Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
kill_bill1 #1212 üzenetére
Crysis2. Az megborotválja a GPU-t,
ha túl van húzva egyből fagy.
-
Sandrew
őstag
válasz
Crysis 2-t nézz vagy 3DMarkokat. Ha hiba van egyből behal.
-
Speed®
titán
válasz
Ne hagyatkozz a fánkra, csalóka. Nézz valami játékot vagy Vantage/DM11et.
TheChos3nOne
Akkor szívás..bekapcsolt VSync mellett is ugyanolyan hangos? Pókot neki ;p -
Fr3eWar
őstag
válasz
kill_bill1 #573 üzenetére
A visszaigazoló e-mail-ben meg ilyen is van:
"!!!NYEREMÉNYJÁTÉK!!!
Vásárlás után írja le véleményét rólunk az Árgép.hu oldalon, és megrendelésével Ön 2011 februárban 10.000,- Ft értékű vásárlási utalványt nyerhet.
Részleteket keresse weboldalunk nyereményjáték menüpontjában!
"Gondolom nagy meló lenne kivenni az automata visszaigazoló sablonból. Vagy legalább írják át 2012-re
-
KKaresz45
senior tag
válasz
kill_bill1 #573 üzenetére
Ez már kb. 1 hónapja kint van a box oldalán, akkor még sehol sem voltak ezek a kártyák.
-
Overlocker
veterán
válasz
kill_bill1 #218 üzenetére
Lehet le is mondom..
-
devast
addikt
válasz
kill_bill1 #227 üzenetére
Szerintem is ez van... Szégyen, de ők az egyetlen értelmelmes alternatíva a beszerzésre.. gondolhatod mennyi megrendelést kaphattak tegnap...
-
KKaresz45
senior tag
válasz
kill_bill1 #223 üzenetére
Én is rendeltem tőlük pár hete egy teljesen más terméket. Akkor ez volt a visszaigazoló e-mailben:
"Áraink tájékoztató jellegűek, de csak és kizárólag a beszállítói árak jelentős változása esetén módosulnak!
Ebben az esetben az árváltoztatás jogát a visszaigazolt rendelésekre is fenntartjuk, amelyről a megrendelőt külön is értesítjük.
Árváltozás esetén a megrendelés lemondásának jogát következmény nélkül biztosítjuk a megrendelőnek, de kártérítési igényt nem áll módunkban elfogadni."Tehát megváltozhat az ár, de ebben az esetben visszamondhatod a rendelést.
-
Vigneau
félisten
válasz
És ilyenkor a megrendelési fázisban kínált áron kapod még meg?
-
Géjza
őstag
válasz
Kiváncsi vagyok mennyi lesz majd, mire kézhezkapnád. Aztán majd eldöntheted, hogy annyiért kell-e vagy sztornó.
-
Dtomka
veterán
válasz
kill_bill1 #215 üzenetére
szia, hol rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest