Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• betyarr

veterán

válasz cigam #45794 üzenetére

na,akkor menjünk sorjában:

Szerinted ha nem a kérdésekre felelsz

asszem egy kérdés volt,hogy milyen oprendszert használok és arra írtam is,hogy raspbiant.

rébuszokban beszélsz (nincs olyan panel,mint a videóban) hogyan tudnánk segíteni?!
    Milyen "panel"re gondolsz?

azért tettem be a videó linkjét,hogy aki segíteni szeretne,az gondolom megnézi,hogy mit is csináltam pontosan.linkelem a yt videónak azt a részét,ahol kiválasztja és hozzáadja a "panelt",amiről beszéltem a hsz-ben : [link]

Az a baj, hogy elindulsz a szélrózsa minden irányába, itt-ott elállítasz ezt azt, és a végén csodálkozol hogy nem megy?

valóban próbálkozom,dehát másképpen nem fog működni.amit először próbáltam (videó) azt mivel nem működött,így a feltelepített dolgokat le is szedtem és csak utána próbáltam a következőt.

a kép,amit beillesztettél,nekem olyan nem is volt.eredetileg a hangerőszabályzó settings megnyitásánál ez fogadott,de semmi bluetooth eszköz nem volt választható.

ezután olvastam valahol,hogy a "pulseaudio"-t érdemes használni a beépített alsamixer helyett.azt feltettem,de nem lett jobb:

ettől tovább nem megy.

ja,és ha a bt-nél kattintok,akkor ezt kapom:

a connect-re való kattintást követően pedig ezt:

de az audio menüben nem mutat csatlakozási lehetőséget.

köszi,ha tudsz segíteni! :R

mod.: ja,ez igen,lemaradt:

Mielött kidurransz, leírnád hogy pontosan hol akadtál el?Az eszköz megjelenik amikor hozzá akarod adni?
    Sikerül is a prosítás?

a párosítás sikerül,de nem tudom megszólaltatni az aktív BT-s hangfalat.nem találok olyan lehetőséget sehol,ahol kitudnám választani,vagy csatlakozni hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák