-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
turkishzoli
tag
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Rony949 #5811 üzenetére
Nekem általában megfelel BB, nemrég vettem meg. (Úgy pár hete.) (Bár annyira sokat nem használom, de nem rossz még mindig szerintem. Akkoriban meg még nem játszottam, így nem tudok nyilatkozni.)
Bár még a pisztoly buff előtt volt pont olyan, hogy meglepően gyorsan szétszedtem PMM-el BB-t, aztán néztem meg, hogy 60-at sebez az a kispisztoly. -
Coccolino_O
őstag
válasz
Rony949 #5755 üzenetére
"stereo fejhallgatóm van, HyperX Cloud, de lehet váltani kéne 5.1-re vagy 7.1-re"
Semmi ertelme nem lenne. A fulesed az egyik legjobb best budget fejhallgato a piacon. Nekem otthon olyanom volt, itt kint is majd azt tervezek venni, ha lesz ra lovem. Ha jo allapotu, es megis megvalnal tole, irj privatot.
Karesz0995: Mar elolvastam.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Rony949 #5700 üzenetére
Oh, én úgyanîgy voltam a csével. Addîg jó, amîg felb@sz a játék. Ha már az sincsen meg, akkor ideje törölni.
Macie Jay meg a próság. Hát, aláîrom, hogy tehetséges, meg sokat játszik biztosan, de attól még nem lesz pro. Az a szint nem ott kezdôdik, ahol ô van. Az hogy ki hányszor lesz diamond megint egy olyan dolog, hogy ha van tehetséged az FPS játékokhoz, és van egy állandó, stabil és jó játékosokból álló csapatod, akik tudnak lôni is, nem lehetetlen megugrani és meg is tartani a legmagasabbat rangot, fôleg úgy, ha az ellenfél nem premade csapat. Nem elvitatni akarom az érdemeit, de a professzionális játék nagyon messze áll a jó játékos streamer/casual szinttôl. Serenity vagy Kixxstar mennyi ideig tolták a pro league-t? Nem túl sokáig, nem véletlenül.
LYKing: Próbálj meg audio drivert frissîteni. Amúgy millió dolog okozhatja, interneten távgyógyîtás szinten lehet csak segîteni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Rony949 #5700 üzenetére
Macie Jay az egyik legszerencsésebb játékos, az összes videójában kb. a fele clip hatalmas szerencse miatt alakul úgy ahogy... No meg persze az se elhanyagolható, hogy a társai mondják neki mikrofonon keresztül, hogy hol lehetnek az ellenfelek és emellé még nézik a drónokon keresztül is. Plusz jó fülese van és nem ez az első fps játéka
Tehát ha összeadod kijön: fps skill + map ismeret + társak + füles ... és sokszor még + szerencse
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Rony949 #5686 üzenetére
Ezért utálom az olyan játékokat (főleg singleben van ez), ahol fix alacsony FOV van.
90 fölé én se megyek, még nem torz a kép, de nincs is csőlátásod.
Nem tudom elképzelni, hogy a konzolos alacsony FOV-on hogy lehet játszani.
(Ahogy azt se, hogy ott teljesen állíthatatlan.)
-
tixem
addikt
válasz
Rony949 #5667 üzenetére
Ilyen nem csak a tts-en fordul elő, a rendesben is egy kalap szar. Melléjön még a sok pingabuser félkegyelmű és kész is az ellőhetetlen operátor.
TTS-en én nem vettem ezt (eddig) észre, szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb lett ezzel az update-tel. Alig várom, hogy véget érjen ez a redvás blood orchid.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Rony949 #5637 üzenetére
Akkor legyen 3másodperc, nem tud sprintelni és amikor lő akkor rögtön kijön a láthatlanságból. + amikor használja a képességét akkor csak másodlagos fegyverét tudja használni
Maga a láthatatlanság pedig nem teljes láthatlanságot jelentene hanem azért lehetne látni a körvonalait, stb... még így is több értelme lenne a karakternek mint most.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Rony949 #5292 üzenetére
Megmondom őszintén... én sem teljesen értem mit akarnak most ezzel az ubiék.
A mostani season egyértelműen a def metát erősíti (mines, mines, mines), ehhez most a Kapkan buff/nerf érdekesen csatlakozik.
Ugyan még csak TTS-en van, így a sírás csak félig jogos de elgondolkodtató, hogy most már armor/speed-et is módosítanak ami nem feltétlen jó jel a jövőre nézve. Illetve ha ez így átmegy live-ba akkor Kapkan operator videója értelmetlenné válikmeg maga Kapkan is, hiszen pont az volt a lényege, hogy halálos a csapdája.
Persze sokan azzal érvelnek, hogy "amennyi nerfet kapott, annyi buffot is", de kérdem én, kell-e még 1 félig-roamer operátor, mikor már van elég így is? Illetve kell-e még egy mozgás-érzékelős trapper mikor már van Ela és GU mines is erre a célra...... mert ha így nézem, akkor Ela és Lesion is jobb motion-sensor gadget-es operátor Kapkannál.
szerk:
Szerintem nem magát az operátort kéne módosítani hanem a gadget-ét valahogy... illetve kéne neki +1 még vagy nemtudom de inkább legyen 3 halálos mint 5 játék csapdája... persze az elején pár noob bele fog szaladni de hamar fel fogják ismerni a játékosok és onnantól kezdve értelmetlenné válik az egész operátor, mert nem lesz jó se trappernek, se roamernek, mindegyikre lesz/van jobb pick már. -
N@idia
őstag
válasz
Rony949 #5262 üzenetére
Kb 4 napja lett lecserélve most váltottam win8.1-ről win10-re
Gondolkodtam azon is hogy lehet nem a HT az ami okozza neki a hibát, hanem az overlock ami a procin van ugyan is ez nem K-s proci mégis 4.1ghz-en fut. Majd megnézem úgy hogy visszarakom alapra és a HT-t is visszakapcsolom akkor is kifagy-e a játék
-
k-adi
nagyúr
válasz
Rony949 #5123 üzenetére
igen épp ezért kérdem, hogy ELA fegyverére (scorpion) érdemes-e rakni hangtompítót? hisz neki nagy rpm-je van, így a dmg esés nem akkora gond.:?
Lesionnál szerintem annyira nem, bár neki meg van supp shottyja ami érdekes Ubiéktól.. gondolom a lassan, taktikusabb, sunyolósabb játékmenetre ösztönöznek most
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Rony949 #4316 üzenetére
Az én játékidőmben (hétköznap 19-01) nincs sok idióta rankeden, talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt héten mikor húztam fel a szemöldököm, de az is csak skillbeli különbség volt. Casualt nem játszok, azaz csak a Meat Wall erejéig gyötörtem magam. Továbbá most mondhatnám, hogy ez konzol, PC-n több a gyökér? Igazam van? Nincs. Inkább mások a tapasztalataim.
-
.LnB
titán
válasz
Rony949 #3716 üzenetére
"Ha a technikai problémák meg lennének oldva közel teljesen, akkor szinte biztos lennék abban hogy nagy riválisa lenne a CSGO-nak."
Ebben egyetértünk. Kellene egy ellenfél a CSGO-nak, de így nem lesz.
Én is nagyon szeretem ezt a játékot, igazán jó, és más mint az eddigiek. Már csak az Ubi-nak kellene felnőnie a feladathoz. -
Bjørgersson
félisten
-
CHaooSS
őstag
válasz
Rony949 #2467 üzenetére
Csak ez már teljes mértékben cheat, meg nem is alap makró amit csak úgy beállítasz mert ehhez kell egy komoly script, hogy a recoilt kontrollálja, meg nem is értem pontosan, hogy ez hogy működik mivel random recoilt nem tudom, hogy hogyan lehetne kompenzálni, itt még csak no recoil cheat-el láttam ilyet.
"Nem random recoil, hanem különböző fegyverekhez különböző profilt be lehet állítani. Van mindegyikhez, de ezt már tényleg ne beszéljük itt meg." akkor egy Scar-H-t is lehet makrózni, hogy no recoil legyen? mert akkor tényleg tiltani kéne teljesen.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Rony949 #2467 üzenetére
Marco-ból többféle van, a legtöbbje csak kényelmi funkciót tölt be (1 gomb lenyomásával több dolog történik) de lényegébe nézve már ez is unfair szerintem a sima "nem makrozó" játékosok ellen, hiszen nekik "többet kell dolgozni ugyanazért a mozdulatért" a játékban, azaz hátrányból indulnak, rosszabb lesz a teljesítményük.
Arról nem is beszélve, hogy vannak tényleg csalásra kihegyezett makrók is (lásd előző kommentemben lévő példák), láttam jó pár youtube videót is róluk (mivel felmerült tegnap ez a macro-s dolog, ezért utánanéztem) és hát mondanom sem kell, mindegyik olyan előnyhöz juttat ami... mondjuk úgy hogy unfair annak ellenére hogy lehet az ubi pont nem tiltja (bár kellene). Kis könnyítés (csalás) is csalás szerintem.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Rony949 #2454 üzenetére
A makró jelen esetben azt takarja,hogy az egered bal gombra nem csak lő egy sorozatot,hanem mellette olyan elmozdulási parancsokat is kiküld,mintha arrébb vitted volna az egeret,hogy kompenzáld a golyók szóródását és a fegyó felfelé húzását.Sajnos a minta,ahogy az egeret nem mozdítva elkezdesz egy tárat üríteni,mindig ugyanolyan lesz,és a makró ezt kompenzálja ki,így a golyók 1 pontba fognak csapódni,nem rúg a fegyó vissza.Sok egér tud ilyesmit,sajna...és ezek a "minták" letölthetők és berakhatók az egérbe.
Emiatt csalás,mert a komoly kompenzációs munka helyett egyszerű pontlövéssé változtatja a célzást.
Másik,egyszerűbb fajta makró,amikor single shot fegyverből csinálnak vele automatát,és ráadásul kiszámolva a lehető leggyorsabb lövési tempóra,ahogy lehetetlen lenne kézzel lőni a fegyóval.Ez némelyik egéren plusz gombként is van,dupla,triplashot jelzővel,az a4tech Oscar egerei pl.ilyenek. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Rony949 #2431 üzenetére
Hát nekem I5-3330 és GTX 960 8gb ram van, olyan highon elfut, sima HD felbontásban. Iagzából a proci a limites, mondjuk kártya is a határán van. Bár nem igazán van különbség texture packkel, és annélkül, de amúgy sem tudom feljebb rakni a beállításokat, szóval marad így, stabil 60 elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest