Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qtya123 #9892 üzenetére
No ismét én.
Nem javult meg. Hétközben egész jó volt, egyszer nem kellett újraindítani, hétvégén meg nagyon sokszor, ez mondjuk nem tudom miért van.
a végén már a következő beállításokkal ment.
25, 50, 50, 10.Most kikapcsoltam az rss-t, bár abban csak 2 dolog volt benne, de 15 percenként hívta le az adatbázist.
-
köszönöm mindenkinek
indul a tesztelés.
-
55 van bent jelenleg, de nagy része inaktív elakadt.
Globális kapcsolatok maximális száma: 1000
Torrentenkénti kapcsolatok maximális száma: 200
Globális feltöltési szálak maximális száma: 200
Torrentenkénti feltöltési szálak maximális száma: 100és pl ma egyszer nem csinálta a hibát.
-
sziasztok
próbáltam keresni a problémámra a megoldást, de nem találtam, vagy rosszul kerestem
nemrég van meg a ts233as nasom és qbittorrent-et (4.4.5.0) használok rajta, mert ahogy olvastam az jól teljesít. régi synologyn nason transmission volt.
Olyan hibám van, hogy elkezdte dobni a webui "A webhely nem érhető el" oldalt, és csak úgy javul meg ha belépek nas-ba, leállítom és újraindítom. Erre van megoldás? Eléggé idegesítő...
köszönöm -
-
Sziasztok
Én is beköszönök, egy Synology ds215j-ről váltottam tegnap Qnap ts-233-ra, most délelőtt estem neki a beüzemelésnek isa topicot olvasva és ismerős ajánlására is a qbit-et tettem fel és jelenleg ennél akadtam el én is, hogy hova kerülnek a dolgok a nason
Megcsináltam a storage pool1-et, azon létrehoztam egy thin volume-t wdred4tb néven, azon belül filestation-nel csináltam mappákat (temp, series, movies, stb. ) amik bekerültek a public fül alá.
a qbit-ben ezeket állítottam be, gondolom rosszul mert nem akar megjelenni a mappában (series) amit letöltöka torrentkezelési módot először autora raktam, úgy töltöttem le.
Mit rontottam el?
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest