- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
Nincs vele tapasztalatom, mert böngészésre nem használom, de itt egy Flash Player telepítés videón: [link]
-
Gyula84
veterán
válasz
DonThomasino #10896 üzenetére
én xrdp-t raktam fel és a Távoli asztali kapcsolatot használom windowsról
-
DonThomasino
veterán
Valaki le tudná nekem írni hogy kell XMING et beconfigolni?
PC ről szeretnék PI re az SSH működők garfikus elérés nem megy. -
Használ valaki level shiftert? Milyet? Milyen felhúzó ellenállással? Ja, i2c.
-
azbest
félisten
válasz
LLKobe #10893 üzenetére
Igan, csak usb-n lehet rádugni és ha desktop winyót akarsz használni, annak saját táp kell. Ha két rádugott winyórl van szó, akkor gyanítom, hogy 15MByte/másodpercnél nem nagyon várható több a köztük való másolás sebességére. Egy usb-n osztozik egy hub segítségével a 4 usb csatalkozás. A winyókat az új már képes 30MB/s -sek használni, de ha egyszerre ketten dolgoznak (pl átmásolás) akkor valsz ez feleződik, mert osztoznak a sávszélességen.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Én is gondolkodom egy media lejátszó összerakásán pi2 + openelec párossal. Ugyebár HDD-t csak usb-n lehet rádugni. Jól sejtem hogy 3,5-es HDD-t csak külső táppal lehet rádugni ugye? Illetve milyen sebességre lehet számítani két usb-re dugott HDD között?
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Régóta szemezek egy Pi-vel, de valahogy soha nem jött össze. Olvasgattam itt is, illetve külföldi fórumokon, hogy XBMC futtatásával egész jó kis médiacentert lehet belőle varázsolni. Gondolom igaz ez a v2-re is, csak talán gördülékenyebb a nagyobb teljesítmény miatt. Érdemes lenne leváltani egy öregecske WDTV Live lejátszót egy Pi 2-re xbmc-vel utóbbi szoftveres tudása miatt? Ergo lesz-e valami problémám 1080p-s mkv-k lejátszása során SMB megosztásról a Pi-vel?
Üdv
-
Jól számolok, FDH-nál GLS futárral 14'280.-, míg az rpiboltban, és a malnapc-nél MHL-el 16'480.- a 2-es modell? Ez utóbbi kettő kartel gyanús.
-
cellpeti
nagyúr
egyre jobban agyalok egy Pi2-esen. Linuxval futtatnám. Tudtok ajánlani külföldi fórumot, ahol tudnék róla még olvasgatni?
-
azbest
félisten
A kivonat olvasásánál ránézésre kb a könyv 2/3-a hozzáférhető. Általános alapozónak tűnik sok kapcsolódó területtel. Ha nincsenek programozási és/vagy elektronikai ismereteid, akkor még akár jó kedvcsináló is lehet. Ha jól láttam, akkor teljes projektek le vannak vezetve benne. Hogy érdemes-e megvenned, azt neked kell eldöntened a kivonat alapján
Rám ilyesmi ismeretek úgy ragadtak, hogy sok évig mindenfélét olvasgattam a neten és a könyvtárban, meg próbálgattam ezt-azt. Ja és persze valami ragadt rám az iskolákban, meg a munkám során is
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #10881 üzenetére
3) más driver kezeli a kernelben. Az sd kártyánál sokféle paraméter lehet, amit ha nem kezelnek elég rugalmasan, akkor adatvesztése lehet. Ilyen pl a kártya órajele ([link]), ddr vagy sdr módja, feszültsége is többféle lehet. Eleve többféle verziója van már a szabványnak. A sok paraméter együtt határozza meg a sebességet. Az usb-nél meg valószínűleg van a mass storage eszköz, ami talán túl sokat nem változott mostanában.
Adatvesztés szempontjából az sem mindegy, hogy azonnali írás vagy bufferelés van megadva. Win alatt esélyes, hogy a kártya és a pendrive is azonnali írásra van konfigolva, de linux alatt ez eltérő lehet. Lehet, hogy pendrive esetén is veszik adat, csak talán nem írás közben, mert a bufferelés miatt kevesebbszer csinálja.
-
wassermann
Topikgazda
Igazán nem jártunk utána soha, de két dolog lehet, amiért kisebb az adatvesztés valószínűsége:
1. a pendrájvok sokkal gyorsabban "dolgoznak", mint egy SD-kártya.
2. a bennük található elektronika, annyi energiát még tartalékolni tud, hogy egy szektor (memória-blokk) írását lekapcsolás esetén is be tudják fejezni. -
lolka1980
aktív tag
"legidétlenebb számítógépes hiba"
-
-
vzoltan
aktív tag
válasz
lehella #10873 üzenetére
openelecnek pont eleg 512mb is
nekem 1 osregi ezereves class NAGYON LASSU kartyan van openelec, es villamgyors.
osmcnek raspbiannak raspbmcnek stb, kell a 4+gb sd es class SOK
plusz marketing duma a win10 ra van izgulva midnenki, de "csak" fejlesztoi kornyezet lesz nem desktop pc.en kis sd hive vagyok nagy usb pendrive mellet, es a boot sdrol system usbrol, igy tuti h nem dobja el a file rendszert.
-
lehella
senior tag
Sziasztok!
Most készülök microSD kártyát venni a Pí2-be, mekkora kapacitással számoljak, ha az esetlegesen kijövő Win10-et is szeretném rápakolni? -
vargalex
félisten
válasz
azbest #10869 üzenetére
Szia!
Én is mindig image-t dd-zek a kártyára. Egy kolléga B+-án láttam egyszer a noobs-t, amikor üzembe helyeztük az SD kártyával érkezett Pi-t. Aztán rögtön dd-ztünk is a kártyára egy arch linux-ot.
A megjegyzésemet egyébként a ctrl+c, ctrl+v-re írtam, mert az nálam valamiért szöveg másolást és beillesztést jelent.
-
azbest
félisten
válasz
vargalex #10867 üzenetére
A NOOBS az ilyen simán fat formázott kártyára felmásolós, indítás után az fogja megvarázsolni a normál rendszert. Én mondjuk sosem használtam, mert jobban szeretem a rendszerképes kiírást.
(#10865) Blaise
hát akkor próbáld újra, de ne feledd szabályosan leválasztani a kártyát a pécéről másolás után, mert különben lemaradhatnak adatok. Ha úgy sem megy, akkor próbáld meg a szimpatikus rendszert kép formában letölteni és az kiírni a kártyára. -
wassermann
Topikgazda
válasz
schferenc77 #10866 üzenetére
Lehet normális minőségben TV-zni rajta (akár a régebbi típusokkal is, felvenni is tud és a Timeshift-et is tudja. Nekem a régebbi B van még XBMC-vel, egy DVB-T vevővel bill/egér párossal kiegészítve és a TV-re (digtális adás vételére alkalmatlan) dugva. A csatorna váltás kb. 5-6 másodperc.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok,
RPi2-vel meg lehet normális minőségben oldani a TV adas vetelet? Digi kabeles TV, es gondoltam, milyen szep es egyszeru lenne, ha nem kellene a TV es az RPi kozott valtogatni, hanem a TV-t is a RPi-n lehetne nezni. Minoseg, csatornavaltas sebessege milyen? Valami dummy userguide van errol, hogyan kell ilyet osszehozzni? Egyáltalán mennyire épül be az Openelec Kodi feluletebe a TV-s rész? -
azbest
félisten
válasz
Blaise #10862 üzenetére
A sorvégjelek miatt arra tippelek, hogy valami olyan programmal másoltad a helyére a noobs fájljait, amelyek automatikusan konvertálják a linux-windows sorvégeket. Formázd / töröld a kártyát és másold rá ahogy kell.
De persze táp is lehet (ha nem eredeti ipad töltő például, akkor töredéket tud csak leadni). Vagy a kártyával is lehet probléma.
-
Blaise
veterán
Megjött a memóriakártyám is, úgyhogy üzembe helyeztem végre a Pi2-t. Felraktam az sd kártyára a NOOBS-ot, majd feltelepítettem a Raspbiant. Első indításnál ez fogadott:
Újraindításnál pedig ez:
Szerintetek mi lehet a probléma?
A tápellátás egy iPad töltő + USB kábel kombinációval van megoldva, a mem.kártya pedig Transcend.
-
Kroni1
veterán
válasz
Jim Tonic #10856 üzenetére
Sima B, ami ráadásul sokkal többet eszik.. Ez a pi2 a B+-nál kicsit többet, de a B-nél joval kevesebbet eszik, gondolom a nagyobb usb terhelhetöség miatt ajánlott a 2A táp. De aki usbn nem terheli annak böven elég kell h legyen egy 1A-s TV port, az 5W fogyi, annyit nem is eszik terhelve sem.
-
vzoltan
aktív tag
válasz
azbest #10859 üzenetére
koszi, ennyi nem volt eleg,
kaptam valaszt masik forumon is, az lett a tuti:config.txt-be:
hdmi_group=1
hdmi_mode=16utana boot, majd:
tvservice -d /boot/edid.dat
vegul config txtbe plusz
hdmi_edid_file=1
hdmi_force_hotplug=1igy most mar tv nelkul is szamomra megfelelo modot allit be abbol a filebol.
Koszi amugy a gyors valaszt!
-
vzoltan
aktív tag
Hogyan lehet kikenyszeriteni pi-t hogy midneig 1080p-t adjon ki HDMI-n meg akkor is ha ugy bootol be hogy a tv nincsen bekapcsolva, ugyanis ilyenkor ez a szitu:
osmc@osmc:~$ tvservice -s
state 0x40001 [NTSC 4:3], 720x480 @ 60.00Hz, interlacedes miutan bekapcsolom a tvt ez sajnos igy marad, es igy pl KODI igen csak ratyi felbontasban es aspect ratioban jelenik meg az 1080as tvn,
ha a tv be van kapcsolva es ugy bootol be akkor szepen
osmc@osmc:~$ tvservice -s
state 0x12001a [HDMI CEA (16) RGB lim 16:9], 1920x1080 @ 60.00Hz, progressiveTermeszetesen ha bootolaskor a tv be volt kapcsolva majd kikapcsolom de NEM bootolok ujra, tehat a pi ugy marad ahogy volt, akkor a felbontas bekapcsolas utan is normalis 1080p marad
a felbontas egyedul akkor maszik el ha boot kozben a tv nincsen bekapcsolva.
Van otlete valakinek?
configtxtbol nem tudtam kikenyszeriteni a
hdmi_group=1
hdmi_mode=16beallitassal.
elofordul hogy tavolrol rebootolnom kell es mikor hazaerek h nezzek valami filmet sorozatot, rossz felbontas fogad a kepernyon az elobb leirtak miatt, es rebootolnom kell ujra immar bekapcsolt tvvel.
-
azbest
félisten
válasz
Blaise #10849 üzenetére
A B+ és a 2B közt a chipek elhelyezkedése a különbség. A csatlakozók ugyanott vannak. Szóval azok a B+ házak, amelyek egyben hűtőbordaként is működnek, tehát a tetőből beáll egy fémdarab a chipbe, azok nem jók az új píhez. A sima házakkal nem szabad, hogy probléma legyen, mert minden csatlakozó ugyanott van.
-
vzoltan
aktív tag
válasz
Blaise #10849 üzenetére
nekem ez tetszik
tudom tudom, de ez tetszik, nem vakuzok
de ha ezen lenne nyilas a pinekhez akkor ilyet vennek
szoval ha pi2 vagy piB+ hoz valaki lat "feher matt" hazat pin nyilassal, legyen kedves es szoljon nekem!
koszonom
-
Blaise
veterán
válasz
DarkByte #10848 üzenetére
B+ ház a kompatibilis, de nagyon apró miliméteres eltérések lehetnek, egy gyors guglizást megér előtte.
Én ezt a házat vettem eBay-en, neten írták, hogy tuti működik a Pi2-vel is, de ha megjön beszámolok róla.
-
DarkByte
addikt
Az RPi2-höz melyik házak kompatibilisek? A RPi1 B vagy B+-os verziók?
Illetve van olyan forgalmazó ahol házat és AVJack-RCA kábelkorbácsot is lehet hozzá venni? -
attila666
tag
Van valakinek információja arról, hogy Raspberry Pi 2 USB portjai mennyire terhelhetőek az 1-eshez képest? Tegyük fel, hogy a tápom elég erős hozzá, akkor el kéne vinnie egy TP LINK TL-WN722 usb wifi adaptert külső tápos usb hub nélkül? (1-es pi elvileg nem bírt vele)
-
válasz
CharlieDrop #10837 üzenetére
[link]
I2C-re majdnem annyi szenzort teszel, amennyit akarsz.#10839: az a minimumra vonatkozik. 100 amperes tápra is teheted, attól sem lesz baja.
-
vzoltan
aktív tag
elektronikai kerdes:
Rpi2hoz adott fecni szerint ne hasznaljak 2Anel nagyobb adaptert rpi2-hoz
(RS fecni, fenti kepen olvashato:
The product shall only be connected to an external powersupply of 1500-2000mA.)jelenleg egy 5V3A adapterrol fut a cucc, most akkor ez okozhat valami problemat serulest?
-
vzoltan
aktív tag
válasz
schferenc77 #10835 üzenetére
Ttelepitsd ujra mert openelec oldalan van direkt rpi2 img.
Please select the right build for your model, the wrong build not work with your RaspberryPi!!!
ARM11 builds - RPi ARM11 single core models (Model A/B/B+ 256/512MB)
[Stable] OpenELEC 5.0.3 (arm) Details [Legacy] OpenELEC 4.2.1 (arm) Details
[Stable] OpenELEC 5.0.3 (arm) Diskimage DetailsARMv7 builds - RPi2 ARMv7 quad core models (Model B 1024MB)
[Stable] OpenELEC 5.0.3 (arm) Details
[Stable] OpenELEC 5.0.3 (arm) Diskimage Detailsamugy ha tudnek ra telepiteni dolgokat amik nekem kellenek a homeromhoz es az ambiledekhez, en is openelecet hasznalnek, leggyorsabb kodi cucc pi-re
-
válasz
CharlieDrop #10834 üzenetére
Nem hiszem, hogy annak a tudását szeretnéd átvinni. Nem hallottam róla, hogy a megbízható CO riasztók közé tartozna. Ha CO riasztót szeretnél, eleve felejtsd el az rpi-t, és mikrokontrollert válassz. Ilyen oprendszerre nem bízzuk az életünket. Én pl. azzal szívok, hogy a Raspbianban található i2c driver hibás, és kifagyhat. Ha nálad ez előfordul, és elmarad a riasztás, abból nagy baj lehet.
Ott az Arduino, arra teszel egy pontmátrixos kijelzőt, meg a szükséges szenzorokat. Az a baj, hogy nem nagyon láttam még DIY elektrokémiai szenzorokat. -
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Ha van egy RPi B+-ion futó Openelec 5.0.1-em beállítva, akkor ha átrakom a kártyát RPi 2-be, akkor gond nélkül fog menni? Az OE 5.0.1 támogatja már az RPi 2-őt is, ha minden igaz.
Vagy továbbra is backup/restore settings a jó megoldás? Erre mi a leghülyebiztosabb mód? Láttam valami backup add-ont is, de még sosem használtam. Nincs széthekkelve az OE, egyedül a port.hu scrapper, ami extra az alap konfighoz képest. Ezt újra kell telepítenem backup/restore settings előtt, vagy van olyan mód, ami ezt is átviszi?
-
válasz
wassermann #10832 üzenetére
Ez azért nincs így. Két fajta érzékelő létezik, a félvezető és az elektrokémiai. Előbbi olcsóbb, kevésbé pontos, hosszú az élettartama. Utóbbi ennek pont a fordítottja. Ezzel együtt egy Honeywell CO riasztó 1xe forint kompletten, ebből a szenzor csak a töredéke.
#10831: Röviden: I2C buszra felrakod a szenzorokat, amiknek az értékeit kiolvastatod adott időközönként mondjuk egy Python programmal, és letárolod egy fájlban. Elindítasz egy webservice-t, amivel beolvastatod ezt a fájlt.
Egészen biztos, hogy találsz erre megoldásokat a google segítségével, de jó eséllyel nem magyar nyelven. Kelleni fog némi elektronikai, ill. valamivel több programozási tudás. -
CharlieDrop
veterán
-
lehella
senior tag
válasz
CharlieDrop #10828 üzenetére
Szia!
Egy szén monoxid érzékelőre és beruháznék -
válasz
CharlieDrop #10828 üzenetére
Veszel egy halom i2c-s szenzort az Ebayről, majd kiolvasod az adatokat. Ezzel együtt erre a feladatra elég egy Arduino is, hacsak nem akarsz webes szolgáltatást futtatni, esetleg komolyabb kijelzőre kötni.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Valaki csinált már RasPiból ilyen levegőminőség érzékelős gépet?
Co, Co2, Páratartalom, hőmérsékletkijelzést? -
Kroni1
veterán
válasz
wassermann #10825 üzenetére
DVB-T vevőből amugy melyik tipust illik venni a pi2-höz, amivel tutira kompatibilis?
-
wassermann
Topikgazda
válasz
azbest #10824 üzenetére
Kis feszültség-emeléssel a tuningolt (990/330/495) öreg B-mmel sincs igazán baj, kapkodja magát rendesen, pedig nálam még pendrájv sincs, mert a két USB-t foglalja a DVB-T vevő és a bill./egér kombó vevője. A Rendszer menüben a GUI-frissítésre 40fps körüli értékeket mutat FullHD desktop mellett is.
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #10818 üzenetére
Első benyomás a tvheadend-del nagyon pozitív a raspi2-őn. A kulcslépéseket igyekszem összegyűjteni itt egyelőre (még nem végleges).
Igaz, még csak kezdek belejönni, egyelőre csupán egy tuner van rákötve és még a kártyaolvasós bugot sem teszteltem. Az biztos, hogy egy tévéadás streamelése a tabletre éppen csak megmozgatja az egyik magját.Úgy látom a raspbian alapból úgy van beállítva, hogy a régi és új pi számára is használható binárisokat fordítson. A rendszer is armv6-os, csak a kernelben lehet különbség.
A frissen fordított és telepített tvheadend még armv6-os rendszerű a parancs kimenetelének vége alapján:
readelf -a -W /usr/bin/tvheadendSzóval a raspi2 még közel sem teljes sebességgel dolgozik, mert a raspbian rendszeren nincs kihasználva az armv7+neon utasításkészlet. Az utóbbi pedig transzkódoláshoz is elég jó teljesítményt adhat. Egyébként láttam nyomát a weblapjukon, hogy valaki dolgozik a raspi video encoderének transzkódolásra való használatán. Ez annyit jelentene, hogy például egy tévéadást szinte proci terhelés nélkül képes lehet átkódolni kisebb sávszélességűre (pl ha távolról mobilneten át néznénk rá a műsorra).
-
vzoltan
aktív tag
válasz
wassermann #10820 üzenetére
Mindkettore ezt kapom
root@osmc:~/RPi.version-master/RPi# python version.py
---- Raspberry Pi Info ----
Type: Model B Pi 2
RAM: 1024
CPU: 2836
Manufacturer: SONY
Revision: 1https://github.com/pimoroni/RPi.version/tree/master/RPi
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #10820 üzenetére
A múltkori vakuzós hivatalos blogpostban Liz azt írta, hogy ugyanazon a britt gyártósoron készülnek, csak a megrendelő által választott alkatrész tekercseket cserélgetik attól függően, hogy kinek készül (farnell / rs).
Ránézésre a nyákok is mintha picit más színárnyalatúak lennének a képen, szóval akár más is gyárthatta. Arról nem hallani, hogy azt ki gyártja."I think RS and Farnell are using different HDMI adaptors, and different CSI and DSI ports. (It’s to do with where they could each get the best deals on components.) There are no mechanical differences, but there is a cosmetic difference. They’re still being made on the same line: on RS days, different reels are used from the reels used on Farnell days." [link]
btw, a tvheadend buildet elég kellemesen megdobja ha 4 szálon csinálom
A régi pi-vel a pécével besegített elosztott fordításnak is a pi volt a szűk keresztmetszete, mert nem tudott elég feladatot adni a pécéknek. Persze tudom, ez csak játék, mert a kemény arcok arm chrootban buildelnek pécén -
wassermann
Topikgazda
válasz
azbest #10816 üzenetére
Kössz a választ, szerintem ez már egész jó!
Valószínű én is átszervezem itthon a dolgaim: a régi Pi-m kap még egy tunert és a router mellé rakva csak TV-headend lesz két muxra. A nappaliból pedig repül egy öreg notebook és jön egy új Pi, a TV-re. Ezen lehet majd esetleg "nyomdogálni" is...
-
vzoltan
aktív tag
válasz
wassermann #10814 üzenetére
Desktop webezesre odroid u3
Nem mintha lenne nativ4k tv de kiprobaltam pi2n es u3on egy 4k videot kodi alol
Pi2 se kep se hang csak feketeseg
U3 kep es hang is volt viszont mintha lassitott felvetelt neztem volna
Nem szaggatott csak lassan jatszotta le de "folyekonyan"
U3 izmos allat -
azbest
félisten
válasz
wassermann #10814 üzenetére
Egészen gördülékenynek tűnt. Valaki csinált róla videót is [link]
Nálam is gördülékenynek tűnt, de időnként kicsit beakadt. Ezt lehet, hogy az akkor használt tápegységem okozta. Meg egy kifejezetten lassú sd kártyám van most csak kéznél.
-
tvamos
nagyúr
válasz
lord.lakli #10787 üzenetére
Hogyha nem TV boxnak hasznalod, hanem valamilyen alkalmazas fejleszteshez, akkor nem feltetlen adott a lehetoseg, hogy dobozba tegye, ugyanis akkor eleg nehezkes hozzaferni pl. oscilloscope-pal, spektrum analizatorral. Neha az alkalmazasban vannak olyan dolgok, amit esetleg le is kell fenykepezni. Ha egy laborban dolgozol, eselyes, hogy vakut, hasznalj. Esetleg stroboszkoppal mersz motor fordulatot. Ilyenkor jo, ha tudod mire szamits!
-
wassermann
Topikgazda
Valak nézte már:
- Használhatóan pörgősebb lett-e a PI2-n a böngésző vagy még mindig kudarc?
-
lord.lakli
őstag
válasz
banana_joe #10811 üzenetére
Öreg hiba, ext4-et tegyél rá. Nem lesz 500MB/s-ed, de jobb lesz.
-
Horvi
őstag
válasz
banana_joe #10811 üzenetére
Akkor az is okozhat bizonyos mértékű lassulást. Legalábbis nálam az RPi-vel így volt és annak még gyengébb a vasa mint a banánnak.
-
Horvi
őstag
válasz
banana_joe #10808 üzenetére
Valószínű gyorsítaná a dolgot ha a vinyót a natív satára kötnéd. Egy kérdés, milyen fájlrendszert használsz a vinyón? NTFS vagy ext4?
-
sztanozs
veterán
válasz
banana_joe #10805 üzenetére
Nem wifi-n csatlakozol?
[link] -
lehella
senior tag
válasz
banana_joe #10805 üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy ennyit bír a processzor? Torrentezés elég sok írás-olvasással jár. Nálam a routert is eléggé megfogja egy 30 Mbites letöltés (ASUS RT N18U, 800Mhz ARM) -
artiny
őstag
Helotok
RP alkalmas arra,hogy wifi repeater kent mukodjon? Panelban a wifi eleg rosszul terjed. A haz masik vegen mar alig van wifi jel. Ezt szeretnem felerositeni,hogy elhelyeznem a haz kozepen valhol az RP-t es ez tovabbitana tovabb.....megoldhato?nehez...vagy valaki csinalt mar ilyet? (van wifi usb stickem )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged