- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nem írt ki hibát, sajnos restartoltam mert nem kapcsolódott hozzá.
Kihúztam a hdd-t, majd vissza. Kiírta hogy látja, de nem fért hozzá. Az volt ott, hogy disconnected.
De restart után rendbe jött. Egyszer csinált hasonlót már, de akkor áramszünet volt.
Nem feszül, kattanásig tolom. -
-
stefi1969
tag
Olvastam, hogy a Bittorrent szolgáltatás számára a 6681 - 6999 közötti portokat kell megadni. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. QBittorrent számára is ebben az intervallumban lévő portot válasszak?
2. Van értelme több portot is megadni?
3. Ha bármilyen országból beengedem a kapcsolatokat ezekre a portokra amiket a Qittorrent használ az jelenthet-e kockázatot vagy kell-e ehhez országokra vonatkozó szűrés a tűzfalon?
4. Ha 6881-6889 közötti port szabály után mindent beenged Magyaországról ez azt jelenti, hogy mindent beenged ezeken a portokon és bármit Magyarországról vagy ezeken a portokon csak a Magyaországról bejövő kapcsolatokat engedi be? -
Laca0
addikt
Megtaláltam közben, letölthető a rendszerből. Átneveztem ca-certificates.crt-re és bemásoltam a /etc/ssl/certs mappába. Most már a következőket írja ki:
[~] # ./speedtest
[2023-05-08 18:58:17.741] [error] Configuration - SSL peer certificate or SSH remote key was not OK (UnknownException)
[2023-05-08 18:58:17.742] [error] Configuration - Cannot retrieve configuration document (0)
[2023-05-08 18:58:17.742] [error] ConfigurationError - Could not retrieve or read configuration (Configuration)
[2023-05-08 18:58:17.742] [error] ConfigurationError - Could not retrieve or read configuration (Configuration)
[error] Configuration - Could not retrieve or read configuration (ConfigurationError) -
Laca0
addikt
Tanúsítványokat keres:
[~] # ./speedtest --progress=no
/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt - NOT FOUND
/etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt - NOT FOUND
/usr/share/ssl/certs/ca-bundle.crt - NOT FOUND
/usr/local/share/certs/ca-root-nss.crt - NOT FOUND
/etc/ssl/cert.pem - NOT FOUND
[2023-05-08 18:09:49.766] [error] Configuration - Problem with the SSL CA cert (path? access rights?) (UnknownException)
[2023-05-08 18:09:49.766] [error] Configuration - Cannot retrieve configuration document (0)
[2023-05-08 18:09:49.766] [error] ConfigurationError - Could not retrieve or read configuration (Configuration)
[2023-05-08 18:09:49.767] [error] ConfigurationError - Could not retrieve or read configuration (Configuration)
[error] Configuration - Could not retrieve or read configuration (ConfigurationError) -
magyar895
csendes tag
Ott a pont!
A kompatibilitásiban nins benne, így gondolom ez okozhatja a gondot. Habár ezt leszámítva minden megy (PTZ is ). Így detektálóként nem a kamerát hanem a QVR prot-t állítottam be , és így már működik. Ami érdekes, hogyha a QVR pro és nem a kamera a detektáló, akkor nem tudok kiválasztani 2560X1440-es felbontást adatfolyamnak csak 1920*1080-t max.
Az mondjuk más kérdés, hogy csináltam néhány képmentést és videófelvétel 1440p és 1080p ben is, öszvetésként és kicsit megdöbbentő volt, hogy nem hogy nem jobb vagy ugyanolyan, hanem roszabb a felvétel magasabb felbontáson. Hát na, még se egy hikvision, de ettől egy kicsit többet vártam volna.
-
stefi1969
tag
Köszönöm. Sikerült letöltsem és telepítsem. Kikapcsoltam a portátirányítást a routerben és most normalizálódott a tűzfal által megfogott próbálkozások száma is. Egyenlőre úgy néz ki, hogy a NAS nincs veszélyben. Többé nem foglalkozom beta verzióval, legalább ezt is megtanultam. A QBittorrent és a tűzfal még kihívás marad számomra mert így sokkal lassabb a feltöltés. Valahogy erre is megoldást kell találjak.
A NAS-ra lehetne más forrásból is telepíteni, például egy biztonságosabb QBittorrentet? -
stefi1969
tag
A ddns és a myQNAPcloud Link is aktív.
A NAS-t távolról egy ilyen linken érem el: https://***.myqnapcloud.com/cgi-bin/
QTS 5.1.0.2348 van a NAS-on de amint belépek ezt a hibaüzenetet kapom: Nem lehet frissíteni a rendszert, további információ a rendszeresemények naplójában található. Hibakód 104. Ott viszont nem találok semmit amit erre utal.
Én a QBittorrent kliensre gyanakodom. Portátirányítást csináltam a routeren és a tegnapi eset óta a tűzfalon is szigorítottam a bejövő kapcsolatokon. Most óránként körülbelül 20 ezer kapcsolatot blokkol.
Annyi előrelépés történt, hogy a fertőzést sikerült eltávolítani és a Malware Remover nem talál semmit. Az antivírust is átfuttattam, az sem talált semmit.
Tudom, hogy valamit én rontottam el. A tűzfalbeállításra gyanakodom.
A tűzfalnak nem kellett volna blokkolja az IP címeket is ha többször sikertelen a bejelentkezés? Kíváncsiságból csinálok egy elfogást aztán wiresharkkal megpróbálom megnézni honnan jönnek ezek.
A hibajegyet ezen a linken kell nyitni?
https://service.qnap.com/hu-hu/user/support -
-
morfondőr
addikt
Egyelőre még csak ismerkedem, nincs még egy hete nálam a NAS. Előzőn még nem volt támogatott a QuMagie, így ismeretlen számomra.
Amit észre vettem eddig: amikor megnyitom az alkalmazást, elkezdi keresni az optimális kapcsolatot, ez távolról 10-20mp is szokott lenni, otthonról szinte azonnal rááll, majd elkezdi betölteni a képeket. Thumbnail nézetet választottam és a jobb minőséget állítottam be a multimedia konzolban. Így azért elég reszponzív az app, eredeti minőségben már nagyon nem, bár ez valamennyire érthető, hiszen 10+ MB körül van egy fotó általában.
Többször előfordul, hogy egyszerűen nem tölti be az előnézeteket, csak homokórázik (ez akkor, amikor előzőleg mondjuk otthon nyitottam az appot, de közben eljöttem és távoli elérésre kell váltani), ilyenkor force close és utána nyitva tökéletes újra.
Elképzelhető az is, hogy a telefonommal van gond, ezt még ki kell próbálni a család többi készülékével. -
morfondőr
addikt
Sajnos egy kicsit a sötétben tapogatózom, mert annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak amit autodidakta módon össze szedtem eddig. Viszont a NAS-nál ezt írja a tailscale:
Szvsz így nem fog működni a DNS sem, mert teljesen eltűnik a listából a NAS.Alapvetően a QuMagie-t szeretném használni a család összes telefonján képnézegetés és megosztogatás miatt. Egyelőre myqnaplink van beállítva, ami még nem is lenne túl rossz, de ahogy váltogatok a helyi hálózat (itthon ugye wifi-n csatlakozik) és a távoli elérés között sokszor végtelen töltésbe fordul az app, de ha megy is, akkor is 20-30mp mire megtalálja a megfelelő kapcsolatot. Folyamatos VPN-el meg nincs ilyen gond.
-
morfondőr
addikt
Elvileg pont nem kellene neki portot nyitni, de a telepített alkalmazás a fenti hibával nem csinál semmit, docker-ként sikerült elindítani és regisztrálni is, zöld a tailscale webes felületén csak éppen olyan, mintha nem is lenne, semmit nem érek el. Wireguard-al is próbálkoztam, az is csatlakozik, csak "ismeretlen hiba" ablakokat dobál fel és szintén nem érek el semmit.
De most épp a Plex szerverrel küzdök, azt is sikerült elindítani, bekonfiguráltam a mappákat, utána bezártam a webes felületet és azóta elérhetetlen a szerver (viszont dolgozik, mert olvassa be a fájlokat az látszik az erőforrás figyelőben). Szóval kicsit már kezd idegesítő lenni -
aleister
veterán
A Raid 0 szabvány úgy van, ahogy Biga123 kolléga írja. Itt egy cikk a témában.
"A RAID 0-hoz minimum két darab, azonos tárolóra lesz szükségünk. A vezérlő ebben a módban párhuzamosítja a tárolók elérését, így nő az olvasási és írási teljesítmény is. Az összefűzés során ugyan elveszítjük a hibatűrést, cserébe eltérő kapacitású lemezeket is használhatunk, de a tömb mérete a kisebb kapacitású tároló duplája lesz – a fennmaradó helyet tömbön kívül, vezérlőtől függően még felhasználhatjuk."
Szóval feltehetően ezt a QTS lekezeli, oly módon, hogy lesz a tényleges Raid 0 tömb, meg egy kvázi virtuális a fennmaradó helyből, és ezt a kettőt logikailag egyként kezeli.
De ez csak feltételezés. -
Biga123
addikt
Nem kevered a raid 0-át a jbod -al véletlenül?
RAID 0 (összefűzés vagy csíkozás)
Egy 1 TB és egy 750 GB méretű lemez összefűzésekor mindössze egy 1500 GB-os logikai meghajtót fogunk kapni, az 1 TB-os lemezen 250 GB szabad terület marad, amit más célokra természetesen felhasználhatunk).
[link]
A linked alapján igen a felhasználható terület 12TB lesz de szvsz két kötetben , egy 8 és egy 4TB os . és a 8TB-os kötet lesz raidben -
aleister
veterán
Mert a legkisebb méretű disk duplája lesz a raid kötet mérete. Ha vagy egy 500 és egy 750 MB-s lemezed, akkor 1 TB-s Raid 0-ás tömböt fogsz kapni. A fennmaradó 250 MG cserébe nem vész el, felhasználható másra. Pl csinálhatsz egy önálló, nem raid-ben lévő kötetet belőle.
-
morfondőr
addikt
Írtam, hogy a legfontosabb (pótolhatatlan) adatokról offline backup is van (és pontosan úgy működik, ahogy leírtad, dobozban pihen a ház másik felén, 1-2 hetente rádugom a NAS-ra és indul a szinkron), a többi pótolható, csak elég sok időbe telne.
Ha egyszer össze szedek mindent, akkor lesz egy kisebb nas is valamelyik családtagnál, ami ütemezett mentésre lesz beállítva. -
morfondőr
addikt
Az az 50k a 8Tb hdd-re fog elmenni, hogy egy használható méretű raid 5 legyen. A mostani 4Tb-s lemezek már nem mai darabok, így parity nélkül félek is hogy egyszer csak elhalálozik valamelyik (persze a legfontosabb pótolhatatlan dolgokról van offline mentés). A TS-364 meg bő 20k-val olcsóbb, mint a TS-462, igaz bukok egy lemezt és 1/3-ad tárhely megy a parity-re nem 1/4-ed ha fel van töltve teljesen.
Örültem volna ennek a bővítős megoldásnak, mert pár év múlva 50k-ért 5 lemezesre bővíthető lett volna a gép. De valóban kockázatos, bár utána nézek hogy van-e valami biztonsági megoldás, hogy ne essen szét a raid. -
morfondőr
addikt
Jelenleg biztos elég a 2 magos Celeron, de gondolom sok év múlva biztos jól fog jönni, ha dupla annyi van!? Az 5 fő is bővülhet, meg a felhasználás köre is bővülhet: pl. lehet kamerákat is aggatnék rá idővel meg még ki tudja mit. A TS-464 már nagyon nem egy árkategória, annyit nem szánnék rá. De már pár hete őrlődöm azért hogy mi lenne a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás!
-
morfondőr
addikt
A migrálással tisztában vagyok, inkább az érdekelne, hogy a leírtak alapján a jelenlegi jbod-ból raid 1-be majd raid 5-be váltás működni fog-e? (Jelen tudásom szerint igen, de szívesen vennék egy megerősítést)
A bővítővel kapcsolatos észrevételt köszönöm, erre nem gondoltam. A másik kiszemelt a TS-462, az négy lemezes, de csak 2 magos procival. Meg gyárilag 2 GB ram van benne, szemben a TS-364 4 gigájával.
Gondolkodom Synology-ban is (DS-423+), de az annyira elavultnak tűnik a fenti QNap-okhoz képest drágábban. Nem tudom, hogy a szoftver 5-10 év után mennyire viszi majd el a hátán (azért nézek újat, mert hosszú ideig szeretném használni). -
Devilstudio
tag
Köszi, működik.
Hogy lehettem ekkora suta...
Más kérdés...szeretnék átállni silent módba azaz brutál halk módba.
A mostani winyók zajosak és már utálom hogy itt zörög a szobában.Mit javasolnátok ssd a megfelelő út 2tb aránylag jó áron mozog de winyóbol már 8tb kapok annak árában.
Van olyan hdd ami baromi csendes alapjáraton tudom egyik sem csendes ha ír/olvas.
De hátha van ami csendesebb.Ha nincs akkor milyen ssd javasolnátok ami birja a letöltést és a plex-et.
Ssd-ből ezt néztem -
Devilstudio
tag
A WEB-es kezelőfelületet szeretném elérni laptopról megosztott mobilhálózaton keresztül.
A WEB-es felületen http://neve.myqnapcloud.com:1111/cgi-bin/ itt bejön a WEB-es felület ahol megadom a bejelentkezési adatokat és a kétfaktoros hiteslesítő azonosító kódot és belépek.
Itt van lehetőség arra is hogy biztonságos bejelentkezéssel lépjek be ha pl nem otthon vagyok.
De itt már dobja is ki "A webhely nem érhető el" ERR_CONNECTION_TIMED_OUT szokásos ha nem elérhető egy webhely. -
55 van bent jelenleg, de nagy része inaktív elakadt.
Globális kapcsolatok maximális száma: 1000
Torrentenkénti kapcsolatok maximális száma: 200
Globális feltöltési szálak maximális száma: 200
Torrentenkénti feltöltési szálak maximális száma: 100és pl ma egyszer nem csinálta a hibát.
-
sub71
aktív tag
Zárt térben (szekrényben), ahol nekem is van, ott mindegy, hogy fekve, vagy állva van a NAS, az "alul hűvös beszív, fent meleg kifúj" nem működik, mivel a meleg levegő nem tud semerre távozni, mint ahogy nyílt térben történne. Ezt 1 napos teszt alatt ki is próbáltam, nem volt különbség a hőmérsékletben álló és fekvő mód között, viszont fekve halkabb volt szivacsra téve, ezért úgy maradt.
-
Throme
veterán
Légáramlás hátul van, meg ahogy látom alul is vannak rések. Ezek nincsenek elfedve fekvő helyzetben. Oldalán fekszik.
Az igaz, hogy úgy tervezték, hogy a lábán álljon a NAS.
Egyedüli mozgó alkatrész a vinyó és a ház ventilátora. Ez utóbbi ígyis - úgyis függőleges helyzetben van és ha a vinyóknak mindegy, akkor nem lehet gond.Jelenleg lábon van a ház, és óriási előnye nincs a fektetésnek, csak kicsi, szóval marad a lábán, csak kíváncsi voltam.
-
Qtya123
őstag
Az a tapasztalatom, hogy sokat számít az is, hogy milyen a HDD.
Míg az 1 TB-os 5400-at forgó WD Purple volt bent, addig nemhogy szivacs nem kellett a lábak alá, hanem a szekrénybe sem kellett betenni, olyan halk volt.Bekerült a több tányérral rendelkező és 7200-at forgó WD Red WD80EFBX és volt ott minden. Magas hangú zúgás, bútorlap rezonancia, hangosabb seek. És ez csak egy HDD. Mi lenne akkor, ha mondjuk 4 fiókos NAS lenne és abba tennék 4 ilyet. Ipari hang lenne tőlük az biztos.
-
Gabesz25
tag
-
nekem úgy tűnik, hogy a qvpn-t kevésbé támadják, mint az ssh-t, de ez inkább csak benyomás, nincs nagyon megalapozva.
viszont ha már szóba került, mivel lehet legbiztonságosabban elérni a nas fájljait távolról gyorsan? a vpn vége az én nasommal 60-70 mbps, lehetőség még a https, ftp, sftp (de ahhoz meg ugye kell az ssh...), kihagytam valamit?
-
Ocsont
csendes újonc
7500-as hozzászólás óta olvasgattam a topicot és többször szembe jött velem úgy emlékszem, hogy a nas vinyóknak nem jó, hogy lekapcsolgatják, jobb, ha folyamatosan megy, nem kell felpörgetnie, stb. De lazán lehet, hogy ez városi legenda. Ilyen drága gépnél eszembe sem volt a fizikai áram elvétel.
Alapvetően 2 lemezes megoldásban gondolkodtam és max 140k-ban a NAS ár + HDD és memóriabővítés 8 gigára. Már hónapok óta rágódtam rajta. Mire eldöntöttem, hogy TS-253D lesz, 163-ért, addigra felment 185-re, majd eltűnt. Ismét elkezdtem alternatívákat nézni a környékén. És ekkor jött szembe velem a 462-es 203-ért és hogy van két M2 helye alapból. Ekkor néztem rá a 1-2 Terrás M2-es tárakra és azt mondtam egyszer élünk. Ha nem válik be, mert hamar elhasználódik, akkor lesz majd HDD az adatoknak.
Így is bőven túl léptem az eredetileg rászánt keretet, nem is kerestem silent megoldást és nem is tudtam hogy van. A szemem csak 200 ezer környékéig látott el. Így is erősen kellett győzködnöm magam, hogy kell a NAS.
Ja, és tisztában vagyok vele, hogy erősen túltoltam. A Mikrotik routerrel is. Úgy voltam vele, ha már lúd legyen kövér, úgysem egy évre veszem a cuccost. -
PyCos
tag
Pontosan ez volt az üzenet:
"
Severity: Warning
Date/Time: 2023/02/24 06:00:08App Name: QuLog Center
Category: Connection Status
Message: [QuLog Center] Failed to log in. User: ---. Source IP: 127.0.0.1. Connection type: HTTPS. Check the permissions and the connection."Más portok:
Transmission admin port elérése kvülről , SFTP portok egyedi porton , HTTPS egyedi porton ..., HTTP port zárolva , SSH port zárolva ...... -
stefi1969
tag
Köszönöm. Helyi lemezre mentek. Átnéztem a fájlrendszert, nem jelzett hibát.
Amikor hozzáadok egy torrentet ki kell választani az ideiglenes fájlok helyét és a kész letöltések áthelyezésének a mappáját. Ezeknek van jelentőségük? Én mindkettőnek egy megosztott mappát választottam.
Alternatívaként én is feltelepítettem a QBittorrentet. Ott viszont nem tudom hogy kell kiválasztani az ideiglenes mappát és a letöltött fájlok mappáját. -
morfondőr
addikt
Egy dolgot nem tud a Download Station, ami kell nekem: egy letöltött állományt beolvasni seedelésre. Vagyis neki kell letölteni, nem elég bemásolni az adatot. Ha fut és nem csinál semmit akkor csak az miatt aggódom, hogy ha vannak biztonsági rések a program által, akkor azok nyitva vannak állandóan. Ez az SSH-val mókolás nekem már magas, majd egyszer ha lesz időm, akkor utána olvasok.
-
morfondőr
addikt
Köszönöm a kimerítő választ, így érthető nagyjából minden! Nem hiszem, hogy nekem erre szükségem van, főleg az öregecske TS-231-en. QnapClub boltból töltöttem le a qbittorrentet, egyedül ez az egyetlen, ami nem gyári szoftver, és azt is csak időszakosan tervezem használni, amíg bizonyos seed kötelezettségeket teljesítek (ez inkább idő egy régi, senki által nem töltött torrentnél, mert a kapósak PC-n rövid idő alatt vissza mennek, alapesetben nem a NAS torrentezik nálam).
És akkor lenne gyorsan még egy kérdésem: a qubittorrent automatikusan indul a NAS bekapcsolásakor. Nem találok olyan beállítást, amivel ezt felül tudnám írni, vagyis csak akkor induljon, ha én azt mondom neki. Vagy egyszerűbb tiltani addig az alkalmazást, amíg nem használom? -
Qtya123
őstag
Ugyanígy van nekem is és futnak rendese, nem áll le semmi. Csak ennél az áramszünet "tesztnél" volt ez a jelenség.
Közben annyiban javítanék a fenti leírásomon, hogy volt egyetlen darab torrent amely egy másik (szintén magyar) oldalról van és az az egy érdekes módon futott tovább. Míg az összes többi stopped volt.Szerintem nem ellenőrzött már semmit, elég sokat váltam (40 perc kb), plusz ugye ez az egy futott is. A többinél meg ha ellenőrzött volna épp valamit, akkor gondolom nem leállítva van, hanem várakozás, ellenőrzés, vagy valami hasonló felirat.
-
Qtya123
őstag
Ez alapján egyértelmű, köszi.
Ezzel nagyjából már a végére értem minden olyan dolognak, ami nekem lényeges a NAS-ben és eddig ismeretlen volt.Az imént "szimuláltam" egy áramszünetet is (szép, vagy nem, egyszerűen kikapcsoltam a routert és NAS-t ellátó APC elosztót...), hogy mi a helyzet ezt követően. Rendesen bootol-e, az IP címek, forwardok és minden más a "helyén" van-e.
Rendben volt minden, viszont egy dolog nem működött. A Download Station nem folytatta a fájlok forgalmazását, hanem szünetelve állt az összes és manuálisan el kellett indítani őket újra.Ennek automatizálására van esetleg megoldás? Tudom, hogy vannak más, jobbnak vélt kliensek is (transmission, qbittorrent), de egyelőre maradtam ezen a gyári felületen. Ezzel megoldható, hogy induljon automatikusan egy esetleges crash után?
-
> Sokkal biztonságosabb ha nem csak a jelszót, hanem a felhasználónevet is ki kell találni.
Nem.
A belepeshez kell egy bizonyos mennyisegu informacio, amit mondjuk legegyszerubb bitekben merni. Ha a te felhasznaloneved nem ismert, es a jelszavad sem ismert, de a ketto osszesen mondjuk 80 bit entropiaval rendelkezik, az en felhasznalonevem pedig publikus, de a jelszavam 200 bitnyi entropiaval rendelkezik, akkor az enyemet nehezebb lesz feltorni.
-
morfondőr
addikt
Rövid teszt minden héten ütemezve van, eddig semmi problémát nem talált, lent a smart adatok. Egyelőre mentegetek, mert nem raid-ben vannak a lemezek hanem jbod-ban. Nincs pótolhatatlan dolog rajta, de azért pár hónapig gyűjtögettem a tartalmakat. Utána csinálok teljes tesztet, csak az érdekel, hogy van-e olyan lehetőség, hogy nem a merevlemez a hibás, hanem valami más miatt lett elérhetetlen?
HGST Ultrastar 7K4000 hdd-ről van szó elvileg kevés üzemidővel, azt a vásárlás után tudtam meg, hogy ezt azért át lehet írni, ha valaki nagyon akarja. -
Faby
senior tag
Mi a túrónak mc egy NAS-ra?
Megszokás. Illetve vizuális típus vagyok, megszoktam a két ablakos fájlkezelőt.
Pl OMV alatt a NAS-on a belső másoláshoz (lemezről lemezre, vagy USB-ről lemezre) sokkal gyorsabb, valamint parancssorból meg nem szertek és nem is tudok annyit.Azt ugye tudod, hogy össze tudod kapcsolni a Windows-on futó HDS-el?
Igen, így használom évek óta, a saját, valamint az ismerősi körben felügyelt NAS-okról így kapom az infót. HDSentinelből van pro liszenszem.
Viszont az időzített futtatáshoz nem találok sehol a qts-ben feladatütemezőt
(hetente egyszer szretném futtatni)Miért nem jó/elég a NAS beépített SMART monitora? [link]
Szintén megszokás, ezt ismerem, eligazodok benne. -
stefi1969
tag
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy nem értem pontosan. A megosztást a Multimedia Console programban végeztem el. Távolról böngészőben lett elérve a NAS.
Gondolom a TS-233-asnak és az internet sebességnek is vannak korlátai, csak szeretném tudni, hogy mire lehet használni és kicsit jobban megérteni a használatát.
Szerencsére az otthoni Tesla TV-n bármilyen filmet le tudok játszani. Ilyen TV-m van: [link] -
stefi1969
tag
Ennek az antivírusnak van állandó védelme? Én próbálkoztam vele de egyszer a víruskeresést 8 óra alatt sem fejezte be és akkor leállítottam és eltávolítottam. valószínűleg valamit rosszul állítottam be. Hogy szoktad ezt beállítani? Használnám de nem nem szeretném, hogy megfojtson meg egy TS-233-as NAS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest