- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
LOL.. ezek szerint "gyakorlott sofőr vagyok"
Nekem bejön a TA, idióták nélkül
Párszor volt szerencsém beesni egy-egy rookie versenyre pro géppel.. nemtom hogy sikerült.. de az eredmény gusztustalanul jó volt
körönként 10mp-el gyorsabb a pro, mint a rookie. Az intimidator egyenesben állat, kanyarsebessége nekem 190 körül van a pro-nak 184-186, drafttal max 191! (hangsúlyozom megmutatta egy C josis srác-72 ratingért!! az intimidator kanyarbemeneti ivét!) Az intimnél a legfontosabb, hogy tudd kordában tartani, amikor minimálisat is csúszni kezd a fal felé, el kell engedni egy kicsit, és mindjárt tapad! Nem nagy trükk, gyakorolni kell egy kicsit. A joystickomat külön be kellett állítani TA-hoz!! 75% deadzon, külöben esek-kelek..Vagy feljebb olvastam, vagy a PT fórumán, hogy pratice módban jobb időket lehet menni, mint "élesben" online.. Ez nekem is bejön maximálisan! Intivel 50 sec. körüli köröket lehet tolni egyedül pratice módban, online pedig átlag 51-52 sec..drafttal.. ppff.. gondolom ez a lag miatt van, vagy nemtom'..
Részemről röviden ennyi.És még messze nem voltam kibaxott arrogáns G3ry
Az még ne legyen a világ vége, ha véleménye van valakinek, vagy nézd el, ha N00B vagyok, és nem tudok helyesen Magyarul fogalmazni
Peace, üdv, SSP
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Napelem
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem bejön a TA, idióták nélkül
Párszor volt szerencsém beesni egy-egy rookie versenyre pro géppel.. nemtom hogy sikerült.. de az eredmény gusztustalanul jó volt
körönként 10mp-el gyorsabb a pro, mint a rookie. Az intimidator egyenesben állat, kanyarsebessége nekem 190 körül van a pro-nak 184-186, drafttal max 191! (hangsúlyozom megmutatta egy C josis srác-72 ratingért!! az intimidator kanyarbemeneti ivét!) Az intimnél a legfontosabb, hogy tudd kordában tartani, amikor minimálisat is csúszni kezd a fal felé, el kell engedni egy kicsit, és mindjárt tapad! Nem nagy trükk, gyakorolni kell egy kicsit. A joystickomat külön be kellett állítani TA-hoz!! 75% deadzon, külöben esek-kelek..
Az még ne legyen a világ vége, ha véleménye van valakinek, vagy nézd el, ha N00B vagyok, és nem tudok helyesen Magyarul fogalmazni