- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Nyilván..nem hülyék ők sem.
Hovatovább csak engem idegesít a sok piaci hiéna? Körbeszaglásztam mennyiért tudnám eladni a GTX460am, a sokadik 25höz közel eső ajánlat után azt gondolom, hülyékkel van tele az oldal..nem gondolhatja senki komolyan szerintem, hogy 20-30-50db ilyen 5850 letolja az árakat..szépen elfogynak, aztán megjelennek 35 fölött majd kis idő múlva az aprókban.
Ha tényleg ennyire nem lehet eladni tisztességes áron, inkább használom tovább a tuningolva 5850 szintű 460amat..és tojok az 50W difire..sőt, lehet ennyit meg is ér a Physx és a stabilabb FPSek..szeretem az Ati/AMD cuccokat, de tény, ezek a hiányosságok azért tudnak fájni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- HP OMEN 3080Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest