- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
válasz
Oppenheimer #369 üzenetére
LG is?
Szegény pára, lehet az akadozó lg szoft tette ilyené
Amúgy tényleg nem értem az ilyen heréket, olvasni se tud, nem is fogja fel mit ír az ember, csak löki a süket szöveget.
Én örülök annak, hogy a wp megjelenésével a 3 nagy (apple, google, microsoft) megversenyezteti magát, hogy ki jön ki győztesen az nem érdekel, csak az, hogy közben nyomják le az árakat (olcsó iphone, jővőre olcsó wp telefonok) és ezzel mi júzerek járunk a legjobban. -
Remus389
veterán
válasz
Oppenheimer #362 üzenetére
Akinek eddig mutattam az omniát, mind el voltak ájulva, hogy milyen szép, gyors, király rendszer. tudod udvariasság is létezik a világon, nekem is megmutatnád én is rávágnám hogy dejó és jól jártál...stb, az hogy közbe mit gondolok, vagy vennék magam egy ilyet az persze teljesen más kérdés
lényegében mindenkinek tetszik(legalábbis ezt mondják) csak senkinek se kell
be fognak indulni, a mínuszból már a növekedés is nagy szó lesz
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #311 üzenetére
Igazad van, én pl olyannyira elfogult vagyok hogy az én telómban is IPS LCD van (LG OB)
És nem is tervezem ezt lecserélni, főleg nem Galaxy S (2)-re.Amit írtam azért írtam mert David75 már napok (vagy régebb) óta topikokon keresztül egyebet se csinál csak a saját telóját és annak oprendszerét dícséri, minden mást pedig ócsárol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest