Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

-
-
Robi86
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem a Legends van csak, de én eddig sosem jutottam el

ha olyan pálya volt hogy pl.időre kellett menni, mert üldözött valami, akkor a huszadik próba után a lehetőségekhez képest higgadtan a tudtára adtam, hogy najó, ezt most inkább egyedül csinálom, majd a következő pályán szenvedhetünk együtt
LBP ebből a szempontból egy fokkal nyugisabb, de az inkább asszonnyal jatszós. Haverokkal marhulósnak túl cukcsi...
-
Robi86
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Néha elég idegtépő de jó az

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Tegnap az 576-ban találtam egy Afro Samurai nevű játékot, ráadásul Samuel L. Jackson és Ron Perlman hangjával, nem tudtam ott hagyni

Eddig tetszik, bár csak a harmadánál járok.
-
RangerFox
veterán
Tudnátok mondani olyan játékokat amit lehet offline co-opban, split screenben vagy valami hasonló módon játszani két kontrollerrel, és szórakoztató haverokkal? Fifa, Diablon kívül
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm!

-
Sirandrish
legenda
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Igen lehet

-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok! Barátom váltott Ps4 re, nekem ps3-om van, és az lenne a kérdésem hogy az ő DS4 ével lehet e játszani ps3-on (coopoznánk, és nekem csak 1 kontrollerem van) ? Mert olvastam már itt hogy elvileg lehet csatlakoztatni, de azért megkérdezem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sziasztok
Lehet, hogy volt már, de US Store-on márc. 21-ig Naughty Dog Games Sale van:
UC 4,5$
UC2 GOTY 4,5$
UC3 GOTY 6$
TLOU 10$Ennyiért szerintem ezek kihagyhatatlanok.

-
törölt tag
Siker! Még néhány felesleges alkatrészt is kiszedtem (nem tudom honnan valóak, de két műanyagpecek letört). A ravaszok nagyon szopósak, meg vagy háromszor rátettem a panelt meg a gombokat, mondom tesztelek egyet, erre random össze-vissza nyomatja a gombokat. Csak akkor működik jól, ha minden feszül és patent.
Közben lejött a gombok jelét átadó "csatlakozó" is, azzal is szoptam kicsit. A végére belejöttem miután kicsit lenyugodtam. Mondjuk a töltési problémát nem sikerült megoldani. Érdekes volt szétszedni amúgy, érdekes volt látni hogy oldottak meg pár dolgot. Arra pl. nem számítottam, hogy az akksi egy sima mobilos jellegű téglalap, és az is tök ötletes, hogy a jobb oldali gombok eltérően vannak kialakítva, így nem kerülhet mondjuk X a négyzet helyére.
Kis tesztelés után ez a problémám: rádugom a gépre, direkt figyelem PS-en, mit ír a kontroller. Néhány másodpercre felugrik hogy tölt, aztán eldobja. Mi lehet szerintetek? Akksi, érintkezés, USB csatlakozó? Ránézésre minten atomstabilnak tűnt (kivéve azt a két pecket ami letört
). Volt már valakinek hasonló problémája? Ami még érdekes, hogy a laptop mindvégig érzékeli a kontrollert, mert ha lehúzom, eltűnik az eszközök közül. -
törölt tag
Szétszedtem a kontrollert de nem tudom összerakni... Azok a kurva ravaszok olyan instabilan rögzülnek, egyszerűen nem hiszem el hogy ebből napi 1000 darabot legyártanak egy üzemben.... Valakinek valami tippje?

-
törölt tag
Hát ez nagyon furcsa! Találtam egy USB portot, amire reagál a kontroller. Viszont max. kettőt villan, és vége. De a laptop mindvégig úgy érzékeli, hogy csatlakoztatva van (az eszközök közt ott van a PS3 gamepad). Egész éjjel nem töltött semmit. Ugyanígy kettőt villan akkor is, ha a gép csatlakozójából kihúzom és bedugom. Tehát nem az van, hogy a kontroller csatlakozója bedugáskor úgy mozdul el, hogy néhány másodpercre érintkezzen. WTF?
Amúgy arra is kíváncsi lennék, hogy érte el a Sony, hogy ilyen okkult dolog legyen tölteni ezt a szerencsétlen kontrollert

(#72772) MasterMark: Szoktam gépen is játszani, de azzal szenvedés összehozni a DS3-at, jó lett volna ha PS-sel megy az x360 gamepad. Ilyen cukormázas rózaszín álom volt, de inkább rákérdeztem, hátha.
(#72774) Sirandrish: Sokan szeretik a DS3-at is, de nekem az Xbox 360-as kontroller áll jobban kézre. A DS4 már jobban sikerült állítólag.
-
supercow
őstag
Sziasztok, gép- és játékbeszámítás hol megy a legjobb áron? Lassan váltunk, az egyik gépet eladnám lemezes játékokkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Végül is megoldható, csak egy Chronusmax kell hozzá.

-
Tdizsolt
senior tag
válasz
üzenetére
Teljes mértékben szerelhető,illetve akkut is lehet cserélni benne/venni hozzá.

Szvsz a box kontroller már presztizsből sem megy vele....TechN7ne:
A lemez is lehet hibás,nekem például elkezdte a telepítést,de minden alkalommal egy adott ponton állt meg...Kipróbáltuk több gépen is,a hiba azoknál is fennállt.
Viszont egy másik eredeti lemezzel feltelepítettem a játékot,(az itteni kollégák ötlete,és segítsége után!
)és az én "hibás" lemezemmel játszok vele azóta is gond és akadás nélkül. -
törölt tag
Úgy tűnik megadta magát a kontrollerem, nem tudom tölteni

Mennyire szerelhető szerintetek? Illetve van olcsó alternatíva? Xbox360 kontroller nem működik PS3-mal ugye?

-
-
Sziasztok
Bocsi hogy ide írok,de talán itt hamarabb kapok választ,jobban pörög.
Na szóval boltban megvásároltam a GTA V lemezt,beraktam a PS3-ba,elkezdte fel telepíteni a játék egy részét ami sikeresen is befejeződött.
Játék indul,szint textúrák eltűnnek pl. utak a kocsi alól,komoly szinten akadozik,néha huzamosabb ideig is megáll a játék aztán megy tovább....Mi lehet a probléma?
Esetleg nem bírja a gép a játékot,akkor meg minek adták ki rá?

-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Írtam, hogy nálam is megy
De másik kártyát, másik UK profilhoz nem sikerült beállítani. -
fausto
addikt
válasz
dilipok
üzenetére
De az elég nagy baj, hogy a Sony-nál nem lehet régiót váltani. A XXI. században annyira elképzelhetetlen, hogy valaki másik országba költözik?
Amúgy ahogy a fenti példa mutatja, magyar kártyával még magyar profilon sem lehet vásárolni
De amúgy szerintem a UK profilon magyar kártya inkább hiba lehet, mint opció. Nekem is hozzá van rendelve, tudok is vásárolni, de a múltkor próbáltam valakinek megcsinálni és neki az istennek nem fogadta el. Pedig úgyan úgy mezei Mastercard volt neki is, mint nekem. -
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt a bénaságot...
Nem véletlen nem használom PS3-on a Store-t, fájdalmasan rossz.
Mind1, végül is megoldódott, hozzárendeltem a PayPal fiókomat, amihez ugyan ez a kártya volt megadva, így sikerült megvenni. Meg kell küzdeni azért, hogy a Sony-nál tudjam költeni a pénzem!
Köszi a választ! -
ldave
félisten
-
Wlac
Ármester
válasz
james001
üzenetére
PC-n úgy nézett ki a dolog, hogyha az alapkiadáshoz vetted meg a DLC-t (a sztoriban van pár nap ugrás, azt öleli fel), akkor a menüből tudtad külön elindítani, tiszta lappal. A gond az, hogy a DLC-ben összeszedett cuccaidat így nem tudtad tovább vinni az alapjátékba. A Director's Cut ellenben beépíti a DLC-t, így az a játék szerves része lesz.
Maga a játék egyébként a Dishonored sci-fi változata, ha az bejött, ez is be fog. Kis odafigyeléssel pedig röhögve megvan a platina, de ha kell, tudok tippeket adni.
-
törölt tag
Szerettem volna PayPal-lel fizetni, erre azt dobja, hogy nem tudta hozzáadni a fiókomhoz (UK). Mi a fene? Hogy van ez, régen a kártyám volt összekapcsolva PSN-nel, de valaki felhozta a topikban hogy épp feltörték az accountját, úgyhogy leszedtem.
Miért ilyen bonyolult amúgy fizetni ezen a szerencsétlen PSN-en?

-
törölt tag
Valakinek fordult már elő hasonló BUG ? (nfs rivals)
Tavaly The RUN művelt hasonlót nekem. Mi okozhatja ezt ? Más játéknál nem tapasztaltam hasonlót.
-
james001
veterán
válasz
fausto
üzenetére
Nekem is már csak a Splatterhouse kéne PS3-ra és nagyjából nekem is kifújt a konzol sajnos.
Bár most az 1500 ft-os Deus Ex Human Revolution-ön megakadt a szemem,lehet bezsákolom majd.
De én szerintem megtartom a kis konzolocskát,még ha csak itt fog porosodni akkor sincs szívem eladni
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem a london nautica utáni pályán, amikor beszélni kell Anyával. Fogom, a beszéd tökéletesen lemegy, utána meg áll egy helyben a karakter, és nem tudok sehova mozogni (még fordulni se!) Tiszta ideg voltam hogy ujra kell kezdeni
De már a Wyatt történettel csinálom, előtte (amikor bebuggolt) a másik emberke történetét csináltam -
törölt tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
A börtönös pályán nekem is bebugolt, szerencsére valahogy sikerült megoldanom. Nincs idegesítőbb dolog ezeknél a hibáknál, sajnos mióta lehet utólag patchelni a játékokat konzolon is, elmúltak azok az idők, amikor még polírozott, kész terméket vettünk ugyanennyi pénzért

-
törölt tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Nekem hasonló problémám a Battlefield 4 digitális kiadásával van. Pontosabban annál a résznél ahol a helikopterhez kell egy háztetőn az embereket menekíteni. Egyszer ott autosave volt , és gondoltam majd folytatom másnap. Természetesen azóta is annál a résznél mikor tölteném be a mentett állást, a sarokba villogó kis csíknál és háttérhangokon kívül nem megy előrébb a dolog.

-
pulyka jocó
senior tag
Barátommal megvettük a Wolf new ordert digitálisan, közösen. Sajnos nekem bebuggolt a játék, nem tudtam semerre mozogni, elötte ujraprobáltam a pályát, de csak rossz volt... Aztán ujra kellett kezdenem az egêszet, de még nem jutottam el a bebuggolt fejezethez. Nem nagyon van kedvem ujra megcsinálni ami előtte megvolt. Mivel digit emiatt cserélni sem tudom....
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már jelentkeztek is rá

Én is úgy voltam vele, hogy majd inkább PS4-re, de ennyit megér 3-ra is.
Egyébként most kezdem úgy érezni, hogy kezd kifulladni a PS3. Az elmúlt 3 hónapban a Skyrim pörgött, de lassan platina lesz, utána még befejezem az AC: Rouge-ot, végigviszem az Evil Within-t, de utána már nem igazán van olyan játék, ami mozgatni. Lehet, hogy időszerű lenne a PS4-re váltás. -
Wlac
Ármester
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Pedig PS3-on még nagyobb előnye is van a digitális játékoknak a lemezesekkel szemben, mint PS4-en, itt ugyanis nem pörgeti feleslegesen a lemezt. Eleinte én is úgy gondoltam, hogyha már konzolos lettem, akkor csak is lemezes játékokat gyűjtök, aztán amikor már a sokadik játékot gyűjtöttem be úgy, hogy akcióban 1500 forint volt, míg használtan jó, ha 3-4 ezer forintért megkaptam, realizáltam, hogy ennyit nekem nem ér meg. Nem beszélve arról, hogy azért egy-egy cuccnál darálta elég rendesen a lemezeket. Az új játékokat nyilván nem árt kipróbálni, és max tovább adja az ember, de ha valamiről tudod, hogy szeretni fogod, szerintem simán bevállalhatod a digitálisat.
-
HuMarc
veterán
Ausztriában 5€-ért lőttem Borderlands: The Pre-Sequelt (bontatlan). Akkor még nem realizáltam, hogy 5€ az annyira megéri, hogy több példányt is haza kellene hozni, és továbbadni, így csak egyet vettem, de így is baromira megérte. Nem tudom, hogy ez helyi akció volt (SCS-ben a Libroban), vagy minden Libroban akciós (20€-ról volt 5-re leárazva), de ha valaki arra jár, érdemes ránézni.
Ja és egyébként nem csak ez volt ennyire leárazva, de a többi cím annyira nem érdekelt, viszont ha valaki gyakran jár arra, szerintem érdemes rendszeresen nézni, mert ez kb. ajándék ár.
-
perge666
veterán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Énis a lemezes játék híve vagyok,de nagyon jó akciók vannak Storeon,és énis csak pislogok néha.
Ha egyszerűbben meg tudnám oldani a pénzfeltöltést biztos csak így vásárolnék,mert nem nagyon cserélgetem a játékokat csak ha valami nagyon nem jön be,de még akkor sem mindig. -
fausto
addikt
Húsvéti leárazások az EU Store-ba
Szokás szerint ez az oldal használhatóbbValakit esetleg érdekel egy Evil Within felesbe, 1200/Fő körül? A többit privátba!
-
A`rpi
addikt
válasz
whited
üzenetére
Fat-t szabad még vagy inkább egy garis slim?
Superslim-et vegyél.
Meddig lehet még használni ezt a generációs konzolt, jön még rá játék ki?

Belátható időn belül szerintem az online szolgáltatásokat nem fogják lekapcsolni, lévén minden nagyobb üzletben megvásárolható még mindig újonnan a masina.
Új játékok már nem igazán jönnek, de a meglévő kínálat meglehetősen széles, szóval biztos találsz kedvedre valót, például a PS exkluzív címek között is. -
whited
addikt
sziasztok
ha most vennék ps3-t, mivel szeretnék
Fat-t szabad még vagy inkább egy garis slim?
Meddig lehet még használni ezt a generációs konzolt, jön még rá játék ki?
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére

-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok. Kaptam ingyen egy DS3-mat. Azért, mert a rezgőmotorok ki vannak szaggatva. De megvannak. Valaki tudna egy képet mutatni a bekötésről? Nem találtam elég éleset.
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
Én most Far Cry 3-azok, de az egyik legjobb játéknak tartom ami valaha készült. A 4 meg elvileg ugyanaz csak máshol, más őrült főgonosszal.
Amúgy milyen az FC4-et irányítani? FC3 PC-n van meg, mennyivel rosszabb kontrollerrel? A Wolfensteint PS3-on vittem végig, ott tetszett az irányítás, de csak ritkán kellett több száz méterről távcsöves puskával leszedni a katonákat. Van valami rásegítés?
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok! MW3-ban a meccseket rögzíti a játék. Ezeket nem lehet valahogy letölteni?
-
perge666
veterán
válasz
RangerFox
üzenetére
Szerintem is nagyon jó játék,bár én PC-n játszottam még 2 éve,és a legutolsó küldetésnél abbahagytam.

PS4-re mindenképp be fogom szerezni!
Legutóbb az AC4 és a FC4 között vacilláltam,és mondván hogy az AC4-et már majdnem végigvittem egyszer megunnám,ezért FC4-et vettem,amibe hatalmasat csalódtam.
Számomra a FarCry4 egyhangú,monoton,unalmas,bánom hogy ezt választottam,11%-nál járok és lehet többet be se teszem a gépbe. -
RangerFox
veterán
Végigjátszottam az AC 4-et, kicsivel több mint 25 órámba telt. Tényleg az egyik legjobb AC lett, még régen abbahagytam egy idegesítő résznél xboxon, de itt simán megcsináltam, és teljesen elfogott a kalózos hangulat.
Kíváncsi vagyok a Freedom Cry dlc-re, illetve a Rouge-ra is. -
gery2123
őstag
Hali miért van az, hogy Black Ops 2 multi megy, de néha van olyan, mondjuk ma egész nap
, hogy hiába lövök simán kinyírnak, aztán a visszajátszást nézve azt látom, hogy én még futottam ő már rég lőtt..... Persze én se vagyok a legjobb játékos 
Na de nem mindig van ez így, de azért elő elő fordul. Ilyenkor a kedvem is elmegy komolyan mondom...
A net rendben van (UPC 30-as). Más is tapasztalta már ezt? Valami megoldás? -
supercow
őstag
Akciós a Far cry 4, gondolkozom rajra, mert a 3 tetszett. Aki játszott vele leírná a tapasztalatokat? Akadozás vagy más technikai gond van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem véletlen nem használom PS3-on a Store-t, fájdalmasan rossz.