- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Szevasztok!
Ha rossz totyikba írok, kérem, irányítsatok másfeléVan egy RPI3-am, amin fut egy OSMC Bello7 skin-nel. Szeretném ebben beállítani, hogy a Fájlokból elért sorozatrészeim is legenek megjelölve, ha megnéztem őket. Csak azokat jelöli, amiket a Libary-ből indítok, de nem minden sorozatom van ott...
Estuary alatt rendben van a jelölés mindenhol. Merre kutakodjak? -
toth_janika
őstag
Sziasztok,
Van egy Pi3-am, OSMC-vel, és a 4K lejátsztás sajnos nem megy. Amint elindítom kis szomorú fej fogad és restart. Mi lehet a probléma? Felejtsem el a 4K-t az RPi-vel? -
toth_janika
őstag
válasz
wassermann #30330 üzenetére
Nem mondom, hogy rossz a lap... Most már van összehasonlítási alapom
Nagyon sok mókás dolgot lehet vele csinálni, de az az igazság, hogy rá kellett jönnöm, hogy a mókolás nem nekem való
-
toth_janika
őstag
Hölgyeim és uraim!
Köszönöm az eddig nyújtott segítségeteket, de én a mai nappal kiválok az RPi klubból. Eddig is problémák voltak vele (tönkrement a rá kötött vinyó fájlszerzkezete, megölte az SD kártyát), és a tegnapi napon végképp beadta a derekát. Csak a piros led világít se a lan se semmi más. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem kísérletezgetek, hanem célhardvereket használok. A NAS már megvan, jövő héten jön egy MiBox lejátszó, az RPi meg megy a szemétre! -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség Spotify-t telepíteni az OSMC-re? Már kipróbáltam 3 fajta repót és egyikben sincs... -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy az SMB megosztás nem működik az RPi-n? Beszereztem a NAS-t, kapott 3 új memóriakártyát az RPi, bellítottam az SMB-t és nem látja a lap. -
toth_janika
őstag
-
toth_janika
őstag
Köszönöm, de úgy érzem, befejezem az RPi-s pályafutásomat. Ma filmnézés közben megfagyott a film. Újraindítás után kiírta, hogy "fatal error", meg hogy "emergency mode"-ban indítsam az RPi-t. Az nem fog menni, mert nincs billentyűzetem. Gondoltam újrahúzom az OSMC-t, de a kártya állítólag írásvédett. Sehol sem tudom formázni. Se High Sierra-n, se WIN7-en, se WIN10-en, se Ubuntu-n...
Mit tuduk vele csinálni? -
toth_janika
őstag
Beírtam a boot.txt-be a késleltetést. Toltam reboot-ot, de semmi nem változott...
A
dmesg | grep mount
kimenete:[ 2.510752] EXT4-fs (mmcblk0p2): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)
[ 10.859722] FAT-fs (mmcblk0p1): Volume was not properly unmounted. Some data may be corrupt. Please run fsck.
Az első az egy RPi-re dugott NFTS-es vinyó kéne, hogy legyen. A második az a kötet, ami a Win-es PC-ben van (az is NTFS).
Próbáltam az fsck-t futtatni, de ennyit kaptam:fsck from util-linux 2.29.2
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene megosztás vs RPi témában. Van egy WIN megosztásom. Nevezzük Share-nek. Ebben olyan fájlok vannak, amiket szeretnék elérni a hálózat minden gépéről. Elsősorban Filmek, Zenék, Képek.
A következőt csinálom.
RPi-n létrehoztam az mnt mappában egy könyvtárat:sudo mkdir WIN_Share
Ezután a Share mappámat mount-olom hozzá, és mivel jelszó/felhasználóv kell hozzá, ezért ezt használom:
sudo mount -t cifs -o username=user_nevem,password=psw-m
//Hálózatom_neve/Share /mnt/WIN_ShareEllenőrzöm, hogy valóban fel van-e csatolva:
cd mnt/WIN_Share
Itt rendben látom a Share mappában lévő megosztásokat.Ezután, szeretném, ha minden reboot után újracsatlakozna, ezért FSTAB-ba ezt írom:
//Hálózatom_neve/Share
/mnt/WIN_Share cifs username=user_nevem,password=psw-m 0 0A problémám, hogy reboot után nem csatlakozik a megosztásom. Kézzel fel tudom verni, de ez elég kényelmetlen. Tudnátok abban segíteni, hogy mit rontok el?
-
toth_janika
őstag
Természetesen.
Nem változott semmi a settings.json-ban. Annyi volt, hogy restartot toltam az RPi-nek. Nem futott rá frissítés, semmi. Annyi, hogy a web UI-t nem érem el. Fut maga a daemon, látom, hogy megy az adatforgalom, de nem értem el a webes felültetet. Van valami parancs, "transmission-web --fork" vagy valami hasonló, de istennek nem találom sehol... -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Erre valaki esetleg valamit? -
toth_janika
őstag
válasz
lord.lakli #29614 üzenetére
Megnéztem. Fixen be van lőve neki a 192.168.0.101 cím, ezt is kapta meg a restart után. Semmi nem változott 1 órával ezelőtthöz képest, amikor még működött, csak annyi, hogy reboot volt
-
toth_janika
őstag
válasz
lord.lakli #29612 üzenetére
Az rendben van, eddig megfelelően működött, csak reboot után nem indult el.
Aservice transmission.daemon start
segítségével elindult a daemon csak a webes ui nem -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Überlámakérdés: Hogy tudom elindítani a transmission web ui-ját? Hiába írom be, hogy PiIPcíme:9091/transmission/web azt írja, hogy a Webhely nem érhető el... Fut a daemon. -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Tudom, lerágott csont, de még mindig nem találtam meg a megoldást a SAMBA megosztásra és fontos lenne. Tudom, álljak át NFS-re, de még nem sikerült olyan tutorialt találnom, ami normálisan leírná, hogy mit mikor hogyan... és a megosztás meg kéne...
Szóval 4.3.11-es SMB van fent a szerveren (Ubuntu) az RPi-n 4.2.11-es. Az RPi megosztását látja minden gép (linux, win, mac), de az Ubuntu-ét nem... Egyik sem.
A Global szekcióba hozzá van adva, hogymin protocol = SMB2
protocol = SMB2Mi lehet a gond?
-
toth_janika
őstag
-
toth_janika
őstag
Szeretnék egy gondolat erejéig hozzászólni a "NAS-Médiaplayer-all-in-one" témához. Én egy éve használok egy RPi3-at NAS-ra (1TB 3.0USB vinyó) és médiaplayernek (OSMC). A vinyó NTFS-re van formázva, mert szeretném WIN alól is használni. Nincs aktív hub, egy Samsung 2A-s telefontöltő hajta meg. A sebesség olyan, amilyen. Nagyon kompromisszumos, de együtt tudtam vele élni. Egyszer történt vele olyan, hogy megsérült a vinyón "valami", ami miatt nem láttam semmilyen adatot semmilyen rendszeren (win, linux, macos). Itteni kolléga tanácsára sikerült visszaállítanom az adatokat, de akkor döntöttem el, hogy kell egy célhardver a NAS-hoz, ugyanis a kis RPi-ben nem bízok többet. Lehet, hogy a vinyó a hibás, lehet, hogy a lap, ezért inkább mindkettőt lecserélem. Drágák az adataim...
Úgyhogy a jövő hónapban jön egy Thecus 2 tálcás NAS, 2 WD RED-el.Nekem a médialejátszó tökéletesen működik. Az rendben teszi a dolgát. Arra jó.
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Triviális téma: nem tudok ssh-n törölni egy könyvtárat az RPi-ről. Root-ként próbálkozok azrm
azrmdir
és azrm -r
valamintrm -rf
, és a mappa neve természetesen, parancsokkal, de mindig azt kapom, hoy a könyvtár nem üres. Ami így is van, de nem akarok 100-200 képet egyesével törölgetni... Mit rontok el? -
toth_janika
őstag
válasz
kovbandi82 #28921 üzenetére
Köszönöm!
Nincs több kérdésem, marad a kodi!
-
toth_janika
őstag
Arra gondoltam, hogy kipróbálnám a Plex-et az Rpi-n, és tök jó lenne egy Plex servert telepíteni az OSMC-re, amin most Kodi van. Van ennek valami értelme szerintetek?
-
toth_janika
őstag
Igen, ez a kettő az én "bibliám". Már ki is mentettem magamnak dokisba, ha letörlődne innen
Mindent ez alapján csinálok. Fixen van az USB-s vinyó csatlakoztatva, és a transmission is így van beállítva. De reboot után nem indul el a daemon, csak, ha kézzel elindítom.
Régen találtam valami leírást, hogy azt hiszemaz rc.local fájlt kell módosítani, de istennek nem találom -
toth_janika
őstag
Tudtok segíteni abban, hogy tudom a transmission-t és a webui-t is autostart-al indítani? Tehát, amikor újraindítom az RPi-t, akkor a transmission is induljon vele! Túrom a netet de nem találom!
-
toth_janika
őstag
A másik kábelt nem próbáltam, csak a portot, de a port működik, mert a PS meg arról megy hibátlanul. Most 3xi újraindításra kiírta, hogy "Welcome to emergency mode!"
Nagyon boldog vagyok, mert a héten pont ilyenkor tette tönkre a hordozható vinyómon a fájlrendszert... Ez így elég érdekes... Ráadásul teljesen szűzen telepítettem az OSMC-t...
Mi lehet ennek a talicskának a baja?Szerk.: Hibaüzenetként azt írja, hogy [DEPEND] Dependency failed for Local File System
Lehet, hogy a kártya kezd benne tönkremenni? -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Tegnap este vígan néztem a szokásos sorozatom RPi-n keresztül, amikor végeztem rendesen kikapcsoltam a TV-t és ma reggel nem ad HDMI jelet. Újraindítottam már úgy, hogy kihúztam a konnektorból, meg SSH-n keresztül is, mert elérem és látom a hálózaton... Mit tudok tenni? -
toth_janika
őstag
Köszönöm a segítséget!
Hát a HDSentinel azt mondja, hogy
HDD Device 1: /dev/sdb
HDD Model ID : ST1000LM025 HN-M101ABB
HDD Serial No: E0793G141A524I
HDD Revision : 2AR10001
HDD Size : 953870 MB
Interface : SAT Standard SCSI/USB/ATA
Temperature : 27 °C
Highest Temp.: 56 °C
Health : 100 %
Performance : 100 %
Power on time: 284 days, 15 hours
Est. lifetime: more than 1000 days
The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors.
No actions needed.
Ha jól értelmezem, akkor a HDSentinel szerint nem halt meg a vinyó... Viszont a TestDisk-ben nem tudom kiválasztani az USB-s vinyót... -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis help. Vagy egy RPi-m arra dugva egy 1TB-s Samsung mobil vinyó. No már most, filmnézés közben megállt az RPi, lefagyott. Újraindítottam aminek az lett az eredménye, hogy emergency módba ment a rendszer. Mondom, sebaj, format c:. Meg is csináltam, viszont most nem látom a vinyóm tartalmát. LSBLK -f nem mutat semmit. Vinyót rádugva egy WIN gépre formázni akarja, Linux fel sem ismeri, a Mac meg azt mondja, hogy "A behelyezett lemez nem olvasható ennek a gépnek a számára". Na most mi történhetett? Annyi a vinyónak? -
toth_janika
őstag
válasz
Patice #28710 üzenetére
Természetesen. Az "nfs-common" csomagokat az összes kliensre felraktam. Nem tudom, kell-e még rajtuk kívül valami. Valamint egy láma kérdés: Ha berakok egy mappát a /etc/exports fájlba és azt fstab-ban fel is csatolom, akkor a könyvtár tartalmát kellene látnom a klienseken ugye?
-
toth_janika
őstag
Erős offtopic lesz, de hátha tudtok segíteni. Mivel az SMB megosztás finom szólva is nagyon problémás, ezért rátértem az NFS-re.
Nem vagyok egészen biztos, hogy jól értem, de az NFS azt csinálja, hogy a megosztást egy mappába "exportálja" és ehhez fér hozzá az a kör, akinek ez engedélyezve van.
A /etc/exports file-om most így néz ki:
/var/nfs/general 192.168.0.101(rw,sync,no_root_squash,no_subtree_check)
/home/myfile/myshare 192.168.0.101(rw,sync,no_root_squash,no_subtree_check)A klienseken mindkét mappa látszik, de mindkettő üres... Ez vajon mért lehet?
@lehella
Köszönöm az infókat! -
toth_janika
őstag
Igazad van.
Ritkán gondolok bele abba, hogy nem mindenki úgy használja a netet, mint én. (8-10 lap, rengeteg script-tel, HTML5-el, stb) -
toth_janika
őstag
válasz
frankdelgado #28530 üzenetére
A webböngészés nagyon nyögvenyelős lesz. Arra nem megfelelő a kis lap sztem.
-
toth_janika
őstag
válasz
vadkörte #28423 üzenetére
Őszinte leszek... Az NFS-ről egyelőre azt sem tudom, hogy eszik-e vagy megisszák. Úgyhogy most utánaolvasok (ha van esetleg értelmes leírásod azt megköszönném. Bírom az angolt, de nem lenne nagy baj, ha az anyanyelvünkön lenne
) és felrakok egy ilyet az RPi-re, meg a notira is az SMB mellé. Megnézem, hogy melyik az életképesebb és az marad
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Újrahúztam a Kodi-t (OSMC) és az van, hogy nem látja a SAMBA megosztásokat... Ez miért lehet? A rajta lévő SMB rendben van, látom is, de a másik gépen lévő megosztást csak a Pi-n nem látom... -
toth_janika
őstag
Tud valaki ajánlani normális aktív hub-ot? Szeretnék a 3,5-es vinyó mellé rakni egér/bill vevőt, de ahhoz már nagyon kéne, és nem találtam még normálisat. Köszi előre is!
-
toth_janika
őstag
válasz
AcCEsS #28183 üzenetére
Van remote access hozzá. Beállítások / Szolgáltatás beállítások / Vezérlés és ott engedélyezet "A HTTP távirányítás engedélyezése" menüpontot. Ha nem jó neked a 8080-as port, akkor adsz neki egy másik portot. Ezután a böngészőbe beírva, hogy kodiipcime:portszámamitmegadtál és csodát fogsz látni
Ha máshonnan akarod elérni, akkor kell egy DynDNS, port forward és ugyanaz az eredmény@ AXisBOLD
www.instructables.com
Némi angol tudás kell hozzá, vannak beginner és expert cuccok is.@lord.lakli:
Egyszerre egy letöltés? Hogy hogy? Nekem egyszerre 5 le 5 fel van és megy rendben... Vagy csak placebo? -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Kodi-n van egy addon, amit szeretnék letörölni, de sem a Kikapcsolás sem a Törlés nem aktív... Ebben az esetben hogy tudok megszabadulni tőle? -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani aktív USH hubot? Rá van kötva a Pi-re egy USB3-as vinyó és, ha megy a torrent és a lejátszás, akkor jön a kis sárga villám. Úgy gondolom, hogy az aktív hub megoldhatná... -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Most raktam újra az OSMC-t, és azt látom, hogy 5 perc tétlenség után kikapcsol... A beállításokban az Energiagazdálkodásban ki van kapcsolva az alvás engedélyezése... Mi lehet a probléma? -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Van a Logout-on egy nagyon remek kis cikk Uzsito fórumtárs tollából, amiben egy linux alapú home servert rakott össze, privát felhő és EncFS segítségével. Nekem is jól jönne egy titkosítás és úgy gondoltam az EncFS jó lenne nekem. Mit gondoltok bírná az RPi? -
toth_janika
őstag
válasz
Crvsh3R #27276 üzenetére
Én is szeretnék egy "hűtős házat", mert mostanában elég sokszor jön elő a kis hőmérő, főleg, ha hálózatról nézek full HD filmeket. Viszont az a bajom ezzel a házzal, hogy nem férek hozzá a GPIO sorhoz, ami meg kéne nekem... Megoldás lehet erre a problémára a "ventillátoros ház"? Ha igen, tudnál/tudnátok ajánlani egy értelmeset, amivel hozzáférek a GPIO-hoz is?
-
toth_janika
őstag
válasz
icemad #27046 üzenetére
Azért elég kacifántos ez és szerintem hoax, mert kb semmit nem írnak róla, hogy miben fejleszt. Ha C++-ban csinál mindenféle finomságot, ott megnézném az Rpi-t, de ha shell scripteket ír, oda meg halál felesleges az MBP.
Meredek összehasonlítás ez...Nekem a rendszerprogramozás tanfolyamon a tanárom mondta, hogy ő még mindig egy 486-ot használ, mert amíg nem tudja a gép teljesítményét teljesen kihajtani, akkor felesleges az új gép. (2002-t írtunk és mozgásérzékelős rendszereket fejlesztett bevásárlóközpontoknak)
-
toth_janika
őstag
Nem tudom a választ a kérdésedre, csak ehhez kapcsolódik, ezért választ írok és nem újat
Én egy S7 tápjával hajtom meg a Pi3-at és egy 500GB-s Samsung USB3-as vinyó van rajta. Samba-n, valamint a csatolt vinyón tárolt tartalmakkal etetem az OSMC-t. Még van rajta egy Deluge. Azt látom, hogy amikor 3-nál több szál működik a Deluge-ben és közben 1080p-s filmet játszok le a vinyóról, akkor kijön néha a kis villám.
Csak ebben az egy felállásban csinálja. Ha Samba-ról tolom a filmet és közben 5 szálon megy a Deluge, vagy vinyóról tolom, de csak 2 szál megy, akkor semmi.... Nem is értem a lelkét, de nem foglalkozom veleCsak érdekesség
-
toth_janika
őstag
Egy kis help kéne
RPi 3. Bekapcsolom a BT-t, látja a telefonom, az RPi látja a telefont, párosítás is sikerül, de utána azt írja az RPi, hogy nem lehet csatlakozni az eszközhöz... Meg lehet ezt valahogy oldani?
Azért kéne, mert az Androidban van olyan lehetőség, hogy ha egy megbízható BT eszköz hatótávon belül van, akkor nem kell jelkódzár. Ezzel akarom ezt megoldani.
-
toth_janika
őstag
válasz
wassermann #26884 üzenetére
Köszönöm, ennyi elég nekem!
-
toth_janika
őstag
válasz
wassermann #26868 üzenetére
Ez hasznos lesz
Esetleg abban tudnál segíteni, hogy mik azok a maximális órajelek, ahol még nyugodtan hajthatom a Pi-t? -
toth_janika
őstag
válasz
icemad #26750 üzenetére
Magyart még nem is találtam!
Látom, hoggy valószínűleg forrasztanom kell, de egyelőre csak egy "pisztoly" van, páka még nincs, de szerzek és rápróbálok. Először majd gyakorolgatok és majd utána megyek neki a szalagnak
Szerk.:
Ahogy nézem ez Arduino-ra meg HTPC-re van kitalálva... Én maradnék az RPi-nél, mert az már megvan. -
toth_janika
őstag
válasz
Pulsar #26744 üzenetére
Ilyen a sarokelem csak nem tudom, hogy ez megfelelő-e.
Páka az nincs, de még csak-csak lenne, viszont a kézügyesség... Abben nem állok az élen -
toth_janika
őstag
Hello!
Ambilight klónhoz milyen ledsort ajánlotok? Amiket eddig találtam (WS2801) azokat sehogy sem tudom beszerezni magyarországon... -
toth_janika
őstag
válasz
Keef_Lee #26713 üzenetére
és @Celtis
Köszönöm a tanácsokat. Én úgy csinálom, hogy fel van csatolva hálózati meghajtóként állandóan az RPi-re kötött meghajtó és Finder-ből mókolom.
Szerintem azt csinálom, hogy kap egy friss install-t, mert már az is idegesít, hogy a sorozataim nem jelennek meg a Médiatárban, akkor sem, ha a TVDB-vel 100%-ig megegyező formátumot állítok be... -
toth_janika
őstag
Az miért van urak (és hölgyek), hogy a Pi-re csatolt USB-s meghajtón tárolt filmekből, ha kitörlök, akkor a médiatárban ott marad? Nem lehet lejátszani és a fájlokban sem látni, de a plakátok ott maradnak és sehogy sem tudom eltávolítani őket.... Ez miért lehet?
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Valaki egyszer leírta ide, hogy meddig lehet biztonságosan húzni az RPi-t, de nem találom. Megosztanátok velem ezt? -
toth_janika
őstag
válasz
hpeti2 #26509 üzenetére
Ugyanezt kipróbáltam egy NTFS 1TB-s USB3.0-ás Samsung vinyóval. Semmi gondom nem volt vele... (1 szál le, 1 szál fel)
Sztem nem gond ott az NTFS sem(Persze jobb az EXT, de szegény ember vízzel főz és nem használ különbőző vinyókat különböző feladatokra
)
Szerk.:
Annyi különbséggel, hogy nálam RPi 3 van -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Létezik az, hogy a Pi LAN-on csatlakozik a routerre, és utána nem lehet WIFI-re csatlakozni? Szeretném az AirPlay-t használni rajta, de ahhoz, gondolom WiFi kéne, de istennek nem tudok csatlakozni... -
-
toth_janika
őstag
válasz
vadkörte #25707 üzenetére
Köszönöm, én saját image-el próbálgattam, de majd megnézem a noobs-ot.
Az elégtelen tápot azért nem értem, mert ház nélkül semmi baja, házban meg nyomja, de csak akkor, ha pl. megy egy lejátszás és közbe másolok rá/róla hálózaton keresztül...
Ha nincs házban, akkor egyszerre 3 másolás és 1 HD filmlejátszás is minden jel nélkül megy, ezért gondoltam, hogy a ház teszi.
(Na meg házban meleg volt, nélküle meg semmi...) -
toth_janika
őstag
válasz
-dino-- #25699 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de nekem már lassan 1 éve van Rpi-m és Médiacenternek és egy kis torrent szervernek használom... Nem mondom, hogy teljesen kezdő vagyok linuxban, (bár azért nem igazán érek sok itteni kolléga lábnyomába sem) de nekem még nem sikerült egy értelmes duálboot-ot sem összehozni, nem hogy egy triplát... Inkább azt javaslom, hogy döntsd el, mi a fontosabb. Azt a rendszert rakd fel. Próbálkozz, ismerkedj a rendszerrel, parancsokkal, lehetséges hibákkal és utána lépj tovább. Én is ezt csinálom... 1 éve sz*pok mindennel, de csak így lehet tanulni
Lassan én is tovább lépek és az OSMC mellé felmegy egy RetroPie
@Crvsh3R
Én vettem egy házat az RPi-hez, de amikor beleraktam és elkezdtem hajtani, akkor egy kis villám jelent meg a jobb felső sarokban és eléggé meleg is volt... Kivettem a házból, azóta semmi baja. Nekem a TV háta mögött van, így nem is fogom sztem házba rakni, de sztem figyelj arra, hogy szellőző legyen a ház. -
toth_janika
őstag
válasz
Sándor -P20- #25571 üzenetére
Nekem a PI-n egy Samsung usb3-as vinyó van, de nekem sem megy sehogy 3-4 MBps felé... (Igaz én LAN (pi) és N-es wifi (gép) között másolgatok, de már "megszoktam", hogy pár órát el kell töltenem vele, bár azért nem gyengén zavar a dolog
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest