- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
Sziasztok! Megosztanám veletek legújabb autóm, kb. 10 perce lett kész.
Tekno SCT 410 2.0
-
DEV_NULL
őstag
Használt rc cuccokat hol adtok-vesztek?
-
DEV_NULL
őstag
Módosítok. Nincs szükség 2S-re.
Elvittem kipróbálni, nagyon megy. Megforgattam a porban is. Bár ne tettem volna. Úgy látom a takarítása egy hálátlan feladat lesz. -
DEV_NULL
őstag
válasz
motoflug #6743 üzenetére
Amcsi Amazon-on vettem. Szerencsére nem bontottat kaptam, viszont a küldföldi fórumokon feltárt jelenség nálam is fennált. Olaj a kartondoboz alján az autó alatt. Most épp a lengéscsillapótokat töltöm újra, mondjuk nem sok hiányzik belőlük. Előre látó módon vettem hozzá TLR 37,5 olajat.
Azt már tudom, hogy be kell szerezni 2S aksit is. Megpörgettem a kereket 3S-sel... Ijesztő. -
DEV_NULL
őstag
válasz
Levi123 #6721 üzenetére
Igen, az az! Elég komoly gépnek tűnik, de nem merem kifizetni előre Kínába.
Inkább egy LOSI TENACITY TT PRO lesz Amerikából megbízható nagykerből, sajnos az EU-ban nem elérhető sehol.
Nézegettem a Traxxas Slash-t, ott is már az Ultimate-en gondolkodtam, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy Traxxas-om van.
Arrma Mojave tetszik még nagyon, viszont azt gondolom meglégszem az 1/10-zel, főleg első autónak... -
DEV_NULL
őstag
banggood-os rc vásárlással milyen tapasztalataitok vannak?
-
DEV_NULL
őstag
Azt gondolom akkor ez eldőlt. Köszönöm mindkettőtök segítségét!
-
DEV_NULL
őstag
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Nem vásaroltam még ugyan is a TRAXXAS SLASH VXL 4WD TQI RTR-rel is szemezek. Nyilván a JUMPSHOT-ra gondoltamm mivel az jó 40k-val olcsóbb.
A SLASH-ről esetleg mit gondolsz? Vagy menjek még feljebb és LOSI TENACITY DB PRO? Nem tudom van-e értelme első autónak ennyire drága klt.-et venni. -
DEV_NULL
őstag
Sziasztok!
HPI Jumpshot SC Flux-szal van valakinek tapasztalata? Megéri az árát? Ideális kezdő RTR?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest