- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha ezt nézzük, akkor a WP7 igencsak gyorsan fejlődő és terjedő rendszer."
Csak nem azonnal és ehhez nem mindenki van hozzászokva. Manapság az azonnali sikereket akarja mindenki.
Remusz911:
Ezért kell gyorsan a Mango-t kidobni és a Nokiának is telefont virítani. Viszont ezzel együtt is a hullámvölgyek még nem fenyegetőek. -
válasz
Remus389 #341 üzenetére
"most már telített a piac így sokkal nehezebb rakétaszerűen növekedni, túl későn ült fel Ms a vonatra ahhoz(és a legtöbb embernek ugyan tetszik, de annyira azért nem hogy megvegye)"
Nem telített, csak nehéz betörni és részesedést szerezni. az MS és a Motorola akkor a piacon volt már, amikor a Google még csak "keresni tudott" és nem foglalkozott telefonokkal. A sikeresség megint más kérdés és az elterjedés is. A WP7 sikeres, mert nem bukott meg és tartja magát (megkockáztatom, a nagy többség elégedett is vele). Egyelőre nem elterjedt kellő mértékben, de ez még a jövőben változhat.
-
válasz
hallerlaller #290 üzenetére
Én egy sima LCD mellett néztem meg az Omnia 7-et. Az utóbbi a technológia hibái ellenére is jobban tetszett. Szebb, élénkebb, láthatóbb volt. Persze ez csak egy vélemény.
-
"Nagyon nehéz kifejezni, a sok szoftver és hardver egy kerek egészet alkot vagy mi."
Erre való a rendszer szó és szinonimái.
Eredeti jelentésében az ökoszisztéma magában foglalja a környezetet, az egymásra hatást is, meg még egy csomó dolgot. Mindegy, nem akarok ezen lovagolni, mert még "lenáciznak".
Valaki elmondta és megmaradt a köznyelvben. Így fejlődik a nyelv végső soron.
-
válasz
Rickazoid #266 üzenetére
A hasonlatot ismerem, de elég szerencsétlenül hangzik - főleg, hogy már mindenre ráhúzzák. Láttam a Google hírrel kapcsolatban is felmerülni, de úgy még látom is értelmét, hogy mobil ökoszisztéma, de hogy Android (vagy más rendszer) ökoszisztéma... érdekes kifejezés, az biztos. Általában valamiféle társulásra mondják és annak környezetére, nem egyetlen dologra. Meg akkor ez a mondat mit jelent pontosan: "A Google ügyvezető igazgatója, Larry Page által csak az Android ökoszisztémájának túltelítéseként aposztrofált üzletet 2012 elején szeretnék nyélbe ütni."? Az android és környezete, kapcsolatrendszere túlélése? Elég érdekes.
Na mindegy. Még egy dolog, amit meg kell szokni.
-
A cikkhez: Az ökoszisztéma szót szerintem vegyétek ki a szótárból. Nagyon "idegen" hangzása van, mert mobilokra nem használjuk, ez biológiai fogalom, viszont egyre többször bukkan fel itt.
Egyébként teljesen érthető lépés. Maga a vasgyártás és a sok szabadalom külön is megérte volna, de így a Motorola most elég jól odapakolt az Apple és az MS terveinek. De azért a Nokia felvásárlása szerintem egyelőre nem várható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest