- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #8731 üzenetére
Én láttam a busás manust, szoktam is látni. Subtörpön nyomja az alternatív accjával jelszavas szobában.
Szerintem kukekrolja a rankingst hogy hol vannak hozáz közel és akkor azon tolja megállás nélkül amíg jobbat nem megy. Azért annyi a nyerési aránya amennyi. Szerintem 7 körbe ő is belehibázik és versenyen lehet verni, presze ehhez az kell hogy te is végig a maximumot autozzad.
Tekertem RPt gyűjteni, sajnos már lány és popper nélkül -
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #8560 üzenetére
Evo nekem is tetszik, bár nekem annyira nem jönn be a 4wd miatt, ha class5 akkor inkább rx7
Valaki nem tudja ,hogy a viharba lehet előcsalni az agresszív mélyhangokat a játékból? Öcsémnél valami bóvli xaron
több a mély hang, mint nállam egy jóva erősebb hangfalrendszeren... És nem a hangfalakkal van a gond, mert más játékokban,filmeknél,stb. nagyon szépen szól.
-
ramihu
tag
válasz
SSP33DY #8436 üzenetére
Tegnap próbálgattam az új autómat és indultam több különböző pályán. Egyszer csak a broadway4-en megugrottam a >100 m -et.
Most 200% nem 300%?
Letagadni sem lehetne hogy magyar fejlesztés, igazi lovas mentalitás a ló egyik és másik oldala. Egyszer irreálisan túlfizetik a futamokat aztán egyik percről a másikra kapok érte 3 szem mogyorót.
Ja és este mikor megláttam hogy a subi -ból mikor lesz fejlesztésem rögtön vettem egy panát. Level 33-ig elhúzták, tegnap átléptem level 26-ba és az ég világon semmi upgrade nincsen hozzá!!! -
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY #8232 üzenetére
Nem kötekedésből, nem akarok belefolyni a vitába habár nekem is van véleményem
De azért ne hasonlítsuk össze a játékot a valósággal, nem ugyanaz a kettő cuccok irányítás terén, habár tény hogy nagyon közel állnak volt szerencsém ülni mindkét kocsiban vagyis egy C6-osban és egy Porsche Turbo-ban is
Ha a valóságot nézzük akkor akár mondhatnánk azt is hogy a Turbo európa Corvette és fordítva. De az se mindegy milyen típusokat nézünk, mert a legerősebb Corvette a Z06, a legerősebb Porsche pedig a Turbo persze gyári sorozatgyártásról van szó. Kinek hogy jön be, egyiket se vezettemmég
de tény hogy a Vette jobb a Turbo-nál, nem sokkal de jobb.
De mivel a Panama egy kitalált kocsi ezért a valóságból semmiféle következtetést nem lehet levonni.
Na most jöhet az akasztás -
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #8263 üzenetére
Wangán nagyon sok tényezőtől függ az, hogy milyen időt mész. Ott a váltó, nem mind1 abból milyet teszel fel, ott a nitro (lvl4-es), azt se mind1 milyen fordulaton adagolod neki. Rajtnál se mind1, hogy indulsz (nem feltétln a csuma gáz a jó, tegnapi ligafutamon pl. D0C úgy kirajtolt, hogy én csak pislogtam, pedig nem volt speedbugja mert késöbb sikerül megelőznöm). És még nem is beszéltem arról, hogy jobb időt lehet menni ha manulási váltót használsz. (ne sokkal ,de jobbat, ha jókor váltasz. Mondjuk kanyarosabb mapon már elég érdekes ara is figyelni
) Szvsz így már majdnem megvan egy 2-3 sec-el jobb idő, persze azt egy szóval se mondtam hogy nem áll fenn a speedbug lehetősége.
Majd ha játszól akkor a játékban írj rám ,mert én is tegnap aktiváltam egy accos bulát és akkor dönthetnénk pár rekordot
(vagyi megpróbálnánk
), ha 2-en megyünk akkor leglább nem csak 2 kört enged...
-
erdol
senior tag
válasz
SSP33DY #7959 üzenetére
Én meg vagyok az ellenpélda mert az utolsó két nap kivételével minden nap problémáim voltak egyszer le is dobott az asztalra,és minden nap töbsször is szaggatott mint az állat.Mikor TAztunk azt sem tudtam egy futamon hol vagyok úgy akadt a következőn meg simán ment.Viszont volt olyan is hogy hosszú ideig probléma mentesen ment.Az utolsó két nyitott napon semmi gond nem adódott.
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #7953 üzenetére
Nekem mikor elkezdtem a PT-vel játszani, akkor egy Sound Blaster Live 7.1-es hangkari volt a gépemben (még mindig benne van csak nem működik
) és akkor rengeteg CTD-m volt, aztán kipurcant a hangkártya valami oknál fogva, ekkor úgy döntöttem ,hogy akkor használom az alaplapit. Az SB driverét ledörgöltem, biosban letiltottam és aktiváltam az alaplapi hangkártyát. Azóta nincs is CTD-m (max nagyon ritkán).
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
SSP33DY #7945 üzenetére
A loginképernyőre való kidobás sztem a legtöbb esetben netszolgáltató hibája.
(főleg t-onlineos előfizetőknél sok a loginképernyő bevillanása futam közben)Nálam egyszer se fordult elő, hogy a loginképernyőre dobjon ki. (igaz nem is T-onlineos vagyok) Ellenben CTD-k száma nálam bőven 50 felett van. Az összes be nem fejezett futamom mind CTD miatt volt.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #7746 üzenetére
Én is játszottam a grid demójával, de nagyon leszerpelt nálam. Szép és ennyi. A driftelés vvalamiért elég trére siekrült, csak a gyors driftet veszi be, a verseny meg nem nagy vasz iszt dasz....semmi extra
A PT meg szép, lehet benne driftelni meg komolyat versenyezni is. Igaz nem szimulácio, de nekem pont jó.
-
csige791
tag
válasz
SSP33DY #7716 üzenetére
Hát nem tom ezt a wr dolgot alapbol ugy csinalnam meg hogy lenne külön HOTLAP MODE ahol az ember egyedül autokazhat, és ha falat vagy valamilyen tárgyat szalagkorlat stb..-t érintesz akkor alapbol érvénytelen kör, ezenkivül csak a készítők által berakott autó plusz beállítás legyen, erre akar lehetne eventeket is gyártani, pl 1 hónapig adott autó adott pálya és hetente valami ajandék az éppen élen álló emberkének, aztan következő honapban uj autó/pálya kombó... ezzel tutti elenék egy jó darabig.
-
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
SSP33DY #6146 üzenetére
"TÖKÉLETESEN be lehet venni vele a kanyart, megfelelő íven akár 240-el is!!"
Ebből nagyon az jött le, hogy te kanyarbeli sebességről beszélsz. Egyenesben, erős drafttal elképzelhető a 240, de ha annyival esel be a kanyarba akkor nagyon észnél kell lenned hogy ne zuhanj bele a falba.
Persze egy gyakorlott sofőr meg tudja oldaniJa és ne legyél ilyen kib*szott arrogáns, köszi.
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #5949 üzenetére
Jól van, akkor megnyugodtam
, mert adatok alapján evo lvl5-el asszem 3,4 sec alatt van 100-on (gyorsabb ,mint a full-os chorvette ami azé , nah...).
Panamával nekem van olyan ,hogy egyszerűen nem tudok vele egyenesen menni tokyón, mert össze-vissza rángat.
Igazából nem tudom invictusék mit csinálnak, de szerintem max sztrájkolnak, mert igazából a játék fejlesztesé sehova nem halad...
Úgy látom én is csak addig fogok jétszani vele még nem jön ki a Gird (nyár) vagy valami TDU2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest