- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
L_YKing #4472 üzenetére
Nagy remenyekkel probaltam visszaterni, de kb. minden meccs soran van ami kriminalisan mukodik. Twitteren megy a jopofizas, de valos erteket nem sikerult kesziteni. Pedig ha jol tudom az elejen is szar volt, nem is jatszottak vele, aztan kesobb csak megszavaztak a bizalmat a jatekosaik, erre ezt kapjuk. Jar a taps.
Amit meg eszrevettem, hogy PCn anno nem volt divat a lezer, de most meg majdnem mindenki azzal tolja. Valtoztattak valamin ami miatt scope nelkul lonek az emberek? Ugye anno meg azt irtatok, hogy konzolon azert van ez mert tobbszor van "kozelharc" es abban segit, de eddig ez PCn nem volt jellemzo.
-
válasz
L_YKing #4313 üzenetére
Tényleg basszus, visszagondolva nem is emlékszem az elmúlt pár napból bukott meccsre. Talán a plane volt az utolsó amikor a 150+ -os platos svédek elvertek.
Sajnálom, hogy a tegnapi Montagne késelést nem tudtam felvenni, csórikám húzza a reinforce falat, te szépen megvártad majd leverted mint vak a poharat -
válasz
L_YKing #4295 üzenetére
Ejj, hát hogy játszanak ezek, keverik a málnaszörpöt egy nagy kondérban? Én 2000 dpi-n játszok 20-20-40-es beállítás mellett, azt hittem ezek a pro gamerek 10000 dpi-n játszanak 50-50-100-as beállításokkal
Hogy a fenébe tudnak ezek ilyen jól játszani úgy, hogy a kezüknek fél métert kell jobbra-balra, fel-le mozogni az egérpadon? Na mindegy, hát nem vagyunk egyformák.
-
Rick3D
senior tag
válasz
L_YKing #4287 üzenetére
Elég rendesen elbeszélünk egymást mellett úgyhogy most tisztázom és egyben részemről zárom is ezt a témát.
Nem azt mondom hogy a profik beállításait kell használni hanem azt hogy mindenkinek a személyre szabott saját beállításai a legjobbak. Úgy ahogy kivételesen ez a guide is pontosan ezt hangoztatta ezért is írtam ha legalább az összefoglalóba belenéztél volna most nem lenne félreértés. Én is pontosan azt mondom amit te is de ! Grafika téren amit Harambee kérdezett azért van pár beállítás amit érdemes kipróbálni. Nem azt mondom hogy ezektől a beállításoktól leszel jobb játékos skillben mert köze sincs a két fogalomnak egymáshoz viszont egy ilyen sablon beállítás meggyorsítja azt a folyamatot hogy kitapasztald mi neked a legjobb és a beállítások mint grafika,egér a legkisebb százalékát teszi ki.Viszont magasabb szinteken már muszáj lennie egy jól megszokott bejáratott konfigurációnak. Úgy ahogy neked is van és nekem is , biztos vagyok benne Harambee kollégának is lesz ha kitapasztalta.
Egyébként továbbra is tartom magam ahhoz hogy Fassag... volt az első reakciód mert nem az aim volt a téma és nem az hogy ki milyen jó játékos hanem a grafika.L&P
-
-
Rick3D
senior tag
válasz
L_YKing #4284 üzenetére
Ebben a formában igazad van de az aimot tudja gyakorolni ha komolyabban érdekli szán rá napi 1-2 órát max és ha pl a padlóról indul pár nap elteltével már drasztikus különbség vehető észre. Legalábbis még annak idején én így tapasztaltam. Most már értem hogy a prioritásra akartál utalni de valahogy elsőre nekem nem jött át. Ha egyszer beállítod a grafikát és megszokod szinte soha nem kell többet mókolnod vele. Lesz egy minta amit majd későbbiekben is úgy akarsz beállítani competetív résznél.
Én pl jelenleg technikai problémákkal küzdök. Egerem mikrókapcsolói tropára mentek , a teflon talp is - meccs közben hajlamos leesni ... 90% os lassításban van az internetem 80-150 ping.Még ezekkel is sikerült (Gold 1 1 nyertes meccsre plattól) -eljutnom mindenféle erőlködés nélkül , tudom hogy nem nagy durranás csak megemlítem mint egy jelenlegi személyes példa a technikai problémák ellenére.
(#4285) Rony949 Lens flare,DOF ++++++
-
Rick3D
senior tag
válasz
L_YKing #4280 üzenetére
A te hozzászólásod a " Fassag .... " Távolról sem az aim volt a téma hanem a grafikai beállítások ha elolvastad volna teljes egészében amit írt. Gondoltam segítek neki ha már kérdezett. Amit pedig találtam nem véletlenül keltette fel az érdeklődésemet ugyanis jó egypár játékot játszottam pl : 4:3ban az elmúlt 13-14 év során. A döntő többségben Esport szinten játszottam , pár éve lazítottam a témán. Nem csodálkozom azon hogy zavarják az effektek ugyanis engem is baromira tud zavarni de többé kevésbé hozzászoktam R6S-ben. Elméletben attól nem lesz jobb hogy kikapcsolja az effekteket/beállítja a grafikát,képernyő arányt állít,személyre szabja és kitapasztalja a saját egerét ha még nem tette volna meg -> Amiről ez a guide szól.Viszont gyakorlatban megkönnyíti a dolgát ... nem is kicsit ha olyan játékosról beszélünk aki mondjuk nem CS:GO-n nő vagy nőtt fel hanem 1.6 on ...
Másrészről az AIM-ot sem lehet a végtelenségig nyúzni , van egy alap reflexideje mindenkinek amin tud javítani de nem olyan arányban hogy attól lesz pl : silverből diamond. ha már itt tartunk recoilal első nekifutásnak többre menne ...
Következőre talán olvasd el a hozzászólást figyelmesebben mert ebben a formában totál usless amit írtál. -
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #4231 üzenetére
Az a baj, hogy én ehhez túl jó vagyok és nem hagyok esélyt neki a túlélésre
(megölöm) Meg nem mindenhol lehet BM-elni így... (nem bc-olható a padló, szomszédos fal)
Azóta csak Presidental Plane-t és Hereford Base-t preferáltatom meccskeresésre, de nem jött össze...
Amit még javasoltak, hogy defuser mellé érdemes lehet rakni, mint csapda.
@Rony: én se nagyon értem, pedig Thermite-tal sokkal nehezebbnek kellene lennie: ugyan úgy hangos a felrakása, továbbá betyár fény- és hangeffektus előzi meg.
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #4205 üzenetére
szerintem elég alapvető, hogy egy játék nem hemzseg az alapvető hibáktól, rossz hitregtől. Nagyon jó, hogy ezt másfél év után olyanná teszik, mint aminek kéne lennie, de minimum a tartalommal párhuzamosan kéne csinálni, nem pedig helyette, főleg úgy, hogy egy héttel a season előtt bejelentik, hogy mi is van. senki nem tudta februárban, hogy 3 hónap csúszásban vannak?
-
Zedz
addikt
válasz
L_YKing #4205 üzenetére
Tekintsünk el az operátoroktól, ez a kérdés szerintem sokkal mélyebb rétegeket képes megmozgatni mint az, hogy most jön-e 2 új szerencsétlen vagy sem. Mindkét oldal álláspontja megérthető: igen, kell egy stabil alap amire aztán felhúzhatnak egy esportra szánt játékot, viszont ezt miért nem tudták megoldani közel másfél év alatt. Mit csináltak addig? Pont a Ubisoft, ahol tele vannak pénzzel, erőforrással? Nem egyszerű dolog a fejlesztés, a saját bőrömön tapasztalom a szakma árnyoldalát, de könyörgöm, kissebb céggel kevesebb erővel jobb teljesítmény tudnak mások nyújtani.
Persze hozzátartozik az igazsághoz, hogy a marketing > minőség mérleg konstans a rossz irányba billen Ubiéknál (és nagyon sok másik tucatcégnél is), de konkrétan most van egy jó játékuk, amit másfél évig technikai oldalról szépenfogalmazva leszartak, és az SP2 felrúgásával akarnak időt nyerni a kupac lapátolásához. Viszont szerintem ez nem feltétlenül jobb megoldás - noha hosszú távon kedvező lehet -, mert ha tényleg esportot akarnak belőle csinálni, akkor itt bizony lapátolni kell a contentet. Jobb példát nem tudok felhozni, de a WoW járt úgy, hogy ha jól emlékszem a MoP kiegnél veszettül el lett nyújtva az endcontent és az új kiegészítő közti időtartam. A játékosbázis kriminális mértékben csappant meg, és most az R6 is úgy néz ki, hogy augusztusig zéró új tartalom. Márpedig itt nem beszélhetünk szerintem még 1 milliós aktív játékosbázisról sem, ahonnan lehetne hová embereket veszíteni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #4205 üzenetére
De nem értem itt a sírást sokszor, nekem semmi bajom nincs a hitbox-szal (sosem voltak lehetetlen killek egyik oldalról sem, direkt mindig visszanézem a killcamet), a legtöbb bug, amibe pl. Serenity is belefut, konzolon sosem találkoztam. Montagne-ként se lőttek át szemből, nem applikált magára pajzsot Jäger/Mira/Rook, nem hackelnek, mindenki virágokat szór a szivárvány alatt PS4-en.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #3988 üzenetére
De nem mindenki úgy ül le a játék elé, hogy na akkor én most ha belehalok is megynyerem ezt a meccset, és csak olyan operátort hoz, akivel "halálra unja magát", minthogy szórakozzon. Továbbá rankedben úgyse tudsz olyan szinten együtt dolgozni, hogy 5 "hasznos" operátor kötelező legyen...
-
.LnB
titán
válasz
L_YKing #3915 üzenetére
Na jó, ez valóban sok a jóból. Bár a streamet delay-el told oszt annyi.
Én a héten ma fogok másodjára játszani. De ha felhúz kilépek aztán Legozok majd.Mondjuk nem szokott felhúzni, isten bizony nem akarok arcoskodni de szerdán is nyomtam 4 meccset, abból 3x mvp lettem, és kurva jól ment. Ha kipihenten ülök le, akkor jól megy szinte mindig.
-
-
válasz
L_YKing #3524 üzenetére
Inkább pc-n játszok a játékkal, de nagy ritkán mikor haver hív akkor játszok vele 1-2 órát konzolon, szóval konzolon nem nagyon szoktam vele játszani, még az érzékenységet se lőttem be rendesen.
ps4-en ráadásul bebugolt a végén egy pillanatra, mert meg se tudtam mozdulni pont mikor kellett volna, aztán még ketten se tudtak lelőni (lol) utána persze már ki tudtam onnan jönni
pc-n meg a vakok intézetéből játszhattak mert hát naEzzel csak annyit akarok, hogy totál béna noob-ok ellen nem valami nagy érdem lehozni egy meccset. De annyira akartál videókat, hát tessék.
-
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest