondoltam Intel fronton: Sandy Bridge E
Itt az asztali platform 4 v. 6 magot és 130TDP-t kap várhatóan ami hmmm.... Bulldozer.....
Szerver esetén meg 140W-os TDP nem világ vége, Interlagos sem lesz jobb látva a Zambezi lapkákat... Itt pedig nem a végrehajtó szálak száma a nyerő, ezek csak lehetőségek. (Több végrehajtó ~ jobb válaszidő) Itt egy Apache, IIS teszt a mérvadó. Senkit nem érdekel, ha 12 v. 16 feldolgozó van, ha a 12 szálas feldolgozó 10ms alatt köpi ki a sharepoint oldalt míg a 16 szálas 20ms alatt.
A szerverekről nem tudunk megbízható infókat sem AMD sem Intel fronton, hisz nincs kinn valós termék még. Így értelmetlen is lenne erről beszélgetni. Bár én szurkolok, hogy legyen valós teljesítmény verseny, így teremtve árversenyt.
-
Egon
nagyúr
válasz
atti_2010
üzenetére
Nah, összefoglalom a kedvedért (utoljára).
Linkeltél két grafikont. Az első még talán használható, a második - tekintettel arra, hogy nyilvánvalóan fals adatok szerepelnek az Intel prociknál - használhatatlan.
Levontál egy olyan konzekvenciát, hogy a Bull "elveri rendesen" az SB-t. Pedig mindössze 7% előnye van (az is csak a min. FPS kategóriában). Ez minimum vicces: majdnem ekkora különbségre szoktak mérési hibaként hivatkozni... Maradjunk annyiban, hogy marginális eltérésről van szó.
Az, hogy húzva is gyorsabb-e a Bull, majd kiderül egy későbbi tesztből (azért mérget ne vegyél rá...
).
Az értetlenkedésed meg inkább nem minősítem. -
visz963
csendes tag
Azért elég aljas volt az AMD, az 5 év fejlesztésből már a felénél tudhatták, hogy fos lesz (hiszen a PhII jobb), mégis generálták a hype-ot, és próbálták elbizonytalanítani a vásárlókat.
Viszont értéktelen a cucc, és ezzel drámai hangulatkeltéssel mostmár nemcsak a vásárlók pénzét, de a jóindulatát is sikerült letörni.
RIP -
atti_2010
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ahelyett hogy itt szenvednél az AMD-s topikban vehetnél egy Sandyt és akkor megszabadulnál ettől a sok fos AMD-s cucctól amit annyira utálsz.
-
Remus389
veterán
minek az a gagyi IGP?
egyébként ezt a tesztet átolvasván, nem is olyan rossz
gondoljuk át, valaki vesz egy AM3-as rendszert Bullal, az biztos lehet benne hogy kijön erre még 1-2 javított Bull, kijön hozzá némi optimalizálás, és annyira azért nem gyenge, el lehet viselni a teljesítményét

-
havenger
tag
INDEXEN is csak a marketing szöveg jelent meg. Kiemelném hogy:
"de az AMD ígéretei szerint már a gyári beállításokkal is garantáltan leveri az összes sebességtesztben a nagy konkurens Intel csúcsprocesszorát, a Core i7-2600K-t."Lehet tudnak valamit és ott bújkál a windows driver valahol?

-
moha21
veterán
válasz
atti_2010
üzenetére
"aki komolyan tolja az tudja hogy 23 FPS nem ugyanaz mint 30."
Aki komolyan tolja annak mindkettő szám használhatatlan.
Azt meg leírták előttem, hogy inkább konstans FPS legyen, mint néhol nagyon kiugró.
(#396) antikomcsi : Write only van.

Amúgy komolyan egy BF3 miatt szerinted hány ember venné meg, mikor alapból a PC-s játékipar vergődik?

-
atti_2010
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Gondolom azt is figyelembe vetted hogy a BF3 -nak csak a teszt verziója futott és a végleges lehet jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)