- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyCos
tag
Androidra pedig :Torrnado - Transmission Remote [Google App] - egy magyar fejlesztőtől - az eddigi legsokoldalúbb kliens. Sokéve megbízható számomra.
-
cigam
titán
Ne töröld ki a virtual switch-et, azért jött létre, mert azon keresztül kap hálózatot a NAS és a Docker.
Sanszos, hogy rosszul hoztad létre a Konténert, és azért nem megy.
Mivel n+1 módon lehet létrehozni, nálad a labda, hogy pontosan hogyan hoztad létre. Különös tekintettel a hálózati beállításokra. Pl. Lehet NAT, és lehet Bridge mód.
NAT esetén meg kell adni, hogy melyik portot melyik portra irányítsa át. Alapból "random" a külső port, de ha fut a torrent, akkor mutatja a portforward honnan hova mutat. A routeren arra mutasson a portforward, amit a Docker beállít "külső" portszámnak.
Bridge módban kap egy önálló IP címet (ez megint csak lehet statikus, vagy DHCP által kiosztott, beállításfüggő). Ebben az esetben erre az IP-címre, és a torrent kliens default portjára kell irányítani a kapcsolatot.Szóval nem lehet egyszerűen válaszolni a kérdésedre, és egy csomó paramétert utólag nem is tudsz szerkeszteni, csak ha újra legyártod a konténert.
ricogsm
Csak óvatosan, mert kevered a szezont a fazonnal. A "Live Photos" teljesen más mint a Fotók alkalmazáson belüli "emlékek". -
cigam
titán
Szerintem csak valamelyik telepített program/szolgáltatás használni szerette volna a QuLogCentert.
Mi más történt reggel 6kor? Pl. időzítve lefut egy ellenőrzés, bármelyik program(vagy magának a NAS-nak az) elindítása. Nem lehet hogy a tűzfal szabályokból kihagytad a localhost-ot és ezért nem tud házon belül kommunikálni? Ha pedig akkor tájt kapcsolódik be, akkor lehet, hogy lassabb/vagy egyáltalán nem indult el a naplózó szolgáltatás, és ezért nem tud kapcsolódni.Transmission admin port elérése kvülről
Ezt sose értettem. Miért nem várhat a torrentek kezelése addig, míg hazaérsz.Egy felesleges (biztonsági)lyuk.
-
Addel
senior tag
Szerintem a qvpn-ben a kliens résznél kell hozzáadni és csatlakoztatni a routeren lévő vpn szervert, a transmission-ban nem kell semmit állítani, miután összekapcsoltad a routert a nassal, virtuálisan egy helyi hálózatra kerültek, így a routeren kell nat-olni a nast ip címére és a transmission portjára.
-
bela85
aktív tag
Szia!
Milyen NAS-od van, amin megy a Teamviewer?
Nekem egy TS-231P2 van, de arra sajna nem látom, hogy telepíthető lenne, viszont vmi RustDeskServer igen. Ezzel kapcsolatban viszont elakadtam picit, mivel annak nincs kezelőfelülete, csak a háttérben fut és az alapbeállításokat az /opt/... mappán belül kéne megnéznem.
Van esetleg valami mód, vagy program arra, hogy a NAS-on magán ha belépek a webes kezelőfelületre tudjam nézni ezt az /opt mappát és ne kelljen SSH-n vagy Telneten csatlakoznom?Köszi előre is a segítséget!
-
PyCos
tag
Sziasztok.
Friss hír a Transmission tájáról.
Ma este kaptam a jelzést, hogy megjelent a Transmission 3.0.0.3 verziója .itt: [link]
A QTS 5.0.1.2034 firmware App Center ezek után szépen engedte frissíteni a 3.0.0.2-őt, nem jelent már meg a verzió összeférhetetlenségi probléma. Rendesen települt és működik.
Sajna settings.json felülírta, így az alap qnap/qnap-al lehet ismét belépni, de annyi baj legyen, megvan PC-n nekem a beállítás file. Amúgy a futó torrenteket szépen felismerte és viszi tovább őket.
Szóval megérkezett a megoldás a Transmission-ra 5.0.1 Beta-n is megy tovább, csak frissíteni kell.
(frissítés előtt javaslom a Transmission beállításfile-t kimenteni)
Sziasztok
-
Biga123
addikt
Win re meg lehet oldani .
Simán remote mode-ba kapcsolod a feltelepített deluge-t .
Droidra is van remote.
Érdekes mert nekem a telón még kék az ikonmartonx : qbittotrent teljesen jó amúgy. szal ha eldobja az enyim is a TR t akkor az lesz.
-
PyCos
tag
Nálam meglepően jól vizsgázott eddig, hogy a QuFirewall-ban lekorlátoztam minden IP-t Hungary-ra.
Megszűntek a kísérletek is és nem bővül a blokkolt IP-k listája sem (pedig korábban szép gyűjteményem volt már. )
Egyértelműen a külföldi és távoli IP-ről érkeznek a kísérletek, amiket eddig sikeresen védett ez a beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest