- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol7
csendes tag
Ezzel kell egyetértenem. Nem az a lényeg, hogy milyen a specifikáció, hanem az, hogy mennyire jó és könnyű használni. A telefon tulajdonosok nagy része nem hogy a specifikációt, de még az oprendszer verziószámát se tudja, csak használja és kész. Aztán kialakul egy véleménye, hogy szereti és megszokta, vagy nem. Ebben van az Apple varázsa. Akinek Iphone az első okostelefonja, az általában nem akar mást. Nem hiszem, hogy csak a márka miatt. Ugyanez megfigyelhető pl. a HTC Sense-nél is. Itt a mobilarenán is leírták a srácok, hogy a HTC gépeit elsősorban a Sense adja el, akárcsak az IOS az Iphone-okat.
A felhasználó elsősorban nem specifikációkat keres, hanem élményt!
-
RexpecT
addikt
Nekem már vagy 2 hete megvan a Nexus S-em, és eddig egyszer sem fagyott vagy lagzott be.Nem vagyok android fan, azért választottam ezt, mert ár/érték arányban messze a legjobb.Ha lett volna ennyiért Iphone 4 lehet azt vettem volna, de mivel rohadt drága ezért inkább maradtam az android mellett.
-
petbau
csendes tag
Nagyon jó az Iphone nincs is vele probléma hogy van rajta böven profitjuk.
De ki az aki megvesz egy túlárazott mobilt ami semmivel sem jobb mint a kunkurencia mobiljai, és amit nem is tud 100% ban kihasználni pl Imac vagy macbook nélkül amelyek szintén túl vannak árazva?
Tehát kb 500.000-800.000 HUF-omba kerülne minden évben az Apple élmény.
Köszönöm de nem, ez a gazdag emberek Teleshopja. -
p87
senior tag
"Minek kellene 2-4 mag egy iOS alá, ha amúgy is szanaszét alázza a csilivili 2 magos android csodákat?"
Köhm-köhöm, kicsit nagyot akartál mondani nem?
Hol is van az alázás? Pont, hogy fordítva, de hát ez így van rendjén elavult hardverrel nem lehet versenyezni és összehasonlítani.
Ha még nem volt SGS2 a kezedben akkor nézz meg összehasonlító videót iphone4-el kiderül ki is aláz kit. -
Zol7
csendes tag
Igen, profit terén mindenkit ver az Apple, mert kevés termékük van, és azt jó drágán tudják adni. Aki IOS-t szeretne használni, az csak tőlük veheti. Ezért is kérdéses, hogy adnak e ki olcsóbb verziót, mert akkor hígulna a kínálat, de szerintem szükséges lenne, mert az eladott eszközön csak egyszer lehet profitot realizálni, a letöltött alkalmazásokon viszont folyamatosan, és az okostelefon piac rohamosan bővül, már nem csak a "tehetősebbek" kiváltsága. Egy kedvezőbb árú Iphone-nal még nagyobb réteg tudna rászokni az IOS-re és az Itunes-ra, akik, ha megszeretik és megszokják, a jövőben is az ő termékeiket fogják keresni és venni. Hiszen "fertőző", akár csak a MAC és az OSX.
-
Remus389
veterán
én már ott tartok hogy nem
vagyis ha nagyon akarnék új telót az SE Arc-ot venném ezüstbe, nagyobb a kijelző
különben az i4-től sem zárkóznék el, csak sokat nem hozna, mégis mit hoz egy sgs1-hez képest? ne menjünk ebbe bele, de az én szempontjaim szerint inkább kevesebbet hoz: nehezebb, kisebb kijelző, zárt rendszer, nem lehet ROM-olni se
azonkívűl gyanítom ugyanazok a funkciók vannak benne vagy kevesebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- VoIP telefonálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest