- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60957 üzenetére
Én is ráhajtottam volna a platinára de ez az ivós játék nagyon nagy hülyeség... Ráadásul csak bronzot ad asszem
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60952 üzenetére
Biztos meg lehet egy-kettőt,de van amihez szerintem több ismerős is kell nem csak 1. De engem ne kérj,nekem már nincs meg a játék.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60945 üzenetére
Nem tudom hogy addig eljutottál-e már,de majd lesz egy ivós mini játék ahol gombokat kell nyomogatni,igen ám de valami 10 vagy hány szintet kell teljesíteni és már az első szint végén baromi nehéz... A legtöbb gyűjtögetős trófeát összeszedtem,meg próbáltam online is játszani de csak versenyekben talált embereket,ott meg mindenki laggolt meg köcsög volt
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60948 üzenetére
4590ft.
Épp a demot szedem lefelé,csak k..va lassan jön. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60942 üzenetére
Nincs kiplatinázva az online trófeák és az ivós trófea miatt.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60855 üzenetére
Barátnőm volt a 18. ;-)
De utána menjünk rá Erahurkára,ő előbb jönne.IstvanSebok: Én sem tudok belépni. :-/Minek buziskodik az ilyen semmi ember??
Tegla írásából tudom,hogy próbálják törni. -
aizen92
addikt
válasz
Sirandrish #60912 üzenetére
Kivétel a Rango. Az valami hihetetlen jó kis game lett.
Élveztük anno boxon minden percét. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60916 üzenetére
De azokkal már nem akar játszani,mert végig vitte őket,esetleg a madagaszkár3..........
A nőknek más az ízlése mint neked vagy nekem,vagy bármelyík férfinak,ezt ne felejtsd el. -
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #60860 üzenetére
Küld már a fb linkedet légyszi mert nem találom a hsz-ek között. És lesz még egy szavazatod.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60909 üzenetére
Az szerintem nem tetszene neki,lövöldözzön és szaladgáljon,nekem se jön be.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60895 üzenetére
Én asszem 6-nál
-
Gijon
senior tag
válasz
Sirandrish #60902 üzenetére
Tetszett az egész családnak, nem volt kecmec
-
Gijon
senior tag
válasz
Na..., már 16
, meglesz az...
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60897 üzenetére
Csajosnál vagyok.
-
fausto
addikt
válasz
Minden nap lehet szavazni, meglesz az
Nekem mindjárt megvan a húsz, utána én is szavazok! -
perge666
veterán
válasz
Meg lessz az nyugi,majd itt segítenek!!
Elkezdtem frissíteni a GTA-t 30 perce,és még
17-20%-nál jár..... -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60860 üzenetére
Wow ez nagyon ötletes fotó.
Menne a szavazat ha lenne fb-m..... -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #60867 üzenetére
PSN el van gond, letöltés nekem is aránylag normális tempóval jön, viszont a patch letöltés nekem is lassú.
BF4 esetében ~1340MBnak 1MB/sec el számolva nem szabadna többnek lennie mint:22 perc.
Mindezt demonstrálom egy videóval is, minőségért elnézést kérek:
-
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #60861 üzenetére
Katasztrófa!
Server error occurred. Semmit nem tölt le.
Semmit sem csatlakoztatok wifin. Minden kábelen van. Gigabites hálózat, és minden más működik.
-Net
-BD iso filmek NAS-on kersztült stb...
Minden. Csak a PS-sel nem tudunk semmit sem kezdeni.
Azt megköszönném.(#60862) karak_22
Hát nekünk a játék is nehezen jött le. NFS MOst Wanted.(#60863) A`rpi
Hiéba nyomok cancelre a frissítésnél, mindig oda jutunk hogy le kell tölteni. -
válasz
Sirandrish #60850 üzenetére
Ez egesz veletlenul nem istvansebok kollega gyujtemenye?
Nekem legalabbis tok ugyanazt hozza be s tavolrol sem hasonlit PS3 formara, meg WD sincs benne. -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #60850 üzenetére
Ment egy szavazat neked is!
Valakit esetleg érdekel BF4? Cserébe érdekelhet lemezes, és digitális tartalom is:
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60847 üzenetére
Nem ùgy értettem.. :-)
Fotòzz te is vmit és tedd fel. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60844 üzenetére
Ezért kattints te is egyet akàr csak a joy-odròl!!!!! :-)
Dilipok: Én teljesen ugyanígy vagyok! :-) De most olyan dolog van feldobva amire meg kell alkudnom és bekurvulok arra a mocskos fészbukra.
Ha meggondolnàd magad mindenképp közöld itt vagy az off topikban légyszives. :-) -
istvansebok
tag
válasz
Sirandrish #60839 üzenetére
Ezért nem szeretem a Facebookot használni.
De jó lenne a PS4-et megnyerni. -
istvansebok
tag
válasz
Sirandrish #60809 üzenetére
Na mi a helyzet a Jézuska meghozta a GTA 5-öt, vagy lekésett róla?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #60809 üzenetére
SPOILER!!!!
Nekem hasonló érzésem volt amikor A Beyondban lehetett vadulni szintén a rendőrök ellen.
Csapattam ellenük minden létező eszközt bevetve. Lehet hogy elő is keresem a játékot most. Így kari este magyar felirattal jó is lesz éppen.SPOILER END
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60775 üzenetére
2. ToX & Castlevania. FF XIII-mal és a Catherine-nel is egész jól haladok.
Az igazán szopó a ToX 2 lesz, mert 110 óra OCD-stílusú játék után még csak 20%.Ahhoz képest, hogy 1 éve van PS3-am és gyakran hónapokig letakarva pihen, ez nem olyan kevés.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60779 üzenetére
Ennyire követed mikor mivel játszok?
De amúgy akkor inkább úgy írom hogy "uncsi" trófeák voltak,amiket folyamatosan "farmolni" kellett.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60760 üzenetére
Nagyon ajànlom,hogy olvasd el [own]fate ezen íràsàt.Nekem gőzöm nem volt erről,de ez utàn megvàltozik a héliumos hangos kínais véleményed. :-))
Nem is értettem,hogy ezt miért írta le egy ps3 topikban,szòvà is tettem neki,de örülök,hogy leírta,mert ez bizony ad némi "vilàgosítàs". ;-)Bogyi: "Azért szerintem értékelendő dolog..."
Bizonyàm! :-) Én is örülök és ha lehet csak olyat veszek.Az én egyetlen vàsàrlàsommal is jelzem azt a fokiadò felé,hogy Igen,van rà kereslet! :-)
Perge: Köszi!! Erre voltam kívàncsi.. :-)
TdiZsolt: Szerintem kérdezd meg a 5.1 7.1 gamer fejhallgatòs topikban.Én is oda mentem először.Ott majd ajànlanak patentet...mondjuk az àrban is 44e-től Indul. :-)
Ezt a sony 7.1-et viszont szerintem ne vegyél ùjonnan.Csak hasznàltan.Hirdetnek most egyet,igaz kissé el van szàllva az ember és Kizàrt,hogy eladja hasznàltan(!) 18e-ért.Nezegesd a hirdetéseket.Szeptemberben két hétig àrult itt egy òzdi ember 9e Ft-ért karcmentes,hibàtlan darabot.Nem voltam itthon... :-((((
Szòval ne kapkodd el. ;-) Én is így csinàltam. -
james001
veterán
válasz
Nincs titok,csak annyi hogy egyszerű volt kiplatinázni
Mondjuk az utolsó legendás hajónál megizzadtam,meg volt néhány időigényes trófea de amúgy egyszerű volt a többi.
Amúgy maga a játék is király volt,komolyan jobb mint a Black Flag,sokan még a Unity-nál is jobbnak mondják. Mondjuk most azért sajnálom hogy nincs PS4-em,azért játszanék a Unity-velKövetkező a Killer is Dead lesz,mármint amivel játszani fogok nem amit kiplatinázok
Ja és Bódog Karajcsont mindenkinek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60773 üzenetére
Az a szopó része. Előbb-utóbb minden kiderül.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60769 üzenetére
Én nem.
Az olyan lenne, mint kalandjátékot végigjátszás alapján tuszkolni.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60767 üzenetére
Én nem veszek már semmit idén, GTAV-tel így is túlköltekeztem magam.
Tegnap befejeztem a sztorit amúgy, összességében tetszett, jól összerakták. Küldetésekre sem lehet panasz, nagyon változatosan és általában jól ki vannak találva. Én minden Heist-et a békés úton oldottam meg így elég lazák voltak. Újra lehet őket játszani a másik módon egyébként? Érdekelnének, de nem akartam szopni a helikopterezgetéssel szerintem valami borzalmas lett pedig régi GTA-kban az volt az egyetlen légi jármű amit tudtam vezetni.Ja de mégis, Steam Wallet-ből TWD Season 2-t
James: Amúgy használsz guide-okat a platinázáshoz vagy mindenre te jössz rá?
-
istvansebok
tag
válasz
Ez szerintem csak szokás kérdése.
Aki elkezd egy sorozatot magyarul nézni annak később az eredeti lesz majd furcsa és vica versa.
Mondjuk én úgy vagyok vele mivel sok kínai- kóreai filmet nézek feliratosan én nekem az a furcsa ha ezekbe véletlenül belefutok magyar szinkronnal.
Mondjuk 30 évvel ezelőtt nem tudtam angolul mégis eredeti nyelven néztem fekete -fehér tv-n a sorozatokat a Super Channel, Sky Channel pároson mert csak az volt.
Amúgy meg ne sajnáltassuk magunkat mondjuk Romániában nagyon kevés film van leszinkronizálva ők meg minket irigyelnek a sok szinkronizált fil, és sorozatért.
Amúgy a mai világban csak ki kell választani a menüben, hogy milyen nyelven szeretnéd a filmet, sorozatot nézni. -
dilipok
veterán
válasz
Sirandrish #60738 üzenetére
a nyelvet illetoen ellent kell hogy modjak. Szanalmas sokszor a forditas minosege a jatekokban... mint ahogy manapsag a filmekben is. Neha a feliratokban is olyan felreforditasok vannak, hogy csak a fejemet fogom
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60726 üzenetére
Két hét alatt lazán ki lehet pörgetni ha nem téblábolsz. Én is befejezem pár napon belül. Vegyes élmény, de azt hiszem már beszéltünk erről.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60721 üzenetére
WatchDogs-ról majd jöhet vélemény hogy fut meg milyen, nem tudom eldönteni kell-e nekem.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #60691 üzenetére
Tettem fel egy képet én is, csak aztán látom hogy kéne rá valami hüje felirat, azt meg nem írtam, szóval úgyis érvénytelen lesz.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #60691 üzenetére
Ez kicsit gyors volt.....
Nem lesz ez így jó...
Még a végén miattad nem nyerek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #60689 üzenetére
Meg is van a 20
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60622 üzenetére
Amit eladok gép,abba Sata HDD van,de van itthon 2 régebbi gépem is,de azokba csak IDE HDD megy sajnos.
Hirtelen jött ez az eladás,nem is árultam a gépet,de megfizetik az árát........
A PS3 meg rá van kötve a TV-re és pont kapóra jön filmnézés terén is. -
Gijon
senior tag
válasz
Sirandrish #60589 üzenetére
Ahh
akkor próbáld meg, hogy beraksz egy dvd, vagy bluray filmet..., háromszöggel bejön a funkciólista...ott ha jól emlékszem a hangjegyikonnal lehet a hangerőt növelni. Nem biztos, hogy jó lesz, de egy próbát megér. Asszem, akkor megmarad a hangerő, de hogy a mikire is hatással van-e azt nem tudom.
-
Gijon
senior tag
válasz
Sirandrish #60585 üzenetére
Nyitómenü=>Friends alatt Start New Chat (x)=>Voice/Video Chat (x)=> Chat Settings (4. ikon) =>volume control (legalsó) -3-3 ig. Egyszer már írtam, mikor usb hangkártyát akartál kipróbálni.
-
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #60585 üzenetére
Este ranezek,mert van egy ugymond "fo hangero" allitasi lehetoseg ami -2 es +2 kozott allitja a gep alap hangerejet .
Elmondani nemtom hol keresd,de este ugyis babralom a ps3mat.......megnezem,leirom. Keso este....8ig melo. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #60546 üzenetére
Az úgy nem tuti....
Most nem tudom melyik a jobb,ha a füles a kula,vagy ha a géppel van gond....Rick4:
Én a gyárira szavaznék,ez kissé giccsesnek hat,bár attól még összeszerelésben, vagy anyaghasználatban lehet jó...A sixaxis a mozgás érzékelést mutatja/jelenti.Egyes játékoknál(pl:Little Big Planet széria) a kontroller egyszerű mozgatásával is tudsz különféle dolgokat művelni...
Bogyi007:
Megtörtént....
Sok sikert!!! -
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #60535 üzenetére
nem kizárt mondom nekem 60/25-30-al szokott jönni... nem aktuális...mér egy sávszélet a netre...pl nekem a routeren... kb valós is...én szerintem ez akkor is max 100as adapter van benne...veszteség meg a tudott rossz megoldása nagyjából korrekt ez a 60-70es letöltés
Perge: Tudtommal nem...én is éppen azt tolom és nekem ott van a másik mentésem. Mondjuk én kitoltam az alapot fullra így nincs veszély
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #60539 üzenetére
Na! És mi a helyzet,beválni látszik a motyó?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60510 üzenetére
Lehet,de most tényleg nagyon szép! :-)
Vagy csak nekem ennyire szép a képcsöves tv utàn. ;-) -
Vaze
őstag
válasz
Sirandrish #60532 üzenetére
Koszonom
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #60535 üzenetére
Szerintem nem a PS3 hálókártájával, inkább a szerverek terheltségével és teljesítményével van a gond
Én is kipróbáltam a GTA V multiját. Elsőre nagyon szokatlan, hogy nincs Pause, minden realtime, de amúgy nem rossz. Ha gondoljátok, játszhatnánk együtt, bár nekem (még) nincs headsetem, így kommunikálni nem nagyon tudok.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #60527 üzenetére
Tudsz igen tesztet csinálni network options-ben... + lehet papíron az van benne, de a valóság nagyon messze van tőle
Gigás lenne benne akkor én 50MB szedném lefele.
-
Vaze
őstag
válasz
Sirandrish #60530 üzenetére
Fifa 2015 az erdekelne....
-
Vaze
őstag
válasz
Sirandrish #60519 üzenetére
Koszonom
Ja es egybol egy GTA V -ot kellett vennem hozza mert xbox 360 - on is azal toltak a fiuk
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60494 üzenetére
Csak használt.
-
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #60490 üzenetére
Csak annyit kell belesuttogni, hogy "Te nem tudod hogy én ki vagyok, de én tudom hol laksz."
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60490 üzenetére
Te már tényleg annyit vagy itt hogy már lassan WC papírt is itt fogsz kérni
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60487 üzenetére
Igen azaz
(#60488) Rezuhu: Értem én,de ezek interaktívak,tehát azért valamit neked is kell nyomni hogy továbblépj
De mindegy nem szereted őket,oké ennyi nem akarom rád erőltetni hogy szeresd meg vagy ilyesmi
Amúgy TV-t már én se nézek. Egyszer benyomtam TV2-re,Édes Élet című műsortól elment az életkedvem isEgyedül a Discovery megy néha háttérzajnak,de ott meg negyed óránként reklám van
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60484 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is
Amúgy már tudom miért szereti ennyire a Demon's Souls-ot,abban alig van bejátszás -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60467 üzenetére
Ez tavaly még üzemelt,azzal voltam hogy még most is nyitva,de 1 hónapja jártam arra és a szemem sarkából láttam mintha zárva lett volna,és a kirakati cuccok is eltűntek.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #60463 üzenetére
Kiskunhalason van még ilyen hely...
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60463 üzenetére
Debrecenbe volt egy kölcsönző,egy időbe sokat jártam oda PS2 játékokat kölcsönözni.
Játszani is lehetett..........
Vége a szünetemnek......... -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60456 üzenetére
Oké várom az élmény beszámolót.
-
dilipok
veterán
válasz
Sirandrish #60424 üzenetére
en is ott nottem fel, csak mar Pesten elek jo ideje
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #60420 üzenetére
Igen,multiban számol xp-t(asszem),meg szintet,szingliben nem...
Küldetések,versenyek után számol,azt nem tudom,hogy gyilkolászás után kapok e,mert még nem tudtam nagyon kinyírni senkit....Rendszerint a 100-as szint fölötti egyének végeznek ki,a legkülönbözőbb módszerekkel.... -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60438 üzenetére
Nekem tetszett. Sokan lehúzzák de csak amiatt mert a grafikája nem olyan jó,de én azzal nem foglalkoztam. Sok tartalommal van tele,a sztori is kellően hosszú,meg az hogy majdnem mindent meg tudsz hackelni az óriási
(#60438) Sirandrish: Igen van egy haverom aki jószívű és ellát játékokkal
Már vagy 2-3 hónapja nem vettem egy darab PS3 játékot,mindig haverom ad kölcsön
Inkább Vitára költök mostanság. (csak annál meg az a baj hogy leesett a piac mint az állat,alig kapni használt/bolti játékot
) Mondjuk a GTA V az mástól van,de ő is jófej volt hogy megosztotta velem
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60404 üzenetére
"sokszor használom a PH-s "ismeretségemet""
Dettó. Legjobb egérbizniszek így jöttek. Többször volt már olyan is, hogy ingyen egerek, egérpadok, vinyó PS3-ba és még a postát sem kellett fizetni. Ilyenkor érzi az ember, hogy valamicske értelme mégis volt a billentyűzetet koptatni a fórumban.
"Egyébként a James Bondra...én már rég túl léptem volna rajta..nem én találgattam"
Pont ezért James Bond. Egyszerű kérdésre a triviális válasz helyett titkolózás.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #60380 üzenetére
Nnna ez a nem mindegy....
Sajnos hétköznap alig-alig tudok följönni az oldalra,így nem kicsit vagyok lemaradva,hiszen a napi 100+fölötti hsz-ek átnyálazása esélytelen,max hétvégén....
A 25.-két megvárjuk természetesen,sajna a heist csak jövőre lesz elérhető,bár több helyen is olvastam,hogy nem is egy határidőt már túlléptek a kiadással,viszont ha egyszer kijön,az biztos brutális lesz!Fausto:
Én(is) benne vagyok!(Gta5) -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60408 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #60400 üzenetére
Zero a történet sajnos, egyedül a Bf3 Premium az ami 5242 forintért említésre méltó de az meg mindenhol ennyi a heti 20% szoftverakció miatt....
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60406 üzenetére
Felém nem sűrűn,mert elhappolom előled.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60404 üzenetére
Világos mint a sötét éjszaka.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60402 üzenetére
Azt hittem, hogy tudsz valami filléres módot, hogy SAJÁT lemezes játékaid legyenek, folyamatosan növekvő mennyiségben a polcon.
Én azt nem értem, hogy egy ilyen ingyen kölcsönző+csere-bere-letöltőmappás trivialitásra miért kell James Bond-ot alakítani.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60400 üzenetére
Ja, ennyi? Akkor nem is a tiéd. Ezt nem lehetett elárulni, lol?
Így nem is érdekel - kölcsönbe nem köll semmi.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60396 üzenetére
Már kész de nem engeded hogy kiadják mert csak magadnak akarod
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60394 üzenetére
Én tudom: te vagy a Sony CEO álruhában
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60392 üzenetére
Nem látom, hogy miért kéne; ha nem a jól fizető munkából kifolyólag, akkor komolyan érdekel a hogyan. Jöhet privátban is.
Hacsak nem a szülők veszik vagy lopod őket.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sirandrish #60380 üzenetére
köszi, én csak a "gta"-ra kerestem rá.
"Grand Theft Auto"-ra keresve már nekem is kiadja -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60378 üzenetére
Na, akkor pont ezért belemehetnénk.
-
crue
őstag
válasz
Sirandrish #60378 üzenetére
Szintek csak online-ban vannak.
-
crue
őstag
válasz
Sirandrish #60372 üzenetére
A hesist dlc egyébként is csak januárban jön, de addig lehet gyúrni, mert legalább 12-es szintű játékosok kellenek hozzá.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60375 üzenetére
Azért van annyi játékod.
Én a helyedben már rég vettem volna PS4-et is. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60368 üzenetére
Jó neked,nekem csak jövőhét keddtől lesz leállásom január 5-ig.
Nem kell magad sajnáltatni,tudjuk hogy jól keresel. -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #60365 üzenetére
Velem is számolhattok
Most még nincs headset-em, de mire jönnek a heist-ek, beszerzek egyet!
(Illetve van egy kis gagyi, majd megnézem, hogy működik-e) -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #60361 üzenetére
Ennyi.
Ha nem tetszik,akkor így jártál,nem vagyunk egyformák.
Én az 1.3.4. részt imádom,a 2. nem annyira adta,lehet azért mert azt PC-n toltam./nem is sokáig játszottam vele/Egyébként te mit csinálsz,hol dolgozol???
Nincs felvétel??Akármikor fellépek szünetben,mindenfelé a te hozzászólásaidat látom. -
jookomak
őstag
válasz
Sirandrish #60361 üzenetére
Adj neki egy esélyt az első résztől.A 4 demója nekem se jött be, aztán végignyomtam az egyet, belekezdtem a kettőbe, amit persze azóta se vittem végig.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #60347 üzenetére
Ja igaz ott a pont
Elnézést uram
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #60342 üzenetére
Szoktál publikus online játékot játszani?
10-12 éves forma gyerekek, ha lőnek vagy lövöd őket sikítanak, mintha nyúznák őket. Vagy még jobb, meccs közben ordít az anyja, hogy kapcsolja ki a gépet, a kis srác meg üvölt, hogy hagy játsszon még. Vagy énekelnek, de folyamatosan.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sirandrish #60310 üzenetére
ha jól emlékszem a 2. évet és +1 évet a bolt vállalja, nem a sony. (vagy azóta változtak a dolgok?)
-
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #60312 üzenetére
Az mi? Little Big Planet?
-
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #60307 üzenetére
(#60307) Sirandrish
Az tényleg jó ajánlat.(#60308) jookomak
Plusz egy kontroller igaz? Ha ketten akarunk játszani. -
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #60307 üzenetére
Ez drága, (Szegedi) Tescokban 49990 forintért van most 12 gigás gép (ebből ki lehet fogni olyat is amihez van Fifa World Cup 2014 is), s ha van ottani dolgozó ismerősöd akkor még 10%-os dolgozói kedvezményt is be tudsz általa húzni...
-
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #60305 üzenetére
1000 kösz!
-
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #60303 üzenetére
Á, ezek remek hírek, mert javarészt olyan játékok, amikkel ő amúgy sem biztos hogy játszana.
Valami tanács még esetleg? Honnan éri meg vásárolni? Mire figyeljek, hogy ne egy kábel hiányozzon Karácsony napján mondjuk stb...?Akkor ez a digitális vásárlás sem rossz megoldás számomra.
-
z123456789
addikt
válasz
Sirandrish #60300 üzenetére
Ez nagyon király, mert most olvasom hogy Xbox-ba csak a gyárit lehet, és most hirtelen nem adnék ki holmi 320 GB-ért 25-27e Ft-ot.
Többi kérdésre esetleg tudnál válaszolni?
Konkrétan a kevesebb lemezmozgás érdekelne, hogy ez milyen módon működik, és a játékok hány %-ával kb.
Illetve ha valaki mindkét konzollal játszott már a hűtés tényleg ennyire kardinális kérdés?SZERK.:
(#60301) satz18
Akkor igazából mindegyik játékból telepít fel valamennyit, de az változó hogy melyiknél mennyit olvassa a lemezt?
És ha a neten keresztükl vásárolok (ez letöltés akkor igazából a belső HDD-re?) akkor meg egyáltalán nem fog lemezt olvasni, de nem lesz kézzel fogható a játékom? -
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #60292 üzenetére
Én sztem azért foglalja le előre, hogy kevésbé legyen töredezett a file rendszer. A mű torrent is ezt csinálja amúgy. Egy 15 GB-os filmén az első 10 percben áll a letöltés és disc overload jelzést mutat. Ha lefoglalta a helyet, onnantól szedi lefelé mint a bajnok.
-
dilipok
veterán
válasz
Sirandrish #60292 üzenetére
igy van
-
Bdanyy
addikt
válasz
Sirandrish #60273 üzenetére
+ Elims
Köszi szépen
A GTA V-öt nézegettem, de még a IV-et előbb végig kéne játszani
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60283 üzenetére
Na fasza. :-/// Ez eszembe sem jutott. :-(
Mégegyszer Köszönöm!!! :-)
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60269 üzenetére
Tudom.Ezért kérdezem. :-)))))))
Vhogyan biztos letölthető. :-(Czymbi: Nincs Mit.
Dirt-ből a 2. és 3. rész megvan és nyugodtan mondhatom (James ajánlotta),hogy a 2. rész nagyon jó rally-s játék.
Ha tudod szerezd be. :-)BDanyy: Szia!
Nagyon jók még a god of war-ok (Dilipok után ;-) ),mafia 2,gta 5,gran turismo 5,most így hirtelen. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #60261 üzenetére
Itt van.
Innen ti hogyan töltenétek le a ps3-as témát?
Én ma reggel küldtem egy email-t az ügyfélszolgálatnak akik ezt írták vissza:
"Hello,Thanks, we've got your e-mail. Unfortunately we're a little busier than normal and it may take us longer to get back to you than usual. Don't worry though, one of our team will be in touch as soon as possible!
Thank you,
PlayStation Support "Azaz semmit.
Dilipok,James,Jookomak,Brian,Supercow,Tegla,ti hogyan töltenétek le ezt a témát?
Nagyon kíváncsi lennék. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest