- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
maximilian4 #5844 üzenetére
Én március 31-én rendektem pár dolgot. A leglényegesebb, egy brushless szett már megjött, meg pár apróság is befutott, de a második legfontosabb a lipo akksik még nem. És persze semmi nyimkövető nincs rajta
-
csaabz
őstag
válasz
maximilian4 #5840 üzenetére
Mondjuk teleszkópban nem annyira...
-
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4 #5831 üzenetére
Nagyon klassz lett!
Szerintem nagyon jó az SCT! Minél nagyobbakat lehet ugrani, annál nagyobb!
Nem gondolom, hogy versenyzők járnak ide, azoknak van saját fórumuk. Ez inkább it kockák fóruma, nem? -
motoflug
őstag
válasz
maximilian4 #5827 üzenetére
Wow! Nagyon menő. Nekem ezek a scale kasztnik tetszenek a legjobban, nagy fun lehet vele csapatni!
-
válasz
maximilian4 #5827 üzenetére
Klassz lett
a jószág is csak ámul-bámul
-
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4 #5749 üzenetére
Fiamnak TS-100 van, de en most TS-80-at vennek, (kellegam ilyet vett, az en tanacsomra,) mert faszanyosan megy USB PD-s power bank-rol, es viheted magaddal ahova akarod.
-
JoinR
őstag
válasz
maximilian4 #5749 üzenetére
JCD 8898 nekem bejött, értékelései is jók. Banggoodon van cseh raktárban.
-
Necronom
senior tag
válasz
maximilian4 #5742 üzenetére
Ma idehaza jo ha 100 versenyzot ossze tudok szamlalni, mindet ismerem
Hobby pilotak is vannak, akik eljarnak palyara autozni, nem hovom oket versenyzonek
Jomagam is hobby pilota vagyok mar, oreg vagyok a versenyzeshez, de imadok autozni es nem, nem versenyzo szemszogbol nezem ezeket
gyere el egyszer, hozzad el a gepeidet, meg ha van 2 es 4wd is es probald ki!
senki sem mondta hogy legyel versenyzonem kell ehhez annak lenni
de addig amig nem probalod ki magad, nem tapasztalod meg azt, amit irtam sajat magad, addig ugysem fogod elhinni....szonyegen ES minden jol tapados helyen, ahova jol valasztott gummaval mesz, ott nemhogy gyorsabb a 2WD, de mozgekonyabb, rendekkel fordulekonyabb stb stb
ennek nincsen koze semmifele versenyhez -
Necronom
senior tag
válasz
maximilian4 #5735 üzenetére
Nos latjatok itt vannak am nagy kulonbsegek, hogy ki hogy latja a vilagot
Mi is az? "Ha inkább szűk, kanyargós helyeken mész, akkor jobb a 4 wd, jóval könnyebb vele manőverezni"
Nos aki ment mar szonyeges palyan SC autoval, vagy 2WD buggyval, azonnal egbe kialt, hogy ez nem igaz!
Szonyegen a 2WD auto SOKKAL, rendekkel fordulekonyabb, sokkal konnyebb vele manoverezni, mint 4WD tarsaikkal - nembeszelve arrol, hogy sulya miatt hamarabb eleri a vegsebesseget
Ez nemcsak soznyegre vonatkozik!!! Hanem barhol, ahol el tudsz erni nagyobb tapadast - ezt pedig elso sorban a gummavalasztas tudasa hatarozza meg .....igen ehhez nem kell "versenyzonek" legyel, csak gondolkozni kellHiszen ahogy szoktak mondani, van vilag a Windowson tul, van vilag az ajfonon tul es van vilag a TRXen tul is
-
JoinR
őstag
válasz
maximilian4 #5739 üzenetére
-
JoinR
őstag
válasz
maximilian4 #5736 üzenetére
Praktiker
-
JoolsNOS
veterán
válasz
maximilian4 #5733 üzenetére
Én nagyon összkerékpárti vagyok, de az ára miatt hajlok a hátsókerekes slash fele. Menjek bele? Vagy inkább spóroljak a 4x4re?
-
tillatrilla
senior tag
válasz
maximilian4 #5726 üzenetére
Nagyon mutatós a géped! Nekem kettő buggy--m van,de szívesen autóznék egy ilyennel is. Pontos típust,esetleg linket megosztasz?
-
válasz
maximilian4 #5726 üzenetére
itt is találkozunk
-
Necronom
senior tag
válasz
maximilian4 #5693 üzenetére
Szia,
Koszonjuk szepen!
Ha lenne igeny ra, persze...de mire gondolsz konkretan?
Ugye a felsoroltjad kozott is van SCT es van Trophy Truck pl a Desert Truck versenyen szereplo autok is
A fuggetlen kerekfelfuggesztesuek az SCT-k, a hatul merev hidas autok meg a TT-k -
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4 #5681 üzenetére
Nagyon franko!
(#5682) tolgyesi007
Ha brushless lenne, akkor odairna a hirdetesbe, hogy "BRUSHLESS", tobbszor is. Ha csak ennyi van, akkor 99.9% brushed. (Meg az arabol is latnad szerintem, hogy 30 ezerrrel hosszabb.) -
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #5667 üzenetére
-
Ispy
nagyúr
válasz
maximilian4 #5523 üzenetére
Nem tudom, hogy brushless-e, azt írja magnetic, fingom sincs ez mit jelent, de most csapattunk vele egy 15 percet ilyen földes kavicsos úton, jól ment ezen is, ennyit szerintem megért.
-
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4 #5506 üzenetére
Felső lengőkart kell tekerni befele.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #5493 üzenetére
Na reggel megjött a slash 4x4. Elég jó kis cucc, idáigstrapáltam, de nem igazán akart szétesni. 😃
Holnap a gyümölcsösben el kezdem építeni neki a pályát, pán pár hektár föld. Kaptam hozzá sok akksit meg távot is, alkatrészeket, 2 kerékszettet, meg egy kasztnit pluszban. Esetleg nem tudja valaki pontosan milyen típus és mihez való, mert szerintem nem slash-hez. -
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4 #5473 üzenetére
Facebookon a Traxxas csoportban probaltad?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
maximilian4 #4859 üzenetére
Ez amit linkeltél nem erre gondoltam de azon az oldalon néztem én is és nincs róla szó vagy nem látom. Az BL szett milyen miben jobb/újabb?
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4 #4856 üzenetére
Jó olcsó az a 4 teleszkóp.
Hetes kulcs szokott kelleni igen. Lehet kapni direkt modellekhez való kombinált kulcsokat ebayon fillérekért. Pár db 4 es önzáró anyát is vegyél csavarboltban,meg pár alátétet. Alátétből fakötésest is vegyél annak nagyobb a külső átmérője.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4 #4853 üzenetére
Kell majd cserélni ha alul elkezd olajosodni az alsó szár meg a rugó tányér. Gagyi telók jellemzően nem sokáig bírják a keméy terepet hamar elfossák magukat. Meg nyomogatod az elejét hátulját ha már érezni,hogy nem csillapít lehet reparálni.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4 #4851 üzenetére
Portalanítás minden játék után kompresszorral. Átnézes ellenőrzes csavarok meghúzása. Mosni ne mosd ha nem muszály,ha megis akkor nekem 1 éjszaka radiátoron,vagy nagy melegben tűző napon. Telókra jó lenne porvédő gumi,sokat nyújt az élettertamon. Csapágyak ha lógnak csere. Fillérekért kapsz csapágyboltban,vagy mégolcsóbban Kínából.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4847 üzenetére
Balance-er töltöt használj, az az első, és full-ig töltsd a lipot.
Balance módba töltsd a lipot, ha hosszabb ideig nem használod 3.8v(per cella) környékén ajánlott tárolni (töltőben van direkt storage mode is ehhez).
De beírod, hogy rc autó lipo aksi, és tömérdek javaslatot lehet olvasni ki úgy ki így. -
üszök
őstag
válasz
maximilian4 #4842 üzenetére
Ráteheted a csipogót nyugodtan. Én 3,4 re szoktam állítani. Ha a szabályzó is HW koppics és az fw is az akkor be lehet állítani 3,4 Volt fesz levágást. Ez a legjobb megoldás,le lassítja az autót,tudod,hogy vége a bulinak.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4842 üzenetére
Ha rendes szabályzó van benne úgyis letilt, van ahol tudod állítani is, mikor hol tiltson.
lipoőrrel tudod nézni, ha lipo van benne, ha nimh mehet merülésig.Ebbe milyen bl moci van, elég lassucska szegényke.
-
gainwardgs
veterán
válasz
maximilian4 #4814 üzenetére
Grat hozzá szép kis darab
-
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4 #4829 üzenetére
Ki hazudozik? Te írtad, ha elviszik a konzolodat, akkor valószinüleg megveszed a slasht, ezt írtad, bemásolnám, de a p.h -szabályzat tiltja.
Kettőnk közül te vagy a kezdő, nem én. És, ha itt mindenki azt mondja, hogy nem feltétlen érte meg amit vettél, akkor nem neked lesz igazad.
Eleget pocskondiáztál a csoportban, nem veszed észre magad?
Éppen, hogy te hazudozol. Az időpontokkal nem vagy tisztában. Az első kérdésed a topikban, aztán írtam privatot, hitegettél, utána hánytad be a topikba, hogy mit veszel, miután mondtad, hogy na elvitték a konzolod... Még meg is kérdezted, hogy nem-e megyek Szolnokra, hogy felvigyem neked.
Magyar mentalitás mi? A hazudozás meg hungarikum ugye?
Kettőnk közül itt te kamuzol kishaver. Én nem a levegőbe szoktam beszélni. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4825 üzenetére
Sajnos ezek bevált technikák, nekem is első ránézésre a gumi kiképzése se tünt túl tartósnak.
Én amondó vagyok próbálj ki egy slash 4x4-et e mellett és rájössz nem a vaktába ajánlotta a kolléga a slash-t. -
SoulReaver
veterán
válasz
"Miért nem az én használtamat vette meg annyiért?"
Üzletelni sem úgy kell, hogy hitegeted az eladót, majd a topikba benyögöd, hogy te már mást megrendeltél...
Na mind1, ez a te bizonyítványod.
Az, hogy vettél egy noname rc-t 90-100k-ért, az megint egy olyan dolog, hogy hagyjuk...
Én egy korrekt gépet ajánlottam, amiben nem kell cserélni semmit, jár hozzá pót alkatrész, stb... Alkatrész ellátásban is élen jár a traxxas, én amúgy 1x cseréltem rajta első lengőkart, azt is egyből rpm-re... Na de mind1. Én túl vagyok ezeken a kezdő szarságokon... -
üszök
őstag
válasz
A Traxxas szerintem pont nem profi cucc,de ebbe most itt ne menjünk bele.
Van még a losin kívül pár márka amit érdemes venni, ez tapasztalat. A legjobban akkor jársz ha versenyzőtől veszel autót. Valszeg rendesen karban lesz tartva és gány mentes lesz.
Nekem is van Maverick 1/10 buggy azért tartom mert gombokért lehet cuccokat venni hozzá.Segítek én szivesen ha kell. Először tanítsd össze a távot a szabályzóval, utána programozd be a szabályzót. Ha jól nézem a videóban akkor valami Hobbywing szerű cucc van benne,azt gombról jól lehet állítgatni. Punch csutira timing minimumra had menjen.
Ha tényleg HW cucc akkor tudja a 3,4 Volt fesz levágást ami nem hátrány mert nem nyírod ki az akut. Állítsd be a szervó végállásokat,nézd meg jó olaj van e a telókban, nézd meg a futómű jól van e beállítva.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4 #4820 üzenetére
Ez a nem versenyzek dolog sokszor előjön. Érdemes pedig verseny cuccot venni azok a leginkább strapa bíróbbak. Majd ha neki mész véletlen egy fának vagy padkának és cserélni kell a fél lejét akkor lesz gáz. Meg,hogy alkatrész honnan lesz, így ránézésre semmire nem hasonlít. A kolléga sem véletlen vett Mugent, nem pedig HPI, HSP, stb. játékokat. Mióta Losi-m van kimegyek a pályára kijárom az akkukat, hazamegyek kifújom, átnézem, megy a polcra vissza. Egy reccs volt idáig amikor átszakadt a műanyag alsó lengővilla tartó egy csúnya földet éréstől, az alu tuning valszeg ezt is kibírta volna de az még nincs. Egy HPI fél lejét cserélni kellett volna attól a reccsenéstől.
(#4819) Simonarancs
Nem nagyon értek a drifthez,de két fontos dolog kell az elejébe. Qva gyors szervó 0,10 alatti,és nagyon nagy kormányszög. -
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4 #4820 üzenetére
Hajrá....
-
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4 #4817 üzenetére
Ezt ajánlotta neked valaki?
Szerintem nagyon sokat kell még rá költened... De te tudod... Amit én ajánlottam neked, arra semmit nem kellett volna költeni.Mind1, tanulópénznek jó ez is.
-
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4 #4815 üzenetére
Igen, általában fogaskerék hajtás van az rc autókban. HA fém lenne a spur=fogaskerék, akkor nagyobb hangja lenne.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #4814 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4 #4804 üzenetére
A szabályzó annyit vesz fel, amennyit tud.. nem fog leégni. De az 50A -es szabályzó elég pici. Gyerekjáték kb.
-
SoulReaver
veterán
válasz
maximilian4 #4801 üzenetére
Ez nincs meghatározva. Több C több mah. Nem számít.
-
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4 #4801 üzenetére
A letoltheto pdf-ben, a 44. oldalon van, milyen aksi valo bele!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4798 üzenetére
Milyen kategória ?
buggy, sct, monster, 2wd/4wd ? -
gainwardgs
veterán
válasz
maximilian4 #4798 üzenetére
Szerintem arrma szettek legjobbak most ár/érték arányban 🙂
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4 #4631 üzenetére
A Blitz csak hátul hajt. Nem biztos,hogy az kell neked elsőre. WRX is van ugyanez az SCT DT5 a neve. Az Octane az jó választás lehet,mondjuk az meg merev hidas hátul. Amit árulnak 50 ért jó ajánlat,az szinte új autó. Viszont csak autó. Nincs táv,aku,töltő.
Ha a házkörül akarsz csapatni fűben,porban, esetleg sárban, akkor inkább truggy vagy monster kell neked. Azok nem akadnak fel 5 centi fűben.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4633 üzenetére
VRX sword van egy fent az ismerőse bl szettel 50-be, az pl elég vad.
(Hasovits István rc börze) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4631 üzenetére
Akkor sct kategória, 45be van egy jofogáson, én annyira nem ajánlanám.
Én amondó vagyok, ne kelljen fejleszteni, ha csak játék és nem verseny a cél.Mondjuk én is fejlesztek egy vázat mst fxx de ez drift 36 volt a váz és 30 a carbon alu upgrade, de ebből a vázból 600dollár ami VIP(alu-carbon) gyárilag.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4629 üzenetére
Milyen kategória, hol és mire akarod használni ?
Csak a legfontosabb kérdések. -
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4 #2421 üzenetére
A dron jo! Az megkonnyeben torik, elmegy, es nem jon vissza. De fonn nem marad, az tuti.
Sok szerencset hozza!
-
Peaceliker
addikt
válasz
maximilian4 #2421 üzenetére
Na igen, egyik hobby sem olcsó, ez sem.
Drón ból, a nagyobb, olcsóbb dolgokat annyira nem ajánlom, bár közkedvelt syma x5c elég kezes, de tuti hamar uncsi lesz. Nekem anno h8 mini nagyob bejött, de már van tőle jobb verzió hasonló olcsón, csak nemtom mi a neve, mert azt a témát nem követem. -
Peaceliker
addikt
válasz
maximilian4 #2418 üzenetére
Az a helyzet, hogy ennyivel azt javaslom ne kezdj bele ebbe a hobbyba. Használtból (autó)össze lehet túrni valamit, de csak elveszi majd a kedved. Illetve ha meg is veszed idővel kell rá költeni, kell a karbantartás, ez-az törik, elromlik, kopik, szal bőven nincs vége ott ahol bele ugrott az ember.
Ami olcsóból érdemes lehet venni azok a kis quadcopterek szerintem, nevetséges összegekért használhatót kapni. esetleg kis 4ch helik, de azok majdnem csak beltérben nyúzhatóak. -
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4 #2418 üzenetére
Eloszor dontened kene, hogy mit akarsz vele csinalni. A szobaban kerulgetni a szeklabakat, (amit szerintem 20 perc utan un meg az ember,) vagy betonon GT autozni, esetleg driftelni, vagy ramparol ugratni a sziklakert felett, menni at tokon, paszulyon.
Az elsore eleg a kereted, az osszes tobbire nem. Hasznaltat gepet sem fut ki ez a penz, (ami normalis,) meg tornek ezek, ha olcso, ha draga. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest