- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #76154 üzenetére
Xbox 360 203wattos táppal.
-
seniman
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #76150 üzenetére
Megfejelve azzal,hogy a ventilátor a tápon keresztül szívott meleg levegővel fújja őket.
Aztán a slimnél profilt váltottak,inkább a két chip hőjével sütötték meg a tápokat.Állítólag a külső tápos beavatkozás hoz vagy 20 fokot a konyhára.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #76150 üzenetére
Egy borda van mindben, így kvázi egymást főzik, ez normális.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #76063 üzenetére
De ha nem tartja meg a PS3 online játékait, akkor a Sony gyakorlatilag leírja saját magát. Mindenki megvásárolt egy rahedli játékot, és elveszíti őket, viszont látásra. Ezek után ki akar majd venni tőlük bármit is? Értem én hogy eltelik az idő, de szerintem ők sem hülyék, tudniuk kell hogy egy digitális játékboltot nem zárhatnak be csak úgy, még akkor sem ha már nincs olyan sok eladásuk. Valahogy fent kell tartaniuk. Ha ma azt mondaná a Sony hogy bezárja a PS3 boltot és nem lesznek elérhetőek a játékok, tuti nem venném meg a tervezett PS4-emet, és örökre elfelejteném ezt az egész konzolosdit. Maradna a jó öreg PC.
-
ATWA
csendes tag
válasz
Ganz-[HUN] #75988 üzenetére
EZ most aztán igazán racionális és Helpfull volt...
Bizonyára azért akarom szétszedni és pasztázni mert nem értek hozzá... sőőőt normális pasztám sincs... majd Bacsis féle lekvárt kenegetek rá vagy tudom is én...
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75991 üzenetére
pedig rendesen le volt pasztázva !! szerkezet : alul felül oldalt tapicskoltam hogy meleg-e, de még a levegő is hideg volt amit kifújt
-
SenorDave
tag
válasz
Ganz-[HUN] #75978 üzenetére
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75978 üzenetére
nálam valami kekeac lesz... azt írja hogy a cpu 68 fokos, venti 78%-on, a teteje lent a gépnek, és a masinát meg tapicskolva , épp hogy alig langyos
a levegő is amit kifúj tök hideg, úgyhiszem azért érezhető kéne legyen az a 68 fok, még lekapott burkolatnál is, de semmi
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75964 üzenetére
Mivel csak JP verzában jelent meg, így eléggé limitálja gyűjtőkre a választ.
-
MasterMark
titán
válasz
Ganz-[HUN] #75960 üzenetére
Bocs, de erről a neten zaklatásról mindig ez jut eszembe.
-
MasterMark
titán
válasz
Ganz-[HUN] #75957 üzenetére
-
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75957 üzenetére
"Helló
Zaklatlak újonnan PSN-en. Blockon kívül tehetek ellene valamit? Több ID, ugyan az a szöveg. 0 trophy..."Van olyan beállítás amivel csak a barátaid tudnak üzenetet küldeni.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75927 üzenetére
"bocsi, szerk. idő rég lejárt
PS3-maknál mennyire ritka, hogy meghal a HDMI port, de a komponens/analog cuccok jók? Azt tudom hogy "hold down power for 5s to reset output settings", és evvel többnyire javítható, mert beállítási hiba, nade mégis?"Szerintem nem érdemes ilyennel foglalkozni.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75926 üzenetére
Csak a fat gépekben lehet cserélni, ott szalagkábeles.
PS3 slim / superslim esetében forrasztott BGA tokozás van, további műszaki háttérről nem tudok kell e tanítani vagy sem.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75926 üzenetére
bocsi, szerk. idő rég lejárt
PS3-maknál mennyire ritka, hogy meghal a HDMI port, de a komponens/analog cuccok jók? Azt tudom hogy "hold down power for 5s to reset output settings", és evvel többnyire javítható, mert beállítási hiba, nade mégis?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #75886 üzenetére
Hely az van körülötte elég sok, még egyszer sem volt ezzel gond, de a Tekken 5 egy PS2 játék, nem túl megterhelő és egyben ritkán játszunk 1 óránál többet. Ha ez nem lenne, már rég el is adtam volna, de asszonnyal szeretjük püfölni egymást.
-
MasterMark
titán
válasz
Ganz-[HUN] #75870 üzenetére
L2/R2 nem analóg, ez már alapból gáz. (Már a Gamecube-omnak is analógak a ravaszai...) A tenyérbe "simuló" részei túl rövidek, mondjuk lehet ez kisebb kezű embereknek nem gond. A joystickjai púposak, és idióta helyen vannak.
A DS4-en mindezt javították, sokkal sokkal jobb. Kár, hogy PS3-on nem teljes körű a támogatása, de persze már az is tök jó, hogy egyáltalán működik.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75870 üzenetére
Elsőre nekem is jobbnak tűnt a DS3, de olyan 20-30 óra után rájöttem szerintem a DS4 kényelmesebb.
Egyedül a DS4-en nekem a gyári "gombája" nem jön be, de még így is mindent összevetve a DS4 kényelmesebb számomra.
-
fecasan
csendes tag
válasz
Ganz-[HUN] #75868 üzenetére
A gond ott inkább a szereléssel van, nem a beszerzéssel.
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75859 üzenetére
igen, vágom miről beszélsz, én meg nézegettem a víhűtést
csinosan ki lehet alakítani, szóval megvan az új projekt
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75845 üzenetére
igen, ez jutott nekem is eszembe hogy holnap nekiugrok, de ami az érdekes hogy 69 fok fölé eddig még nem ment, mégis felpörög a venti mintha fel felugrottak volna a hőfokok 75-80 fele,d e nem ... itt valami galiba lesz szerintem
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75843 üzenetére
igen, eddig nem is volt hangos, de pár napja nekikezdett hogy gondol egyet és felpörög a venti elég magas fordulatra majd fél perc mulva lemegy, és ezt csinálja 10 percenként, épp ezért van most szétszedve
-
Toby888
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #75841 üzenetére
2003a
-
Tegla80
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75829 üzenetére
Mivel a ps3 nem pakolja fel lemezrol a jatekokat a belso hdd/ssd-re(vagy csak nagyon keves jatek eseten rak valamennyit adatot oda is) igy ezeknel nem lenne szamottevo gyorsulasod.(a menu es egyeb dolgok azert gyorsulnanak,de azt jateknal nem erzed sztem ki)
Mig a digit jatek teljes egeszeben onnan fut igy azoknal sokkal tobbet tud segiteni es segit is. -
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75819 üzenetére
"Az szép. Haverhoz átviszem az xbox hdd-jét és hajrá. De ezekszerint ez itt nem igaz."
"Működik a dolog" kvázi átviheted, csak itt a védelem szerves részét képezi az "idegen" HDD formázása első indításkor.
-
DVlad
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #75816 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a FAT és a 12GB SS abban is különbözik, hogy a 12-esben nincsen fizikailag HDD, valami alaplapi memória csupán, míg a FAT-ben ilyen nincsen. Persze lehet, hogy tévedek.
De a többiek nyilván jobban tudják. -
fausto
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75816 üzenetére
Belehet, de egyből le akarja formázni
-
RangerFox
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #75806 üzenetére
Hát ha játszottál velük, akkor tudod miről van szó, a kettő után veszi fel a fonalat a 3, a psps részek meg az ascension csak töltelékek, a sztorihoz nem kell az ismeretük
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #75801 üzenetére
Az UC2-t mindenképp érdemes végigtolni, sokak szerint az a legjobb rész azok közül, amik ps3-ra jöttek ki.
-
RangerFox
veterán
válasz
Hát. Sok karakter meg poén nem lesz világos az UC3-ban, de különálló kaland, szóval akár élvezheted is, csak a történetnek nem lesz akkora súlya, ha nem ismered az előző részeket.
Gow-ban szintén kapcsolódnak egymáshoz az események, de élvezhető anélkül is.Ha nem akarod az előző részeket megvenni, azért én a helyedben megnéznék egy pár perces összefoglalót youtube-on a játéksorozatokból.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Szerintem érdemes végigvinni az előző részeket is.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75758 üzenetére
Hát... ez másik gép.
Partial refundot kértem a verkaufertól. így összesen 10€-ba került egy működő gép.Meghozta anyu a gépet. CECHK-04-es a típusa. Pasztázás, és takarítás megtörtént.BD meghajtó be szokott porosodni? Érdemes azt is kipucolni? Táp alig kapott luftot, sűrűbb volt rajta a porréteg mint maga a gép
. Cserébe a CPU és GPU bordái szinte sterilek voltak. A paszta nem volt annyira rásziládrulva, de elég kemény volt rajta, szerintem a gyári hulladék volt, de a warranty sticker nem volt a helyén. És emiatt kértem refundot. Jófej volt, kettőt adtak el (a másik egy CECHH-04 volt), és összekeverték a képeket. De nem bánom. Megy? Megy. HDD Upgradet megkapta, 80->320gb.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75778 üzenetére
Edit: Uncharted holland.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75776 üzenetére
"persze. csak max 7,5mm lehet azt hiszem.
Más, kérdés:
Uncharted 3, és God of War 3 PAL/German verzióban lehet nyelvet állítani? Anyu vett egy németet kint
God of War PEGI-s, God of War pedug USK."Német kiadásban lehet nem lesz más, de ha már megvettétek, akkor tökmindegy.
-
Elims
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #75764 üzenetére
Ja,ezt nem írtad.. :-)
Egyébként annyit tényleg megért.Ps1-eseket próbálják abban az árban adni.
Én ajánlanék alá egy laptop hűtőt. -
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #75764 üzenetére
Nem olyan nagy dolog szétszerelni, de a sárgaledes meghibásodást csak BGA tokozás újralabdázásával lehet javítani, ilyen is van a sufniban?
-
fausto
addikt
válasz
Mikor megvettem az első ps3-mam (FAT 80GB), az előző tulaj úgy adta el, hogy pár órát ment, leginkább filmezett rajta, alig játszott. Erre otthon vettem észre, hogy egy fullos GTA4, meg Batman:AA végigjátszás ott figyelt a mentések között
-
kelly416
veterán
válasz
20 filmet, de hányszor?
Egyébként üdv, és gratula a jó szerzeményhez. Hasonlóan mákos voltam én is, amikor a GTA V kijött, 30-ért vettem egy 3 napos garis gépet, amit a tulaja valami T-s szerződés mellé kapott, de nem használta. Volt hozzá wonderbook meg starter pack. Másfél évvel később 30-ért adtam el, és még egy fél évre rá 30-ért vettem egyet gari nélkül, minden nélkül.
-
A`rpi
addikt
válasz
Pont ez az, hogy újra pasztázás, után...
Persze ettől függetlenül 30-40 órát futott gép egyértelműen jó vétel, főleg ennyiért. De azért mérget nem kell venni rá hogy örök élet lesz! Sok sikert hozzá.
-
Elims
veterán
válasz
Sok-sok nagy szerencse.
-
válasz
Ganz-[HUN] #75734 üzenetére
Slim vagy Superslim, de semmiképpen sem Fat.
-
james001
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #73333 üzenetére
Minek akarsz kontrollereket gyűjteni?
Amúgy nekem van egy,de nem adom
Még a régi FAT gépemhez kaptam,azt eladtam egy DS3-mal,de a Sixaxis-t megtartottam csak úgy poénból.
Amúgy már akartam kérdezni de PS3-on ki nyomatja még innen rendszeresen?
Én a Strider-el próbálok szenvedni néha,de kissé nehéz,meg mostanában gondolkoztam a Skyrim beszerzésén,de az ellopná az életemet pár hónapig az biztos,lásd Fallout 3-4
-
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #73331 üzenetére
Meglehetősen, legelső szériás FAT gépekhez járt ilyen. (Ha jól tudom.)
(Amúgy ha zavar a rezgés, ki lehet kapcsolni,
jótékony hatással van a készenléti időre.) -
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #73297 üzenetére
DS3-mon belül is van több verziójú,
szóval szerintem DS2 analógja nem lesz jó hozzá.(#73298) Pityu89
A segédprogram ez lenne vagy ez (utóbbi fizetős),
továbbá kell hozzá egy mentés. -
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #72717 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #72455 üzenetére
Csak lemezt nem találsz hozzá
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #72453 üzenetére
Nekem amúgy is a kedvencem. Japánból vettem a dobozos verziót, abban az eredeti végefőcím zene is benne van.
A Wii-s porttal dolgoztak meg nagyon a fejlesztők, mert hiányosan kapták meg a PS2-es verziót, így bizonyos részeket a nulláról kellett újraírniuk. De ez már másik történet.
A lényeg, hogy bizonyos játékok kerülendőek, inkább másra érdemes venni őket, de néha fordítva is igaz (pl. az L.A. Noire lemezeit cserélgetni kell Xbox-on, PS-en minden ráfért egyre). A PS-ben van BD-olvasó, nem kis előny.
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #72447 üzenetére
Vagy szerették volna kihasználni, de nem tudták.
Egyébként a Cell segítségével működött az ubersampling is az Okami HD-ben (tudtommal az egyetlen konzolos játék, ami használja). Ha nem ismernéd, ez egy élsimítási eljárás, mikor az adott felbontás (most 1920x1080) négyszeresén számol a gép (4K), majd lekicsinyíti a renderelt képet normál felbontásra. Így nincsenek recék, szép sima a kép.Sirandrish: Az exkluzívokkal nincs is gond, meg például a GTA V is feszegette a gép határait. De azért van pár ellenpélda
-
törölt tag
válasz
A Naughty Dog egész jól belejött, de igazából egyik exkluzív fejlesztőnek sem kell szégyenkeznie a grafika miatt. GoW Ascension-től elképedtem mikor megláttam. PS4-re is elmenne, ráadásul egyszer sem röccen meg.
PS3 ezek miatt az exkluzív játékok miatt éri meg, de miattuk nagyon. Valszeg a legtöbből lesz HD kiadás a mostani generációra de még géppel együtt is olcsóbb lesz PS3-ra beszerezni őket mint PS4-re.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szerintem azért nincs okunk panaszra, ami a PS3as kínálatot/grafikát illeti
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #72435 üzenetére
Mint erahurka már írta, csak akkor nyer a Cell, ha jól sikerül programozni rá. Maga a proci 8 magos, abból 1 valódi mag, a többi csak bizonyos számításokra való. Egy magot már a tesztelés alatt letiltanak, egyet meg a rendszernek tartanak fenn, így 6 magra kell úgy programozni és optimalizálni, ahogy egyik másik procira sem (az X360-ban például 3 valódi CPU mag van, vagyis mindegyik egyenértékű).
Ha érdekelnek a PS3-ra való exkluzív játékok, akkor mindenképpen szerezd majd be a gépet, mert emulátor nem mostanában lesz
-
perge666
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #72441 üzenetére
Csak az első szériás 60 és 20GB-os gépek viszik tudtommal a PS2-es játékokat,azok meg a legrégebbiek a piacon.
Szerintem működőképest elég ritka belőlük kifogni,de ha megy is,tényleg időzített bomba! -
Sirandrish
legenda
válasz
Ganz-[HUN] #72441 üzenetére
Inkább tartsd meg a PS2-t és vegyél egy PS3 SS-t.
Akár kompatibilis visszafele, akár nem...az már egy időzített bomba. -
A`rpi
addikt
válasz
Ha vásárolsz akkor csak fiatal gépet vegyél, FAT, és a slim felejtős.
Teljesség igénye nélkül néhány itteni cikk:
Már a Playstation 3-at tervezi a Sony
Egy év múlva kerül forgalomba a PlayStation 3
-
törölt tag
válasz
Elvileg erősebb a PS3, gyakorlatilag olyan nehéz rá programozni, hogy alig pár játék tudja csak kihasználni. Nem véletlen, hogy a multiplatform címek rendre ezen a konzolon futnak a legrosszabbul.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #72433 üzenetére
Ja értelek.
Hát, akkoriban? Eléggé jó portéka volt mindkettő hardverügyileg...
Persze a nyers erő nem minden... -
A`rpi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #72431 üzenetére
Az első két változat ára 599$/599€ illetve 499$/499€ volt.
Én 140 150 ezerre tippeltem volna.
-
1tom
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #69383 üzenetére
Ha belül koszos akkor ha szétszeded a gamepadot könnyen hozzáférsz. Én ott fültisztító pálcikával szoktam leszedni a koszt a gomb körül. A d-padhoz, hogy hozzáférj teljesen, szét kell szedni az egész gamepadot.
-
1tom
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #69369 üzenetére
Lehet, hogy egy belső tisztítás segítene rajta, Nekem is volt hasonló problémám, kipucoltam azóta minden ok vele. Sajnos a használattal sok koszt összegyűjt a gamepad egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest