Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz szasanyi #2995 üzenetére
Tudom .
Amikor úgy döntöttem, hogy előbb veszem meg a PS3-at, akkor megkötöttem magamban a kompromisszumot, hogy egy darabig nem lesz hozzá LCDTV.
Sokáig monitorban gondolkoztam, és ebben a topikban olvastam, hogy a képátló nagysága jobban számít, mint a panel felbontása: 24"-os 1920*1200-as monitor vs 32"-os HD Ready LCDTV.
Így mindenképpen LCDTV lesz a dologból, csak nem most. Majd ha meglesz hozzá a "kedvem" . Meg van 1-2 tényező, ami szintén nem elhanyagolható... -
Punisher15
tag
A stone mikor szokták firissiteni?A Battlefield Bc véget h mikor lesz fönt kb holnap hajnalba vagy h?Elvileg tuti h jön mert akik elörendeltek azon már Maj.29 tolták elvileg
Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
szasanyi
félisten
válasz BaliJack #2994 üzenetére
SD TV-n még véletlenűl sem jobb annyival a PS3 képe, mint amennyivel drágább egy PS2-nél. Persze, hogy kell LCD Tv! Az egyik lényeges featuret nemlátod... a képminőséget. 140k-ért már nagyon jót vehetsz, pld. 82cm képátlóval. Persze nem FullHD de az sztem nem is lenne kihasználva. De már 220k-ért van jó FullHD felbontással is, ha csak az felel meg.
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Holnap demo?
Grid és ET:Quake Wars is megjelent...
Valakinek vmi tapasztalata?Motorstorm állat .
A Golf pedig, hááát, kell vennem egy LCDTV-t .
Sajna, az 50Hz-es SDTV-n remeg a képe úgy, ahogyan a monitorok képe, ha alacsony a képfrissítési frekvencia... . A nappaliban van 100Hz-es SDTV, kipróbálom rajta, kíváncsi vagyok, hogy azon milyen.
Ettől függetlenül nagyon aranyos, és továbbra is tetszik . -
bwoay
nagyúr
válasz Punisher15 #2992 üzenetére
"Íme két periféria, melyre régóta várnak a Sony konzolokkal rendelkezők.
Az egyik a PlayStation 3 kompatilis Bluetooth headset,
a BT-től, a másik pedig a GPS navigációs, USB vevő eszköz a marokkonzolhoz."rendkívül magas színvonalú íromány
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Punisher15
tag
Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
Punisher15
tag
SOCOM Bluetooth headset tudtok valamit rola h kb mikor jelenik meg?A megjelentést már megtaláltam aszem az alsó linknél irnak rola.
[link][ Szerkesztve ]
-
sucre
csendes tag
Kinéztem a leendő PS3 -momhoz egy Logitech X-530 5.1 es hangfalrendszert. Azt írják hozzá hogy kompatibilis a PS3-mal de kell hozzá valamilyen játékkonzol-adapter de azt se nem adnak hozzá se nem találok még csak hasonlót se. Már sok forumot olvastam és sok helyen azt mondták hogy olyan hangfal kell amin van digitális optikai bemenet. Csak azok meg 70k körül kezdődnek és annyit nem ér meg nekem egy hangfal-szett.
Megjelenítőnek nagy valószínűséggel egy Samsung 225MW típusó monitort veszek, na és az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom így rákötni a hangfalakat? Hallott egyátalán valaki ilyen formában valamiről hogy játékkonzol-adapter mert én nem találtam ilyet és nem jövök rá mi lehet ez. -
BaliJack
aktív tag
Megvan a Golf, most installálom .
-
N4r4ncs
aktív tag
Az Assassins creedben belehet valahol kapcsolni hogy legyen szöveg felirat?
kicsit élvezetesebb lenneMátyással együtt az igazság is meghalt
-
orkester
őstag
válasz szasanyi #2957 üzenetére
Ez a Gamecity azért nem lesz a kedvencem. Ma kaptam meg tőlük a Folklore rendelésem. Postával együtt 6E Ft volt. Sehol nem írták, hogy használt lenne a játék, bár az ára igen alacsony volt(ergo gondolhattam volna ). A lemez teljesen karc mentes, viszont a többi...a tok matt a sok karctól, a borító enyhén szakadt, a kis könyv meg egyszer teljesen elázhatott.
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
BaliJack
aktív tag
válasz Punisher15 #2981 üzenetére
MGS4 június 12-én jön, elvileg.
-
Punisher15
tag
Battlefield: Bad Company a demoja jun.5-én jön ki vagy tévedek?az új fw mikor jön az mgs4-el?
-
Fuck3r
aktív tag
GT5+Ratchet
talán valakit érdekel..."A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
bwoay
nagyúr
válasz fanofmanu #2974 üzenetére
azt le, és nem csak te. de nyomhatjuk a szuperjó GT HD Conceptet
én ma is próbálkoztam vele, kurvajól néznek ki az autók,
de az hol szimulátor, hogy kicsúszom,
nyomom közben a gázt, hogy legyen megint tapadás,
aztán az autó (ami egy Lancer Evo) nem megy tovább,
nem pördül meg, simán megáll, aztán nulláról kezd el felgyorsulni...
A sebességérzet meg olyan,
hogy ziccer kanyarokban is néhe nekivágódok a falnak, mert én úgy érzem,
hogy csak 40-el megyek, közben meg 100-al...
Maradok a Forzánál, de a GT5-re kíváncsi vagyok,
csak az árából kijön egy Heavenly Sword meg egy Gears of War,
két nagyszerű teljes játék[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
fanofmanu
tag
GT5-nek van demoja?
am lehet hogy csak nekem új de jp store-on fent van Siren demoja[ Szerkesztve ]
-
fanofmanu
tag
uh regeltem japánra de assetom mi hol van a demok hanyadik sorban vannak?
szerk: ahh megvan
[ Szerkesztve ]
-
fanofmanu
tag
am US és UK store-on kívül melyikre érdemes még regelni?
-
fanofmanu
tag
telót látja ps3 ha usb-vel kötöm rá?
-
bwoay
nagyúr
válasz pyrannha #2951 üzenetére
ami boxhoz van, az tényleg profi, gondolkodtam is rajta,
de lényegében semmi hasznát nem venném
PS3-on néha jól jönne, de ahhoz meg hasonlót sem láttam,
amit meg linkeltél, az valóban olyasmi,
csak szerintem jóval kényelmetlenebb az elhelyezése miatt.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
pite4
tag
valakinek van valami tapasztalata ezzel a headset-el kapcsolatban? [link]
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
pyrannha
senior tag
Szia! Gyári sajnos nincs, pedig jó lenne egy olyan, mint az x360-hoz a messenger kit. Viszont a Console Corner-nél láttam egyet, ami nem tűnt gagyinak. Ha bemész hozzájuk, ők biztos elmondják, hogy megéri e megvenni, de lehet, hogy ki is próbálhatod náluk.
PSN ID: VDFPO
-
pite4
tag
Sziasztok! Chet cuccot milyet érdemes venni? Létezik abból gyári? COD4-hez jól jönne....
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
Gebriel
veterán
válasz Alvin_ti4200 #2944 üzenetére
Hogy áll a Bluray projekted?
-
szasanyi
félisten
válasz james008bond #2945 üzenetére
2.5" SATA kivitelben elvileg bármekkorát. A 250GB kapacitású merevlemeznek jónak kell lennie, és sztem elég is akkora. Ráadásul - viszonylag - jó áron lehet beszerezni.
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
PS3-ba mekkora winyót lehet max betenni? Mert a 40 GB nagyon kevés! És milyen típusút?
Kösz!
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
N4r4ncs
aktív tag
meg lehet oldani hogy a játékok 1:1 pixelen mennyenek? Vagy ilyet nem is lehet,mert a ps3 menü alatt rátolom a tv képernyőjét 1:1-re játék alatt viszont csak 16:9-en tudja?
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #2939 üzenetére
megoldva
-
Alvin_ti4200
félisten
segítsen nekem valaki, elakadtam a Dark Sectorban Viszonylag az elején járok, egy nappali terpen járok, rengeteg muksót kellett kinyírnom egy területen, de nem tudok tovább menni, mert fogalmam sincs merre lehet. Van egy piros gombbal lezárt ajtó, de oda nem tudok bemenni, mert szögesdrótos kapu van előtte, amit se szétlőni, se szét-glaive-zni nem lehet. Van két pincve szerűség, de ott se találtam semmi különöset egy upgrade-en kívül Egyébként egy sötét pálya után jön ez a rész. Ilyen gyár szerűség, tele van állványokkal, szabadtéri rész, remélem valaki rájön hol tartok, illetve tud segíteni, mert ha kilépek szerintem kezdhetem elölről az irtást
-
jookomak
őstag
vám még mindig nincs rá, csak áfa.
amúgy meg nem tudom, hol láttam 80ért, azt keresem épp -
sucre
csendes tag
-
szasanyi
félisten
válasz AdamNorthWes #2927 üzenetére
Nem próbáltam, de sztem nem működik. Hogyan ismerné fel a a windóz?
-
Xelo
addikt
a pontos folyamatot nem tudom, és azt se hogy milyen bizgentyűkön halad keresztül a csomag, de a lényeg a mennyiségen múlik, illetve azon hogy ne saját dobozába csomaguljuk a cuccot a bazinagy árcédulával. felesleges papírokat kikell dobálni, a lényeget meg szépen bepakolni. főként akkor vámolnak ha valamiből többet viszel mint ami egy magánembernek kellhet. a vámosok nem azért azt teszik amit tesznek, mert annyira értenek a mai technikához.. természetesen az alakját látják, de hogy mi is pontosan, még akkor se feltétlenül tudják ha belenéznek a tatyóba.. amit hozzá kell tenni hogy minden x. bőröndöt kinyitnak, hátha találnak benne valami érdekeset. felelőséget nem vállalok az infókért, azt se mondom hogy csináld azt amit én, és biztos volt már aki megszívta ezzel..
azaz: szinte akármit haza lehet hozni plusz fizetés nélkül ha a nem hívod fel a figyelmet arra amit viszel.
én hoztam már videokarikat, alaplapokat, memóriát, procit, hűtőt, fülest, pc játékokat, havernak pspt... a legrázósabb az volt amikor egyik alaplapot pakoltam bele a kézimbe, és kivették, kinyitották, megnézegették... ekkor voltam beszarva, és benyögtem hogy: ic ő mádörbórd.. erre igy rámnézett: , visszarakta, és puszipá mehettem -
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy USA Store-ra regisztrált felhasználóm adataihoz beírva a bankkártyám számát, tudok-e vásárolni annak ellenére is, hogy a cím kamu?
Rákerestem erre a fórumban, találtam is rá választ, de megerősítést kérnék .Előre is köszi .
Szasanyi: keresel még "kékfogas" billentyűzetet? (ha jól emléxem)
Mert itt rendelhető 8ezer magyar forintért . -
sucre
csendes tag
És ha elrejtem a csomagban nem veszik észre? Mármint ha átmegy valamilyen fémdetektoros kapun. Vagy ilyenekkel nem foglalkoznak? Mert azért más belerakni pl egy processzort mert azt nem szúrják ki olyan könnyen de egy bazi nagy PS3 azért elég feltünő egy jelenség lenne. Amúgy ha észreveszik hogy van bent egy akkor mi van? Megmondom hogy használt nem itt vettem vagy észreveszik ott és akkor fizetnem kell érte? És megkérdezhetem milyen hardwareeket hoztál haza amerikából?
Meg utánna néztem 175 Euro értékig nem kell vámolni szóval egy PSP bele fog férni mellé
-
AdamNorthWes
tag
Sziasztok!
Mivel nekem még régen volt ps1-em és nagyon bejön a ps joy felmerült bennem hogy a ps3 joya ugye bluetooth-os tehát elvileg működik-e pc-vel egy usb-s bluetooth adapteren keresztül? Vagy az usb kábelen keresztül?
Mert ha igen akkor inkább lehet h egy ilyet veszek mint egy logitech rumblepad 2-t.Remélem van olyan aki már próbálta
És előre köszönöm az infókat!'Use your brain and you have a good day.' :)
-
Xelo
addikt
válasz jookomak #2923 üzenetére
rendelésnél így is van, de én usából már minden nyáron egy rakat hardwaret hozok haza, és egyszer sem vámoltak meg. persze ha pl egy videokarit, esetleg ps3at veszel, akkor azért ne az orig dobozában hagyd, hanem pl csomagold körbe jól törülközőkkel kisebb dolgok a kézicumónál elférnek, mint venti, proci, azzal nem is foglalkoznak ami kicsi, az érték nem látható rajta. én pl most gondolkodom azon hogy veszek kint gitárt mert fele annyiba fáj, ha vámon kérdeznék akkor meg nem most vettem..
-
sucre
csendes tag
válasz jookomak #2923 üzenetére
Hát akkor most nagyon elgondolkodom érdemes-e megvenni vagy lehet boxot veszek csak az annyira nem bejövős. Ha más nem akkor itthon veszem meg úgy is lejjebb megy nyár végéig az ára (vagyis remélem).
De már annyira beleszerettem ebbe a gépbe hogy most már tutira kell nekem egy. Bár az igazat megvallva azért kell mert szemét EA nem adja ki PC-re a sportjátékait idén...
Olyat valaki tud hogy nálunk mennyi garanciát adnak rá? -
jookomak
őstag
ajándék magánszemélytől magánszemélynek jöhet, max 35 euró értékig, szóval ez nem bejövős. meg aztán akkor is rá kell írni vmit a fuvarlevélre, hogy mi is az, ami jön, és hogy kb milyen érték, aztán ha úgy tetszik kinyitja a vám, ha nem, nem. ne 12000 ft-on múljon már ilyenkor a dolog, ha már úgyis olcsóbban veszed, nem ér annyit az egész, hogy később gázod legyen belőle. végül is ennyi erővel már majdnem megveheted itthon. és érvényes a gari, minden legális, nincs probléma. 400*150 az 60 rugó +13vám, itthon pesten ahol én láttam, 80ért adják. cakumpakk 7 rongyot spórolsz, ha a hivatalos utat járod be.tudom, tudom, nekem is számít az a 20 rongy, de azért ez mégiscsak egy komoly jövőbetekintő beruházás.
amúgy igen, jól látod, a 40-es ps3 boldogul az ntsc és a pal szabvánnyal is.(amúgy még nincs ps3-am, de nagyon nagyon fogok venni egyet, és amazonról rendelném a játékot hozzá, azért gyűjtöm én is a tapasztalatokat).
-
sucre
csendes tag
válasz jookomak #2920 üzenetére
Köszi a segítséget.
Akkor ez a 40GBos verziónál hogy is van egyszerre NTSC és PAL is és akkor ezt lehet használni bárhol vagy van külön-külön fajta?Ha majd rendelsz leírhatnád a tapasztalataidat. Amúgy be akarok majd menni a vámhivatalba mert úgy hallottam hogyha "ajándékba" kapnám a cuccot akkor nem kéne elvámolnom és azt akarom majd megtudni hogy ezt mivel tudnám igazolni hogy "ajándékba" kaptam. Mert azért úgy már közel azonos az ár ha vámot is kell fizetnem aztán féltenem is kell nehogy tönkremennyen a bőröndben.
-
Punisher15
tag
headsetel hogy tudom megoldani a beszédeT?motorola headset e segitséget elöre is thx
-
jookomak
őstag
Kb 10 hsz-el ezelőtt volt szó erről. [link] itt le vannak írva hogy melyik verzió milyen szabványt visz. nem tudom mondjuk, hogy ha a tv tudja venni az ntsc jelet, akkor mindegy milyen a ps3...
a játékok régiófüggetlenek.amazon szállít ide is cd-t, dvd-t, játékot, könyvet, én is ezért szemezek velük, mert még szállítással együtt is olcsóbb a játék. többfajta rendelés van, van futáros, gyorsfutáros, és sima, szállítási költségben vannak fincsi különbségek (igaz időben is) itt a díjszabás :[link]
vegyünk egy példát a vámra. 50 usd egy játék, akkor mondjuk ha 10% (ez már igen magas kategória) akkor 5 $ a vám, áfa pedig 20%=10$ Nos az eu-s vámjogszabályok szerint 10€ alatt nem szednek be semmit, szóval nincs teher. Magára a gépre viszont lehet, sőt lesz is, ha behozod a reptéren. vámtétele 0% ugyan, de áfát kell fizetni a kinti számla szerint. 40 gigás modell 400 $ 20% áfa 80$*155=12400 huf áfa.
Remélem segítettem[ Szerkesztve ]
-
sucre
csendes tag
Nyáron tervezek venni egy PS3-at amerikában mivel ott közel fele annyiba kerül mint nálunk. Na lennének olyan kérdéseim hogy működik-e az amcsi verzió itt európában rendesen mármint hazai szoftverekkel? Meg persze veszek hozzá pár játékot is mivel az is sokkal olcsóbb ott. És ezzel kapcsolatos másik kérdésem hogy ha én majd akarok rendelni onnan játékot pl. az ebayről vagy az amazonról akkor kiszállítják-e azt nekem rendesen ide európai unióba? azt olvastam valahol hogy a srácnak sikerült rendelnie valamilyen DVD-t meg ki is hozták neki futárral, de az amazon.com-on azt írták az összes helyen hogy csak az USA-ban szállítják ki. Meg egyátalán azt hogy lehet megoldani hogy nekem ne posta hozza ki hanem egy futárszolgálat mivel abban sokkal jobban megbízok? Amúgy nem is lenne ez téma nálam hogy külföldről rendeljek csak pont azután fog megjelenni a Madden NFL 09 miután én hazajöttem és így nem tudok venni és náluk a különleges kiadás is 16000Ft környékén van nálunk akkor az gondolom 2szer annyi lesz ha a többi árral összehasonlítom ezért akarok majd onnan rendelni. Ja és még valami bár lehet hülyeséget kérdezek: ha rendeltem külföldről nem kell az után vámot fizetnem meg adót? Gondolom csak az EU-n kívülről kell. Na egy kicsit sok lett csak mindent tudni akarok nehogy úgy járjak hogy megveszem aztán nem is tudom itthon használni.
Remélem valakik tudnak segíteni, előre is köszi. -
nagyitomi007
csendes tag
áá monitor...valaki meg tudja mondani h az acer x191w képes-e a ps3-mal való összekötésre és működésre?mert az ilyen infok kiderítéséhez hülye vagyok...thx
-
-
GaBBoR
tag
Támogatás alatt nem tudom, hogy pontosan mit értesz, de én ilyen felbontású monitorra kötöttem a ps3-mat. Hétfőn vettem a monitort, és tökéletesen megy rajta a játék. A ps3 automatikusan a full felbontásra állt be. Azt nem tudom, hogy betartja-e az arányokat és levág a kép széléből, vagy eltorzítja. Végülis nem sok különbség van a 16:9-ed és a 16:10-ed között.
-
bwoay
nagyúr
ja, a mai napon sikerült megállapítanom,
hogy nem csupán elsőre tűnt úgy,
hanem ennyi használat után tényleg utálom
az új PSN felületet.
konkrétan visszasírom a régit, mert ezt egy áttekinthetetlen kókány layout.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz szasanyi #2910 üzenetére
kicsit félreérthetően fogalmaztál ám,
mert nem, nem támogatja, de igen, lehet játszani rajtaBaliJack:
király vagy, szép nyomozó munka
az ára sem vészes annyira, csak duplája a HS-nek
viszont nekem is nagyon tetszett a demo,
meg a minap vettem észre, hogy PSP-re megjelent a 2-ik rész[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ako127
csendes tag
Sziasztok!
A Ps 3 támogatja az 1680x1050-es felbontást? Tehát lehet játszani egy ilyen TFT-n (a HDCP támogatás megvan)?
És Európában lesz a 80 gigás változat valamikor? -
Gebriel
veterán
Elméletileg lesz valamilyen virtuális kesztyű kiegészítő.
Erről valakinek van valami infoja? -
jookomak
őstag
Arra gondolsz, hogy az itthon forgalmazott ps3 nem viszi az ntsc lemezeket? vagy esetleg a tv-n nem jó? a tv-m elvileg tudja az ntsc playbacket (legalábbis ezt olvastam róla). van egyáltalán külön ntsc és pal kiadású játék?
Komment írása közben utánanéztem, és egy fórumon azt találtam, hogy a 40 gigás tudja mindkét formátumot. Sőt, a hdmi szabvány ignorálja ezt.
De engem még konkrétan érdekelne, hogy vki rendelt-e már, és mi a tapasztalata.
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Amazon.com-ról (usa) rendelt már vki játékot? Mert én kinéztem őket, és hát olyan 10k lenne tokkal vonóval pl a gta iv. de hát amerika meg mégiscsak messze van, meg ugye a magyar postába vetett bizalmunk sem 100%-os. Szóval vkinek vmi tapasztalat? számomra ez tűnik a legszimpatikusabb, költséghatékonyabb megoldásnak, bár nem a leggyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest