- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
azbest #26608 üzenetére
Értem, hogy segíteni akarsz, de ezek számomra alap dolgok. Közben úgy néz ki megoldódik a dolog, bár nem értem, hogy miért így. Olvastam eg fórumon, hogy elsőre mindig ez van, de NOOBS reboot után már hibaüzenet nélkül megy tovább. Érdekes módon tényleg így van. Hibaüzenet kiírásakor újraindítottam NOOBS-ot, ismét kiválasztottam a telepítendő rendszereket és már telepíti is (igaz elég lassan csordogálnak le a rendszereket, de gondolom ez a kiszolgáló miatt van).
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Hobby elektronika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Gamer PC
- HP Compaq Elite 8300 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest