Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gandras
tag
válasz
garfield-r
üzenetére
mkv2vob nevü progival átalakítod az mkv-t vob-ra kb 10perc ,elég gyors és már viszi is a ps inőségromlás nélkül, csak az a hátránya hogy netre felrakott mkv általában pont akkora hogy kiférjen 1 dvd-re és ha átalakítod akkor 200-300 megával többet foglal és már csak duplarétegü lemezre megy rá

-
gandras
tag
Én a gt5p új frissítésére céloztam, idáig ami jó hogy online verseny közben a játék nem enged kilépni (végre nem fognak a serverek szétkapcsolni, mert idáig ha pont az a játékos lépett ki aki futatta a servert akkor mindenki DC-t kapott) és ez elég sűrűn előfordult
megváltoztak a videók is játékban és több zene is van, de még csak most tesztelgetem 
-
Inv1sus
addikt
válasz
garfield-r
üzenetére
-
bwoay
nagyúr
válasz
garfield-r
üzenetére
van hozzá d-sub (VGA) kábel, szóval no problemo
Inv1sus:
ááá, így már értem, uram!
gandras:
én egyelőre az update-et próbálom leszedni
(nem a system update-et, arról már letettem, és leszedtem inkább PC-re,
hanem a GT5P frissítést), de avass be, kérlek, miféle patch? -
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Szépen lassan eljutottam arra a pontra, hogy lecserélném a PC-m egy PS3-ra, de még mielőtt elrohannék a boltba egy ilyenért lenne pár kérdésem.
Kezdés gyanánt, ami a legjobban érdekelne: van arra lehetőség, hogy a jelenlegi monitoromat rákössem a PS3-ra? Mert ahogy tudom a PS HDMI kimenettel rendelkezik, viszont a monitoromon csak DVI és analóg bement van. -
gandras
tag
Sziasztok, ki töltötte már le az új GT5P patchet és mi a véleményetek róla?
-
-
dempeti
tag
de elbír csak ennek több energára van szüksége mert egy billentyűt vagy egeret lazán megoldja maga is
-
dempeti
tag
természetesen úgy gondoltam hogy feltolom rá a linuxot is ez egyértelmű! de az usb hub is külön áramforrást kap!
http://www.amazon.com/gp/product/images/B0001DI6FW/ref=dp_otherviews_2?ie=UTF8&s=electronics&img=2 -
bwoay
nagyúr
-
dempeti
tag
na ez szerintetek lehetséges? mert végülis kivitelezhetőnek tűnik
http://ps3wiki.qj.net/index.php/Using_a_DVD_Writer -
dempeti
tag
hát ha még a játék jó is lenne de miért fagyasztotta le töltés közbe kétszer is a gépet!?
-
dempeti
tag
na f@sza kétszer is kifagyasztotta a gépet hát ennyi elég is volt ebből mert még készer megcsinálja aztán mehet a format

-
dempeti
tag
nem kell fizetned a multiért semilyen játéknal az ingyenes a psen a demokért sem kell fizetned azok is ingyenesek azokat a psnről szedheted le! fizetni csak kiegészítőkért meg teljes játékokért kell de azoknál ki is írja mi mennyibe kerül ami ingyenes ahhoz meg írja hogy free nehéz összetéveszteni!
-
Bomc
aktív tag
Igazábol nem vágom ezt a fizetősdi-PSN-t. Arra hogy GTA4-gyel tudjak multini, kell fizetnem? Vagy csak arra kell, hogy le tudjak szedni demókat meg fw-ket?
(Gondolom x360-asokkal nem lehet GTA4 multizni, mert más szerveren vannak mint ps3-asok...) -
dempeti
tag
csak a hátsó főkapcsolóval lehetett kilőni
-
dempeti
tag
nem beszélve arról hogy lefagyasztotta a ps-t

-
dempeti
tag
hát nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem nem valami nagy durranás úgy egy darabig el lehet vele lenni de a szavatossága elég kevés szerintem
-
dempeti
tag
nem hiszem el lejött a demo erre lemerült a controller!

-
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito
üzenetére
ááááá! wááááá!
te nem megsemmisítő vagy, hanem megváltó, thx!Def:
szar az eszed tokja, eddig minden lejött -
dempeti
tag
válasz
megsemmisito
üzenetére
váóó köszi az infot már szedem is

-
-
bwoay
nagyúr
más is annyit szopott a 2.42-vel, vagy ez csak nekem jár?
kb 5x próbáltam leszedni, de nem megy.
majd holnap lerántom PC-re, végülis szóltak előre,
hogy ott a link, de én aszittem, hogy az csak opció
na mindegy, csak amiatt akartam felrakni,
hogy megnézzem, felkerült-e store-ra a Facebreaker demo.
fent van? mert marketplace-en igen, de Silverrel csak 2 hét múlva tudom leszedni. -
Inv1sus
addikt
Ez a sok repkedő lepkeszerű teremtmény a monitoromon meg KIKÉSZÍT ARGH

-
Inv1sus
addikt
Ja, csak amire én gondolok, ahhoz kéne ez
: átalakítóMeg ez
: toldóÉS akkor már így lehetne is csatlakoztatni az én kis hangfalaimhoz.

Na hát ez a megoldás nem igazán nyerő, sztem még a hang minősége is fainul romolhat a sok átkötögetéstől.
Így hangfalas monitort fogok venni vagy lcd tv-t. Úgyhogy egyelőre a drága kis ps3-kámnak meg kell várnia. De sebaj, majd mire veszek, akkor már 80gb-os verziót fognak dobálni hehe
-
bwoay
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Én egyik konzolon sem láttam jack aljzatot
fura is lenne... optikai hangkimenet van rajta, akárcsak a PS2-n.
annál sem volt más módszer, max a kompozit kimenet,
de azt meg PS3-nál kinek jutna eszébe használni...de nem zárom ki, hogy HDMI-n meg kompoziton egyszerr küldi a jelet,
tehát le tudod szedni az analóg hangot úgy,
hogy közben HDMI-n meg a digitális kép.erre persze nem esküszöm!
-
bwoay
nagyúr
válasz
he7edik.
üzenetére
épp ideje lesz, hogy egy játék emiatt jobban néz ki,
mert már kijött vagy 20, aminél pont fordítva van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként miért kell ráférnie pont 2 DVD-re?
ja, itt a cikk, kicsit ferdítettél, a hír úgy szól,
hogy HA 2 DVD-n jön ki végül, akkor gyengébben fog kinézni a tömörítés miatt. -
Def26
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Hogy mi? ŐŐŐŐ 360 egy szar ami semmit sem tud. (privát vélemény)
Pont egy ilyen masinára vágytam amivel lehet "bütykölgetni" Linux fel, Linuix le
Format, FAT 32
, Internet, + játékok +Blu-Ray, és végre tudom költeni a pénzem a Store -on (Marketplace -ben nem tudtam). Egyenlőre csak az nem tetszik, hogy kevés dolog van amit meg lehet venni, az biztos, hogy a Marketplace ilyen táren jobb a netes játék meg szvsz ugynaz, csak itt ingyenes. Király, végre nem kell fizetnem azért, hogy neten tolhassam... Nah, tehát qrvára tetszik. Lesz itt nemulass, csak legyen kicsit olcsóbb a gép, már most van egy csomó ismerősöm aki ha olcsöbb lesz a masina mindenképp váltanak.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Def26
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Én most néztem meg a SWAT -ot Blu-ray -ben és mondhatom, hogy nem kis különbség van a DVD -vel szemben. Nekem csak 26" -os LCD -m van.
-
nosferatue
tag
A 40, 42 szerintem még az ésszerűség határain belül mozog. Nagyobbal én se nagyon tudnék mit kezdeni, akkor már vennék egy projektort aztán falméretű vászonra vetítenék. Különben is, akkor a mozi varázsa is elveszne
.Nem tudom ki hogy van vele, de nekem eszem ágába se lenne BD filmet nézni a 40-es TV előtt ülve 1,5 méterre. Játszani se a képernyőre tapadva szoktam.
-
peti123
csendes tag
szerintetek melyiket érdemes ps3hoz plazmát vagy lcd-t mi a tapasztalat mert ugye plazmánál inkább távolabbról kell nézni de sokkal gyorsabb a képfrissités így nem mosodik el a kép gyorsabb mozgásoknál és bármilyen szögből lehet nézni, viszont az lcd tv közelebbről is nézhető magasabb felbontás stb!? 2.5 méterről lenne szó
-
he7edik.
addikt
A RAGE videót csekkoljátok meg nem picit durva.
"Az Xbox 360 verzió egy kicsit gyengébben fog kinézni, mert tömöríteni kell a játékot, hogy ráférjen 2 DVD-re. A PS3 verzió Blu-ray lemezen érkezik majd, a PC és Mac verzió verzió Blu-rayen illetve DVD-n."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Inv1sus
addikt
én egy 20 colos monitort tervezzek. Elvégre számítógépes fuknciókhoz is használnám a masinát.
Izé azt még meg akartam kérdezni: a playstation3hoz lehet hangfalat csatlakoztatni közvetlenül?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
ott még a nagy pixelméret meg az erős sugárzás
miatt kellett távol ülni a TV-től.
Viszont mostanság néha úgy érzem, kicsit kezdünk átesni a ló túlsó oldalára.3 méter nézési távolsághoz legutóbb valakinek 65"-os TV ajánlottak bizonyos szakértők.
Igazából nem tudom, mi a cél, a józan ész megtartása,
vagy a kompromisszummentes moziélmény megteremtésére irányuló próbálkozás
Én 32"-ről 37-re, aztán azonnal 40-re váltottam, de itt meg is húztam a határt.
Igaz, csak egy sima nappalival rendelkezem, és nem vetítőterem van a lakásban,
de belépőt sem szedek a vendégektől... -
DM-Fan
nagyúr
Szvsz a játék és a TV/monitor semmilyen távolságról nézve sem tesz jót a szemnek, de semmivel sem durvább 1,5 méterről nézni a plazmát, mint 50 cm-ről a CRT monitort. Ráadásul a CRT sugároz is mint az őrült, a plazma/LCD meg nem. A CRT ezért is volt károsabb. Igaz a PC monitorom még mindig egy 17"-os CRT.

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Azért ne hasonlítsd a CRT TV-ket a plazmához/LCD-hez! A '80-as években a C64-hez 13"-os monitorom volt, aztán az is jó volt közel 10 évig. Ha akkor odaültettek volna egy 24"-os fullHD monitorhoz (amin persze nem C64 működött volna) biztosan soha nem ültem volna le többé a 13"-os elé. Most így vagyok a plazmával, a 42"-nál kisebb képátlót már kicsinek találom. (igazából már a 42"-t is gyakran, de annyival többet nem voltam hajlandó kiadni TV-re, mint amennyivel az 50"-os többe került volna). Én 1,5 méterről tolom a 107 cm-es plazmán a PS3-mmal és teljesen jó ez így.
-
Inv1sus
addikt
De a dinnyéből azé biztos jutott neki

-
dempeti
tag
hú az szivacs pedig nagyon jó vétel lett volna

-
Def26
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Majd lessz.
A mult héten volt az Auchanban kiárusitás, éppenhogy lecsúsztam egy 32" -os
beápitett tv tuneres +HDD (160gb) LG -ról 80k -ért. Szét b@szott az ideg... -
dempeti
tag
nem is úgy értettem hanem a játékhoz lett volna a full hd a tv tunerrel meg tvként is tudtam volna használni a monitort nyilván az nem hd de tuner nem is azért kellett volna hozzá hanem mivel monitor csak azzal le
het a csatornákat fogni!!! -
dempeti
tag
amúgy durván két és fél méterről van szó ahonnan nézném
-
dempeti
tag
ja igen képátló bocs. szóval nagyobb kép a mérvadó amúgy az valóban nem tv hanem full hd monitor amihez tv-tunert vettem volna, de ha nem nagyon észrevehető a különbség a ready és a full között akkor jó a ready is!

-
dempeti
tag
szerintetek mi a mérvadóbb a nagyobb képszélesség mondjuk 82cm-es, vagy mondjuk egy kisebb 61cmes de full hd tv?
-
-
Def26
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Én qrva jól el vagyok a régi cimekkel, szvsz kellenek ezek a kis (mai szemmel nézve már csak arcade) játékok.
Lehet nem lényeg, de én már 1 vagyok a fene se tudja mennyiből akinek nagy meglepetés volt a régi játékokat újralátni.
Persze, egyértelmü, hogy nem a ps1 cimekkel akarnak profitot termelni arra ott a PS3 játék.
Egyébként azért is döntöttem a box lecserélésen, mert PS3 -on abszolute nincs warez, nem jönn azzal a sok balf@sz hogy igy flash/ugy flash (PH! fórum) és szvsz elöbb lesz PS3 store magyarországon mint Live!, mivel sokkal jobban "mérhető" az itthoni játékok eladása. (Ha nem igy lenne akkor visszamennék boxra
) -
szasanyi
félisten
Értem én, de sztem te nem. Azért nem törekednek a teljességre, mer ez már nem lényeg, nem erre készült a PS3. És nem is PS1 gamek eladásával akarnak rekordot dönteni, vagy komoly bevételre szert tenni. Van, így nem tudják azt mondani, hogy na, még ez sem érhető el náluk.
Egyébként azért kérdeztem a kijelzőt, mert én is kipróbáltam. Akár milyen jó volt játszani pölö Larával anno, a 82 centis LCD-n a kb. 640x480 kép tök pikszeles, szinte már négyzetrácsos grafikai annyira kutya szarul festett, borzalom volt nézni, ki is vettem a lemezt. -
Def26
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
LCD TV. (1080i/720p)
Számomra azért fontos, mert vannak régi kedvencek amiket PS1 -en nyomtam anno, és szvsz nem drága 6 dolcsi egy ilyenért. PSone -nál számomra nem a grafika a fontos (arra ott vannak a PS3 cimek) hanem, hogy újrajátszam/lássam a régi játékokat.
Azért irtam, hogy kevéske mert azért több ezer játék kijött anno PSone -ra és nem hiszem hogy nem lenne miből válogatni. -
bwoay
nagyúr
azt tudtuk eddig is, hogy így orvosolható a probléma,
de ez kb olyan, mint egy vírus, amit csak formázással tudsz leírtani a PC-dről.
Nem kell szervizbe menni, hurrá, csak minden adatod odavész,
hát fene tudja, inkább a szerviz! Gondolom a srácnál nem volt jelentősége,
de majd megkérdezlek 2 hónap múlva, mikor már belaktad a gépet,
hogy szeretnéd-e leformázni a winyót most így hirtelen,
mindenféle backup nélkül
-
-
Inv1sus
addikt
... a PlayStation 2 iránt, illetve a hozzávaló szoftverek iránt folyamatosan csökken a kereslet, ami a konzol életkorát figyelembe véve nem meglepő fordulat. A hír érkeztével egy időben jelent meg egyébként a PlayStation 3 konzol legújabb, 2.42-es firmware-változata, amely apróbb hibajavítások mellett jobb kompatibilitást is ígér az előző generációs szoftverekkel.
Mire megyünk vele, ha az európai 40 gbos verzió csak ps3akat játszik le? :p
-
Inv1sus
addikt
LittleBigPlanet karakter készítés
Nézzétek azt a pofát 0:53-nál

-
-
dempeti
tag
húú de büszke ps3 tulajdonos

-
Def26
félisten
Háhámmmmm ma nem alszok...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De biztos van ennél egyszerűbb megoldás is.

megváltoztak a videók is játékban és több zene is van, de még csak most tesztelgetem 

Szal gl hf 
Csak azon zavarodtam össze, hogy dempergi miért akar egy belső dvd íróval belebonyolódni a linux amúgy se egyszerű hardweres részébe, amikor ott a rendes hordozható író.

http://ps3wiki.qj.net/index.php/Using_a_DVD_Writer