- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Sebaj, én sem... :-)
Én csak azt szeretném, hogy az eddigiekkel ellentétben (HDMI-n kimenő jel a tv-be, nekem megfelelő; fejhallgató kimeneten kimenő analóg jel, de az túl halk volt), ha zenét szeretnék hallgatni, akkor amellett, hogy a HDMI-n is jön ki hang, jöjjön ki hang a dac analóg kimenetén IS!
Mplayer és egyéb dolgokra nincs szükségem, ahogy tapasztaltam, a dac-on keresztül jóval erősebb a jel (ha a hifi hangerejét 00-ra veszem, akkor is hallani, csak a némítom, akkor nem), de így a TV-re nem küldi a hangot a HDMI-n.
Később persze rájöhetek, hogy van szükségem van mplayer és társaira, de most nem ez a fő szempont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Update 09.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest