- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Clip – cimpazaj
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Nem tudom a választ a kérdésedre, csak ehhez kapcsolódik, ezért választ írok és nem újat
Én egy S7 tápjával hajtom meg a Pi3-at és egy 500GB-s Samsung USB3-as vinyó van rajta. Samba-n, valamint a csatolt vinyón tárolt tartalmakkal etetem az OSMC-t. Még van rajta egy Deluge. Azt látom, hogy amikor 3-nál több szál működik a Deluge-ben és közben 1080p-s filmet játszok le a vinyóról, akkor kijön néha a kis villám.
Csak ebben az egy felállásban csinálja. Ha Samba-ról tolom a filmet és közben 5 szálon megy a Deluge, vagy vinyóról tolom, de csak 2 szál megy, akkor semmi.... Nem is értem a lelkét, de nem foglalkozom veleCsak érdekesség
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- The Crew sorozat
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest