Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz fausto #71853 üzenetére

    Wlac válaszát annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül kell varázslat, mert sok helyen találni olyan fegyvert, amivel ha ölsz, akkor megtölt egy ékkövet ("lemerül" a használattól, a töltéshez is ékkő kell, de ahhoz az üres is jó). A kisebbekhez állatot vagy Draugrokat ölj, az emberekhez és a nagyobb lényekhez nagy gem kell. Boltokban is vehetsz akár, vagy lophatsz. Mindegyik fogyóeszköz, kivéve az Azura's Star, amit egy rövidebb küldetés végén kapsz meg. Nézz körül, nem nehéz megtalálni a helyet, főleg, ha a kocsmárosokat is kérdezgeted.

    A képességek (pl. kovácsolás) fejlesztéséhez keress könyveket, amiknek az értéke 40-50 aranynál több (így elég rájuk nézni, nem kell végignyitogatni őket), azokból rögtön szintet lép valamelyik. Vannak emberek, akik szintén taníthatnak pénzért (ha éppen követőd is az illető, akkor követés közben visszaveheted tőle a pénzed, amit korábban adtál -> cserélgetés). Karakterszintenként ötször fejlesztheted valamelyik képességed. Kovácsolásért pl. Riftenbe menj.

    A városi árusok és a Khajiit kereskedők szinte mindent megvesznek (lopott árut nem), az árak eltérőek. Vannak nagyon hatékony trükkök, de ha "szabályosan" játszanál, akkor mindig mindent gyűjts össze, majd add el. Az összes kardot, ékkövet, mindent. Ha nem bírod el a holmikat, akkor ülj lóra, úgy korlátlan számú cuccot vihetsz a boltokig. A felesleget a házad ládájában tarthatod (más ládákból idővel eltűnik).
    Az árusok 48 óra után kapnak pénzt, amit meg korábban eladtál nekik (pl. 1db lockpick), abból valószínűleg lesz új készletük.

    A jobb és bal gombokat szerintem a beállításokban tudod állítani, vagy a varázslatoknál, de sosem próbáltam, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák