Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
zsozsito87 #7350 üzenetére
Gyárit használok, azt is elküldtem vele együtt, mikor visszakaptam, a szerviz válaszában benne volt, hogy rendeltetésszerű használatra alkalmas, a megfelelő töltőáramot leadja.Amikor bevittem a vodafonehoz előtte a kocsiban még kipróbáltam, hogy biztos nem veszi-e a töltést, nehogy hülyének nézzenek.Erre mire megkapja a szerviz, megjavul.Bár az üzletben még nyomtam egy hard resetet, de azt előtte is többször próbáltam, nem sikerült vele megoldani a problémát.
Most újra nem lehet tölteni semmilyen töltővel, ameddig be van kapcsolva.Amikor kikapcsolom, akkor elkezd világítani az értesítő led, és elindul a töltés.Amint visszakapcsolom, a töltés leáll.Minden töltővel próbáltam, ami van itthon.
Töltő IC működését befolyásolja az, hogy a készülék be- vagy kikapcsolt állapotban van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest