Új hozzászólás Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
Nem tudom, hogy mi van a gariztatással, ezzel kapcsolatban olvasd el a cég üzletszabályzatát. Gondolom, hogy vissza kell küldeni nekik, jegyzőkönyvet vesznek fel, ilyesmi. De azért egy dologra felhívnám a figyelmet (és itt fontos, hogy ez egy magyar cég). A magyar törvények szerint webshopból történő rendelés esetén a fogyasztó 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A pontos részleteket olvasd el az üzletszabályzatban (pl. a csomagolást hiánytalanul meg kell őrizni stb.) Ilyenkor visszaadhatod az árut, nekik meg vissza kell adniuk a pénzt. Ezért mondom azt, hogy a webshop jobban ki van szolgáltatva a vevőjének, mint a vevő a webshopnak. Nem érdekük átverni. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de csak poénból nem fognak megszívatni. És ez a pixmaniaval már nem biztos, hogy működne.
Ne várd azt, hogy ezek a kártyák majd ellepik a magyar boltok polcait. Itt arról van szó, hogy a Sapphire kisöpri a raktárait, és a megmaradt 5830-as meg 5850-es GPU-kat kiszórja. Valószínűleg kevés ilyen kártya készült. Nem biztos, hogy egyáltalán lehet majd kapni Magyarországon más helyen is.
jansky1: Amikor nekem hozták a csomagot, én mondtam a futárnak, hogy kinyitom (fizetés előtt), és nem ellenkezett, csak annyit mondott, hogy gyorsan csináljam.
Fehér papírba volt csomagolva a termék, és a fehér papírt téptem le. Mondjuk a dobozba én sem néztem bele, csak arról győződtem meg, hogy a megfelelő doboz van a csomagban. Nem tudom, hogy engedni fogják-e Pick Pack pontban kinyitni.
-
KKaresz45
senior tag
Nem mondom, hogy jobb hely. Lehet, hogy hozzájuk is a pixtől megy, de lehet, hogy nem. Ezt nem tudom.
Viszont ez egy magyar cég. A pixmania francia, tudtommal nem vonatkoznak rá a magyar fogyasztóvédelmi törvények, az electroboxra viszont igen. Van magyar ügyfélszolgálat, bejegyzett magyar székhely, ilyesmi. Továbbá pixmania-nak előre kell fizetni, itt viszont elég csak átvételkor. Én ezeket az előnyeit látom.
Rendeltem már electroboxtól (nem videokártyát, más terméket), megjött időben, a futár előtt kibontottam, láttam, hogy az van benne amit rendeltem, kifizettem, teljesen OK volt. Azóta is használom egészséggel.
Ettől még a pixmania nem rossz. Biztosan onnan is meghozzák simán (mint ahogyan pár hsz-sal ezelőtt már írta is valaki). Csak nekem nem tetszik, hogy előre fizetek, aztán küldenek, amit akarnak. Utána meg futhatok a pénzem után mindenféle külföldi ügyfélszolgálatokon keresztül. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen maradi.
Szerk.: Gondolom, hogy a gariztatás is egyszerűbb a magyar ügyfélszolgálat miatt, bár ebben nincs tapasztalatom egyáltalán.
-
KKaresz45
senior tag
Ha nem szállítják annyiért, akkor szólni fognak. Szerintem akinek visszaigazolást küldtek a régi árról, annak szállítani fogják annyiért. Persze nem tudom, nem ismerem őket annyira, de szerintem így lesz. Nagyon rossz marketing lenne egy webshopnak, ha nem így lenne.
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy egy webshop sokkal jobban ki van szolgátatva a vevőjének, mint a vevő a webshopnak. Egyáltalán nem érdeke a boltnak átverni a vevőjét. Mindenkinek az az érdeke, hogy a megrendelő megkapja az árút megrendelt áron, és elégedett legyen (és rendeljen máskor is, esetleg ajánlja a boltot másnak is).
Sundesz (#343): Nem, játék alatt nem érződik a különbség, aki kizárólag játszik, annak mindegy.
Gerisz (#342): Lehet, én sem vagyok benne annyira otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest