Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
mikrofon #5221 üzenetére
töltőáram van ráírva, hogy mennyivel tölt? az alapján ki lehet számolni kb menyi idő alatt tölti fel. meg egy multiméterrel ha rámérsz látod kb meddig van.
az a baj nem szabvány akku, nem tudom azt a hobbykingeset hogy tervezed használni... de ha a meglévőbe a cellákat kicseréled/beleforrasztod ahhoz a burkolathoz gyártanod kéne valami átalakítót. vaaagy y kábellel kivezetsz valami szabvány jst/balance csatit, azt el tudom képzelni h működhet. de szép nem lesz.
imax b6 a legolcsóbb okos definitív töltő.
-
DJGABI
addikt
válasz
mikrofon #5219 üzenetére
nimh-et is ugyanúgy túl lehet tölteni egy szar töltővel...
azért kérdés milyen hosszú távra terveztek az autóval, picit elfelejted, elrakod töltötten/töltetlenül, aztán ugyanúgy el fog fáradni az új nimh akku is... elavult technika. kipróbálni persze jó lesz.vannak/voltak olcsó lipo töltőim, de lekopogom eddig semmi nem gyulladt ki... ha nem ész nélkül 100 Amperekkel töltöget az ember nincs belőle gond.
-
DJGABI
addikt
válasz
mikrofon #5210 üzenetére
24 ajrót tuti nem ér. [link]
én biztos nem bohóckodnék már nikkel akksival. nem tudom mennyire vagy fogékony forrasztgatni: valami méretben stimmelő 7,4V lipo akku meg egy step down modul [link] picit 6V fölé állítva?
valami fényképező akku esetleg, azoknak van háza, csak ott egy normális töltőt kifogni... drágább lesz a hús mint a leves
-
JoinR
őstag
válasz
mikrofon #5210 üzenetére
Szerintem ilyet már sehol. Ha mégis, akkor se ajánlanám, mert valszeg olyan régi, hogy a kapacitás felét se tudja...de bármelyik 6V (5 cellás) Ni-Cd vagy Ni-Mh akksi megteszi, csak a csatlakozót át kell alakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest