- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
"Egyszerűbb lenne, ha mindenkinek, aki negatív dolgot ír nekem, szimplán dobnál egy +1-et. Vagy a nagy PH! fórum topikban kérnél rá egy scriptet a házigazdáktól."
Hát ez a vicc nem jött össze, de inkább ne is próbálkozz. ((#381) roberte )
"Anyázás után..."
Nem volt semmi sértő anyádra nézve. Inkább a te stílusod az ami sértő..."Off hozzászólásaid"
Elejétől kezdve te offolsz/sértegetsz/beszólsz..."polgári neved Bólogató János."
Előző mondatom. De mégis te bólogatsz. Lást ebben a hsz-ben 2x is... (Rábólogatsz saját magadra, kicsit sem szánalmas)
De a (#381) roberte látom nem zavar, csak a seggnyalóid legyenek meg. Az meg különösen vicces h eddig még nem törölték/figyelmeztették azt és téged. (Valószínűleg nem is fognak...)
Te vagy az egyik kishaverod mikor megy árulkodni? -
eXodus
őstag
Nem kötelező hozzászólni, ezt nem érted meg. Többség még csak nem is neked írt. És ahogy linkelték, nem ez az első eseted.
De mások ezért és (#381) robertel -ért ban/figyelmeztetést kapnak. Mivel én nem vagyok ilyen jelentgetős (mint jellemzően néhány fanboy) így nem jött be a feltételezésed h egyből mentem jelenteni. -
Remus389
veterán
jól van látom nem tetszik nektek az igazság, csak izzadtságszagú magyarázatok vannak, eredmény nincs
csak jövőbeli találgatások hogy majd egyszer így lesz meg úgy lesz(1 éve is ez volt), majd ez lesz az android nemezise, persze, nem úgy tűnik nagyon nem(pláne most hogy felvásárolták a moto-t), de mind1
úgy tűnik a végén az én megérzéseim a nyerők
arrogáns stílusodon pedig visszavehetnél picit, nem csak én kifogásolom[link]
és nem szívesen
, ha kedvem tartja 2x ennyit ideírok
-
Remus389
veterán
na látod ez a baj, hogy hiába "csodáltosan" van megírva mégse megy a szekér, mégis hónapról hónapra kevesebb fogy hiába csökkentik az árakat
az android pedig állítólag gyatrán mégis megy a szekír kábé mint a rakéta
Robertel: az a 20% elég scifi, hogy ma 1% alatt lehet globálisan, csökkenő tendenciát felmutatva, vagy a régebbi winmo-vel 1,6%-on
és miért nem árulod el a környezetedben kinek van wp7-es mobilja, én elárulom ismerőseim/családtagjaim közt 2 iphone van, 1 symbian nokia, a többi Android(vagy butafon)
hol van a wp7? sehol, és nemigazán látok olyat aki erre vágyakozna, én sem hiába Mango
-
Remus389
veterán
piaci részesedést/eladási számokat tekintve nem hinném hogy sokra viszi,
nem tetszik/kell az embereknekha tetszene az embereknek lassú növekedést lehetne tapasztani erre pedig esik
a Mango se megváltás, lényegében egy laikusnak ugyanolyan lesz
majd 2015-ben azt mondod hogy a Rango, 2018-ban a Bingo és 2022-ben a Zungo mozdítja el őket az 1-3%-ról
nekem mindegy csak az eredmények nem támasztják alá az optimista jóslatokat, tőlem növekedhet is, csak nem ezt látni
vagy ha mégis sikerülne növelni az eladásokat, akkorse hinném hogy rakétaszerűen nőne hanem csak szerényen, vess még1x egy pillantást erre[link] a piros vonal jelzi hogy semmilyen módon nem fordította meg a wp7 a trendet, sőt
-
Straw
senior tag
Nyilván... Mondta volna azt hogy ti mind meglesztek
szop..szivatva?
Az neki nem hoz pénzt, én nem azt mondtam hogy így lesz hanem csak rá világítottam hogy egy két dolog azért hiányzik a cikkből ami elég lényeges infó lehet.
Szerintem a helyzet nem pont ugyanaz mint a Nokiánál volt, ha jól emlékszem ők rész tulajdonosok voltak a Symbian foundation-ben, aztán később kivásárolták a többieket, de a symbian-ból közel sem tettek szert annyi bevételre a gyártók mint az androidból, de lehet hogy rosszul emlékszem. -
Fecow
aktív tag
Azt nem értem, hogy miért kéne neked bármit is tenned, ha nem akarod fárasztani magad.
Ha te ennyire nagy magasságokban vagy miért nem maradsz az elefántcsonttornyodban, és miért vegyülsz a buta pór néppel?Azt mondd meg akkor még utoljára, ó jogi, és minden egyéb tudások atyja, hogy miért pazarolt a Google milliárd dollárokat különböző szabadalmak vételére, ha továbbra sem tud semmit tenni, annak érdekében hogy az android iránti érdeklődést, és alkalmazásának megtérülését fenntartsa?
Azt sem értem, hogy honnan veszed, hogy bárki is a szabadalmak darabszámára utazna, én biztos nem utaltam a darabszámra, a legkevésbé sem. Persze lehet, hogy arról a magasságról amiről letekintesz, már nem visz olyan jól a szemed, hogy tisztán láss. Ha ennyire ismered az Oracle-Google ügyet, akkor rögtön első kézből láthatod, hogy bizony nem épp a Google az akinek szabadalom sértési kérelmeinek 90%-át visszakézből elutasították, és a kártérítési követelését is gyors mérséklésre, újra gondolásra kötelezte a bíróság.De továbbra sem adtál választ arra, hogy , ha egy OHA tagot perelnek, egy a szervezet tagjai által szerződésben foglalat szoftverrel kapcsolatos szabadalmi kifogások miatt, miért ne használhatná a szervezet számár közös használatra bocsátott szabadalmakat, hogy megvédje magát így tárgyalási, alku pozíciót alakítson ki?
Tudod mit ne is válaszolj, nem lenne méltó hozzád ide süllyedni, hisz te annyira ismered és átlátod a világ dolgait, és annyira evidens dolgok, ezek, hogy inkább le sem írod...
Mellesleg te leginkább magadat küldhetnéd, arc plasztikára, ha jól látom eléggé megdagadt, biztos azért mert a magas lóról már párszor már orra estél...
De útközben felszedhetnél egy kis stílust is, sosem árt, bármikor jól jöhet ha még egyszer az életben emberek közé mész... -
Fecow
aktív tag
Nem tudom mi olyan hihetetlen, nem jótékonykodik, hanem meg teremti a megfelelő piaci klímát, hogy minél többen akarják használni az androdidot. A google megállapodik, az OHA tagokkal, hogy felhasználhatják a szabadalmakat, amíg OHA tagok és az androidot tolják, nem puszira, pacsira, örökbe, ajándékba kapnák, hanem ha androidot használnak, akkor bevédi őket a Google. Én ennyire gondoltam, és ez nem is máltai szeretet szolgálat, meg jóságos nagybácsi felállás, hogy szívszeretetből bevédi a szegény szerencsétlen kis gyártókat, hanem a Google-nek, mint írtam, érdeke, hogy minél jobban nyomja a droidot, így aki az ő szabályai szerint játszik az megkapja a jogi oltalmát. Én ugyan nem vagyok szabadalmi jog tudora az amerikai pláne nem, de nem látom, hogy egy szervezet tagjai miért ne birtokolhatnának közös szabadalmakat, illetve egy szervezet egy tagja, bizonyos feltételekkel ne ruházhatná át a szabadalmak használati jogát, más tagokra, ha te tudsz bármit, a földön forgáson kívül, ami ennek ellentmond várom szívesen a linkedet, és amennyiben hatályos és helytálló készséggel visszavonom amit mondtam.
(#209) David75:
Ezt a baromságot, onnan vettem, hogy azt pletykálják, hogy a Tango a nokia kérésére az olcsóbb készülékkategóriákra fog fókuszálni elsősorban, nem mondtam, hogy tény azt mondtam úgy tűnik. Sőt Mango is támogatni fog egy új SoC- ot is tehát ezt a baromságot, akár innen is vehettem. Még mielőtt ugranál, hogy az újonnan felvett 800Mhz-es processzor valójában nem lassabb, mint az eddig 1GHz-es, én ezt nem is állítottam, viszont 1-ről, 2-re nőtt a támogatott SoC-ok száma ami mindenképp a megkötések enyhítését jelenti még ha minimálisan is. Remélem azért nem üt nagyon szíven, hogy ilyet állítottam a fentiek alapján...(#213) oO7
Igen azt az előrejelzést én is olvastam, viszont az egy jövőbe mutató elemzés ráadásul 2015ről szólt, ami kissé beláthatatlan időtáv, az iphone-t meg az androidot 4-5 éve még szinte mindenki kinevette, most meg övék a piac. A jelen trendek, mint írtam pont ellentmondanak ennek. A Gartner Q2-es adatai szerint pl. a microsoft, nem csak, hogy részesedést vesztett egy növekvő piacon, hanem kevesebb készüléket is adott, el ami egy 74%-ot növekedő piacon, friss termék ide, friss termék oda nagyon gáz. Nem mondom, hogy nem változhat, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a WP7 lemarad, és kimarad, a buliból. Ráadásul ezt több piaci felmérés is az alá támasztja, mégha kissé szórnak is az eredmények. A gartner pl áprilisban csak 19,5%-ot jósolt 2015-re a WP7-nek, kíváncsi lennék mennyiben módosul ez a Q2-es eredmények fényében.
Amire ti azt mondjátok fragmentáció a google azt mondja minél szélesebb piac lefedése, persze nem akarom elkenni a dolgot, az rossz, hogy a gyártók visszatartanak frissítéseket, de ez ügyben pont most látszódik valami kompromisszum, ha bejön amit gondolok, akkor talán még valami nyomás is lesz a gyártókon, hogy ennek eleget is tegyenek.
Nem ismerek ilyen statisztikát, hogy a felhasználók elégedetlenek lennének, furcsa lenne, ha egy alapvetően olyan rendszer fogyna a piacon a legjobban amivel a legelégedetlenebbek, kihívójuk szerintem van bőven. Ha ennyire elégedetlenek a vásárlók miért nem választanak mást? Szerintem a tool appok, flashelés,romolás inkább a felhasználók habitusán, mintsem a szükségességén múlik. A hackelésből rootolásból adódó biztonsági rés, fenn áll az iPhone-nál, és a WP7-nél is, hiszen ezekre is meg vannak a megfelelő törési technikák tudtommal. Az android biztonság, meg nem tudom pontosan miben is szenved csorbát, de kénytelenek lesznek valami közös többszörösre jutni, ismét csak azt tudom mondani, furcsa lenne kizárni a vállalati informatikából a piac legelterjedtebb okostelefon oprendszerét. Persze szívesen megnézem,ha mutatsz valami konkrét biztonsági hiányosságot, ami a többi rendszer esetében nem állhat fenn. De egyébként lehet tévedek, de mintha régebben olvastam volna egy olyan hírt, hogy a motorola ráfeküdt, a vállalti/biztonság android szolgáltatások fejlesztésére, nem tudom abból azóta mi lett.
A szabadalmi dolog, meg úgy tűnik pont most fog valahogy révbe érni a Google segítségével (lásd IBM, és Motorla szabadalmak). -
p87
senior tag
Igen lehetséges, az Apple név valahogy beégett már több millió fanatikusba és ha 5 év múlva még mindig egymagos iphone9 telefont fognak kínálni valószínű azt is megveszik mert hát új ájfón.
(#233) Blyan: Te mondtad és te hasonlítottad össze 2 magos csodákkl, hogy alázza hát, megkaptad az ellenpéldát.
De mint írtam tényleg nem lehet összehasonlítani a kettőt és ezzel legyen vége. -
p87
senior tag
"éppen csak kétszer annyi profitot termelt neki az iPhone az elmúlt negyedévben"
Na és hogy sikerült ez nekik?
Úgy, hogy pofátlan nagy haszonnal árulják, 3 szoros előállítási költségen.
De hát ha van rá kereslet és megveszik miért ne? Kérdés meddig?Csak aztán idővel nehogy úgy járjanak mint a Nokia.
Felröppentek pletykák, hogy nem lesz nagy durranás az új iphone hardverileg.
Ha nem fejlesztenek csak ülnek majd a babérjaikon könnyen jöhet majd a Nokia efektus. -
Zol7
csendes tag
erre a "hatalmas profitra" gondolsz?
"For the full year, 2010 net revenues were $11.5 billion, up 4 percent compared to 2009. For the full year, the GAAP loss was reduced to .29 per share from a loss of $4.56 per share in 2009. On a non-GAAP basis, the loss was reduced to .28 per share from a loss of $2.95 per share in 2009" [link]Inkább a szabadalmak a valószínűbbek. Persze lehet, hogy a telefongyártást is fel akarják virágoztatni, csak ahhoz a többi gyártónak is lesz egy pár szava.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest