- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzrca
tag
Megérdeklődtem a garanciapapír hiányának okát, és a válasz az üzletszabályzatra hivatkozott, miszerint:
9.5.Az Internetes áruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre, mely garancia a számla eredeti példányával (vagy másolatával) érvényesíthető.
-
kzrca
tag
Na még egyszer: akinek már megvan a kártya és az Electroboxtól vette, van külön garanciapapír, vagy csak a számla? Csak nekem kell holnlap érdeklődni, hogy hogy is van ez, vagy másnak is?
-
kzrca
tag
válasz
Motion_Blur #724 üzenetére
A számlán garival kapcsolatban semmi nincs. És a számlán kívül csak a PickPackPont azonosító fecnije van (egy negyed A4-es lap).
-
kzrca
tag
*törölve*
-
kzrca
tag
Na nekem is megvan a kártya, PickPackPontról átvéve. Aki már megkapta, azoktól kérdezem, garanciapapírt kaptatok? Mert én csak a számlát, és a garanciáról semmi említés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest