- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mint írtam, ha nem vagy aktív, nem tudnak rólad letölteni, soha nem fogod elérni a 150%-ot.
Bár nem mondom biztosra, de az újabb kiadáson ha "mindíg"-re van állítva a megosztás, akkor a megosztási aránytól függetlenül folyamatosan seedben maradnak a torrentek. Szóval azt áttekerném valami másra. -
cigam
titán
De beállítottad, hogy mennyi visszaosztás/idő múlva tekintse úgy hogy kész, jöhet a következő? Plusz a fotód alapján nem is nagyon megy a seed-elés.
Ennek pl. az is lehet az oka, hogy nem vagy aktív, nincs nyitot torrent port. A routeren beállítottad hogy mindig ugyanazt az IP címet kapja? Plusz állítsd be a megfelelő porttovábbítást, hogy tőled is tudjanak letölteni. -
Qtya123
őstag
Én a qbittorrentet az alábbi hozzászólás alapján telepítettem:
[link]Nem tudom, hogy a TS-110 mennyire fogja bírni, ahogy nézem a specifikációkat nem túl acélos. Marvell 6281 800MHz és 256MB DDRII RAM.
Nekem önmagában a torrent kliens eszik 300-480 MB közötti ramot. Szerintem bármilyen klienst telepítesz, sok torrentet nem fog bírni sem a proci, sem a ram miatt.Lehet, hogy azért limitálják 15-re, mert nagyon gyenge a hardver.
Ha gondolod telepítsd a fentiek alapján a qbittorrentet és nézd meg mit csinál, ha 15-nél több van futtatva, illetve akkor kb ki is tudod tapasztalni, hogy mennyit tudsz futtatni még anélkül, hogy az egész NAS a használhatatlanság szintjére lassuljon be. -
aleister
veterán
Szia!
A DS alkalmazás jobb oldalán van 3 pötty, katt rájuk -> beállítások -> BT fül -> sávszélesség korlát -> globális max egyidejű letöltések és a kapcsolatok max számát emeld meg szerintem.
morfondőr:
Ha már egyszer lent van, nem zavar, hogy 2 nap helyett 4-et van seedben, legalább végre elérem az legend rangot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest