- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Remus389 #348 üzenetére
A harmincszor elkárált találgatásaiddal szándékosan bosszantasz másokat, ami bőven kimeríti a trollkodás fogalmát. Inkább simogasd meg a kis zöld, iszonyathúdenépszerű kukásvödrödet (1 milliárd légy nem tévedhet ugyebár), amikor este lefektet vele anyuci, talán megnyugtatóbban fogsz aludni, és holnap békén hagysz bennünet. Előre is kösz.
-
Inarus
addikt
válasz
Remus389 #344 üzenetére
Te azt vágod, hogy a kérdéses időszak 2011 q1 volt, a Wave 2 megjelenésekor? Vagyis egy új készülékkel és egy frissítéssel hozták fel a Badát az akkoriban már olcsóbbá váló készülékeken futó és frissítés előtt álló WP7 szintjére.
Nem azt mondom, hogy a WP7 tuti siker lesz, de ez alapján leírni is mókás.robertel: Te pedig ne személyeskedj!
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Remus389 #366 üzenetére
Miért utálsz te mindent ennyire ami nem Android? Épp bíróságos topikot olvasgatom, és ott ugyanezzel a nevetséges hozzáállásoddal találkozok csak az Apple ellen.
Az udvariasság nem egyenlő a hazudozással, és te most azt mondod, hogy hazudozik mindenki, aki azt meri mondani, hogy a WP7 milyen szép, gyors, király rendszer.(#367) Ricardo
A lecsúszás ellenére azért a Motorola sem annyira garázscég, hogy a Google ügyvédei nélkül ne menjen semmire a szabadalmi pereknél.És még akkor is ott van az MS is, szvsz őket nehezebb megfogni, mint az Applet .
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Remus389 #334 üzenetére
Személyesen tapasztaltam: az embereknek fingjuk sincs a wp7ről, senki sem tud a létezéséről. Akinek eddig mutattam az omniát, mind el voltak ájulva, hogy milyen szép, gyors, király rendszer. Aki megismeri annak egyből szimpatikussá válik. Hidd el, ha ősszel beindul a marketinghadjárat, látványosan emelkedni fognak az eladások.
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Remus389 #350 üzenetére
Ehh látom mindenbe belekötsz, azt az akkori piaci részesedére értettem. Sztem nyilvánvaló, ne kelljen már mindent magyarázni.
(#352) Ricardo (#353) alamuszi
Te betámadnál olyat akiről tudod, hogy erősebb nálad, és ha visszatámad, akkor te szívsz? Gondolom nem, és ezt az MS és az Apple is végiggondolta valószínűleg.
Nyilván a kezdeti telekommunikációs szabadalmakból elég sokkal rendelkezik, de ezeket szerintem fizetik a cégek, így ezzel nem lehet perelni. Ha nem fizetik, akkor nem szóltam és tényleg ütős fegyver került a Google kezébe.(#354) Ricardo
Most azt közöljék le, hogy mennyire betojtak és lehet ott fogják hagyni a Googlet? Egy ilyen nyilatkozat semmit nem jelent. -
Abysmal
aktív tag
válasz
Remus389 #344 üzenetére
Elfeledkezel arról, hogy az új generációs WP7-es telefonokat kifuttatták/futtatják a szolgáltatók. Mikor legutóbb néztem, akkor az Omnia 7 kifutó modell volt a T-mobilenál, tehát gondolom már nem kapható, a Mozart pedig drágább annál. A Vodánál nem tudom mi a helyzet, de gondolom hasonló. Az USA-ban is hasonló lehet a helyzet. Az új generációs WP7 modellek a Mangoval érkeznek, jóval több, mint amennyi a megjelenéskor volt.
A megjelenéskor az MS nyomatott egy kis reklámot a WP7-nek, főleg sorozatokban tűnt fel egy-egy mobil, de az nem volt annyira jelentős. Most a Mangoval mind a Nokia, mind az MS nagy reklámhadjáratra készül, amihez nyilván be fog csatlakozni a többi gyártó is, mert nem akarnak lemaradni. Valószínűleg több milliárd dolláros marketingről lesz szó. Ennyivel már jó eséllyel egy vödör szart is el tudnának adni, és a WP7 nem az.
És hogy miért nem választják az emberek a WP7-et már most? Nem azért mert nem tetszik nekik, szimplán azt se tudják mi az, hogy létezik. Az emberek 90%-ának (tipp) fogalma sincs hogy mi az a WP7, talán a névből valamennyire ki tudnák páran következtetni, de sehol nem látott még ilyet a többség. olyan 9% tudhat róla valamit, de csak a nagyon alapokat, ami a vásárlázhoz nem elég és úgy 1% aki a fórumokon és híroldalakon tájékozódik. Ez az 1% meg többnyire kivár illetve más OS-en van. Abból az 1%-ból nem lehet messze menő következtetést levonni.
Már maga a Nokia a biztosíték, hogy bőven az általad jósolt 3% fölött lesznek. Idővel a Nokia csak/szinte csak WP7-es mobilokat fog gyártani a hírek szerint. Tény hogy a Nokia lefelé tart jelenleg, de te se gondolhatod komolyan, hogy a részesedésük 1-2 év alatt 2-3% alá fog csökkenni. No meg még nem beszéltünk a többi gyártóról sem, akik összesen valószínűleg több WP7-es mobilt fognak kiadni, mint a Nokia.
A WP7 sikerre van ítélve, a kérdés csak az, hogy mekkora lesz az a bizonyos siker. 20%? 30%? 50%? Vagy több is akár?
Azt se felejtsük el, hogy a Motorola felvásárlása nem biztos, hogy megoldja az Android problémáit. Nem elég, hogy a Moto szabadalmak nem elég ütősek (az MS és az Apple is pereli a Motorolát is), de még könnyen megronthatja a kapcsolatot a Google és a többi gyártó között.
-
atoth
aktív tag
válasz
Remus389 #341 üzenetére
Az biztos, hogy a Nokia jelentős kockázatot vállalt a WP7-tel, lehet hogy a sok reklámra költött pénznek semmi értelme nem lesz, de ez majd csak utólag fog kiderülni. A marketing befektetés egyébként elég ritkán kidobott pénz, ha ésszel költik el, jól választják meg a a célcsoportokat és az elérésükhöz a csatornákat.
-
válasz
Remus389 #341 üzenetére
"most már telített a piac így sokkal nehezebb rakétaszerűen növekedni, túl későn ült fel Ms a vonatra ahhoz(és a legtöbb embernek ugyan tetszik, de annyira azért nem hogy megvegye)"
Nem telített, csak nehéz betörni és részesedést szerezni. az MS és a Motorola akkor a piacon volt már, amikor a Google még csak "keresni tudott" és nem foglalkozott telefonokkal. A sikeresség megint más kérdés és az elterjedés is. A WP7 sikeres, mert nem bukott meg és tartja magát (megkockáztatom, a nagy többség elégedett is vele). Egyelőre nem elterjedt kellő mértékben, de ez még a jövőben változhat.
-
robertel
senior tag
válasz
Remus389 #332 üzenetére
Szövegértési nehézségeid vannak??
Én se vennék msot wp7et, ettől függetlenül van olyan mint ios!
És jobb is elsz ha emglesznek azok a dolgok amiket írtam!
A marketingrészét is írtam ,mig a tvben látod az "ezzel sört is lehet nyitni" reklámot, addig az iylenek mint Te teljesen androidra gerjednek be, akár kell nekik a rendszer akár nem.
Én a két windows rendszer integrációjától várom a nagy fellendülést!
Nem részletezem miért, ha nem érted az nem engem minősít.. -
robertel
senior tag
válasz
Remus389 #329 üzenetére
Szeritnem 2 év múlva teljesen átrendezi a mobilpiacot microsoft, nokia közremüködéssel!
Nem mondom, hogy android meg apple megy a süllyesztőbe, söt, ők is fejlődni fognak, én úgy hiszem, hogy telefonpiac (okostelefonpiac lassan már egyenlő a sima telefonpiaccal)hármójuk között lesz felosztva kis eltérésekkel. Applenek talán ksiebb részesedése lesz, főleg ha nem lesz olcsó változat és talán az android vezető szerepét se fogja megdönteni wp, dehogy 20% fölött lesz az hészentség.
Te tényleg nem tudod miről beszélsz
Na de nem akarlak bizonygatni, akármelyik rendszer tis használod majd, nem fogsz mellélőni.
Ami még sokat számít, hogy nincs mögötte marketing, plussz nyelvi támogatás se, ez hidd el nagyon sokat számít!
Egyéként én most se jósolok még hatalmas fellendülést, majd jővő ősszel! -
erdoke
titán
válasz
Remus389 #327 üzenetére
Én meg nem hiszem, hogy számít, mit hiszel. Egyébként azt se tudod, miről beszélsz, a Mango nagyon komoly előrelépés funkcionálisan, az új vasakon pedig olyan gyors, amihez az Androidnak SGS2 vas kell.
Egyébként ugyanezt nyugodtan elmondhattuk az Androidról anno, az 1.5 olyan primitív, rusnya és xarul megírt volt, hogy ahhoz képest a WP7 1.0 valami csoda.
Nem fogok jóslási kinek nagyobb a farka játékba belemenni, kb. 35 éve nőttem ki az oviból...Te csak járd körbe a topikokat, és hintsd a hitet nyugodtan.
-
robertel
senior tag
válasz
Remus389 #327 üzenetére
Nem a jelenről hanem a jővőről bezsélek!
Hidd el bada megmarad érdekes kis dolgoknak, hiába írják, hogy nem tudom én mennyi alkalmazás lesz rá, meg fejelsztik, samsungnak is egyszerűbb ha google-t nyomja. Ettől függetlenül megmarad, jó rendszer, marketing nicns mögötte, ennyi.
WP-ről meg írtam, kár volt megjelentetni igy, nem csodálkozok ennyi fogyott belöle.
De hidd el, win8 megjelenésével, nokia bezsálásával xbox képességekkel tarolni fognak.
Nem azt mondom, hogy most mango megjelenésével, hanem majd ha jönnek az olcsóbb készülékek, a további frissítések, az appok stbHonnan veszed, hogy nem tetszik az embereknek? Letisztult, elegáns, marketing nincs mögötte, ennyi.
Szerintem ha meglesz amiket írtam, és appok is lesznek rá bőségessen, (150-200e) akkor iphone felkötheti a gatyáját, mert ilyen dolgokat mint wp (xbox integrálás, átmenet asztali win8 és wp között) álmodni se mernek. Szeritnem ez útóbbi lesz a mérföldkő, mivel windowst használnak a világ nagy részén asztali/laptop gépekben igy ez egy óriási dolog lesz majd.
Táblagépben is én is azért nem gondolkodok még, majd win8 megjelenésével. -
plus44
veterán
válasz
Remus389 #191 üzenetére
Ez mégis hogy jön ide? Mondjam hogy olvasd el a saját hozzászólásod? Szerinted azért terjed jobban az Android, mert a MM-ban 3millió forint az Iphone 4 (és jelzem van olyan hülye, aki megveszi). Ez egyszerűen fals és téves információ, ennyi. Az, hogy ott annyi, csupán a gsm és hasonszőrű boltok pénzéhes tulajainak megbomlott elméjét mutatja. Ez 0 azaz nulla hatással van bármire, főleg nem az Android terjedésére.
-
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #161 üzenetére
"tehát igenis egy ottani iskolásnak/fiatalnak ez prémium és drága termék"
Pont annyira, mint egy Galaxy S II, Sensation, vagy Evo 3G...
Az Android magas eladásai nem is ezekből jönnek ki, hanem az olcsó belépőszintű és középkategóriás készülékekből.
"tévedés, legtöbb helyen ez van mint itt"
Persze, ezért kapom itthon meg azt az iPhone 4-et 220-ért, amit Angliában átszámolva 150-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest