- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
betyarr #45731 üzenetére
Szerinted ha nem a kérdésekre felelsz, és továbra is rébuszokban beszélsz (nincs olyan panel,mint a videóban) hogyan tudnánk segíteni?!
Milyen "panel"re gondolsz?
Az a baj, hogy elindulsz a szélrózsa minden irányába, itt-ott elállítasz ezt azt, és a végén csodálkozol hogy nem megy?
Egyetlen egy leírást kellett volna követned, és ha nem működik, akkor belinkelni, hogy ez alapján próbáltam, eddig jutottam, mert nekem nincs ilyen menüpont, nincs ilyen ikon a tálcán, ezt, és azt a hibát kapom, ahol lefotózod, vagy szóról szóra bemásolod a pontos hibaüzenetet.
Miután párosítottad, a hang menüben beállítottad, hogy melyik interface-en keresztül küldje ki a hangot?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest