Hirdetés
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nosferatue
üzenetére
Értem, köszönöm. Valahogy sejtettem, de Linux-ot meg nem fogok telepíteni, mégha megveszem a 250 GB-os vinyót akkor sem. Végülis ott a PC minden ilyesmire, spec. a webkamerára is csak azért gondoltam, mert akkor talán ki tudnám használni a 640x480-as videofelbontást videotelefonálás esetén is úgy, hogy legyen legalább 25 FPS képkockasebesség, mert ehhez a jelenlegi vasam kissé kevés már, a PS3 viszont szerintem elég combos lenne hozzá. Reméljük fejlesztenek valami frankó kis Skype-szerű interfészt a csóró XMB-t használóknak is.
-
dempeti
tag
használja valaki a ps3mat teljes értékű számítógépként tehát hogy azt használja játékra meg linuxal internet msn satöbbi!?
-
bwoay
nagyúr
-
dempeti
tag
válasz
nosferatue
üzenetére
basszus én most váltottam dombornymottra és így utólag tudtam meg hogy a dombornyomott kártyák letiltási díja 10.000 forint!!!
ha ezt tudom nem váltok át -
kellaci
csendes tag
Azt mondják a FLASH miatt nem éri venni Ps3-mat!
Most ez igaz?
-
Def26
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Akkor nálad működött?
-
dempeti
tag
válasz
nosferatue
üzenetére
szerintem a dombornyomott mastercardot is elfogadja nem sok különbség van a kettő között mind a kettő nemzetközileg elfogadott
-
bwoay
nagyúr
válasz
dempeti
üzenetére
nem tudom, melyik háromra gondolsz,
de az biztos, hogy egyiket sem használhatod hivatalosan,
minimum kamu címet kell megadnod a regisztrációnál,
plusz sokaknak el sem fogadja a kártyáját amiatt,
hogy magyar cím van hozzá kötve. szóval jó lenne egy magyar store.
a TV-nek amúgy valszeg én is nagyobb hasznát venném,
de az mégiscsak egy extrább szolgáltatás,
meg amúgy is kétlem, hogy előbb lenne elérhető, mint a store
-
dempeti
tag
sok helyen olvastam hogy gta 4 update jött ki ezekhez hogy lehet hozzáférni vagy magától szedi le a játék?
-
dempeti
tag
hát igazából legalább is nekem, ennek jobban örülnék, mivel nem tudom mivel lennénk előrébb egy magyar storral ha ott van a másik három ez meg valami olyan ami tényleg új dolog és hasznos is!?
-
dempeti
tag
Itt egy kis érdekesség
http://www.ps3hungary.hu/news.php?160 -
bwoay
nagyúr
az a hiba állítólag csak a régebbi, 60 GB-os gépeket érintette,
mint amilyen az enyém is. Fostam rendesen az update után,
de aztán kiderült, hogy akinél előjött a gond,
annál rögtön a frissítést követően jelentkezett:
valami olyasmi, hogy nem bootolt be a gép...
Egyetlen emberről hallottam hazai viszonylatban,
aki póruljárt a 2.40-el.Letesztelni nemigen állt módomban, mert be akartam nézni a store-ra,
és azt meg a legfrissebb fw-hez köti a rendszer,
tehát az ember azonnal frissít is reflexből.
Meg minek várnánk ilyenkor, fel sem merül az emberben,
hogy ilyen hiba lehet egy megjelent fw update-ben.ja igen, ez válasz is a kérdésedre:
elutasíthatod a letöltést, de akkor nem léphetsz fel a PSN-re. -
dempeti
tag
használ valaki xfps rateup kiegészítőt a gépéhez tehát egérrel és billentyűzettel, mert kíváncsi lennék mennyire érzékenyek, vagy hogy menyire kezeli jól a ps3, mert videókon elég lassúnak tűnik az egérrel való mozgás!
-
Def26
félisten
Lesz eladó Turok és Need for Speed Pro Street -em ha esetleg érdekel valakit. 5k/db
-
Def26
félisten
PS3 -nál ugymond megtagadható a frissités vagy azt automatikusan letölti a gép?
-
bwoay
nagyúr
válasz
fanofmanu
üzenetére
lassan megszokom, hogy heti rendszerességgel jön "valamilyen" update,
és ha URL-t is mellékelnek hozzá,
akkor legalább tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen,
akinek olyan lassan jön, hogy kész szopás leszedni.miért erősödik bennem a gyanú, hogy ezek a rendszeres frissítések
időnként kizárólag csak a Sony
hackerek elől történő menekülési kísérleteit mutatják, akárcsak PSP-n?mert volt a forradalmi 2.40, ami szépen tönkrevágta pár szerencsés flótás winyóján
az adatokat, azt javította a 2.41, de mi ez a "mysterious" 2.42,
amiről csak ilyen kamu általános dolgokat mond maga a gyártó is? -
fanofmanu
tag
új firmware [update] (2.42)
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
válasz
fanofmanu
üzenetére
Most komolyan, PC-re mikor adtak ki efféle ötletes játékokat? Mindig csak a lövöldözés, gyilkolászás, autóversenyzés.
Én személy szerint a LittleBigPlanet-et meg a Tekken következő részét várom igazán.
http://www.youtube.com/watch?v=kMyZyZ__paA
Multiba biztos nagyon nagy fun lesz
A Home-ról ne is beszéljünk

-
fanofmanu
tag
elég jó kis guide mgs4hez [itt]
-
fanofmanu
tag
"A játékmenetről annyit, hogy egy természetmagazin fotósaként kell túrázgatni Afrikában és a lehető legjobb képeket, kompozíciókat kell készítenünk, továbbá lesznek nyomkövetővel megjelölt állatok, és gépünkkel kell feljegyezni fejlődésüket, növekedésüket."
Nagyábból ez lesz

-
Def26
félisten
válasz
fanofmanu
üzenetére
PS3 Exclusive Afrika sem lessz semmi. Talán ez a cucc bemutatja az erőt. Egyébként mi a szent sz@r ez...? Olyan mint valami techdemo...
-
Def26
félisten
válasz
Inv1sus
üzenetére
PC PS3- ból - friss tapasztalatokkal! -Logout cikk alias Mákos7észta
Olvass, én ez alapján fogom felrakni...
PS3 -meg szvsz nem rossz vétel a sráctól, tényleg mákom van, mert csak 1 hónapos a gép és adja minden papirjával/blokkal stb...
he7edik.: Mindjá' utánna olvasok.

-
Inv1sus
addikt
Á-há. Szóval te nyúltad le
Vakulj meg, de szeretlek 
Amúgy az előző hozzászólásomba az xboxra akartam utalni, nem a ps3-ra. Sztem a ps3 kitűnő masina. Rá lehet rakni linuxot? Egy álom
Eddig csak azért használtam windowst, mert azon futottak a játékok. Most a gépem elavult lett és az új játékok rohadtul nem mennek rajta. Tehát bővítsem a gépem? Neeem... Veszek ps3-at, ami több évig jó lesz, amin tudok ugyanúgy számítógépezni egy masszív, stabil operációs rendszeren és amin max grafikával futnak a jó kis játékok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ennyi...

Csütörtökön megyek a gépért Szegedre. Már alig várom, kezdésnek feldobok egy Linuxot, mert a srác ugy adja a gépet, hogy 80GB vinya van benne viszont adja ajándékba a gyári 40GB -osat is. Arra gondoltam, hogy belerakom a 40GB -ost arra felteszem a Linuxot, majd ha ráunok akkor kicserélem a 80GB -osra. Tiszta perverz már alig várom...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
válasz
Inv1sus
üzenetére
A PS3-ba sem. Nincs kevésbé jól megtervezve, és tartósságban kiépítve mint a PC hűtők esetében. Hibás vagy meghibásodott darab meg előfordulhat itt is, ott is.
Elmondom, hogy nekem mind2 van, és mióta meg van a PS3 hibátlanul működik, és többet játszunk vele mint PC-n. Ehhez képest házventit és VGA-t is cseréltem bő fél év alatt a PC-ben, míg a PS3-ban csak lemezt.
-
szasanyi
félisten
válasz
peti123
üzenetére
A poligonszám azt mutatja meg, hogy egy grafikai objektum mennyire bonyolultan, valósághűen van kidolgozva. Vagyis minél nagyobb a poligonszám, annál résztelesebb, szebb, valósághűbb a grafika. Ennek a tárolóeszköz méretéhez az ég egy világon semmi köze. Az adathordozóhoz (Blue-Ray DVD lemez) is mindössze annyi, hogy a kidolgozottabb, kvázi nagy poligonszámmal kivitelezett grafikával rendelkező gamek helyfoglalása nagyobb, vagyis itt krvesebb hely marad üresen a lemezből.
Aminek köze van hozzá az a Cell Board Engine, vagy számítógépes nyelven mondva a CPU és GPU páros. HA valóban azt mondták a Sony-nál amit leírtál, akkor vagy te értetted félre, vagy egy hülyével beszéltél - esetleg a portással.
-
Inv1sus
addikt
Én nemtom, hogy függ össze a blue-ray a poligonszámmal
Max a textúra méreteivel lehet összefüggésbe hozni szerintem. De ezen most ne kezdjetek el vitatkozni, nem is kell lehülyézni se azért a másikat, mert valamit rosszul tud.
Peace -
Gebriel
veterán
Ha már tőlem kérded..
Az ok egyszerü, még nem volt PS3 -am. ..
Én ugyenezért cseréltem le a boxomat
Érvek:
- Sixaxis joy
- Alap wifi
- Ingyenes on-line játék stb.
Így hirtelen..szerintem mindkét konzol nagyon jó, szeretem a boxot is
Nem rég szerváltam magamnak egy wii-t..valahogy olyan más..
Amikor a Wii sporton a wii fit age-m 55-re jött ki 29 éves létemre,elgondolokoztam mennyit is ülök gép előtt
köv. alkalomnál már 33 volt 
-
peti123
csendes tag
ez egyáltalán nem hülyeség! mivel nagyobb helyen tud adatot tárolni ezért többpoligont tud kezelni de ha nem hiszed el hívd fel a sony-t ott is ezt mondják és egy tőlük független helyen is ahol technikai segítséget tudnak adni! de tudom amit te mondasz annak mindig úgy kell lennie és úgy is van! á másik hogy hava boxod te is láthatod mennyire melegszik a gép egy komolyabb játéknál!!! szerinted ez mi ha nem az hogy azzal már elég rendesen meg kell hogy küzdjön!
-
he7edik.
addikt
Tom nem apro de hátha valakit érdekel.
EU-s MGS4-et cserélnék Bad Company-ra (USA is) -
Def26
félisten
válasz
fen-e-vad
üzenetére
Pfff, apróhirdetések között rakd fel, ott biztos elmegy.
-
fen-e-vad
csendes tag
Sony PlayStation 3
40 GB , Gran Turismo 5 "Prologue" játékkal
1 hónapos, bekapcsolva nem volt, a doboza csak azért lett felnyitva
hogy a garanciapapírt lepecsételhessék. MediaMarkt-os gari.
Dunántúlra való szállítás esetén személyesen viszem el, egyéb más
településre postai utánvét.90.000 FT
----------------------------gotti01@freemail.hu------------------------------------
-
Inv1sus
addikt
Ez az eredeti előzetes:
http://www.gametrailers.com/player/27328.html?type=flv
-
Inv1sus
addikt
Xboxra pl biztos nicns ien látványos előzetes
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/143820.htmlPersze nem a vagány videó miatt érdemes ps3-at venni, de akkor is jól néz ki

-
dempeti
tag
válasz
nosferatue
üzenetére
tehát ha megrendelem akkor amit irnak ár ahhoz kb még hozzá jön 900ft a szállítási költség és ennyi? de vannak itt újjak is az se olyan drágák mint itt. a használtak milyenek szóval nem túl karcosak gondolom olyanokat nem vesznek át neked milyenek voltak?
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
fanofmanu
üzenetére
[Itt] A használt játék ára a 3 font postával együtt kb 4500Ft.

Itt a lista, hogy mi mennyibe kerül, persze ezek használt játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

arra gondoslz hogy a flasht nem játsza le? Előbb utóbb biztos megoldják, ahogy a többit is.
ha ezt tudom nem váltok át
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
de kíváncsi leszek hány magyar digitális adó lesz

Ja és a Yellow Dog 6.0-át használd. Én is úgy hallottam, hogy azzal baromi gyorsabb lett. 5.0 sehol nincs hozzá képest, de a Fedora se