- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Igen ,ezzel valóban lehet szívni. De volt már itt ügyes megoldás a topicban, hogy csak a foglalt helynyi legyen a képfájl: [link]
Meg utólag is lehet particiót átméretezni. Bár valóban, én is futottam bele múltkor, hogy az új sandisk kártya kisebb volt, mint a régi. Az image-re meg azt mondta gparted ,hogy sérült a partició, bár lehet a gparted volt a hunyo, inkább gyorsan feltettem tiszta képet és táfordítottad azt az egy programot, amire kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest