Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Te betámadnál olyat akiről tudod, hogy erősebb nálad, és ha visszatámad, akkor te szívsz? Gondolom nem, és ezt az MS és az Apple is végiggondolta valószínűleg."
Kérdés: a Google a Motorola szabadalmaival miért lenne erősebb, mint előzőleg maga a Motorola? Csak mert szívfájdalom nélkül perelte a MS és az Apple is őket.
Ez a felvásárlás egész konkrétan magának a Motorolának volt válasz, mivel ők akarták beperelni az Androidos gyártókat és nekik ez igen könnyen összejött volna. A Google csak felszámolt egy potenciális veszélyforrást és szerzett egy kis muníciót a licencwar-hoz, de ettől nem lettek erősebbek, mint az ellenfél, csak már nem fegyvertelenek, mint előzőleg.
-
Everman
addikt
Nem értem a fanyalgókat.
A WP7 adott idő alatt nagyobb elterjedtséget ért el és jobb megítélést és támogatást kapott a fejlesztőktől, mint bármelyik másik jelenlegi platform, mindezt egy már telített piacon.
Össze lehet hasonlítani, hogy 9 hónappal a bemutatás után hogy állt az Android, iOS, Bada elterjedtségben és hány alkalmazás volt rájuk elérhető. Ha ezt nézzük, akkor a WP7 igencsak gyorsan fejlődő és terjedő rendszer. -
Everman
addikt
válasz
Remus389 #161 üzenetére
"tehát igenis egy ottani iskolásnak/fiatalnak ez prémium és drága termék"
Pont annyira, mint egy Galaxy S II, Sensation, vagy Evo 3G...
Az Android magas eladásai nem is ezekből jönnek ki, hanem az olcsó belépőszintű és középkategóriás készülékekből.
"tévedés, legtöbb helyen ez van mint itt"
Persze, ezért kapom itthon meg azt az iPhone 4-et 220-ért, amit Angliában átszámolva 150-ért.
-
Everman
addikt
"1500 óra uptájm"Örülök, ha az SGS-em 3 napig elmegy egyfolytában és nem lassul be annyira, hogy újra kelljen indítani. De volt már Desire-em, DHD-m, Nexus-om is, egyik sem volt egy stabil jószág (a Desire annyira felhúzott, hogy 2 naposan eladtam az elsőt, aztán később kaptam még egyet, amit 1 hónapig használtam, de örültem mikor elvitték és visszatérhettem egy 3GS-re).
Egyébként mindegyik rendszer jó, csak viszonyítás kérdése, hogy mihez képest.De hagyjuk ezt a mellékszálat, már bánom, hogy az előző hozzászólást megírtam... -
Everman
addikt
válasz
Nietzsche_ #144 üzenetére
Én ezt nem így látom, sok ismerősöm vett Androidos készüléket, de mindegyik nyűglődik vele, aki iOS-re váltott, vagy eleve azt vett, az meg gond nélkül használja. (Ismerek olyat, aki inkább használja az öreg N73-asát, mint a Desire-ét, mert még az is lényegesen megbízhatóbb, mint telefon.)
Per pillanat egyszerűen nincs jobb alternatíva, ha egy gyors, egyszerűen használható és megbízható smart készüléket akar valaki. A WP7 rövidesen képbe kerülhet, ahogy fejlődik, de per pillanat még kevés ehhez. Az Android meg egy barkács OS, ami nagyon jó annak aki szeret játszadozni a romokkal és kernelekkel, de akit ez nem érdekel az sokat szívhat vele.
Persze mivel fillérekért be lehet szerezni, így sokan megveszik, de nem kell statisztikusnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, hogy nem az Android userek a legelégedettebbek a készülékükkel.Sznobizmusról meg végképpen butaság beszélni, mert külföldön egyáltalán nem számít prémium készüléknek az iPhone, az, hogy itthon kaphatod meg a világon a legdrágábban, ezt köszönhetjük a hazai szolgáltatóknak.
-
Everman
addikt
Kérdés az, hogy ezzel mi változik?
- A Google-hoz került egy sor telekommunikációs licenc, így a mobil piaci résztvevők már nem a Motorola felé tejelnek, hanem a Google-nak. Ez pozitív a Google-nak.
- A pereskedésben nem nagy fegyvertény, hacsak nem lehet ezeket a licenceket átruházni, mivel, ha teszem azt az Apple perli a HTC-t, akkor az nincs azzal kisegítve, hogy a Google-nak van pár ezer licenc a birtokában, eddig a Motorolánál voltak, mégis többen perelték és perlik őket. Szóval ezt passzolom.
- A Google átvette a Motorola hardvergyártását is, így ők fogják a legoptimalizáltabb Androidos készülékeket piacra dobni. Ez a felhasználó felé óriási pozitívum. Ellenben a többi gyártó aki eddig a partnerük volt, hirtelenjében konkurensei is lettek. Ez a visszás helyzet nagyon könnyen azt eredményezheti, hogy nevető harmadikként a Microsoft erősödik meg ebből a történetből, mert a gyártók inkább felé fordulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest