- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Mondjuk az nem hinném, hogy a vas hibája volt, hogy az érkező SMS-ek valahol elakadtak a rendszerben, és napokkal később szólt, hogy megjött vagy 20 SMS. Sok bug hardvertől függetlenül jelen van általában. Azért az alaphoz képest elég magas árkategóriába kell menni ahhoz, hogy az Androidon ne fagyjon, aki a alsó kategóriás Androidokat veszi, az nem fog annyi pénzt kiadni érte.
A legalapabb felhasználó szinten, aki még csak a Marketet se használja - sok ilyen van - nincs olyan szó, hogy operációs rendszer, ő csak azt tudja, hogy szar az Androidos telefon (mert ugye az Android szót nagyon nyomatták a teló reklámjánál, habár azt se tudja, hogy mi az), így ahol legközelebb meghallja az Android szót, onnan menekül. Nem mindenki ilyen nyilván, vannak olyanok akikről te beszélsz, de azért a többség ilyen még.Természetesen nem azt mondom, hogy rossz, hogy ilyen kategóriában is megjelenik az Android, de túl hamar tették. Olyan árkategóriában még nincs megfelelően erős vas és az Android ezen nem segít, a legpazarlóbb rendszer az erőforrások tekintetében (azonos hardveresen a leglassabb a nagy mobil OSek közül), amin optimalizációval lehetne segíteni, de az drága. Ebben a kategóriában a WP7 törhet még előre, mert kb 1 év, és ott lesznek az olcsóbb WP7-es mobilok.
(#363) Everman
"Kérdés: a Google a Motorola szabadalmaival miért lenne erősebb, mint előzőleg maga a Motorola? Csak mert szívfájdalom nélkül perelte a MS és az Apple is őket."
No igen, itt van a kutya elásva. Ennyi nem lesz elég nekik ha meg akarják védeni az Androidot. -
robertel
senior tag
Ez igy van!
Én is rengeteget szenvedtem az LG GT540emmel, de maga a rendszer nagyon tetszett és ahogy jött rá alkalom lecseréltem. Amúgy ez egy éve volt, hogy megvettem az lg-t és emlékszem, hogy csak ámultam bámultam, hogy ilyen is van. Rendkivül felhasználóbarát volt, midnent megtaláltam, rájöttem gyorsan mindenre.
Amúgy meg az új androidos telefonok már sokkal jobbak, szinte az alaptelefonokban is 512 mb Ram van már, 30ért pl ott a galaxy mini. De pl aki figyelgeti az akciókat és vett 13e Ft-ért T-Mobile Move-t az is jól járt, van ahol 10ért adnak egy nokia alapmobilt, ebben meg midnen benne van, persze kompromiszumokat kell kötni. Nekem pl LG-nél az volt a lassulások mellett a legnagyobb gond, hogy pár alkalmazás után betelt a memória.. -
atoth
aktív tag
" A Samsung, az LG, a HTC és a Sony Ericsson szinte azonnal üdvözölte a döntést, mely sok fejfájástól óvhatja meg őket a jövőben."
Hehe, olvastam, szinte szóról-szóra ugyanazt mondták.
De, lehet, hogy csak nem volt kedvük a PR-osoknak átírni a Google-tól kapott anyagot... -
Remus389
veterán
Pár nappal előtte még arról is volt hír hogy a Moto perelni akarja a google-t
igen rémlik nekem is, szerintem az elterelő hadművelet lehetett
az Apple-t se kell félteni, ha ilyen lesz az új iphone, ez nekem nagyon tetszik(az i4 formára nem, a 3GS pedig formára igen, kijelzőben nem, meg kicsi már nekem a 3,5 col), de ezt meg is dicsértem a fórumba,
ha ilyen lesz mint a képen akkor vágyni fogok rá, csak valószínűleg sajnálni fogom rá a pénzt
különben is nemigazán árt az Android az Apple-nek, hisz amennyit képes legyártani az Apple azt jó áron el is adja, tehát az android azt fedi le ahová amúgy se jutna iphone, majd akkor fognak acsarkodni ha az apple felfejleszti a gyártókapacsitását és lesz elég iphone(meg esetleg lesz olcsó iphone), mondjuk ha ez bekövetkezik szerintem inkább az Apple-t fogják venni, viszont akkor óriási profitja lesz, S.J. majd idejön budapesti nyaralásán és megveszi a parlamentet és a várat
a WP7-ben meg nem látok túlzott fantáziát, legtöbb embernek nem tetszik annyira hogy pénzt adjon ki érte, ezt bizonyítja a gyenge eladása, persze majd Mango+Nokia után égbe szöknek a grafikonok, hiszem ha látom, vagy 1%-ről tripláz és 3%-ra ugrik 2015re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest