Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
magyar895 #10192 üzenetére
A képminőségnek csak egyik előfeltétele a felbontás. Sokkal érdekesebb a bitráta, és a tömörítés algoritmusa.
Pl. A kamerát be tudod úgy állítani, hogy eleve a qvrpro által igényelt felbontásban streameljen? Ha 1920x1080-ban kapja a stream-et, felvételkor nem kell újrakódolni, hogy 2560-as felbontásból 1080-at készítsen. Egy próbát megér.
Persze elképzelhető, hogy ettől függetlenül mégis újra akarja kódolni, de egy próbát megér. -
Ocsont
csendes újonc
válasz
magyar895 #9720 üzenetére
Én csak két hete gyűröm az ipart (TS-462), de a HDMI station-ről a véleményem lesújtó. Én csak videót játszottam volna le, de 4k-n szaggat. A "local" alkalmazások böngészőben játszanák le a média tartalmat, úgyhogy felejtős. A HD player a full HD-t akadásmentesen lejátssza. Úgyhogy maradtam a DLNA megosztásnál, bánom, hogy a HDMI-ért és a távirányítóért fizettem. A chrome-ot úgy tudod frissíteni a HDMI stationban, hogy admin jogú felhasználóval lépsz be a "tévén" és ott belül kell frissítened az update gombra nyomva, nem kint az app centerben.
-
kirkri
addikt
válasz
magyar895 #9461 üzenetére
Onvif nélkül nem fog menni. Ezeknél az a koncepció, hogy a cloud szolgáltatást használd, előfizetéssel. Nekem van egy Ring kaputelefonom, amivel egyébként nagyon meg vagyok elégedve, de pont az vele a problémám, hogy az is csak felhőbe rögzít, így a cseréjén gondolkodom egy olyanra, ami a többi biztonsági kamera felvételével együtt a NAS-ra rögzít.
-
-
szjoci
őstag
válasz
magyar895 #7675 üzenetére
Szia!
Nekem a kétfiókos kistesója van. 2x8GB-ra cseréltem a gyári 4GB-os adata-t, ilyen modulokra: Samsung 2 x 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43DB1-CTD
Igaz nem konkrét válasz a kérdésedre, de legalább annyi haszna van hogy ilyenekkel biztosan és stabilan működik az x53D széria. -
Gaben92
őstag
válasz
magyar895 #7095 üzenetére
Fura is volt, hogy 1 HDD-t és RAID 1-et emlegettél de gondoltam biztos csak furán fogalmaztál.
RAID-hez minimum 2 lemez kell szóval nálad csak egy Single kötet van, nyilván nem fog megjelenni a replace disks. Ha belegondolsz logikusan, ha csak 1 lemezed van akkor hova kerülne az adat akkor mikor kiveszed a lemezt?
Gyakorlatilag azt kell amit írtál. Leklónozni a HDD-t és utána ki lehet terjeszteni a méretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged