- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
gabor9991 #7348 üzenetére
Ha a szervizben az SW-frissítették akkor az ott lévő gép felismerte. Így a hiba nállad van. Próbáltad egy másik töltővel? Amúgy melyik töltőt használod? A gyárit vagy egy másikkal? Ha agyárit akkor cseréld ki egy mássikksl ha van lehetőséged, és ugyan így fordítva...lehet hogy a töltőddel van a baj ha ígysem oké.... Ha vissza viszed esetleg mond meg, hogy a töltésért felelős IC-t viszgálják meg egy kicsit komolyabban...habár szerintem úgysem fogják...visszadják úgy hogy minden rendben vele. Sajnos nemtudok rá mit mondani.
-
Kampó
senior tag
válasz
gabor9991 #138 üzenetére
Nekem volt Trend+ om a 2x1.2 ghz és a 768 ram nem annyira gáz abszolute. A kijelző is nagyon szép. 4colra még elég a 480x800 pixel valamint nem sima tft volt szerintem mert nagyon élénk szinei voltak a betekintési szögek is majdnem 180fokosak... 5 colra már nem biztos. Én is szemezek az alcatel pop c7 el ne érts félre de volt pár napig egy idol minim... ha kamerába az a minöség pop c7 nél is mint idolnál akkor marad a jelenlegi s advance
Antutu pontszámok c7 él biztatóak valoban de ne ezért irj le egy másik telót mert az csak 2 mag... mert ebből a szempontból Ez meg csak MTK ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest