Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doroghy
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségere lenne szükségem! A PS3 nem akarja 1080i felbontásban vinni a játékokat a tv-n! Mindig eggyel lentebbi felbontást használ, azaz 720-ast! (Eddig mindig az 1080i felbontást használta, csak most gondolt egyet és nem akarja azt használni) Nem tudom, hogy gép hibája ez, vagy csak beállítási hibák vannak! Sajnos már minden beállítást próbáltam, kérlek segítsetek, mert nagyon idegesít a dolog! A mai világban semmi sem működik megfelelően, veszel valamit és egy-két hónap múlva már viheted szervízbe! Üdv!
-
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito
üzenetére
ha tényleg Krusty hagyta jóvá,
akkor elnézem a M$-nak a bekrepált Premium gépemet. -
Fuck3r
aktív tag
válasz
megsemmisito
üzenetére
aha, hát én is valami hasonlóban bízom
Mivel TV csatorna csomagra nem fizetünk elő ezért álltalában orba-szájba Simpsonra alszunk el asszonnyal amit jelen pillanatban csak PS3-ról tudunk a TV-re nyomni azonban 1-2 hét mulva megoldódik a probléma ha PC-ről le tudom adni a jelet a TV felé, csak addig is jó lett volna ha nem hajnali 3-kor kellene mindig kilőnöm PS-t
Azért köszi a segítséget
-
dunc
nagyúr
válasz
megsemmisito
üzenetére
off
-
szasanyi
félisten
válasz
megsemmisito
üzenetére
Ez már megér 1 cserét, fontold meg.

-
bwoay
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
boxon van hasonló, és én szeretem is nagyon.
az egyik, hogy aktív letöltések mellett kikapcsolható úgy,
hogy a letöltést folytatja
(ilyenkor kikapcsolás után egyfajta passzív módba megy át,
képet nem ad, meg a ventilátorok is lassabban forognak),
aztán mikor végzett, teljesen kikapcsol.
a másik beállítás pedig az,
hogy asszem 3 óra inaktivitás után kapcsoljon ki. -
Fuck3r
aktív tag
válasz
megsemmisito
üzenetére
Aha, köszi az ötletet
de Folding@Home nem nyerő
Nekem film lejátszás mellé kellene kikapcsolási funkció, vagy ha már lejátszotta a videóanyagot akkor inaktivitás miatti kikapcsoló
-
megsemmisito
tag
Valaki esetleg nem tudja honnan lehet letolteni a PS3 EYE Windows drivert ?
-
bwoay
nagyúr
-
szasanyi
félisten
Dehogy nem, nekem úgy tűnik te nem érted amit én írtam! Sztem abból nem derül ki olyan, hogy én nem értem a problémát. Épp egy olyan hsz-re válaszotam, melyre az ellenkezője volt célom, mint amit te értettél. Vagyis nyílvánvalóan nem egyforma a zajszintek megítélése, de az is nyílvánvaló, hogy nem alaptalan az amit problémaként felvetett, mert pld. a szervíz nem vette volna át.
Fénylik? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bwoay
nagyúr
ne szivassátok már! leírta, hogy a második gépe viselkedik csak így,
nyilván van viszonyítási alapja. ráadásul még a korábbi masinának
sincs zavaróan hangos hűtési zaja, nemhogy a 65 nm-es procival szerelt
40 GB-osnak, ami alig melegszik... -
szasanyi
félisten
Igen, ez így. De ő tudja, hogy ez valóban annyira problémás-e. Nagyon nem egyformák a vélemények arról, mi számít zajosnak, és mi az ami még csendesnek.
Gondolom, mielőtt átvette a szervíz javításra kipróbálta,hogy valóban van-e olyan jelenség amit az ügyfél elmondott, és az valóban szervízigényes-e. -
EmThor
addikt
válasz
kzsolti007
üzenetére
egy idő után felpörög a venti magától, tudod hűteni kell a cuccot.

-
Fuck3r
aktív tag
Hali
Röhelyes kérdés, de PS3-on van kikapcsolás időzítő?
Hogy pl 30 perc után kikapcsoljon...
Vagy inaktivitás kikapcsoló, ha nem megy rajta semmilyen alkalmazás akkor kilövi magát...
Köszi az építő jellegű válaszokat
-
szasanyi
félisten
válasz
fulcrum
üzenetére
Igen, kell az eredeti lemez, egy esetet kvéve: ha a PS Store-ról vásárolva le van töltve a HDD-re.
Itt nincs "okosság". Vannak gamek, melyek telepítenek több-kevesebb adatok az első indításkor, hogy ne kelljen folytos tekergetni a lemezt - de ehhez is kell.
A legtöbb nem telepít, lemezről fut és csak ment a merevlemezre. -
fulcrum
tag
Hali!
Kezdő PS3 tulaj vagyok. Kérdésem, hogy minden játék indításhoz kell az eredeti lemez? Mi van ha megsérül véletlenül? Nem lehet a ps3-ra menteni valahogy az egészet, és akkor talán töltenie sem kell annyi ideig? (bocs ha túl ecccerűt kérdeztem
) -
Bakessz
csendes tag
válasz
kzsolti007
üzenetére
Hali!
Nem te vagy véletlen az a "címeres..." aki rádöntötte a hangfalát a PS3ra???
Én a helyedben nem szidnám a sonyt
Ha jobban vigyázol nem kell szervízbe küldeni a géped -
dante3
addikt
Na megérkezett az Oblivion Game Of The Year Edition, nagyon szép a graf, egy darabig elszórakozok vele az tuti!

-
Gebriel
veterán
válasz
kzsolti007
üzenetére
Jó szelőző helyen van a géped?
-
bwoay
nagyúr
válasz
kzsolti007
üzenetére
a mentéseket szerintem ki lehet(ett volna) másolni előtte.
sanyi:
dehogy bántom, nem írtam semmi rosszat róla.
kíváncsi leszek, mit szólsz majd a második rész végéhez
-
szasanyi
félisten
válasz
kzsolti007
üzenetére
Ha nem lenne, nekem tutira kellene. A HS és az UDF a két legjobb PS3 game. Van persze Oblivionom is, de még nem nagyon volt időm játszani a GoW és GoW2 mellett.
Én nem látom hol vagy, így - gondolom - más sem. Cserénél azért nem mind1.
Lehet, hogy egyszerűbb ha eladod és veszel másikat. Mondjuk én nem válnék meg tőle...
A gamer365-ön egyébként jobb esélyed van mind2re. -
kzsolti007
csendes tag
Van valaki, aki elcserélné az Uncharted-emet Assasin's Creed, vagy Oblivionra? Már unom, h megint végig kell játszani az uncharted, mert most hogy megint ment szervíbe a gép, gondolom a mentések el fognak veszni...

-
szasanyi
félisten
Ne bántsd, jó kis gép az.
Nekem tökélesen működik, és halk. Nyílván ha melegszik, zajosabb kicsit, de maximum annyira mint egy átlagos PC. Még szerencse, hogy ez a hiba sem általános.
Végigtoltam a game 1. részét, Kratos felülhetett az őt megillető trónra, mint a God of War.
Komolyan mondom eszméletlen jó, ha nem veszek konzolt - és nem mondjátok - el nem tudtam volna képzelni miről maradok le! PC-n nincs olyan játék, ami akár megközelítené ezt. Kevéske angol tudásommal rájöttem, hogy a hangok mellet a szöveg épp olyan nagyszerű lehet, mint maga a játék. A vége pedig... 
-
bwoay
nagyúr
válasz
kzsolti007
üzenetére
nem hát! azért kérdeztem, mert nekem a 60 GB-os van,
az ugye még melegszik rendesen, de aktív hűtéssel sem hangos,
a 40-esből meg ki sem nézem, hogy van benne ventilátor.
amiket Fukarban látok egész nap demozni,
azok simán hűvösek, nem is megy a hűtés. -
bwoay
nagyúr
válasz
kzsolti007
üzenetére
és ez melyik típus? gondolom még a régebbi, 60 GB-os
-
kzsolti007
csendes tag
Sziasztok!
Kezd elegem lenni a Ps3-ból és a Sonyból! Január végén vettem meg a Ps3-om, 1 hét után nem adta ki a lemezt és lefagyott, ha DVD-t néztem, vissza szervíz. Ferbruár 8-án adtam be szervíze, és tegnap, azaz március 19-én kaptam vissza. Vagyis nem a gépem javították meg, hanem küldtek egy teljesen újat... Majdnem sírtam örömömben, h végre újra játszhatok vele... Hazarobogtam, összeköt Tv-vel, Uncharted be, ugyanis még januárban ez a játék még "menőnek" számított

Kb. 5 perc után, akkora hangja volt a ventillátoroknak, hogy testvérem 1800W-os hajszárítója tisztelgett neki... És ugyanez volt, ha elindítottam a FoldingHome-t, ugyanis valami jót is akartam tenni vele, na hát támogatom a rák kutatást. Ott szintén kb 10 perc csendes és utána 30 perc rakéta üzemmód...

Ma megint vissza szervíz... a srác már szerintem egyből Istent emlegette, amikor meglátott, mert a másfél hónap alatt alatt, hetente 2X kérdeztem rá, h visszajött-e már a gépem.
Mondom mi a baj, hát ezt megint felküldik Pestre, ott bevizsgálják stb. stb... Na mondom ácsi... Nem fogok megint 1,5 hónapot ülni a seggemen, várva,h egy szart megint hozzám vágjanak... Felhívtam a Sony magyarországi képviseletét, ahol egy rendes sráccal beszéltem, aki mondta, h felveszik a kapcsolatot a szervízzel...Kíváncsi vagyok mi lesz ebből...
Ha Húsvét után, még mindig semmi fejlemény nem lesz, a következő szám a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség lesz... Elegem van már, hogy addig vagy jó bárhol, amíg ki nem fizetsz valamit, utána tojnak a fejedre magasról!!! 
-
Gebriel
veterán
Ha jól tudom itt páran már végig tolták a DMC4-et.
Én sajnos elakadtam egy szóbornál.
Már mindegyik oldal/szin/ világit,de bár merre megyek ugyan oda jutok vissza/4 elágazás/
Illetve van kék és piros hydra szerü valami a kéket szét tudom ütni,de a pirosat nem.Miért?
Köszi elöre is
-
szasanyi
félisten
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Nézd meg EZT is, ha még nem vettél jó lehet!

-
szasanyi
félisten
v2.17 Firmware frissítés lényege, mivel már érintettük a témát:
"Leginkább hibajavítások történtek, befoltoztak néhány biztonsági rést, és a kiegészítők kompatibilítását. Javítottak, és bővítettek az OnLine módon ami néhány PS3 játékot érint hálózatos módban, így a stabilitás remélehetőleg megnő. Komolyabb újdonságokat sajnos nem találhatunk benne, pedig néhány fontos elemet jó lenne látnunk már, így valószínűleg várható a közeljövőben újabb frissítés még.
Olyan híreket is találni, néhány oldalon, hogy a FW-ben PS2 kompatibilis gépek tulajdonosainak (nálunk csak 60GB-os modell) lehetősége lehet merevlemezről futtatni PlayStation2 game-ket. (Ha ez igaz lesz, akkor a Store -ról is lehet lehúzni Game-ket..elvileg)
Ennek egyenlőre mindössze érdekesség értéke van, mivel korrekt megerősítést még nem találtunk róla." -
szasanyi
félisten
Elakadtam a GoW és GoW2 esetében is.
Kicsit már unom a fölösleges díszkörök megfutását, amivel nem jutok előrébb... kik is a profik ebben? Kellene egy kis segítség! 
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát igen, a jó erős forintunk... sztem így csak egyszer számolják fel, mert amúgy tényleg nem nagyon éri meg. Még lemezt sem kapsz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Hát PStore-on van egy virtuális kosár ugye, amibe lehet pakolni, szóval én is reménykedem, hogy ez egyszeri utalásnak minősül. Csak az zavar ebben a 10$-os banki költségben, hogyha megjelenik valami jó PSN játék, ami 3.49 font (7$), akkor dupláját (vagy még többet) kell kifizetnem érte
Fél évet meg nem akarok várni, hogy összegyűljön megint 10-20k értékben cucc (kiegészítők, játékok, stb) -
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nincs ilyen jellegű tapasztalatom, de ésszerüen végig gondolva igen. Ez sztem ugyanaz, mintha itthon vásárolnál: egy helyen egyszerre több dolgot, amit szintén egyszerre fizetsz ki. Ekkor a költségek (utalás, csomagolás, posta, stb.) általában kedvezőbbek, mintha ugyanazt egyenként, időben eltérő módon vásárolnád meg (akár ugyanott). Sztem.
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha egyszerre akarok mindent megvenni (ami kell) PStore-on, akkor az egy utalásnak minősül majd?
Mert utalásonként 10$ a min. rárakódó összeg és mondjuk egy 8 dolcsis játékot nem akarnék 18 dolcsiért megvenni... -
szasanyi
félisten
Időközben nem lett vkinek billenytű + egér duo a PS3 konzolhoz? Tuti tipp (márka, típus) érdekelne (még mindíg), amivel mind2 jól működik - játékok latt is!

-
nagyitomi007
csendes tag
sziasztok,ballagási pénzemből vennék egy ps3-at! nálam ratyi tv van,anyáméknál hd ezért valószínű h mind2-n használni fogom.mivel semmit nem értek a konzolokhoz van valami jótanács? ja és honnan érdemes rendelni 40gigásat? köszi
-
-
Krissz88
csendes tag
Sziasztok nem tudtok valami okosat miért nem akarja bekapni a ps3mom a lemezeket? Segítsetek léccíí
-
szasanyi
félisten
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Láttad már EZT? Én rögvest rákérdeznék a helyedben.

-
szasanyi
félisten
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Sztem egy hibátlan, használt PS3 60GB verzióval jobban jársz, mint PS3 40GB + PS2 duoval. Kb. 100k lehet a jó ár (esetleg gammel, de az annyira nem is fontos).
Javaslom, nézz szét a gamer365.hu oldalon is ez ügyben! Ezen kívűl ajánlom dreamlake kollégát itt és ott egyaránt. Ő lehet, hogy tudna segíteni...
-
szasanyi
félisten
válasz
pyrannha
üzenetére
Te könnyű helyzetben vagy Bp-en. Én is onnan rendeltem még november elején (Multiformat) de ilyesmit nehéz telefonon lebeszélni. Mind1, mert így is jól jártam, mert kipróbálhattuk az F1-et (no ha nem is tetszett) és annyiért vitték el (8k), amennyiért vettem egy új RFoM-t.
Igaz, nem gyorsan, de ez részletkérdés. -
Greg Vinous
tag
Nos. Felhívtam 4 Sony Centrumot, és Saturn meg MediaM-et. Mindenhol ugyanazt az információt mondták.
A Sony leállította a 60Gb-os projektet még Decemberben. Magyarországon elég sok volt készleten, úgyhogy még maradt bőven új évre is, de azóta már teljesen kifogytak a készletek. Egyenlőre úgy fest, hogy már nem is fogják gyártani.

Kérdeztem okokat. Senki nem mert mondani semmit. Valahogy úgy éreztem a hangokból, hogy tudják mi a pontos ok, de nem mondhatják meg. A MediaMarkt-os csávó mondjuk semmit nem tudott, csak azt, hogy nagyon sokat keresik ezt a verziót és sajnos nem tud Nekik adni.

Viszont volt egy S. Centrum, ahol érdekes info-t is mondtak. Úgy fest, hogy nemsokára jön a 60-as helyett egy 80Gb-os, de ez még a jövő zenéje...
Úgyhogy találtam egy 60-as gépet használtam, de állítólag 3x volt bekapcsolva és van hozzá egy játék és 7 hó garancia, csak ezért a 115000Ft-ot soknak találom. Bár így, hogy nagyon nem fogok találni már sehol, így átértékelődik az ár is. Bár lassan ott tartok, hogy veszek egy PS3-at használtam 60-70eFt-ért és mellé egy PS2-őt

-
dante3
addikt
-
pyrannha
senior tag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Én mostanában 1 helyen láttam 60 GB-os változatot, de nagyon drágán árulják. (120e) Pláne, hogy az is nagy valószínűséggel Starter Pack volt, csak megbontották a csomagot.
-
szasanyi
félisten
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Én is utánna néztem a neten... nem túl rózsás a helyzet. Többnyire nincs, ahol található ott horror árat kérnek érte.
Esetleg majd rákérdezzhetsz arra is, hogy NEM Starter Pack-ban 60gigás PS3 van-e? Mert úgy is lehetett kapni a PS2 kompatibilis változatot. Hátha... -
Greg Vinous
tag
De egyébként nekem a LÉNYEG, hogy találjak egy 60Gb-os PS3 árusító helyet, ami mondjuk nincs elszállva az árakkal. Jó lenne starter pack-ban. Nincs ötletetek?
Ha nincs akkor marad a Hétfői körbe telefonálás...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Greg Vinous
üzenetére
nem off, csak én gyakorlatilag mindent offban írok,
nem kell vele foglalkozni.hát fene tudja, ilyen ár mellett a 40-es géppel is jó vétel
persze az sem mindegy, hogy 100 vagy 110,
de utóbbit is nagyon jónak találom ezért az összeállításért.igaz, nekem van PS2-m, így a kompatibilitás nem olyan sarkalatos kérdés,
viszont azt sem jelenthetném ki, hogy nem veszem semmi hasznát annak,
hogy mind a nappaliban, mind a hálóban van valami,
amin elindulnak a PS2 játékok. Pláne, hogy utóbbi helyiségben
nagyobb a TV
azért a 40 GB-osnak is van tagadhatatlan előnye,
mégpedig az, hogy egy olyan gépet simán rakhatnék arra a helyre,
ahová a 60-ast terveztem, csak annak kevés volt a szellőzés,
és jól felfűtötte magát.én aszondom, számolj be! számolj be nekünk

-
szasanyi
félisten
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Igen, ez az újabb, PS2 kompatibilitás nélküli PS3 - de ez a Starter Pack NEM az a Starter Pack.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha tényleg Krusty hagyta jóvá,

Ha Húsvét után, még mindig semmi fejlemény nem lesz, a következő szám a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség lesz... Elegem van már, hogy addig vagy jó bárhol, amíg ki nem fizetsz valamit, utána tojnak a fejedre magasról!!!

Kicsit már unom a fölösleges díszkörök megfutását, amivel nem jutok előrébb... kik is a profik ebben? Kellene egy kis segítség!