Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
üzenetére
Első bekezdéseddel teljesen egyetértek, én egy motor hardverigénye alatt általad taglalt részegységeket értettem.
Így ennek van egy fogyasztása, erre húznak egy skint, utóbbi relatív egyszerű. A pályákat össze legózzák, az is nyilvánvaló, pályánként meg kell lenni az egyensúlynak, valahol több fizika, valahol több mpc stb stb. Lényegen nem változtat tudniuk kell mi mennyit "fogyaszt."Ha ezt a fejlesztők idő előtt nem veszik észre, csak sajnálni tudom őket.
Abba ne menjünk bele most mekkora blődségeket írok, belátható időn belül nem fog kiderülni földi halandók számára mi áll a dolgok mögött:
Hogy csak egy példát hozzak, okosított PS3 (nem fat) gépek natívan támogatják lemezes PS2 játékokat állítólagos hardver nélkül, elgondolkodtató.
900p-s játékok next gen dologhoz csak annyit, szerintem nem is alacsony szintű hozzáférést használnak jelenleg, és ennyi sikerült. Nagyon drága a motorfejlesztés, szerintem még mindig prevgen motor alapjaira építkeznek, abba ne menjünk bele milyen nevekre keresztelik el, talál Frostbite 3-nál jár az EA?
Multiplatform játékok készítésénél, pedig párhuzamosan fejlesztenek minden platformra, így a leggyengébb határozza meg a többi platform alapját.
Sőt, PS4 fejlesztésénél is szempont volt a PS3 skálázhatósága. Ez be is igazolódott.
Láss csodát Xbox féle visszafele kompatibilitás, korábban mikor erről beszéltem, az "okosok" megmondták lehetetlen teljesen más architektúra. (Én akkor is azt hajtottam, nem létezik hogy ezek nem egymásra épülnek, egyik pillanatról a másikra egyik fejlesztőgárda sem fog nulláról új motort készíteni, ezt leközölte Naughty Dog is.) Megoldás már élő példa valamennyire engem igazol. Ne menjünk bele mennyire minőségi, működni működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest