- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Mint ahogy itt sem, ott se figyel rád senki. Kértelek, hogy fejezd be a mások sértegetését, erre másik topikban is folytatod!
Neoteric: én azt bizonygattam, hogy egy normális 2 magos (nem pedig egy 2 magra butított AMD), is elég bőven egy 6850-eshez játszható fps-ek elérése. Nem cáfoltam sehol, hogy egy 4 magossal magasabb fps-eket lehet elérni.
De ott a mérésem, ellenben se a tied, se a híres színész mérését nem láttam még. -
Alister71
nagyúr
Ez nem teszt, engem ez nem érdekel. Játék tesztekre gondolok.
Neoteric: szoktam monitorozni a játékokat, nem falból írom amit írok. Láttam a BC2-ben a kihasználtságot és az fps-t is. Egy adott pályát kell fraps-al lemérni, mindketten ugyan azt. Ugyan olyan grafikai beállításokkal. majd megnézni az eredményeket.
Nézd meg a logoutomban az LP2 tesztet. Az a játék 100%-osan kihasználja a 4 magot. Szedd le a benchet, ott vannak belinkelve a képen az általam használt beállítások, futtasd le ugyan úgy, majd linkeld az általad mért eredményt. Akkor fogjuk látni, mennyivel kaptál többet egy I5-el, ami nem is a halovány 4 magosok táborába tartozik. -
Alister71
nagyúr
Szép eredmény. Erre érdemes váltani, itt már tényleg érezhető a különbség.
Neoteric: nem jöttek mostanában olyan játékok amik érdekelnének, mind DX9-es, még az is bosszant, hogy ilyenek miatt vettem 6850-est.
Erre mondtam, hogy érdemesebb venni egy XBoxot.
Olyan játékokért mint az Arma II, az NFS bármelyik része, a Crysis2, aTDU2, a BO, AC Brotherhood, a Homefront, és sorolhatnám még egy darabig, nem akarok pénzt kidobni. Megvárom a Dirt3-at, ha játszható fps-el el fog még futni egy 8400-essel, még mindig nem cserélek platformot. Egyszerűen nem jött el szerintem még az ideje. Ha kiadnának 2-3 olyan, tényleg pc-re írt játékot, ami már megenné reggelire a 775-ös platformot, és esetleg még érdekelne is, akkor azon lennék, hogy lecseréljem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest