- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Report: Microsoft Was Interested in Motorola
Microsoft had no interest in the hardware side, which apparently was one reason why Motorola favored Google.
Ezért pletyizték a Moto WP7 felé fordulásának eshetőségét tehát....
-
Blyan
félisten
Nem látom előremutatóbbnak, de ha így is van, ne azt nézd most mennyibe kerül, mert ez az amortizáció, azt nézd meg mennyi volt, amikor megjelent.
Az, hogy most ennyibe kerül, annak köszönhető, hogy a franc se vette meg 200K huf-ért.
(#243)
Igen, ez viszont mindenképpen előny. -
Blyan
félisten
Akkor minden tiszteletem a Tied, és remélem eztán sem lesz vele semmi gondod, mindezt a legőszintébben mondom.
Igen, rohadt drága... relatíve, én is ezért vettem WP7-et helyette, de nagyon komolyan csábít a dolog. Mindamellett, a WP7-tel jelenleg tökéletesen elégedett vagyok.(#237) petbau
Rengeteg ismerősömnek van iPhone variánsa iMac, vagy MacBook nélkül, és egyik sem érzi, hogy megnyirbálták volna az ájfónélményét. -
Blyan
félisten
Szóval, egy összehasonlító videó rávilágít, hogy két-két és félszer gyorsabb hardverrel megelőz egy évvel idősebb, uszkve egy generációval régebbi rendszert? Izomból?
Minden elismerésem.Mindegy, hagyjuk, valóban nem ide tartozik. És még csak nem is vagyok apple tulaj, sőt rajongó sem.
-
Blyan
félisten
Nincs szándékomban.
A flamekeltés abból keletkezik, hogy van, aki nagyképűen odavágja az ideologizált elképzelését, mivel ebben tuti biztos, ezzel hülyének állítva be cégeket, sőt emberek millióit aki hajlandóak voltak megvenni a termékeiket. Csak mert neki nem szimpatikus, drága, vagy csak ronda a színe.
-
Blyan
félisten
Ezeken beszarok.
Nem elég hogy drága, de még veszik is. Hogy csinálják, rejtély mi?
És meddig? Hát.. minden évben jósolták a lufi kipukkadását, aztán mit ad isten a mobilüzletág fejér ült a cég 4 év alatt, mindössze 859 százalékkal ?! növelve az értékét. A gagyimamik.
Minek kellene 2-4 mag egy iOS alá, ha amúgy is szanaszét alázza a csilivili 2 magos android csodákat?
Én nem is értem. Ráadásul mi az hogy nem nagy durranás? Egy iPad2 kisebb dobozban, és jelenleg annál gyorsabb nem is kell. -
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Persze, de nem csak az Apple várja a droidból a pénzt, hanem az Oracle és az MS is (sőt, szvsz az utóbbi szakítja és akarja még szakítani a legtöbb lóvét), itt mit segít a Motorola? És ezzel egyúttal felelősséget is vállaltak, amit korábban nem voltak hajlandóak, hiszen nem gyártottak készüléket, csak az Androidot nyújtották/támogatták, ha egy droidos termék licencet sértett, hát vállat vontak, hogy nem ők gyártják.
Másrészt, a Moto évi 5-10 készüléket dobott piacra, alternatívájaként a többi gyártónak (főleg az Államokban), termelve a lóvét a Guglinak (a HTC, Samsunk, egyéb melett) ezt az ütemtervet sem ártana tartani. Vagy a Moto, mint név eltűnik a Nexusok süllyesztőjében.Visszatérve az eredeti hsz-re.... ezzel nem védték meg a HTC-t meg a Samut, legfeljebb maguk lettek az egyik versenytársai ezeknek. Az védelem?
-
Blyan
félisten
Vajon akkor mi volt az a hír/pletyka mostanában, hogy a Motorola nyitni akar/hajlandó a WP7 felé?
Valamint, a mostani gugli barátok immár vetélytársak lettek (HTC, Samsung). Ezzel mihez kezdenek vajon?(#2) hunter84
Azzal védik meg a HTC-t az Alma ellen, hogy versenytársai lesznek a piacon (és ezzel hivatalosan is adóssá válnak a Android ellen irányuló licensz háborúban, ugyanis)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest