- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
Shokkolo #12747 üzenetére
Illetve még 1 nagy kérdés:
Nincs-e valakinek egy, a 251+ -al (intel alapú) NAS-a, amit tudna nélkülözni maximum 2-3 napig?
Kibérelném, természetesen nem ingyen egy adatmentésre.
Elvileg a legfontosabb adataimról 2 cloudba is van mentésem, de ha átnézhetném mi van még rajta amit elfelejtettem jó lenne.
Megharagudtam a QNAPra, de nagyon... és erősen gondoplkozok hogy ha sehogy nem támad fel elengedem, mert rettenetesen túl vannak árazva.
Ami jó lenne "utódnak" a TS264 az 200 fölötti árcimkével megy.
Ennyiből röhögve kihozok egy mitx gépet ami mindent is tud már -
Santino
aktív tag
válasz
Shokkolo #12513 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, a második scripted -apróbb finomhangolás után- tökéletesen lefut időzítéssel együtt! Az alapfeladat elvégzésére megfelel, de...
Azt még valahogy meg kellene oldanom, hogy az elkészült listába csak a fájlok nevei kerüljenek, semmi más. Most úgy néz ki, hogy:
[Folder] X:\mappanév1\mappanév1 (ebből annyi van, ahány mappát talál)
[File] X:\mappanév1\fájlnév1 (ebből annyi van, ahány fájlt talál)
Ha lesz egy kis időm, megpróbálom megoldani.Mindenesetre számomra már ez is nagyon hasznos!
-
Santino
aktív tag
válasz
Shokkolo #12513 üzenetére
Megnéztem, remekül működik!
Egy a bajom, hogy ha a mappanévben nincs üres (space) karakter akkor rendben lefut (tesztként hoztam létre egy ilyen mappát), viszont nekem olyan mappaneveim vannak, amikben van üres (space) karakter. Ilyen esetben nem készítette el a listát. Ez még át kell hidalnom valahogy.
Keresgetem a helyes beírást, de egyenlőre még nincs meg
Az időzítéssel majd csak ezután foglalkozom. -
Santino
aktív tag
válasz
Shokkolo #12511 üzenetére
Mindenképpen a NAS-on futó megoldást részesítettem előnyben, eszembe nem jutott, hogy a gazdagépen oldjam meg. A NAS-on futtatás nem igényelné a gazdagép bekapcsolt állapotát, mindentől független lenne. A lista mentése is a NAS-on lévő egy másik mappában lenne.
De így újragondolva akár ez a megoldás is lehetséges, hiszen a tervezett listakészítés 2-3 naponta lenne esedékes, de ezt még ki kell gondolom pontosan. Mondjuk nem olyan nagy tragédia, ha nincs listakészítés mondjuk csak 5 nap múlva, de ez így kompromisszum.
A NAS különböző mappái fel vannak csatolva Win alatt, tehát szimpatikus a két script amit összedobtál.
Köszönöm, megnézem, hogy hogyan muzsikálnak, megvizsgálom a scheduled task lehetőségeit is! -
Shokkolo
addikt
válasz
Shokkolo #12512 üzenetére
Itt van a dátummal ellátott fileos verzió, így akár 2 dátum állapotát össze is tudod vetni később:
$TargetFolder = "X:\Celmappa"
$DateStamp = Get-Date -Format "yyyy_MM_dd"
$OutputFile = "C:\temp\inventory_$DateStamp.txt"
$OutputDir = Split-Path -Path $OutputFile -Parent
if (!(Test-Path $OutputDir)) { New-Item -ItemType Directory -Path $OutputDir -Force | Out-Null }
$Inventory = Get-ChildItem -Path $TargetFolder -Recurse | ForEach-Object {
if ($_.PSIsContainer) {
"[Folder] $($_.FullName)"
} else {
"[File] $($_.FullName)"
}
}
$Inventory | Out-File -FilePath $OutputFile -Encoding UTF8
-
Shokkolo
addikt
válasz
Shokkolo #12511 üzenetére
Powershellben ez így nézne ki:
$TargetFolder = "X:\Celmappa" >> az a mappa amit vizsgálnál
$OutputFile = "C:\temp\inventory.txt" >> a log helye / neve (.txt -ben csináltam meg)$TargetFolder = "X:\Celmappa"
$OutputFile = "C:\temp\inventory.txt"
$OutputDir = Split-Path -Path $OutputFile -Parent
if (!(Test-Path $OutputDir)) { New-Item -ItemType Directory -Path $OutputDir -Force | Out-Null }
$Inventory = Get-ChildItem -Path $TargetFolder -Recurse | ForEach-Object {
if ($_.PSIsContainer) {
"[Folder] $($_.FullName)"
} else {
"[File] $($_.FullName)"
}
}
$Inventory | Out-File -FilePath $OutputFile -Encoding UTF8
ezt elmentheted például "tartalomlista.ps1" néven, és ha rendszeresen szeretnéd, akkor task-scheduler -ben tudod időzítetten futtatni automatikusan.
Nyilván itt feltétel, hogy a vizsgálandó mappa legyen elérhető a gép számára a hálózaton.
Illetve ez a verzió újrafutás esetén felülírja az előző logot.
Nyilván módosítható hogy folytassa, vagy esetleg időbélyegzővel hozzon létre új filet...
Te tudod mire kell -
kimaga
csendes tag
válasz
Shokkolo #12458 üzenetére
Köszönöm a választ. Én is NAS-IP:8080 -al lépek be itthonról.Ezt most nem tudom megtenni időtúllépés miatt. Van a NAS-on USB3 port soha nem használtam erre lehetne menteni? Volna egy 6 TB lemezem. Ha nem lehet vissza állítani (nincs rendszermentés) mert csak az kéne. Ez az USB lemez megjelenne a fájlkezelőben? Milyen fájl rendszere lesz marad az NTFS, vagy legyen Linux ext4?
-
cigam
titán
válasz
Shokkolo #12441 üzenetére
Az miért baj ha 1-2 nap, vagy 1 hét múlva törli a régi fájlokat?
Amúgy meg ugyanezt megtudod csinálni a NAS-on is.
Készítesz egy kis bash fájlt:
#!/bin/bash
find /volume1/Public/Kamera/Garazs -name "*.*" -type f -mtime +40 -exec rm -f {} \;
find /volume1/Public/Kamera/Konyhai -name "*.*" -type f -mtime +40 -exec rm -f {} \;
Ezt pedig berakod az időzítő listába: crontab -e
@daily /mount/40napostorles.sh
Ez minden nap éjfélkor lefuttatja a törlést. -
cigam
titán
-
attila.86
tag
válasz
Shokkolo #11688 üzenetére
Ez nagyon érdekes, nekem a hozzászólás írásakor és most is lefrissült a lista ARM64-es rendszeren. Milyen rendszeren próbálod? Mondjuk több alkalmazásuk is van, ami kb minden rendszerre elérhető, de ettől még lehet, hogy a listázás nem tökéletes mindegyiken, nem tudom.
-
Gaben92
őstag
válasz
Shokkolo #11591 üzenetére
Valahogy pont így, igen.
Annyira nem lesz vészes a dolog szerintem mert a Dahua azért támogatott szokott lenni és le lehet zongorázni hamar a dolgot.
Én egy 251-re nem bíznék semmi kritikusat az biztos mert már az is csoda, hogy még megy nálad. A 231 ARM procis szóval nem tudok róla nyilatkozni de annál az ipari hulladék Silvermont Intelnél ami a 251-ben biztos tovább fogja húzni.
-
Gaben92
őstag
válasz
Shokkolo #11588 üzenetére
Kompatibilitásra azért nézz rá mielőtt elszórsz egy szemmel látható összeget kamerára. A QVR Pro amennyire tudom boldogul a Dahua kamerákkal de nem árt lecsekkolni azért és figyelni rá, hogy mi a minimálisan elvárt QVR Pro verzió. Újabbak nem biztos, hogy mennek régi QVR-rel, régebbi NAS-okra pedig nem biztos, hogy felmegy az új. Nem gondolnám, hogy problémás lesz, annyira nem ástam bele magam mert nekem csak egy macskafigyelő beltéri Reolink kamera van otthon.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Shokkolo #11364 üzenetére
nem nason használom, igazából ez az első nasom, eddig mindig toltam a vásárlást, mert ahhoz mérten drágák, hogy közel sem használom ki azokat a funkciókat amire nast szoktak tartani az emberek. Erre amire most használom leginkább külső winyót szoktak routerre kötni, de nem volt szimpi a raid1es külső winyó ház és tudásához mérten annyira drága, hogy inkább vettem egy nast (vagyis kettőt
). cpanel webszervereken root alatt van pl jó ideje webes terminál és baromi kényelmes amikor 1 parancsot kell kiadni és amúgy is ott vagy a felületen.
Más: Az A winyóról B winyóra való napi inkrementált és heti teljes mentést szépen sikerült beállítani és rendben fut, de nem tudom, hogy meg lehet e azt oldani, hogy mentési feladatokat sorba tudjak állítani. Tehát azt szeretném, hogy mikor lefut a napi inkremental a B winyóra a végén elindítson egy ugyan ilyen mentést egy másik nasra. Sokkal "profibb" lenne, ha egymás után indulna a kettő feladat és nem úgy kéne beállítanom, hogy az egyik lefut kettőkor majd a másik 4 kor amikor már fixen lement az első.
-
ThodEE
őstag
válasz
Shokkolo #11357 üzenetére
ⱗcigam
Tegnap délutánt áramtalanítva töltötte a problémás gép, ma bekapcsoltam, az eseménynaplóban sok bejegyzés van és van ami folyamatosan születik:
"Nem hozható létre kapcsolat a WMIS szolgáltatással."Hibából 4 db jött :
Súlyos hiba történt egy TLSügyfél hitelesítő adat létrehozása közben. A belső hibaállapot 10013.
Az SSPI-ügyfélfolyamat: backgroundTaskHost (PID: 5168).Innen mindent kitöröltem, ezért nemértem honnan szedi pont azt az egy felhasználót
-
Celithrandi
addikt
-
KisBundi
őstag
válasz
Shokkolo #11278 üzenetére
Igen, a winscp segített. Lementettem az egész mappát, de mint kiderült valóban nem törölte az eredeti HDD tartalmát. Azt sajnos nem tudom, hogy RAID 0-ba van így a tárhelyem, mert szimpla RAID-nek írja vagy esetleg spanning, azaz addig nem ír a 2. lemezre míg az első meg nem telik.
-
Gaben92
őstag
válasz
Shokkolo #11185 üzenetére
Előbbinek nem tudom mi az oka és lehet, hogy csak egy hiba volt amit javítottak. Gyakorlatilag ha NAS-ra kötve akartad bővítőnek használni 1 lemezzel akkor JBOD-ot nem engedett egy lemezzel szóval nem tudtál kötetet létrehozni. Ennek nem árt utánajárni mert lehet, hogy csak bug volt, vagy azóta implementálták az 1 lemezes bővítést.
Az, hogy NAS-ba dugva se kapod vissza az adataid, annak pedig az az oka, hogy a QTS csak a NAS-ban lévő HDD-kre települ, a TR-002-ben lévőre nem, szóval ha átpakolnád a HDD-ket a NAS-ba akkor konkrétan nincs oprendszer rajta ami bootoljon és az init oldal fogadna.
Na most ehhez hozzá kell tenni, hogy ha 2 lemezt használsz JBOD-ként akkor nem látom okát, hogy egy Windows/Linux PC bármi miatt ne tudná olvasni az adatokat.
-
Gaben92
őstag
válasz
Shokkolo #11182 üzenetére
Dolgozni nem dolgoztam végül de amennyire tudom nincs velük gond. Egy időben én is gondolkodtam rajta szóval olvasgattam róla (pontosabban TR-004-ről de úgy néz ki, hogy követelmények miatt zsebbenyúlósabb lesz a téma egy TS-855X-el) és nem nagyon futottam bele problémába user erroron kívül. USB 3.2 G2 van rajtuk és Sata 6Gb/s szóval SSD-vel tud 450MB/s-et is. Mondjuk a TS-251+ nem emlékszem hirtelen mit tud USB oldalon (pedig volt nekem is LPC hibáig
). Ha jól rémlik az nem tud G2-t de amire neked kell arra bőven elég kellene, hogy legyen.
Egy két megkötés van amit jó ha előre tudsz. Ha nem frissítettek akkor a két lemez kötelező, anélkül nem működik NAS expansionként csak individual eszközként (túlméretezett pendrive
) és választhatsz JBOD/RAID0/RAID1 között. Ha véletlenül egy lemezzel próbálnád NAS expansionként használni akkor nem tudsz kötetet létrehozni sem elvileg.
A másik dolog az, hogy ha véletlenül a ház ledöglik és kellenek az adatok mégis akkor csak egy másik TR-002-ben lesz olvasható a cucc, szóval nem úgy mint a NAS-oknál, hogy ha a 251+ beadja a kulcsot akkor csak átdobod bármilyen QTS NAS-ba a HDD-ket és jó vagy.
-
cigam
titán
válasz
Shokkolo #11132 üzenetére
Jah, mert az a szent grál, az übertótumfaktum, a csúcsok csúcsa... Pedig csak egy agyonhypeolt mentő program, amiből 12 egy tucat.
Szerinted a többi lemezképkészítő szándékosan/hanyagságból kihagy 1-2 szektort másolás közben?
Sokkal prózaibb magyarázat is van rá. Pl. a régi és az új merevlemezek (HW)azonosító eltérőek, és az átmásolt rendszer a régi lemez azonosítójával szeretné felcsatolni a lemezt, amit természetesen nem talál. Piszkos kis trükk, de működik. És még n+1 oka lehet, hogy nem működik a sima klónozás, függetlenül a lemezkép készítő programtól. -
válasz
Shokkolo #11132 üzenetére
Nekem sem sikerült, pedig próbáltam 2 progival is. mini partition tool és a macrium, mindkettő hivatalosan megvéve. Újratettem, másoltam mindent, én is 2x2tb ssd-t tettem bele.
Viszont egy gondom van régebb óta. iOS Qload applikáció, ha 1-2 óráig nem lépek be, utána nem tud hitelesíteni. Mindig ki kell lépni, majd újra vissza. Ezt tudom vhogy orvosolni?
-
morfondőr
addikt
válasz
Shokkolo #11127 üzenetére
Szerintem ez nem a Qnap hibája, hanem így működik a raid. Ha hosszú távra tervez az ember, akkor érdemes egy nagyobb tárhellyel kezdeni, ami mellé még lehet ugyanolyan nagyot tenni. Vagy Qnaphoz nagyon jók a külső dobozok, amikkel nagyon egyszerűen lehet bővíteni a kapacitást: [link]
-
cigam
titán
válasz
Shokkolo #11115 üzenetére
Itt a fórumtagok között próbáltak lemezkép másolással megoldani, de nem sikerült, szóval marad a mentés, lemezcsere, visszamásolás.
Hogy száraz maradjon a kispárnád, menj el a vezérlőpult -» biztonsági mentésbe, és mentsd le PC-re a beállításokat.
Lemezcsere után ezt visszatöltve, a legtöbb beállításod (felhasználók, megosztási beállítások) visszaállnak.morfondőr
Biztos hogy a 32xxx portok állítódnak el? Nem lehet, hogy a transmission indul random portokkal?
A json konfigban átirtatod a saját felhasználódra a PUID, és PGID változókat, így nem az admin nevében fog futni, hanem a Te neveden, ergo a létrehozott (letöltött fájlok/mappák tulajdonosa is Te leszel.
Vagy hozzáadod az UMASK=022 környezeti változót. Ez az jelenti, hogy a fájlrendszer jogosultsága olyan lesz, hogy mindenki tudja olvasni, és törölni, de írni nem tud rá. Itt egy "számológép", hogy a különféle jogokhoz milyen számot kell beírni. -
cigam
titán
-
-
cigam
titán
válasz
Shokkolo #10469 üzenetére
Hébe hóba szoktak akciózni NAS-okat is, emag, fekete péntek, de nem jellemző. Én betenném árfigyelőbe, és figyelném a kedvenc boltjaid akcióit/hírleveleit.
De elgondoltató morfondőr tippje is.
Mondjuk a TR002 érdekes bővítő, mert PC-re dugva is működik, kezelhető a Qnap programjával, és NAS-ra dugva is majdnem úgy kezelhető mint a NAS lemezei. -
morfondőr
addikt
válasz
Shokkolo #10469 üzenetére
Nekem TS-364 van, ami a -1 lemez és a pci-e bővítőhely kivételével tudomásom szerint szinte teljesen megegyezik a TS-464-e. Jelenleg a 8Gb ramos (nem bővíthető) 200 alatt van: QNAP TS-364-8G. A 4Gb ramos (16Gb-ig bővíthető) valamiért jóval drágább, de szvsz a 8-al is el lehet elég sokáig lenni.
Ha később kevés lesz a lemezek száma, bő 50k-ért lehet hozzá bővítőt is venni: TR-002. Ez a 10Gbps USB porton kompromisszummentesen csatlakozik. -
Gaben92
őstag
válasz
Shokkolo #10371 üzenetére
Arra azért még nézz rá, hogy van-e már venti fordulatszámod. Jobb felső sarokba kattintva bejön a Dashboard és Hardware Information alatt lesz. Nem emlékszem már milyen venti van a 251+-ban de tippre valami 1200-1600RPM közötti értéket kellene látnod. Ha nem kerek az LPC clock teljesen akkor ott láthatsz 0-t vagy valami rettenti 30000-et is miközben minden jónak tűnik.
-
Addel
senior tag
válasz
Shokkolo #10357 üzenetére
Én is nézegettem, a nas-okat, és öszintén megmondom most inkább lehet synologyt vennék, ha cserélni kéne a ts-251-em.
A Synology DS723+ például tetszik 200k körül ryzen R1600-al. Ezzel szemben a Qnap mit ad most 200k körül ? A 253D már nincs, van helyette 253E 8 GB ráforrasztott rammal meg celeronnal, igaz 2.5G lannal, de synologyn cserélhető a hálókártya 10G-re(mondjuk jó drága még). -
Gaben92
őstag
válasz
Shokkolo #10354 üzenetére
Nem a méréstől került volna oda lyuk hanem a +1V a 3,3V-hoz képest mérve már olyan magas, hogy szerintem simán megsüti a CPU-t. Ha 2,3V van 1 és 8 között akkor 1-6 között -1V amit mértél mert úgy jön ki a matek.
2,3V Pin 1 és 8 között az high side failure. Ellenállás mehet Pin1 és Pin 8 közé eseteben. Szerintem olyan 120 Ohm jó lehet de 100-al is jó lehet bár akkor már szerintem 1,5V körül leszel.
Szvsz a leggyorsabb mód az adatok kinyerésére egy ellenállás. Az esetek nagy részében helyre hozza a dolgot ha más nem annyira, hogy ki lehessen menteni mindent.
-
Gaben92
őstag
válasz
Shokkolo #10348 üzenetére
Pin 9-et engedd el, az más modelleknél van ahol az LPC csatlakozónak több pinje van.
Ebből a fókusz:
- Pin 1: LCLK
- Pin 6: +3V3
- Pin 8 : GNDMikor 1-8 között mérsz az LCLK-t méred GND-hez. Az LCLK egy 3,3V-os négyszögjel szóval optimális 50% kitöltési tényezővel 1,65V-ot kellene mérned multiméterrel.
Mivel te 1V-ot mérsz (low side failure) neked felfelé kell húzni a jelet szóval az ellenállás a +3V3 és az LCLK közé megy szóval pin 1 és pin 6.
Ha ~2V körül vagy afelett lennél (high side failure) akkor kellene az 1-8 közé az ellenállás, hogy lejjebb hozza a feszültséget.
"Illetve ha már így jártam, van-e mód hogy legalább az adataimat leszedjem róla?"
Veszel egy új QNAP NAS-t és csak belerakod a HDD-ket. Plug&Play a dolog, én is csak átdobtam őket a 253D-be a 251+-ból és működött. -
PyCos
tag
válasz
Shokkolo #9482 üzenetére
Szia.
Itt egy leírás, hogyan lehet a Port ellenőrzést megjavítani.
Nem tűnt nekem olyan rendkívül fontosnak, e nélkül is tudok torrentet futtatni.Úgya a 2/3 körül írja le a problémát és a megoldást javasol rá é n magam nem őbáltam ki, de érthetőnek tűnt.
Amúgy a step-by--step is hasznos lehet másnak is.
-
Biga123
addikt
válasz
Shokkolo #9482 üzenetére
Biztos , hogy passzív vagy ?
Megoldás:
Solution:Enable thessh
connection ofQTS :
Main Menu
>>Console
>>Network File Service
>>Telnet/SSH
, checkAllow SSH connection (only the administrator group can log in remotely)
and click Apply;EstablishSSH
connection: connect toQTS remotely through
CMD
or specialssh
connection management software, such as finalshell ;Run the command:sudo vim /etc/hosts Add 4 at the end of thehosts file
87.98.162.88 portcheck.transmissionbt.com Test the port again to verify the result:CsiszyFutár: sajnos USB esetén vannak limitációk
-
Geth
veterán
válasz
Shokkolo #6080 üzenetére
Erősen kétlem hogy a digi vizsgálná, hogy a publikus IP címeire van-e bármilyen ddns névfeloldás.
Emellett bármikor kivesznek kérésre a NAT mögül.
Aztán meg ott az IPv6, azon boldogan elérem a NAT mögötti végpontot ddns-en keresztül.
Ezt a teóriát még lehetne kicsit reszelni -
E2E4
aktív tag
válasz
Shokkolo #6059 üzenetére
Még az is lehetséges.
Próbáltam a TS-NAS_X86 és a TS-X41 változatot is. Egyiket sem lehet telepíteni.
Hibák:
Wrong architecture: ReadyMedia 1.2.1.0 is built for x86_64
Wrong architecture: ReadyMedia 1.2.1.0 is built for arm-x41Mondjuk azért a QNAP egy régió azonosítás (HUN) után, első indításkor kiírhatott volna egy tájékoztató üzenetet:
Kedves Felhasználó!
Köszönjük, hogy QNAP NAS-t használ. Ön jól választott.
A kezdeti lehetséges felesleges bosszankodások és a komolyabb idegi károsodás megelőzése miatt, kérjük informálódon az alábbi fórumon:
https://prohardver.hu/tema/qnap_halozati_adattarolok_nas/hsz_1-50.html -
E2E4
aktív tag
válasz
Shokkolo #6053 üzenetére
ReadyMedia → = https://qnapclub.eu/en/qpkg/251# ?
Innen kellene letöltenem?
Ha igen, melyik változatot? TS-NAS_X86 (?) vagy TS-X41 (?)Vagy lehetne ilyen az App Centerben?
Ha igen, hogyan?
Nekem csak QNap Store van ott, ahol blakey-nek QNAP Club Store.Közben adtam még egy esélyt a Plex-nek, újratelepítve és pár feuture kikapcsolásával. De sajnos a TV egyszerűen nem látja a Plex-et, így egyetlen megosztott médiát sem.
-
E2E4
aktív tag
válasz
Shokkolo #6050 üzenetére
Köszönöm, közben meg is csináltam.
A szolgáltatói routeren csak be kellett klikkelni az adott eszköznél azt, hogy fix IP cím, és kész. Még a MAC címet sem kérte, mert felismerte a NAS MAC address-ét.
A NAS-on meg beállítottam azt, hogy DHCP-n keresztül kapjon IP címet.
Még egyszer köszönöm a bevezető TCP/IP gyakorlati oktatást.Ui.: Amúgy a router menüje teljesen más volt. "Magentásan" van átalakítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Autós kamerák
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest