- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
belsodavid #3728 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
belsodavid #3687 üzenetére
Méret.
Van aki drift autóra rádobott valami dzsuva védőt és kiment csapatni vele ? (meg persze valami rally kereket a hó miatt.)
Ezen agyalok.(#3684) Necronom: De jó lenne következő hétvégén. (Csak kár, hogy 80km csak oda, autóval.)
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3617 üzenetére
Annyiért úgy sem tudnád eladni, hogy megérje.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3615 üzenetére
Sg modellen van szervo hozzá. Kb 3000 ft. Így nem tudom mennyit érhet...
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3611 üzenetére
Szia!
A szervód halt be, tapasztalatból mondom. Ismerem ezt a jelenseget sajna..
-
tvamos
nagyúr
válasz
belsodavid #3611 üzenetére
Nem tudom, hogy ezekben van e szervo saver. Először azt kéne megnézni! Ha az nincs, vagy jó, akkor a szervo fogaskerekeire kell megnézni. Persze, ha 5 vezetékes a szervo, akkor lehet, hogy a vevő lesz cserés.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3451 üzenetére
Ezek szerint semmire való.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3449 üzenetére
Nekem már nem a gyári távirányító van. Ezen már lehet állítani, hogy kis szögben vagy széles szögben mozogjon.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3418 üzenetére
Rakok majd fel persze. Hihetetlen, hogy emiatt nem tudtam ma tesztelni...
-
twine
veterán
válasz
belsodavid #3231 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3229 üzenetére
szard le
-
Krisz81
csendes tag
válasz
belsodavid #3206 üzenetére
Lehet kipróbálom, köszi
-
Peaceliker
addikt
válasz
belsodavid #3178 üzenetére
azt lehet tudja mint gyári akku, csak azt nem amit a címkéje ír
persze nem mindig van így csak marha sokszor -
twine
veterán
válasz
belsodavid #3178 üzenetére
Nem tudom mit tudnak, de szeretek minőségibb dolgokat vásárolni, ami nálam azt jelenti, hogy legalább azt tudják ami rájuk van írva...(értem ezt ebben az értéksávban, mint aksik! Természetesen nem mindenben tehetem ezt meg,sajnos nem a Rothschild családba születtem, ezért sokszor kell mérlegelnem az ár tudás arányt is)
A ZOP-ot nem sorolták a "minőségi" gyártók közé...
A gyári aksival egyébként baromira elégedett vagyok,,,komolyan elég sokáig bírja,(a leírt 20-25 perces játékidőt szerintem cca. simán hozza, bár stopperrel még soha nem mértem) csak hajt a kíváncsiság, mit tudhat a gép, egy NEM 18650-es aksikból álló cuccal....
Egyébként a segítség kérést pont erre is értettem,mert lövésem sincs egy ekkora motornak ami ebben a verdában van, mekkora a max. "értelmes" C, és mi az ami már csak "f@szhosszabításnak" számít mert semmi értelme...Egyébként vicces mert miközben írtam a postot az aksikról, csattant egyet valami a konyhában...
Hamar kiderült mi volt az:Az a "fantasztikus minőségű" töltő, amit az autóhoz mellékeltek...
Kb.6-8x használhattuk...
MOst az egyik kondi ruhája lerúgta magát egy nagyobb csattanás kiséretében...
MInnyá' fogalmazok valami szívhez szóló szép üzenetet Banggood-nak! -
üszök
őstag
válasz
belsodavid #3126 üzenetére
Gyakorlatilag ez a piac legolcsóbb 1/8 Tuggy-ja szerintem. Gyári elektronikával nem tudom,hogy megy nekem nem az van benne. Szedi a lábát rendesen, 10 centi fű meg sem kottyan neki. Nehéz elmondani a menet dinamikát,mondjuk a WL toys x3. A gyári kerekei nem sokat érnek,túl puha bennük a szivacs,felfújja mint a lufit. Érdemes normális kerekeket venni rá ami sajnos nem olcsó. Nem rég van nálam,nem sokat mentem vele. egy haveromé volt, őt láttam sokat menni vele. Fillérekből fent lehet tartani a linken nagyjából minden van. Ami drága az a kerék,és a bódé.
Azt azért kalkuláld bele,hogy a linken szereplő ár csak az autó maga. Kell egy táv, mondjuk 25$ kell egy töltő, na itt már pénztárca kérdése,mert 25-150 között bármi lehet. Meg kellenek akkuk aminek darabja 20$ nél kezdődik,és vagy 2x2S kell vagy 1x4S.
Az enyém amúgy eladó,mert nem sokat használom és van még 2 autó itthon.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3126 üzenetére
Ebben a magyar fórumban a srác elég jól taglalja ezt a verdát.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3124 üzenetére
Úgy nézem, hogy van minden.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3122 üzenetére
Pedig ez a vrx is csak egy feltuningolt wltoys 12428, akkor inkább már a Basher Sabertooth -ot vedd, sztem sokkal komolyabb
Én valahogy mindig is szerettem bütykölgetni, ezért akarom tuningolni a mostanit. Nem egy komoly kis cucc, de nekem tetszik így is.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3114 üzenetére
Nem is akarsz fém alkatrészeket rendelni?
Én még ezeket beleteszem.
Fém híd, amin a kormány és a teleszkópok vannak
(#3115) üszök
Gondolom így is megy mint az atom -
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3108 üzenetére
Hogy érted, hogy lóg?
Miket rendeltél pontosan, tudod linkelni?
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3088 üzenetére
Egyébként az a baj a fém kormány csúszkával, hogy rövidebb, mint a gyári műanyag... Kisebb lesz a kormány szög és érezhetően... :/
-
sysrq
őstag
válasz
Igen, az alkatrész utánpótlása példás, pont azért furcsa hogy egy szöget nem találok a FEIYUE FY-10-hez. Vagy csereszabatos a 01-02-03 alkatrészeivel? Mert ahhoz van. Csak azért küzdök mert jobban tetszik a FY10 külsőre, de a modell az törik, ha nincs alkatrész akkor 12428 lesz.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Ebay, és hasonló oldalakról.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3083 üzenetére
Wltoys 1:12 Across Rock buggy szervó, 5 vezetékes!
Ez is gyári csomiba jött, de kitudja mit tettek magába az autóba... vagy az is lehet, hogy azóta újítottak rajta...
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3081 üzenetére
Nekem is megjött az új szervó, de amint meghúztam rajta a kar rögzítőjét, letört 2 fog belül...
Működik, csak kattog időnként... Holnap lesz videó... Egyébként azzal szarakodtam, hogy a gyárijából kicserélem a két fogaskereket, de nem azonosak és nem fért bele, pedig ugyan az a két szervó....
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3072 üzenetére
Nem rossz, de sztem egy kis tuningal a wltoysból is tudsz ilyet csinálni.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3061 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3059 üzenetére
Ehhez a belsőhöz csak ezt a fos 5 vezetékest adják. Azért cserélem az egész belsőt.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3056 üzenetére
Nekem elég jól bírta, míg a szervo meg nem halt... A karcokat szedi nagyon, dehát nem azért vettem, hogy finomkodjak vele... Egyedül a kormányzás zavar... Eleve a gyári szervón a kar 3 részből áll..
Amikor valahova beakad, erölködik, elfordul egy kicsit, már állítani kell a kerekek szögen.
Én amúgy, kihezagoltam és össze olvasztottam forrasztóval...Aztán a toló rúd is pl balra kanyarodásnál sokkal jobban leterheli a szervót, mint jobbra, mert ha koszos a csúszka rész, sokkal nehezebb vissza húznia a kis gyenge szervónak. Lehet ebbe halt bele....
-
üszök
őstag
válasz
belsodavid #3049 üzenetére
Beírod a gugliba Mavervick Strada XB annyi találat lesz mint a tenger. A pirosakat nézd az mind gyári bl szettes. Üzemidő az akksi méretétől függ. Gyárilag nem tudom mit adnak hozzá,de célszerű legalább 2-3 akksit tartani. Sebesség megfelelő lesz,azon is lehet variálni. Ugratás jól megy nekik, a bódé orra szokott letörni rossz érkezésektől,meg a teló torony szokott elhajlani. Kucsa csontot szokta görbíteni rossz érkezéskor,de kombinált fogóval vissza lehet hajlítani. Alkatrész van legalább 3 helyen itthon,aki árulja ezt a tipust alkatrészt is tart. 90%-ban megegyezik ez az autó a HSP,és Himoto, autókkal,így is szokás emlegetni őket . a Himotot árulja az SG modell ahhoz ugyanaz az alkatrész olcsóbb mint ehhez.
Mondjuk én a Carsont venném,csak 1/8 nagyobb,jobban bírja a kiképzést. Az 1/10 autóknak nagyon sima terep kell,hogy jól menjenek. Az 1/8 meg elég jól átmegy árkon bokron. (A truggy még jobban de az nincs 100 alatt)
-
üszök
őstag
válasz
belsodavid #3037 üzenetére
Legyen először a legdrágábbCarson 1/8 buggy 82000. Alkatrészek hozzá ugyanitt.
Ezek kefések de bl szett van olcsón Kínából 1 2 3 Alkatrészek ugyanitt meg még vagy 2 másik hazai boltban fillérekért.
[link]
Ez kicsit drágább de brushless.
Jalo modell is árul pár típust.
Van még de nincs energiám keresgélni.Vagy Hobby King amit írtak neked előtte,bár ott monster pont nincs.
A teljes kínálatMiért szemét? Ezek a Kínai cuccok nagy része modellnek álcázott gyerekjáték. Úgy néz ki mintha modell lenne de mégsem az. Ki tudja milyen műanyagból van,mondjuk oda csapod valahová, kicsit leamortizálódik az eleje,várhatsz 3 hetet mire megjön hozzá a cucc.
Arra számíts,ha a BG.n nincs okos posta akkor 27% ÁFA fizetés lehet ami kicsit megdrágítja a dolgot. -
Peaceliker
addikt
válasz
Hobbyking.com on nézz körbe. Ennyiért kapsz jobb minőségű cuccot.
-
üszök
őstag
válasz
Este dobok linkekeket,mobilról nincs kedvem kotorászni. Van pár ajánlat.
-
üszök
őstag
válasz
belsodavid #3031 üzenetére
Eza JLB cucc 300$? Az 81000 ft. Ennyi pénzért már normális RC autót adnak itthon is,nem Kínai szemetet.
-
SoulReaver
veterán
válasz
belsodavid #3031 üzenetére
Neked a wltoys12428 ban a szervó nem szarakodik? Nem kell a kereket állítani? Nekem is az van, de olyan fos volt a szervó, mondjuk már meg is halt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest