- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mophisto
csendes tag
-
mophisto
csendes tag
Köszönöm a kritikákat ebből csak tanulni tudok,de nem tudom h azt a 32 fős létszámra hol bukkantál rá?az én leírásaimban ilyen nincs...(vagy nem találtam meg,amit kizártnak tartok,direkt végigböngésztem az egészet)
Amiket felsoroltál pl banner: az is csak azért van ugy mert gyorsan kiakartam tenni egyet ne fehérség legyen ott(az is jobb lesz ha lesz rá időm)de ha nem lesz érdeklődés iránta akkor meg hagyom az egészet de majd meglátom
EDIT: jah és tudom, gondolom h neked mért nem látszik a banner vége..én az egészet 1600x1200-as felbontással csináltam,(a monitorom is mindig azzal megy)most átettem 1024X768-ba és nekem se látszik -
dokar
addikt
másnak azért nincs baja vele, mert lehet, hogy túl tudatlanok ehhez, vagy a másik ok pedig, hogy sokkal drágább controllerjük van, melynél lényegesen kisebb a deadzone. én egy olyan ember vagyok (munkámból kifolyólag), aki a precizitásra törekszik, és ezt meg is követelem magam körül. szóval nyaggatni fogom őket. azért vannak, hogy biztosítsák az én (és mások) játékélményét.
-
PaJa1
őstag
-
erdol
senior tag
-Ma megint jó estét tudhattam le az OBBsekkel..faja vót! Érdekes módon minél kevesebben voltunk a szobában annál több ratinget adott a győzelemért-
Árulkodó mondat,szerényen,ezek szerint sokszor elverted a társaságot miután leléptem.Szerencse hogy a fiam aludni tért így az én egóm megmaradtcsak egyszer poroltál el.
Dehát nem verseny közben kellene kísérletezgetni a féktávokkal a class 1 kimaradt az életemből gyakrabban kellene menni vele.
-
SSP33DY
aktív tag
Akkó az uniós ADR és AETR vizsgámat se tudom használni
Jó vót' a tegnapi racsingolás! Köszönjük az oktatás zongora mester
De ha Te így mész bill.-vel, és 0 helppel.. akkó nem tudom mit, és hogy csinálsz
Bár itt-ott verhető vagy, csak kell hozzá pár oszlop, vagy faLegközelebb csak akkor jöhetsz, ha fáradt vagy, és már nem látsz
Úgy legalább látlak magam előtt
JA és ez is csak ha Nepszter tesó és a Farkancs bratyó beragad a rajtnál.. különben az a fránya 4. hely néz csak ki
Na jóvan', nem égetem jobban az egóm!Isti, kejjé' fő
-
bome
csendes tag
"Nekem elég sok mindenre van jogsim ;) de ennek nem sok köze van a mondani valómhoz."
Nekem 18 évesen van kocsiból és nagymotorból jogsim, és nem azt akartam én magyarázni délelőtt, hogy a PT élethű, csak azt, hogy nekem így tetszik az irányítás CTF-része ahogy van. Nem az irányítás miatt játszom a PT-vel, hanem azért mert egy online, autós, jó játék és azért a bosszúságok ellenére is büszkék lehetünk az Invictus-os fiúkra.
Ötletek: Sokkal jobb lenne a játék szerintem, ha lenne több szín a kocsikhoz, sőt akkor még annál is sokkal űberkirályabb lenne, ha lenne színkeverő és mindenki olyan színt keverne a verdájához ami éppen neki tetszik. Lehetne sokkal nagyobb matricaválaszték is, meg valami matricaszerkesztő is.
Sokkal változatosabb lenne a játék szerintem, ha nem nézne ki minden 2. kocsi úgy ahogy az enyém. Én már ezekkel megelégednék, ezek után meg jöhetne a még több optikai alkatrész......SŐT MÉG EGY AUTOSCULPT is elférne a játékban mint ugye abban a fránya NFS-ekben is van.
Szerintem ezek a dolgok nem jelentenének gondot az Invictus-os srácoknak, de valószínű az Aeria tehet róla, hogy ilyen csekély a választék.
Én is örülnék ha bekerülne a játékba a team-ctf mód!
Más: Már az utakon is CTF-eznek az emberek, múltkor motoroztam a városban és egy (faterom annyit mondana rá: ÚRVEZETŐ
(tudni kell a faternak mindenre van jogsija csak repülőre, vonatra meg hajóra nincs meg pár finomságra még (pl: űrhajóXD)). Na szóval egy ilyen ÚRVEZETŐ kihúzódott jobbra index nélkül és aztán azzal a lendülettel mikor én előztem balról, rám húzta szintén index nélkül a kormányt. Szerencsére megúsztam, hála a gyors reakciómnak. Még csúnyát mondani sem volt időm, hazafele menet adtam a mocinak!
-
bome
csendes tag
Üdv Paja!
Van jogsim kocsira is (B) és azt kell mondjam igazat beszélsz, a valóságban tényleg nem lehet ilyen dolgokat megcsinálni felborulás nélkül, de igazat kell adjak Mariannak, mert a ctf-ben tényleg ez a lényeg a trükközés. Jó persze lehetne reálisabban is vezetni a kocsikat, de akkor sajnos nem lennék én sem versenyképes, ha nem rángatnám a kormányt, mert azonnal elveszik a zászlót, mivel a játékosok 99%-a ezt csinálja. És különösen lényeges számomra ez a trükközés, mert én állandóan cl5-ös kocsikkal megyek (EVO, WRX) és a morellokat meg a panamákat csak úgy tudom elintézni, ha jól beforgatom őket!
És még akkor nem is beszéltünk a semi auto váltóról sem!
De nem értem ezért valaki miért kocka, max azért leehetek kocka, mert viszonylag sokat gépezek!
Én egyébként ezt élvezem a CTF-ben ezt a trükközést, most nem akarok nagyképűnek tűnni, de van 1-2 trükk amit én fejlesztettem ki, vagy más is rájött biztos, de elég sok ember átvette már!
De egyébként aki elég sok időt fektet a ctf-be, mint ugye dokar a TA-ra és mások pedig a simvs-be, azoknál egy idő után automatikusan előjön ez a trükközős reflexe, miután rájön csak így lehet boldogulni, és szerintem jobb is így a játék!
Ma délután és este fele keressetek team ctf lesz!
-
JackShephard
tag
Nálam ennyit tud egy nem a legújabb, nem túl mai, nem a leggyorsabb vinyó: Samsung F1 640GB Szerintem ez bőven sok, de a WD Raptor elpicsázza nyilván.
Meg nyilván ebből tehetsz be 4-et simán, egy fing 20ks alaplapra, azokon van 4 SATA2, azt 4x640GB, vagy 4x1TB (ugyanannyi tálca van bennük (3), a sebességük is ugyanannyi, még mielőtt bárki is okoskodna, csak a tácák mérete más!!) szóval hol a korlát HD sebességben? -
SSP33DY
aktív tag
És Paja nem adja fel!
7 kör persze! 3 centis pályán!
12 kör,aha 1.5 centis pályán, ahol ugye olyan hihetetlen sebességekkel mész, hogy bexarás! pl. sim drift, vagy a hangarÁllíts be egy Spaghetti 1-2-3-at, vagy Broad/reverse-t vagy olyan mapot ami nem 0.XX.XXX a köridő, vagy 20-30 körre! Az lenne az odabaxós! Jobban má' nem megyarázom! Fölös, nekem mindegy a ghost, de a béke, és a teljes fair-ség miatt szerintem ON.. ennyi
Ha Te indítasz Off, ha én On
-
SSP33DY
aktív tag
Pajaaa
És itt a válasz!
Élethűbb.. persze!! DE nem 3-4 körös versenyeken!! Ha be tudnál állítani min. 10-20 körös versenyeket..Isten lenn!! Na ott lehetne taktikázni, draftolni, figyelni a másik rezzenését.. de 3-4 kör alatt.. örülsz, ha u.a. íven 1centivel előrébb vagy.. ha ghost off, akkor (én) anyázol magadban, mert el tudtál volna menni, de 1., akkor kilököd, 2. ez az utolsó kanyar, és már nem tudod megelőzni szélárnyékból.. 3., "oohh..Soorryy"
Paja papi! Én nem vagyok semmi rossznak elrontójaÉs igenis élvezetesebb lenne... HA.. ( a 2ezredet csak blöd példaként írtam.. de ebből 2-3 kör alatt lesz párszáz méter, vagy tized.. na mind1
)
Nepszter tesó! Azé tudtad "alig" megverni, mert még nem fullos az Evo-d.. ha jól láttam! Nekem is van Szpiedóm.. fullos, és egy kalap szar! Mert megérdemlem
Dani! Stallion! Állat durva gép!! Nagyon jól eltalálták!! Itt-ott az MR-t is veri!!
Na jóccakát PH
-
SSP33DY
aktív tag
Paja tesó! Ha valaki, Te sokat látott PT-s róka vagy, mitöbb GS! Ezért ne írj ilyen *********(sok csillag) dolgot..Az egyforma autók nem rajtolnak egyformán.. Lehet, hogy a PT "rajtgépe" gyszerre enged el minket, de 100%, hogy az adatvesztés miatt Pl. padlógáz, és 00.000.-nál már lódul is a járgányod, nekem, csak 00.002nél.. ha mögöttem vagy legyorsulsz? És ugyan úgy padlógázon nyomom, ugyan olyan járgánnyal vagyunk...
Ez a majd beállunk a "rajtkockára" pedig..lol.. szokott sikerülniPersze megpróbál6juk.. de itt Ric véleményével egyet értek..
A jutalmazás valóban nem a legfontosabb, hiszen a fun miatt nyomnánk..
A tickettes bulit pedig mindenki nyomja a "családjával"...
És ha ragaszkodsz a Ghost Off-hoz.. nekem mind1, az "ohh sorry" gombot nem nehéz nyomkodni, és utána sem nagyon érdekelne a "persze mer' azér mer' megkoccantottak hátulról" dumák.. Igenis számít ki hol szokott fékezni, kigyorsítani.. Lehet, hogy együtt eddzünk pl Nepszter tesóval, és egymás karosszériájába olvadva fej-fej mellett megyünk.. De lehet, hogy egy kanyar nekem jobban jön ki.. és akkor nem lassítok, csak "ohh sorry"..? Esetleg leköröznél, én pedig elcseszem a fékezést, vagy a kanyart, és keresztbe esek előtted.. "oohh.. sorry.." Kell ez? Csak ugatás a vége, és sértődés.. és oda a fun.. DE mint mondtam, nekem tökmid1.. "oohh sorry", és részemről letudva.. -
Ricco_hun
senior tag
"Amit majd manuálisan rendezünk le, tehát start után nem csőgáz, hanem mindenki elfoglalja a helyét és vagy dudára vagy egy adott időpontra indul a mezőny... a reflex is számít mint valójában, nem csak úgy elenged a rajtgép."
Csak én látom ebben a user error-t? Itt nem sokat fog dominálni a reflex meg ilyenek. Valaki egyszerűen nem 01:00.000-nál nyomja le az előre nyilat, hanem 00:59.400-nál. Ilyenkor mi van? Igen, a kiugrásról beszélek. Mindenkinek viszketne az ujja, kb tizedszerre biztos össze lehet hozni egy normális rajtot.
-
SSP33DY
aktív tag
Ghost ON.. és akkó' nincs anyázás, ha pl. majd 2 köröm keresztül szinte egy íven megyünk, vagy 1 centivel rövidebbet fékezek.. stb.. stb..
.. VAGY legyen elég egy "bocsi..hehe" ??
A qvalifikáció meg..hát, az tök mind1 nem? az a pár méter, ami különbség van..SŐT a PT-ben szinte rendszeres, hogy a mögüled induló legyorsul, ugyan olyan feltételekkel is!
Én jelenleg tán 70 AP-t tudok felajánlaniDe az lófaxra se..
Ezért gondoltam, hogy ez leheetne-e ilyen bulikból valami fél/hivatalos "támogatott" fun-t csinálni... nem a Paja PA-jébő, hanem némi GM hátszéllel..
VAGY tud e egy GS csinálni "nyerős" eventet -
bome
csendes tag
Szívemből szóltál Paja! Képzeljétek előbb vagy bő fél óráig nem találtam CTF-ben cl5-6 vagy akár 7-es szobát. Tele van a játék kezdőkkel, szinte egész nap ez volt a jellemző CTF-ben, ha mégis találtam egy cl5-ös szobát onnan azonnal ki is dobtak amint meglátták a subarum. Írták is hogy no AP car or kick, pedig nem értem nem egyszer vertek már meg fortésok, szerintem nem gyengébb kocsi mint a suby vagy az evo. Komolyan már kezdem unni, hogy minden szobának az a neve hogy NO ez meg no az. Annak idején mikor kezdtem a játékot kis myato wizzel mentünk a bumbalaci55-el a sok panamás ellen és eszünkbe sem jutott loserezni őket, vagy bármit is beszólni. Mindig az járt a fejemben, lesz ez még másképp is ha jó kocsim lesz. De mire elértem a jelenlegi szintem a játékban mindenki csak kickel, és nem is azért mert sportszerűtlen lennék, vagy valami, hanem mert viszonylag sokszor nyerek. Például pont tegnap volt, hogy beléptem a szobába, ahol egy fortés gyerek volt. Írja hogy nice car. Mondom neki thx, erre visszaír, hogy ok, bye, és kidobott a szobából. Az ilyen emberek rontják el a játékélményem. Azt már megszoktam, hogy sosem tudok 10% tapadást használni CTF-ben mert az már alaból kickelést jelent mindenhol no bp szobák vannak, pedig tudtommal azért van a trunk, hogy aki akarja használja, de ez a legkisebb problémám. Ma legalább tuner55-el összehaverkodtam toltunk jó sok ctf-party-t a subarukkal.
Bocsánat a regényért, de ez most kijött belőlem, amúgy sem szoktam valami sokszor írni a fórumra!
-
erdol
senior tag
Nekem eddig úgy tűnik nem sok előny van abból ha valaki csapattag leszámítva a jó társaságot meg a szép garázst.Tartozol valahova azt annyi.Nem mintha bánnék valamit is de több előnyt reméltem ettől a klán rendszertől mert most konkrétan semmi sincs szerintem.Sok hűhó semmiért.
-
Creative997
őstag
vazzeg mit vársz fél 3kor? Ilyenkor az emberek alszanak vagy buliznak (egyesek
)
Az OFF arra szólt, hogy EZ QRVÁRA SZAKMAI TOPIK ÉS NEM KÖZÖSSÉGI !!!!! Korábban már szóltam h fejezzétek be az offolgatásokat! Érdekes és jó dolgok is vannak, ami egy egészséges férfiember számára tetszetős (és persze nekem is tetszenek), de nem ide valók a "fél oldalt" elfoglaló képek, rakd be linkbe, de ne ide! Ofi "inzultálása" sem ide tartozik. Mehet privátba, engem nem érdekel, de nem erre való ez a topic. Nem vagyok moderátor, de sok értelmes dolgot nem olvasok mostanában.
BTW igen voltam bulizni, késői üzi, de részeg nem vagyok, úgy írtam le És nyugodtan lehet belémkötni!! -
Fred K.
tag
ma este is lenyomhatnánk pár menő csávót
majd rágyúrok a boxkiállásokraigazából a TS-el kapcsolatban...hát...
mi használhatjuk az aao. TS-ét korlátlanul tehát bárki jöhet és 200 slotos a szeró uh elférünk rajta és ez non-stop online nem csak amikor be van kapcsolva a gép...50 slotos TS szerót meg lehet bérelni 2600HUF-ért havonta...
anno mi is akartunk akkor a 100slotosnak lett volna a bérleti díja 16000/év...de az 50es se lesz tele soha az életben
aao.-n is jó ha van 10-12 emberuh igazából ide szeretettel várunk mki-t mert elférünk és nem zavarunk senkit
ha meg van rá igény akkor tudunk csinálni külön szobákat is játékmódokhoz... -
SSP33DY
aktív tag
Nélküled is lesz CTD-nk
Ez kérdés Paja?! Szerintem egyértelmű! (Bár kibicnek semmi nem sokén pl. melózok, nem leszek, de szerintem a többiek nevébn is érezd magad meghívva!) Lagközelebb ne is kérdezz ilyet, majd csak akkor írunk, ha ne gyere
Más, akkor ahogy Vágó Pistabá' mondaná.. "megjelöljük"?
Az IGN-es cucc
Start: 2009-3-19 23:0 End: 2009-4-7 7:59 Timezone: GMT+1
Countdown: 0 days, 5 óra múlva aktív.. elvileg -
SSP33DY
aktív tag
Amit te kaptál az benne van már a játékban, az emilben írták is...
És hol, persze már írtam reggel, hogy egy golf (labda szedegető) kiasutó.. De kapni még nem lehet, és még az explorer sem adja! (hidd el)
És milyem emilben írták?mit? Nem kaptam mailt, csak egyet, amikor elküldtem az eventes mailt, és csak egy plíz bí patient válasz jött.. semmi más! Ma néztem (mindet) -
JackShephard
tag
Félreértettél Paja, én nem a GSek munkáját akartam lehúzni. Nagyon is becsülöm amit csináltok, elhiszem hogy iszonyú sok meló van vele.
Igazán megérdemelnétek ti is ezért valami bónuszt, de ezt is az aeria irányítja, mint minden mást. Én csak kicsit meglepődtem, mivel eddig bármely cl5ig autó volt az első díj tudtommal. Csak szerettem volna tudni, mi ez a titkos class1 autó. Ennyi volt a kérdésem.
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
-
Ricco_hun
senior tag
Vettem egy Civic-et.
PaJa: lehet, hogy az RX-7 FC elpicsázza, de én az AP-s kocsiknál nem a teljesítményt, hanem a "teccik-e" faktort nézem. Mer' ha teljesítményt akarok, akkor a múltkori 20%-os leárazásnál sem a Camaro-t, hanem a Vette-t veszem, de a Camaro nekem jobban tetszik.
A Camaro-mra elég jó kis optikai tuningot dobtam. Nekem nagyon bejön. -
Domonkos
addikt
-
JackShephard
tag
Paja én csak azért kérdezem, mert a kép nem ezt mutatja, amit te számomra érthetően magyarázol és én is úgy gondolok.
végeredmény
Ő választ elsőnek az oké, de az RP-t én kaptam. -
dokar
addikt
a PT mappák bugyraiban van olyan, hogy active_control_set, 3 db. na szóval ezt hexdeditorban megnézve nagyon ronda dolog fogad:
SDAT É CTRL Keyboard Mouse SL-6543 THUNDER STRIKE GAME PAD TI USB Controller f €? €?ÍĚĚ= €ż €?ÍĚĚ=
... nem másolom be mindetrá tudnál kérdezni, hogyan kell kiolvasni/módosítani a deadzone értékeket? továbbá hogyan lehetne engedélyeztetni a 4. axisomat az RZ-t?
-
dokar
addikt
ja igaz, egyedül nem TA-zok.
pár trükk:
-inixo-val tankolás a 12. körben, előtte 6. sebességben kell játszni.
-inixo nélkül tankolás a 9. körben és kanyarból való kijövetkor vissza lehet váltani 5.-be, mert elég lesz az üzemanyag.
-tankoláskor a box utca bejáratánál így lehet a leghatékonyabban lassítani: fal + fék + kézifék egyszerre, majd a kézit ki kell engedni, nehogy keresztbe álljon. a tankolási helyre érkezéskor is ugyanez a helyzet, csak ott nem szabad kiengedni a kézit, csak az üzemit.
-csapatban draftolás: a legelső bal oldalt megy, amikor beéri az utána következő, akkor félre húzódik az első, de nem teljesen jobbra, hanem csak középig vagy még addig sem. ekkor jobban hat az oldalirányú szélárnyék. kettős előzés esetén az első annyira húzódik félre, hogy 2 autó is elférjen mellette.PT hack:
kipróbáltam 2 különböző macro recordert, az egyik egyáltalán nem tudott a 3D alkalmazás hátterében működni, a másik szépen rögzítette az eseményeket, de visszajátszáskor valamiért a chatboxba kerültek bele az autó irányítását befolyásoló billentyű lenyomások. de még van pár progi, ami kipróbálásra vár. annyit elárulhatok, lehetséges megoldást találni arra, hogy ameddig te alszol, addig a géped magától csinálja fánkokat.
ez az egyik progi felülete -
dokar
addikt
na ennyit az RP-t fialó programról
én inkább nem kockáztatom meg, nem ér annyit.egyébként kösz a versenyt, egész jó volt. az első 1/3 nagyon döcögős volt a 8-10 körüli helyeken vergődtünk a csapattal, vkit mindig kilöktek és meg kellett várni. sőt az elején vki hamarabb ment ki tankolni, azt is össze kellett szinkronizálni. egyébként a Creative játszott a legtaktikásabban.
Creative: bocs, hogy nem vártunk meg az utolsó tankolásodnál, féltünk, hogy akit hozol magaddal az vkinek penalty-t ad.
-
dokar
addikt
na ennyit az RP-t fialó programról
én inkább nem kockáztatom meg, nem ér annyit.egyébként kösz a versenyt, egész jó volt. az első 1/3 nagyon döcögős volt a 8-10 körüli helyeken vergődtünk a csapattal, vkit mindig kilöktek és meg kellett várni. sőt az elején vki hamarabb ment ki tankolni, azt is össze kellett szinkronizálni. egyébként a Creative játszott a legtaktikásabban.
Creative: bocs, hogy nem vártunk meg az utolsó tankolásodnál, féltünk, hogy akit hozol magaddal az vkinek penalty-t ad.
-
dokar
addikt
steering range ügyes beállításával össze tudod hozzni, hogy teljesen kitekert kormány és padlógáz esetén (amit 1-es tiltás maxol) egy bizony sugarú körben folyamatosan haladjál, de ehhez kell, hogy ne tapadjanak be az első kerekek, a legkönnyebb, ha azokra is jut nyomaték egy részéből.
-
dokar
addikt
este meglesem neked a beállítást/balance-ot. a response biztosan 10.0, de a range olyan 360-400 körül lehet, tesztelgetni kéne, az acc az A+, grip talán F, awd pedig R+ (ekkor is hajtja az elsőt) és fullos a verda.
én nem fánkozom, csak egyszer talán még te említetted, hogy milyen tuti, meg milyen nehéz. talán emlékszel, hogy írtam, hogy egy nagyobb körrel 2 PD-et is lehet csinálni egy periódus alatt. azért az sf-6 a legjobb, mert ha elkapod az ívet, akkor nem kell ellenkormányozni, csak a full gázt néha megszakítani. amikor teszteltem, akkor billentyűről toltam, tehát nem kellett az analóg vezérlés sem.
(#18175) csaba0223: az egy dolog, hogy a fél életedet fánkozással töltötted el, de ameddig nem próbáltad ki a javaslatom, ne kezdjél bele vad tiltakozásba. lehet, hogy én csak TA-zok, de a játékban veled ellentétben én át is látom a dolgok működését, az autók fizikáját. amikor mondták nekem itt, hogy nagyobb kör kell a PD-hez, egyből tudtam, hogy egy olyan autó kell, ami részben az első kereket is hajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Formula-1
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest