- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
motoflug #7097 üzenetére
Kb addig elveztem en is a trx 4 defendert,amig cserelgettem/epitgettem ra a cuccokat.Karacsonykor jo volt lekotni magam.Szinte 80%-ban mindent kicsereltem,beleertve a kasztnit is kemeny kasztnira.Azota se hasznaltam max 1 orat tettem bene
Szep faldisz lett belole
Mondjuk most telen ha esne ho,tuti kivinnem csapatni
-
DEV_NULL
őstag
válasz
motoflug #6743 üzenetére
Amcsi Amazon-on vettem. Szerencsére nem bontottat kaptam, viszont a küldföldi fórumokon feltárt jelenség nálam is fennált. Olaj a kartondoboz alján az autó alatt. Most épp a lengéscsillapótokat töltöm újra, mondjuk nem sok hiányzik belőlük. Előre látó módon vettem hozzá TLR 37,5 olajat.
Azt már tudom, hogy be kell szerezni 2S aksit is. Megpörgettem a kereket 3S-sel... Ijesztő. -
Gubu0101
veterán
válasz
motoflug #6339 üzenetére
Max 180-ig nezelodtem kb ennyi lenne a keret.Nem gond a kulfold sem,nemeteknel dolgozok,igy akar lehet ebay vagy ali is.Nezegettem most Tamiyakat is,az mar erdekesebb osszerakas szempontjabol.Kozbe kaptam ajanlatot is
Van egy Tamiya big foot szerum,fejbol most meg nem mondom melyik tipus vagy szamu,az kicsit beteg,mert kitort a bal elso kerekMondjuk ahoz csak ugy hozza jutottam ingyen
-
peet137
tag
válasz
motoflug #6330 üzenetére
Itthon is kapni 18 + posta körül és az legalább hamar itt van.
Nah, ez jó hír, nekem az elég ha részlegesen vízálló.
Mindenképp olyat néztem, amihez kártya van. Amiket használok, azokon elég sokmindent lehet állítani programozó gombbal, évekkel ezelőtt beállítottam tutira, azóta talán 2x állítottam valamit. De mire megvolt a tökéletes beállítás, elég sok időbe telt. -
peet137
tag
válasz
motoflug #6320 üzenetére
Milyen pákát rendeltél, ha szabad tudni? Én mondjuk nem deans csatit használok, hanem 4 mm-es banán dugókat, de nekem is kezdi feladni a pákám (sima, egyszerű, 30W-os) hegye és mivel annyiba lenne hozzá egy hegy, mint a páka volt, ezért csere lesz. Bár agyalok nagyon egy állomáson, most pl 5-6 rugóért volt kicsi Fahrenheit...
-
JoinR
őstag
válasz
motoflug #6318 üzenetére
Én csak az RC-k miatt forrasztok, de bármilyen megteszi. Sn60 van most épp, de nézhetsz ólommentest is. Kis csiszolópapír és/vagy forrasztópaszta segíthet még, nem gondolnám, hogy a T-dean csatlakozót felületkezelik, hiszen mindenki forrasztani akar rá.
Illetve a forraszanyag ne mindenhonnan összeszedett szennyezett maradék legyen, mert ha a pákán van régóta, az már nem nagyon tapad meg később. Néha én is szívok, hogy 1-1 anyagra nem akar ráfolyni, inkább megkerüli, és ott se a hővel van a gond, sokszor csak a frissen olvasztott ón kell neki. -
válasz
motoflug #6315 üzenetére
Ha semmi más nem használ és egyébként elég hőt viszel át, akkor én meg szoktam reszelni tűreszelővel kicsit a forrasztandó felületet a csatlakozón. Láttam már olyan kis kínai csatlakozót, amit nem tudom mivel felületkezeltek, de alapból az istennek nem akart megtapadni rajta az ón.
-
JoinR
őstag
válasz
motoflug #6315 üzenetére
Ahhoz, hogy rátapadjon az ón, magának a csatlakozónak is át kell melegednie (de még nem annyira, hogy leolvadjon róla a műanyag). Amikor XT60-at forrasztok, felveszem maxra és minél nagyobb felülettel gyorsan átmelegítem az egészet, utána fog rajta szétterülni az ón rendesen.
-
motoflug
őstag
válasz
motoflug #5706 üzenetére
Na most hétvégén volt az igazi teszt. Kivittük egy olyan helyre, ahol lehetett vele ugratgatni meg versenyezni. Hát, félelmetes volt, amit kibírt. Repkedett rendesen, eltört rajta a lökös, úgy voltam vele, hogy, ha már rendelnem kell hozzá alkatrészt, akkor nézzük meg mit bír. Szeretek bütykölni is, azért van, hogy minél nagyobb legyen a mosoly az arcomon, így egy-két bátrabb reptetést is bevállaltam vele.
Nagyon vicces volt, de konkrétan maradt a lökös,mint egyetlen csereérett/törött cucc, pedig szállt rendesen.
Azt hiszem, elégedett vásárló vagyok.
-
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #5707 üzenetére
Nos nekem nem sok sajat tapasztalat van ezekkel az autokkal, anno volt egyszer egy Kyosho Ultima DB, ez egy Desert Buggy, kedveltem is
szvsz a Kyoshoval nagyon nem lehet melleloni, bar eleve nem occoak, sosem voltak azok
Ezekkel a mai autokkal viszont semmi tapasztalatom nincsen...a tortenelemrol tudnek meselni hogy is alakultak ki ezek az autokde sztem az senkit sem erdekel
-
tvamos
nagyúr
válasz
motoflug #5706 üzenetére
" Illetve azt még fontos megjegyezni, hogy télen tört a legtöbb dolog, ami nyílván az időjárás miatt is van."
Telen vigyazni kell vele sajnos... ridegek a muanyagok.Mondjuk nekem a Kyosho Infernonak ki tudott szakadni a futomuve... nyaron... power user vagyok. (Csak huzom a gazt, mint a hulye.)
-
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #5628 üzenetére
A probléma szerintem az, hogy nincs elég offroad/onroad hely, vagy nem megfeleő a helyismeret, és nem jut el hozzánk az info. Sokszor előfordult, hogy gondoltunk egyet, hogy de jó lenne rc autózni valahol, de nem tudtunk hova, mert pl. a BUHA pálya zárva volt, mást meg nem ismerünk. Így kimentünk valami rétre, de az nem az igazi. Elsősorban most a csapatás, versenyzés short course autóval, az amire gondolok és BP. +/- 40km.
Ez sokak problemaja es sokan igergetik, hogy lesz egy osszefogott valami
De sosem lesz, mert pont sokan igergetik es az info tovabbra is szanaszet van, amit aztan kesobb el is hagynak ....
Igy en sem tudok ezugyben igerni, de!
Nalunk a Discordon 100% , hogy vannak/lesznek/FRISSULNEK ezek az infok
De mivel mindenkit nem tudok oda csoditani akiket erdekel a modellezes valamely formaban, mert ez is nagyon szerteagazo, igy hiaba mondom, hogy igen van hely itt meg ott autozni, akkor jon a keredes, hogy hol lehet reptetni...es mivel ez ma kulonosen nehez dolog amugy is, mi ezert csak es kizarolag az autozassal foglalkozun es legfokepp a sajat versenysorozatunkat tartjuk evidenciabanDe mindenkepp akarunk es szeretnenk is segiteni, de ahhoz valahogy a kerdeseknek es valaszoknak valahol egy paltforomon kell talalkozzzanak, mert ha nincs kerdes, nem tudok ra valaszolni
Ezert irom sok sok helyre, hogy gyertek Discord, beszelgessunk szoban is, lassam meg a hianyzo dologkat, amire aztan valaszt tudok adni, hiszen en magam egyedul nem tudok 100 helyre elmenni es felefedezni kerdeseket, raadasul itt ebben a topikban elegge ..ize hogy is mondjam ...vitatottak a dolgaim azok szamara, akik nem ismernek, persze ez nem baj
Szoval ide is irom most is, sok szeretettel varok barkit a KCSD Discord csatornajan, olyanokat is, akik batran felteszik a hianypotlo kerdeseiket, akar eloszoban, beszelgetesben, podacasben!
Azert, hogy sokakhoz el tudjunk jutni, hiszen mindez a sajat erdekeunk lenne!Koszonom mindenkinek akik megneztek, meghallgatjak a videokat, podacasteket a KCSD YT csatornajan!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
motoflug #5588 üzenetére
Én cseréltem benne minden elektronikát. Brushless motor 3s lipoval. Kerékmérettől függően 65-70 Km/h-t tud. Persze egyenesen, mert a legnagyobb gondja hogy burul könnyen. Első felfüggesztés már nekem törött úgyhogy a csere alu lett már. Azzal kicsit jobb az egyenestartás. Hátsó difit zártam. Jobban megy vele a drift.
-
JoinR
őstag
válasz
motoflug #5528 üzenetére
Annyira nincs, hogy van amelyik kaszni alatt már 3D-nyomtatott van nálam is
Tudok nyomtatni ha kell..
Ha már WPL:
Új C24 - proporcionális RTR, C14 első lámpákkal, C34/44 felnikkel, ha majd kicsit olcsóbb lesz, jó kezdőszett lesz scale kategóriában. Alin már most is olcsóbb, KIT 30$, RTR 37$.
D12 (Suzuki Carry) - 1:10-es, de méretre kb. akkora, mint az összes többi WPL, csak ugye ez kei car kategória. Szerintem ez is 40$ körül lesz majd 1-2 hónap múlva -
SoulReaver
veterán
válasz
motoflug #5495 üzenetére
Traxxas slash az egyik legjobb erre a célra...
Út közben cserélhetsz rajta ezt-azt...(Acél spur kerék, erősebb telók...(alu). RPM alkatrészek.(ezek sokkal rugalmasabb anyagból vannak). Jobb gumik, vagy komplett kerekek...
Ezekhez alu lengőkar, stb teljesen fölösleges... Csak RPM.
-
maximilian4
addikt
válasz
motoflug #5495 üzenetére
Én nyugodt szívvel ajánlanám. De én még annyira nem értek hozzá. Mondjuk a mostanit darabokra szedtem, összeraktam, alkatrész is nagyon sok van hozzá itthon is, és külföldön is. 3s lipo-val használom, szerintem hobby felhasználásra több mint elég. Jó lenne ha nem lenne ki halva a topik, mert vannak itt veterán felhasználók is.
-
JoinR
őstag
válasz
motoflug #5442 üzenetére
RTR-ben vettem, ezt lenne vagy fél nap összerakni.. Meg így olcsóbb is volt (kuponnal 160$, annyiért nagyon jó szerintem). A váltót széthúztam mert az kb száraz gyárilag. Kemény terepen nem próbáltam még, de nem tűnik túl csapatósnak. Scale trailing/crawlingra elegendő. Elvileg olajos a lengéscsillapító, de a gyakorlatban nem érződik, lehet fel kéne tölteni (youtube alapján nem nagyon tartja mondjuk).
4xAA Ni-Mh nem tudom mennyire elegendő 1/10-re, szerintem nem ekkora áram leadására valók. Ha nem akarsz rendes (Li-Po) akksit venni nézzél 25+ A-es 18650 Li-ionokat, azokból olcsón lehet csinálni (ha nem kell a nagy áram).
-
-
üszök
őstag
válasz
motoflug #5311 üzenetére
Ajánlott használni csavar rögzítőt rázkódástól, rezonanciától, kilazulás ellen védi a csavarokat. Bármilyen kék menetrögzítő megteszi én valami kínai cuccot használok.Pirosat csak olyan helyre ahol muszáj.
Hőálló grafitos zsír bőven jó a difikbe,régen lehetett kapni HK-n fogaskerékre való zsírt amit nem vert le magáról,de már nincs sajnos. A kihajtás ház alját ajánlott megkenni grafitos zsírral mielőtt felkerül az alvázra mert meggátolja a por bejutását.(#5312) gainwardgs
Kérdés milyen autóról van szó olaj tekintetében,mert offroadba nem kell ilyen sűrű.
Van egy 1/8 Losi elektro Buggy-m olajakkal feltöltve de nagyon Sz@rul megy,pedig már nagyon sokat variáltam vele. Van egy Ansmann buggy zsírral kitömve hibátlanul megy. -
gainwardgs
veterán
válasz
motoflug #5314 üzenetére
Jófajta hőálló autozsir
Amit linkelsz az ragasztó, loctite az csavarrogzito, nem mind1 a kettő.
Ragasztót ne erőltesd szerintem
Difi olajnak nagy előnye hogy kvázi jobban tapad magához a fogaskerekekhez így azok kevésbé kopnak.
De általában olcsóbb modellekbe, nincs tömítés a difinél a tanyerkerek és difihaz közt, így elég felesleges a difi olaj mert egy idő múlva, ugye nem kevés sebességgel pörögnek ezek, kiszórja magából a difi olajat.
Ezért már én is autozsirt használok a difimbe, gyárilag is zsír volt benne, próbáltam difi olajat, de kifolyt említett ok miatt, így maradtam a zsírnál.
Ha teheted olyan zsírt válassz ami jó tapadási tulajdonsagokkal rendelkezik, így kevésbé fogják a fogaskerekek leszórni magukról, ergo jobban védi őket a kopás ellen -
gainwardgs
veterán
válasz
motoflug #5311 üzenetére
Mindig használok loctite 243 kék színű, közepesen erős, kényesebb helyekre érdemes pl.difiházat alvázzal összekötő csavarok stb.
Jobb fajta difikbe gyárilag is szilikon difi olaj van.
Ez lehet különböző sűrűségű, kiindulásnak hátsó difibe 10000cst sűrűség, első 15000tol felfelé.
Első difibe mindig sűrűbbet szoktak használni.
Ha netán középső difi is van, általában oda 100000cst-től felfelé.
Olcsóbb kínai cuccokba szokott zsír lenni.
Én speciel jobbfajta hőálló autozsirt használok. (Motul, mobil 1 stb)
Fontos hogy hőálló legyen -
tvamos
nagyúr
-
üszök
őstag
válasz
motoflug #5204 üzenetére
Multimétert? Nekem 2 gagyi van. Az egyik vagy 25 éves,a másik meg vagy 20. Ilyen 1-2 ezer forintos vackok,de amire nekem kell arra bőven jók. Szakadás vizsgáló legyen benne ha lehet mert néha jól jön a sípoltatás. Ha meg nem sajnálod a pénzt rá akkor olyan 10 körül sztem lehet venni jobbakat,külföldi rendelős topikokban láttam régebben ilyeneket. Vannak szaktopikok it,azokban is lehet érdeklődni.
-
üszök
őstag
-
JoinR
őstag
válasz
motoflug #5103 üzenetére
Jah nekem is van egy, árulom is jófogáson
Ha átjön a vámon ingyen, akkor jó ár a Banggood, igen.
Bár nekem a C34 nem jön be különösebben, túl játékszerű. A C14/24 viszont nagy kedvenc, jó sok órát eltöltöttem a szerelésükkel, metal kit, működő lámpák (index, fék-, tolatólámpa, stb.).
Nálam Flysky GT3C és FS-i6 van, plusz érkezik egy B36 elektronika távval, bár így is volt, mikor tudtunk menni 3-an egyszerre (Wltoys 12428 elektronikával
A C34 amúgy minőségi cucc, egyedül az osztómű fogaskeréktávolságok nem túl pontosak, illetve én a Panhard-rúddal is megszenvedtem, hogy jól működjön
Szerk: jah meg a diffinél kellett hézagolni, mert ha meghúztam a csavarokat, nem lehetett elforgatni a tengelyt, úgy szorultak a fogaskerekek.. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
motoflug #3680 üzenetére
Jah, magam terveztem meg, és egy fórumtársunk nyomtatta ki a tervem alapján.
Az alut én is néztem, hát egy vicc, de már nem foglalkozok a tt01-el (még 1 edzésen ha megjön a cvd hozzá), ez a dfr lesz vagy ha találok sakura d4 rwd-t 30körül akkor azt rendelem meg, bár egyre jobban vonz a sakura.Gerilladrift amit tudok ajánlani, helységnek hétvégente vannak.
Én is egy nagy filc szőnyeget fogok beszerezni.
-
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3670 üzenetére
a T ertek nem mas mint az a szam amit a forgoreszre ratekernek (turn)
a 17T pl 17 kort tekernek ravan olyan is, hogy 17x2 az meg annyit jelent, hogy 2 szal drottal csinaljak
Amit sokan eltevesztenek az az, hogy minel kisebb a szam, annal erosebb a motor
pl egy 11T motor joval nagyobb teljesitmenyu mint egy 17T (kevesebb korszam, vastagabb derot)Az hogy mihez milyen attetel kell, az mar megint mas tema, de a kiindulasi pont mindig a motor, aztan az auto, aztan a palya stb stb stb
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
motoflug #3662 üzenetére
Facebook-on a Gerilladrift-re írj rá.
Én még nem tudok konkrétat, hogy lesz-e.De addig is felkészítettem a gépet belülről kicsit upgradeltem, gorilla tapasz, már csak a hátulját kell megcsinálnom a kipufogók miatt, de elég jó lett a kiinduláshoz képest, ami egy teszt állapot volt.
Megveszem végül azt a Blaze DFR vázat, egy próbát megér.
-
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3606 üzenetére
A lipo or az akksit hivatott megvedeni a tulmeritestol
A liponal lenyeg, hogy cellankent 3.0V ala nem eshet a feszultsege, de ha megis, akkor sosem vagy csak turpissaggal lehet eletet lehelni bele, de mar 100%-os sosem lesz utana
A BL szabikban javareszt benne van, tokre mindegy, hogy szenzoros vagy nem, be kell allitani rajta a lepkacsolasi feszultseget es erdemes a 3.0V fole celozni, 3.2 vagy 3.4-re
Nincs koze semmihez, fokent ahhoz, hogy mi a fogyaszto rajta(#3607) 4m@15
Ennyi erovel az osszes LRP akksit le lehetne sz@rozni, hiszen tukepp mind puposodik
A Graphene akksik meghat...Azok meg a gyartastechnologiatol vackok
Milyen akksival mentel Fehervaron? En most szepen elkezdtem atallni a Gens Acere es tovabbra is azt mondom, hogy jok az akkuk es megbizhatok es az aruk sincsenek az egekbe -
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3604 üzenetére
Sokmindentol fugg mennyire jo egy lipo, en hasznaltan sosem vasarolnek, pont azert mert nem tudni az eloeletet..nagyjabol 1 evet birnak, ha rendesen vannak gondozva
Ha meg ingyen kapod, toltsed fel es nezd meg mennyi megy bele
Nincs 5000-es nimh, a legnagyobb valos kapcitas az 3900mah, epp ezert (is) lett a modellezesben lipo, mert elfogyott a nimh tudasa - hiaba van 5000 rairva sajna
Minden nagymertkeben fugg a fogyasztastol, igy gozom se nincs -
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3599 üzenetére
Kicsit sem kell felni a lipotol, csak ugy hasznalni ahogy kell neki...
Autozas utan nem szabad azonnal a toltore tenni es nem nagyon illik 1C-nel tobbel tolteni, azaz a rairt kapacitasnak megfelelo Amper ertekkel pl egy 4000mAh akkit 4A-rel toltsunk max
Kicsit nonszenszek ezek az akku kapacitasok, mert ugy van ahogy irtatok, es ez a Lipora is igaz
Ugyan ra van irva az 5000, de az jo esellyel nem lesz annyi, sosem fogod megtudni, sok sok akksi azert puposodik, mert van aki 5A-rel tolt egy 5000est, ami jo is, csakhogy a cellak messze nem tudjak ezt a kapacitast
Raadasul a rajuk irt C ertek sem valosagos adat, mivel az magara a cellakra vonatkozik, Kinaban ez elmeleti szam
Van egy tipikus HK-s akksi apiros 4000-es 20C Zippy
Nos ezt egy kefes alapmotorral ki lehet gyilkolni, de nem a cellak miatt, hanem a vezetekezese miatt, ha errol 80A szeretnel levenni - ami szam szerint megfelelo lenne -, akkor gomolyfust lenne az eredmeny, de meg 40A-nal is elriccennek a veztekek benne...
Sok akku ilyen sajna....ezert nem szabad akarmilyen akksit venni, ezert felnek tobben a Lipotol, mert szart vesznek es kigyullad...Sajna itt az olcso egyenlo azzal, hogy nem megbizhatoEgyebirant egy normal Lipo akku teljesen jol teszi a dolgat, egytalan nem veszelyesebb egy mikrosutonel
Nem kell feltetlen hozza lipo tasak sem, csak vedd ki az autobol toltes kozben es hagyjal neki legalabb 15 perc pihit toltes elott - ha sokaig nem hasznalod, akkor toltsd fel storage modra (kb a fele) es tedd a hutobe, pl a tojas mellett jol erzi magatEzt csak akkor ha honapokig nem hasznalod
Ha heti, ketheti rendszeresseggel hasznalod, akkor nyugodtan fel lehet tolteni teljesen, azt jol elvan az barhol - kiveve a radiator teteje, mikrosuto, vagy esetleg a kemence beljese az, amiket nem szeret -
ADAM1337
nagyúr
válasz
motoflug #3585 üzenetére
A gerillásoknál szőnyegen.
Teljesen más betonon, az tény.
Nem zárt annyira a közösség, jövőhétvégén szombat 10-14-ig lesznek, ha van kedved nézz ki, waze gerilladrift. sok autó fog állni.Ez az új bl szettel pörgették a kocsimat, de nem cs mod-al.[link]
Múlthétvégén pl buggyy-k is mentek a gerillásoknál.
Van 3 drift pálya, meg egy nagy bmx pálya, ott lehet igazán buggyzni. -
ADAM1337
nagyúr
-
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3542 üzenetére
Ha igazan jo meccseket es versenyt szeretnel nezni, akkor ajanlom a 2018-02-17-en a KCSD-t
Szár, Forrás u. 469. - Sportcsarnok
Megkozleties: https://goo.gl/maps/DBGQUv4dfByEgyebkent minden programunk kint van a weboldalukon
Erdemes regelni is, van Nezelodo"kategoria" - ez azert is jo, mert jatszhatsz a verseny szuneteiben, ebedidoben stb stb, nem utolso sorban a jelentkezesi feluleten ebedet is tudsz kerni, igy ha megehezel nem kell menni sehova
Termeszetesen igy a belepes ingyenes!
-
Saccco
nagyúr
válasz
motoflug #3542 üzenetére
Biztos hallottál róla vagy láttad a termékeiket, csak nem rémlik.
Pl.:
WLtoys 12428 1/12 2.4G 4WD RC Monster Crawler
WLtoys 10428 1/10 2.4G 4WD RC Monster Crawler -
ADAM1337
nagyúr
válasz
motoflug #3519 üzenetére
Nekem egy tt01-em van, most ehhez jött meg ma a bl motor szett, este bepakolom.
Meg cs mod-ot is rendeltem, kevesebb fogazású zárt difi hátulra, aztán kap egy cvd kihajtást előre biztosan, mert már csak az fogja meg a kormány szöget, aztán meglátom, mennyire lett jó.
De ha vennék awd szíjast vennék ezután. -
tvamos
nagyúr
válasz
motoflug #3494 üzenetére
En Traxxas e-revo-t vennek csapatos gepnek. Az annyira atom jo... es szigetelt benne az elektronika. Nagyon meg kell torni, hogy belemenjen a viz. Kollegamnak van en azzal szoktam csapatni. (Nem adja el nekem, mert szuletesnapjara kapta a felesegetol...)
De mondjuk van egy inferno-m is, csak abba meg megint nincs esc, mert a tc6-bn van.
Meg az alu alvaz miatt negyon nehez, es az e-revo konyebb, es kisebb is, es jobban hatizsak kompatibilis. (Mert az erevo papiron 1/16, de majdnem akkora, mint egy 1/10-es model, csak rovidebb, es sokkal viccesebb.)
-
tvamos
nagyúr
-
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3484 üzenetére
Igazabol a CC hat egy olyen, hogy jo is meg nem is...
Mondjuk az osszes Tamiya ilyen
De ez is gyok kettovel megy am es sokat kell faragni az alap bolti auton hogy hasznalhato legyen
Ha a buggy nem tetszos, akkor vegul is ez jo lesz....(#3485) Enigma1945
Ha nagyon ezek kozul kell valasztani akkor a Ninco, volt mar szerencsem hozza. annyira nem rossz
De alkatresz...haaaat
Nem lehetne, hogy egyiket se?Inkabb varnal es tennel hozza keveske penzt? Ennyit sokallok egy zsebcirkaloert
-
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3482 üzenetére
Igazsag szerint 2 autorol beszelsz
Az Outback egy terepjaro, soha sem fog ugratni, mert pore egyszeruen nem fog menni gyorsan
Ugratni buggy valo, az meg arra van, gyors, konnyu tereppel megbirkozik, tud ugrani
Esetlegesseggel meg egy mondster is jo, mert az nehezebb tereppel is megbirkozik meg az ugratoval is....
[Buggy ugratas:] 1:8Es ha mar szoba kerult a VRX akkor itt van 1:10-ben is az az ugratas
De a buggyk egyike sem scale rc, az inkabb mar az Outback....viszont a raszant osszegbol max az jon ki, hiszen a scale rc autok a legdragabb letezo kategoria, amik szinte kompromisszum nelkuliek, 120-140 Eft indulas es kb 400eFt a vege egy boltban kaphato verzsonnek
Ajanlanam meg a Tamiyanak a CC-01 alvazas autoit, igazabol szepek, de ez a fajta auto vagy nem jo semmire, vagy beleolod a vegtelen penzt
Nem nagyon van alternativaAlapbol meg tessek elfeledni a dagonyazast, vizben (esoben) autozast, mert egyik sem alkalmas ra alapbol, azt mar neked kell megcsinalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest